Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Jó reggelt!

Túléltem az éjszakát, nem volt könnyű. Fél 1-kor mentem aludni, de csak forgólodtam....

De egész jól bírtam mert 7-kor ébredtem.

Manna nem normálisak az emberek...., ezen ne húzd gel magad! Én is be vagyok szarva, de már nagyon várom.

Mush nálunk apa lesz a fürdetőfelelős.

Zöldi annyira jó, hogy holnapután már babázol!!!!!! Mázlista!

Megyek megkóstolom a kocsonyát, bár apa szerint jó lett!

Majd még benézek!

Kép

Kép
dcili81

Hello csajok

Végre TÉL VAN!!!!!!! :D :D Eszetlenül hull a hóóóóóóó

Mostanában megint jól megy az alvás, nem tudom, mtől függ, h ennyire változó...

Pocik nagyon csinik, és babaszobák is aranyosak :wink:

Zöldi: de jó neked! Én is akarooom!

Manna: az emberek már csak ilyenek... :roll: én is annyi hülye, összevissza tanácsot kaptam már, hogy ha mindet megfogadnám, már diliházban lennék

Még jövök, éhes a drágám, párom pedig nincs itthon, úgyhogy össze kéne dobnom valamit

Kép
galzsuzsa

jo reggelt

ablakot pucolok. nem kell raallni semmire (lattatok a kepen).

zsebi. bevettem a homeos bogyokat meg az agyban. most varom, hogy leteljen az ido es moshassam a fogam, meg ehessek. :?

az ejjel atkoltozott a csemetem a jobb oldalrol a baloldalra. :shock:

jok legyetek

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

A tegnapi hírekhez képest egész jól aludtam. A reggeli és az azóta mért vérnyomásom teljesen normális. Momentán egyedül vagyok, Zalán nagyinál, a páromnak meg be kellett mennie, mert éjszaka fogtak valami besurranót, akit ki kell hallgatni. Utána bemegyünk a városba, a Télapó ajándékokat meg kell vennünk.

Én addig főzőcskézek, teszek-veszek. A mai menü: zöldséges bableves, paprikás csirke, nokedli, délután meg csinálok bundás almát.

Holnap délután jönnek anyukámék. Most, hogy valószínűleg hamarabb be kell feküdnöm, sürgősen látniuk kell még. Mondtam, hogy ne fáradjanak, majd bejönnek a kórházba, de hát az olyan igazi anyukákat, mint az enyém, nem lehet ilyenekről lebeszélni. Neki ha mennie kell, akkor mennie kell.

Jók legyetek, ha Sarmiról vagy Gyakiról tudtok valamit, jelentkezzetek!

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Aránylag elég jól aludtam,főleg reggel fele.csak a fiuk nem hagyták :cry:

Mush:
jó ablakpucolást!
Én is pucoltam tegnapelőtt és tegnap esett az eső :cry: Általában mindig olyankor esik amikor én megmosom az ablakokat :cry:

Manna:
ne húzd fel magad az ilyen szakik tanácsain! :lol:

Zsuzsa:
a fiuk reggel óta az ablakra vannak tapadva úgy bámulják a hóesést! :lol:

Cili:
fincsi lett a kocsonya?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zöldi - nagyon izgi... - én még nagyon nem szeretném, ha jövő héten történne akármi is...

Zsiráf - én már nem megyek a felkészítőre, tudod, én már voltam ezen a légzősön - szerintem kismamajóga többet ért ebből a szempontból (is), de ha nem jártál ilyenekre, egyszer talán érdemes meghallgatni. (Azt mondják, élesben már nem biztos, hogy fog sikerülni úgy lélegezni, ha nem gyakoroltad be előtte valamennyire)

Köszi az anyakönyvivel kapcsolatban a hozzászólásokat - akkor nagyon úgy néz ki, hogy kérnem kell másikat :twisted: :twisted: :twisted:
Pedig mi is nyilatkoztunk annak idején, határozottan emlékszem, mert mi is meglepődtünk (még egyetemisták voltunk, még nagyon nem gondoltunk gyerekre akkor) DE egy anyakönyvvezető hogy nem tudja, hogy akkor ezt rá kell írni a kivonatra?! Tudta, hogy milyen célból kérjük :twisted:

Kép
trombibébi

az ablak pucolasbol ennyi lett, mert sokkal retkesebb, mint gondoltam.
es a huvelyk ujjam most mar faj (irtam tegnap hogy gorcsolt), amikor meg kell fognom valamit. felhivtam anyosom, delutan jon segiteni. na nem tudom mennyit erek vele, de azert annal amilyen most csak jobb lesz.

marti, csak belulrol kell megpucolni oket. kivulrol csak allvanyrol lehetne. itt altalaban havonta egyszer jon egy ceg es lemossa az osszes ablakot kivulrol 1500ftert. miota epitkezunk nem voltak, szoval gaz, de mashogy nagyon nehez lenne megoldani.

elmentem karacsonyfat disziteni a szallodaba. pa pa.

KépKép
KépKép
mush589

Na, megetettem a porontyomat 8)

Nem tudom, hogy a hóeséstől e, de olyan karácsonyi hangulatom van...Épp karácsonyi zenéket hallgatok

Egy kis havas táj:
Kép havas

És félperce készült pocifotók: Kép poci
Kép poci 2

Kép
galzsuzsa

HaliHÓ!

A tegnap estéhez képest én is jól aludtam, bár kicsit nyomi vagyok, de szerintem az idő miatt van. Itt arra ébredtem, hogy ragyogó napsütés van, de most már jönnek a felhők.

Zsuzsa, Márti: irigy vagyok, hogy felétek már esik :)

Zsuzsa: csini poci, és már lent is van, ha jól látom :)

Trombi: apa a héten kérte ki az akvi kivonatot, most néztem meg és nekünk ezen is szerepel a születendő gyerekek neve...

Mush: nálunk is főleg fürdetőfelelős lesz apa, már most mondogatja, hogy az konstans progi lesz neki (főleg, hogy még így is eléggé be kell hajolnom, hogy a kiskád a nagy peremére tehető - utálom, hogy sz*r a derekam!!!)

Aida: annyira jó, hogy a párod veled tud lenni az utolsó (és első) pár hétben :D

Manna, Cili: üdv a "Beszari" klubban :lol:

Az ablakpucolók hősök :D, kizárt, hogy ilyesmire vetemedjek :lol:

Kép

Kép
gabilany79

[quote]Z írta:öldi: Utcsó nap babanélküliségben!

Manna! Nem is! Még itt a vasárnap!

Zsuzsi! Hóirigységem van.
Én is remekül alszom már egy hete! És nagyokat kakilok! ;) jeeee!

Trombi! Nem ér nem menni légzőgyakorlatozni! :twisted: ...aztán meg meglátogatni engem...

Csatlakozom az antiablakpucolókhoz.

Kép
zölddisznó

Zöldi! Megjött a kendőm! Köszönöm szépen!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Nagyon szívesen! Gyakorolj plüssmacival! :)

Kép
zölddisznó

Várom a havat... már jöhet, fent a téligumi...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Utsó:

Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi! Brühühü.

Süt a nap és hatalmas pelyhekben esik a hó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mannababoca

Itt kb öt percet de esett a hó!!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

helló!

Kedden reggel 10kor megszületett Regina! 3 kiló és 53 cm egészséges! Tegnap már haza is jöhettünk! Minden rendben eddig. Részleteket majd később, most még próbálok feltenni képet róla olyan gyönyörű!!! Spontán hüvelyi szülés volt, nem volt komplikáció stb.

Én vagyok az első, vagy szült vki közben még? Bocsi de visszaolvasni nemtok, 3 napja nem aludtam semmit:)

Andy

Kép
andy30

Andy!!!!!! Hát gratula! Csaki is már babázik, egyenlőre ketten vagytok!

Kép

Kép
dcili81

na első képek

Kép

Kép

andy

Kép
andy30

cili: köszi

csaki mennyi időre szült és mi volt?

andy

Kép
andy30

ANDY!!! HATALMAS GRATULA REGINA BABÁHOZ!!!!! EZ IGEN!!!
SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK és REGINÁNAK MEG SOK TEJCIT? EGÉSZSÉGET!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

De édi kis duci arcocskája van :lol: :lol: !

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zöldi:
szép nagyra nőtt a Hanna kuckó!Oldalból nem is látszik nagynak! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

fmárti:

köszi! nagyon jó baba, az evést most gyakoroljuk, nem egyszerű dolog, a tejcsi indulgat, mi meg tanulgatunk..:)

andy

Kép
andy30

Milyen csókos száj....

Andy Csakiról semmit nem tudunk egyenlőre. Sarmon van még kórházban, de róla sem tudunk semmit.

Kép

Kép
dcili81

Andy gratulálok én is!!!!!!!!!Sok fincsi tejcsit!!!!!!!Ügyesek voltattok!!!!!!!!!!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Zöldi:Nem tudok nagyon vissza olvasni mikor lesz a csaszi???????????

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Hemej:
Bár nem engem kérdeztél, de gondolom nem haragszik meg Zöldi (ha mégis, hát millió bocsánat :oops: :oops: )ha én válaszolok. Holnap délután fekszik be és hétfőn lesz a császározás.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andi:
Nagy gratula a kicsi lányhoz!!! Nagyon édes csókos szája van :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Márti! :twisted: :lol: :wink:

Andy! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Nagyon ügyes voltál! Gratulálok a SZÉPSÉGHEZ! Puszi nektek!

Kép
zölddisznó

Andy! Szívből gratulálok, gyönyörű a kislányod! Nagyon jó egészséget és sok boldogságot nektek!

Én most éppen megint bőgök. Reggel óta egyedül vagyok, pedig úgy volt, hogy a férjemmel kettesben töltjük a napot és mindent elintézünk, hogy ha tényleg befektetnek hétfőn, kész legyen minden. Ehhez képest reggel óta bent van a rohadt rendőrségen, én már megfőztem, mostam, vasaltam, elmentem olyan boltokba, amik délben bezártak, mert már nem tudtam rá várni.

Ne haragudjatok, hogy rátok zúdítom a bánatom. Eddig annyira jól ment minden, most meg tele vagyok félelemmel, aggodalmmal. És itt még a hó sem esik!

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!!

Andy:Nagyon nagyon gartulálok Regina babához,gyönyörű kislány.
Sok sok sok tejcsit és egészséget,boldogságot kívánok hozzá!!!!!!Ügyi voltál!!![/b]

solya051020
Káld

Itt sem esett egész nap a hó,csak hajnalban,de sajna nem maradt meg :( :( Pedig úgy imádom.Olyankor mindig karácsonyi hangulatom lesz.

Zöldi:tényleg nagy pocid van,oldalról nem is néz ki ekkorának :)
Zsuzsa:te pocid sem semmi :) :)

Sarmiról nem tudtok vmit?

solya051020
Káld

Sziasztok!

Micsoda hírekre jövök!

Andy! Sejtettem, hogy Regi kibújt és azért nem jelentkezel... Nagyon nagy gratula! Gyönyörű LEÁNYZÓ! És a ruhák miatt sem kell aggódni,nem nőtt lógója! :lol: Pihenjetek sokat!

Zsuzsa! Neked hasonló a szervezeted, mint az enyém. Figyelem az alvással kapcsolatos megjegyzéseidet és én is hasonló tendenciát mutatok ilyen szempontból!

Na és akkor fotó Mesiről - csak még a tokkal! :lol:

Kép

Kép
sinaszi

Most látom, hogy mennyire el van csúszva a pocak... :lol:
sinaszi

Sziasztok!

Most keltem fel, jót aludtam! Lárom senki nem szült azóta! :lol:

Márti igen nagyon finom lett a kocsonya!

Kép

Kép
dcili81

Sina szép pocak, kicsit tényleg el van csúszva!

Laura remélem jobban vagy! Az én uram sincs itthon, mint mindig úton van!

Asszem nekiállok a díszeknek!

Kép

Kép
dcili81

Sinaszi:szép poci,és tényleg egyik oldal púposabb :lol: :lol: :lol:
Te szedtél magadra egyáltalán plusz kg-ot a babán kívül?Tök olyan mintha egy deka sem lenne rajtad(bár ugye nem láttalak poci nélkül... :lol: :lol: )irigykedek,meg gondolom csíkod sincs...

Cili:kocsonya......nyammmmmmmmmi,küldhetnél egy picurit :lol: :lol: csak az a gond az ablakot nem tudom nyitva hagyni mert nagyon hideg van :roll: :roll: :lol:

solya051020
Káld

Andy! Gratulálok! Gyönyörű a kis Regi. Sok-sok tejcsit nektek!!!!!!

Most értünk haza vásárlásból, ráadásul megvettem a homeós bogyókat, teákat.

Hű, Zöldi, termetes pocak!
Sina: a tied is csini, és tényleg csálé kicsit :lol: :lol: :lol: mintha a magamét látnám esténként...

Kép

Kép
gabilany79

Andy! Gratulálok, Regina nagyon édes! Boldog babázást!

Kép
trombibébi

Andy!

Én is gratulálok! Sok-sok tejcit kívánok! Remélem mihamarabb beindul és belejöttök biztosan!

Zöldi!

Izgulsz már. Bár csak hétfőn lesz a császi, de holnap már mész a kórházba.

Csaki, Sarmi!

REmélem minden Ok velük. Gondoltam rájuk is sokat.

Én megint egyedül maradtam Danival a délután második felére. Kicsit már tartok az ilyen kettesben létektől. Nehogy akkor kezdődjön valami.
De hát ez nem kiviműsor!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Cili! Neked ma van a névnapod? :?:

Kép

Kép
gabilany79

Andy, gratulálok a gyönyörű babókához!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="dcili81"]
írta:
dcili81Most keltem fel, jót aludtam!

Engem is fejbe vágott valami, 4-től fél 6-ig szunyókáltam.. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Gabidani! Nem érzem, hogy izgulnék, csak olyan várakozó-vágyakozó érzésem van. Élvezem az utolsó egyedül töltött napot itthon, teszek-veszek, de már csak olyan élvezeteseket, pakolászok, utolsókat simítok, díszítgetek...
Holnap élvezem az utolsó kettesben töltött napot apával... egy nagyot fogunk sétálni mi is a Vörösmarty térre, jól bekolbászozunk, kürtöskalácsozunk... aztán este bevonulok...
Aztán hétfőn ...húúúú, de jó lesz!

Kép
zölddisznó

Kreatívkodva:
Kép

Gaby igen ma van!

Kép

Kép
dcili81

Másik Gabi! megnéztem a neten ma is 9-ig nyitva van a Kreatív Hobby...eszembe jutott egy csomó minden...befejezem a takarnyát és már megyek is...nem bírom ki! :) Te ezt átérzed, ugye?

Kép
zölddisznó

Hát akkor boldog Ciliséget! Klassz lett a koszoród!

Kép
zölddisznó

Zöldi: hű, ne is mondd! Az elmúlt években hányszor tepertem be munka után (Gödöllőről!) vagy hétvégén így karácsony táján (is), mert nem bírtam magammal...

Cili: nagyon szép lett a koszorú :)
És:
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi!

Megértem a várakozó/vágyakozó álláspontod. Leglább tudod már mikor számíthatsz a pici lányotokra!
Igen! Ezeket az utolsó kettesben töltött napokat még ki kell élvezni, mert utána ha már kettesben marad is az ember lánya a szeretett párjával, az már nem ugyanolyan, mint annak előtte.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?