Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Skrissz: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angel, Lois: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én is jövök (elvileg) este chatelni!!!!

És: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

El vagyok kicsit keseredve. Crying or Very sad Mai uhu eredménye:2 tüszike meg több kicsi, de a 2 tüszi is kicsi, mert csak 12 és 13 mm. Mi lett volna, ha nem kapok Clostit???Semmi nem lett volna?? Shocked Crying or Very sad

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm a drukkokat! :D

Én is jövök chatelni, ha nem kómázom be :D

Angel!
Okés pörgessük fel, legyen egy szuper Uh-m kedden és akkor már engem ki sem lehet robbantani onnan!! :wink:

Skrisz!
Látod-látod, ott van az szépen!! Mé' nem mész már vérvételre?? Már simán mehetnél :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Baba!
De a fagyasztottnál nem mindegy?? Az a lényeg, hogy legyen peteérés nem?? Mennyiség és minőség nem mellékes?? Lüke vagyok hozzá, nekem sosem volt... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dokim azt mondta, kell pé., mert anélkül nem jó a ciklusom. Gondoltam, biztos nem gáz, hogy csak akkorák, hisz csak Closti volt, meg úgyis a ciklus a lényeg meg a méhnyálkahártya (na az is gyenge, csak 6), de a szavaiból nekem az tűnt ki, hogy meglepte az eredmény. Én meg elkenődtem. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, ne kenődj el!!! Most csak az számít, hogy van tüszőérés. De ha az megnyugtat, nekem is ilyen picik voltak, pedig én szúrtam magam. Mégis megnőnek. Nyugi! Te csak koncentrálj a sítáborosokra.

Lois, nagy hcg-re hajtok! Az meg csak hétfőn lesz. Rekordot akarok dönteni! :mrgreen: :mrgreen: Persze pozitív rekordot!

skrisz72

Skrisz, úgy legyen, dönts rekordot hétfőn!!!

Skrisz, Lois, és Baba +++++++++++++++++++++++ :)
kalkata

Baba! Nem elkenődni!
Ugye emlékszel rá, hogy nekem sem indult be semmi, és K.P. azt javasolta -annyira nem akart megérni-, hogy halasszunk egy ciklust.Aztán mégsem halasztottunk, hanem extra tüszinövelőt kaptam-az eredményt meg mindannyian tudjuk :wink:
Nyugalom, puszillak!!! +++++++++++++++++++++++++++++

Krisz!Drukk a rekord-döntéshez!+++++++++++++++++++++++++
Angel!Lois!Babaragi!+++++++++++++++++++++++++++++++++(gyertek, mert nagyon egyedül vagyok, tényleg nem pörög)

Mindenkinek Cupp, és Jó Hétvégét!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Baba,
ne szomorkodj drága! Meglesz az a pé, jó lesz ez a ciklus, csak egy kicsit lassabban :roll:

Lois, Viktu,
megvárjuk Lois UH-ját, aztán mehet a buli! :wink:
A névnapomra a szívhangocskát kérem! :)
angel37

Annyira aranyosak vagytok!
Viktu, neked mit adott a dokink?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!Merionalt. Aztán csak összekapta magát a lusti petefészkem.(A 3. uhura, addigra a mnyh. is szép lett.) Tényleg nyugi, Baba, lassan nő(nek), de biztosan! :wink:

Angel,Lois!Ok! :)

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Kedves Lányok!
Bár még nem akartam - néhányan tudják az okot,- de most mégis elmondom a csodálatos híremet. 4-5 hetes terhes vagyok!!!! Szerdán teszteltem este, egy nagyon erős pozitívat, aztán még kétszer. A sima nőgyógyim szabin van, így ma Harcikától tanácsot kérve elmentünk a Kaaliba. HCG 1200, Progeszteron 120 körül. Annyira boldog vagyok!!!!! Ime, hinni kell a csodákban és az álmokban. Bella kedves ezt leginkább neked írtam. Nálunk most mindkettőnk részéről esélytelennek tűnt bármi is, és akkor beköltözik egy spontán babácska. :) December 3-án megyünk uhura, remélem minden rendben lesz. Azért izgulok kicsit.
Puszi mindenkinek és remélem minden társamnak sikerül ezzel a jó hírrel egy kis erőt adni, hogy kűzdeni kell,hinni és meglesz a jutalma.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Viktu, visszaolvastam azt az időszakot a blogodban egészen az elbocsátó útilapúig és megint megkönnyeztelek, mint mindig, amikor csak olvasom. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

este 9-től chat, gyertek! :P

Katerina, Drága!!!
VÉGRE KIBÚJT A SZÖG A ZSÁKBÓL!!! :):):)
(Már alig bírtam magamban tartani...:))
Hatalmas gratula Nektek, nyugodt, boldog babavárást!!! :)

Kalkata,
szívesen, használd egészséggel! :P

Bella,
köszi, akkor - a Te ajánlásoddal - felrakom! :D

Baba,
az a lényeg, hogy VAN tüszike! A méhnyh meg majd megnő...(jó, hogy nem punkcióra készülsz!!! Nekem, mikor az 1. lombikom volt a Nyírőben, összesen 3 tüszőm volt!!! :evil: Gondolod, milyen lelkiállapotban voltam...abból 2-t szívtak le, 1 termékenyült meg...) Szóval fel a fejjel, minden Rendben lesz!!!!!

Viktu,
mennénk mi a babásba, felpörgetni, biza!!! :lol:
Losi, Katerina máris költöznek, mi, többiek, pedig a jövő év folyamán :) :wink: :lol:

Rólam: voltam a Mensben, irdatlan sokan voltak ma, reggel 7.15-kor nem volt hova leülni! :shock: Reménykedem, hogy javultam, mert most nem kerülgetett rókakoma a cukros lötyi után...várom az eredményt!

tillidian

Katerina,
juhéj! :D :D
Látod, mégis használt a rosszullétes bogyó! :wink:
Na de ejnyebejnye, szerda óta tudod! :wink: Persze érthető, hogy kivártad a biztosabb vv-t! :) Az 1200 jó erős!

Baba,
bocsi, hogy én is belepof, de a sok roham tüszőéréses menet után bizony a jóval lassabban alakuló ciklus hozta a sikert! :wink: Igaz az nem fagyis volt...
Szurok! ++++++++++++

Viktu,
te már mindjárt félidős vagy! :D
angel37

Katica!
Jut eszembe, légyszi likvidálj a táblázatból. :)

Till! Angel!
Köszönöm.

Lois nemrégi szavaira gondolván, ha ő betolakodó, akkor most én is az leszek. A Kaalis babás topikba. Tudjátok ez egyszerűen hihetetlen, hogy spontán babaánk lesz. :D

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Katerina: epp most meseltem el a ferjecskemnek a ti torteneteteket :) o is gratulal! szeretnenk majd Ti peldatokat kovetni mi is! :) hatalmas GRATULA!!!!!! nagyon orulok!!!!!

baba: hajra tuszok, mehnyalkahartya! +++++++++++

Skrisz: drukkolok a rekodhoz! ;)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Hűű, Gratulálok Katerina :) Jár a gólya: Kép

Baba! .... Szeretném, ha Neked is (és itt Mindenkinek :wink:) hasonlóan reményteljes,majd boldog hetek következnének!!!
Till!Gyerünk-gyerünk, szépen sorban! :)
Angel, beezony!

viktu

Katerina, gratulálok! :lol: Na ennyit a hcg rekordomról... :wink: :lol: 1200?? Jézusom, hányan vagytok? Boldog vagyok, hogy 1 hónapon belül már a második spontán kismamink van!!! Csak így tovább lányok!!

skrisz72

Katerina, GRATULÁLOK!!!! :D Ez egy jó erős terhesség! Lehet, hogy nem is egy baba van :shock:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Katerina: jajjjjj., ez szuper!!!!!!!!!!! De örülök!!!!!!!!! :D :D :D :D
Gratulálok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

(Losi=Lois :P ; és remélem, Angel már át is költözött! :lol: )

Skrisz,
megahajrá!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
megadrukk a strathoz!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Ki kezd még most? (Amina, Charlott?)

Lányok,
alig maradunk itt :roll: :lol: lassan tényleg kiürül a topik :D

tillidian

Katerina, ez csodás :D :) :D :) (jól számolom, hogy a talis csajok közül hárman babásodtak be - eddig? :) )

Krisz, drukkkk a csík erősödéséhez ++++++++++++++++

Babim, türelem!! Egy barátnőm története (friss, Kaális, szegedi): egyetlen, csonkolt pfészke volt, első lombik, magas fsh, doktornő gondolkodott, hogy egyáltalán elinduljanak-e abban a hónapban. Elindultak, lórúgás gyógyszer, tüszők lassan értek, még gyógyszeremelés, no ezt nem bírta a barátnőm, rosszul volt, stb., akkor átmenetileg csökkentették, majd újra emelték. A végén 3 psejtből 2 embrió lett, abból pedig egy baba :)) szóval beindulnak azok a tüszőcskék :D Drukkolok!!

Kép

Puszi! Sajnálom! :cry:

Katerina! Ez maga a csoda! Gratulálok! Így kell ezt csinálni! :wink:

Skrisz! Erősödik ám az a csík! :P

Angel? Várom a beszámolót!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

:oops: Tök jól esik, ahogy bíztattok.Köszönöm MINDENKINEK!

Katerina, ez aztán a szuper hír!

babaimádó
Kép
babaimado

Katerina !Szuper hírek ,nagyon örülök :D :D :D :D :D Gratulálok :D

Én is spontánra gyúrtam de hiába ,pedig azt hittem az vagyok de ma kiderült nem ,kicsit szomorú voltam de mostanra minden rendben :wink: :wink: Rendet raktam az agyamban ,vége az akupunktúrának ......!Hétfőn megyek hormonsort nézetni,szerdán jövök az eredménnyel ,remélem nagy lesz a javulás :roll: :roll: :roll:

Baba!Tessék bízni -bízni -bízni....Mi pedig hatalmasat ugrunk örömükben ,a szép magas HCG -től amit nemsokára tudatsz velünk :wink: :wink: Csízzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Tessék boldognak lenni ,feltöltődni pozitív energiával.!

Angel -Lois Drukk a két csodánknak :D :D :D :D :D :D

Üdv Dalmi
dalmácia

Sziasztok !Lányok sajnos nem tudok visszalépni ,pedig nagyon szerettem volna rólatok olvasni,most szomorúan elballagok aludni :( :( :( :( :( Mindenkinek ölelés Dalmi
dalmácia

Sziasztok!

Dalmi,
olyan jó, hogy Te is jöttél! :) (ma vacak volt a net, mindenkit kidobált, de sebaj: minden pénteken vagyunk 9-től :))

Bols,
jó Téged is látni! :P

Baba,
naná, hogy biztatunk! Sikerülni fog!!! Pihenj sokat, készülj a mamiságra!!! :P

Lányok,
mindenkinek köszi, jó volt most is chatelni! (Aki most nem ért rá, majd ráér legközelebb! :P )
Ja! a gyerebaba-blogon chatelünk (www.gyerebaba.blog.hu), Mindenkit szivesen látunk! :)
Szép hétvégét! :)

tillidian

Lányok, jó volt dumcsizni veletek tegnap este! Cserébe produkáltam egy kaális pozitív tesztet is. :lol: Köszönöm a sok bíztatást, amit tegnap kaptam. Picit megnyugodtam.

skrisz72

Sziasztok!

Szeretnék ismét bejelentkezem hozzátok!

December 1-jére van időpontunk, amit már nagyon várunk. És reméljük most már akadály sem lesz az utunkban.

Till, megint elfelejtettem a chat-et, remélem a jövő hetiről nem fogok lemaradni!

Baba, itt is küldök neked tüszőnövelőket!!! Talán pont emiatt lesz sikeres a beülti, mert nehezen indul az eleje!

Puszi, mikor lehet a köv lombik?

Akiknek spontán sikerült nagyon gratulálok, így ismeretlenül is, tehát elvileg a remény meg van!!

Kép
kata05

Mennyi jó hírt olvastam... akkor szépen sorjában:

Lois! :D
Gratulálok!!Boldog babavárást kívánok!

Skrisz! :D
Gratulálok, rekord döntôs vvétel eredményt jövôhétre!

Katerina! :D
Gratulálok neked is! Khmm... mi meg a gyógyszert hibáztattuk a rosszullétekért? :wink:

Puszi!
Ölelés! Mikor mész újra?

Velem semmi különös. Munkaterápiára fogtam magam és sálakat kötök halomszámra. Nemsokára én is megyek az MM-be.
lona1

Krisz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hunci: írtam emilkét megkaptad?????????????????????????
Vendég

Sannah, nem kaptam.

Krisz, gratula!
Katerina, nektek is!
Vendég

Katerina: ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratula nektek, 1200 :shock: , tuti siker.

Lona: mikor mész az mm-be?

Dalmi kedves: majd a legközelebbi sikerül, tudod csak pozitívan!!! :lol: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Skrisz! Jól van! Így tovább! :lol: :lol:

Baba! Nem elkenődni!!! Ez a lassan de biztosan stratégia Angelnak is bejött! Te csak a sítáborosokra koncentrálj! :D :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Tegnapi eredmény: 17,8mm-sre nőtt a kicsi, épp akkora, amekkorának lennie kell! :D :D
Megkaptam a labor beutalókat, utána majd mehetek a védőnőhöz! Ez is eljött... :shock:

Most már tényleg átmegyek "csak" drukkolóba! :oops: Figyelni fogom a topicot! :wink:

Krisz,
gratu! :)

Baba,
ezer tüszőnövelő! +++++++++++++++++

Dalmi,
puszillak!

Drukkokat köszönöm Mindenkinek!
angel37

Angel, de jó, gratulálok!

Skrisz, nagyon szép a kaális teszted! Egyszer én is szeretnék egy ilyet.

Kép
kata05

Sziasztok!

Köszönöm a vizsgálatok csekklistáját, nézegetem és próbálom kiszűrni, hogy melyiknek voltam már?

Kedden adtam vért TSH vizsgálat miatt. Ilyenkor mit néznek a laborban? fT4-t, fT3-t, Thyreoideat, Thireoglobulint is?

Haematológiai vizsgálatom még nem volt, ezt kérni kell a dokitól vagy ezt automatikusan nézik?

PCT tesztre mikor küldik a beteget?

A párom lelet rossz, de még sem küldte a dokim egyéb vizsgálatra. Miért?

Bocsánat a sok kérdésért....

KépKép
charlott

Kata, mindjárt jön a te időd is!!!

Angel, jaj de jó! Boldog vagyok, hogy minden rendben veletek.

Bols, köszi a drukkot! :lol:

skrisz72

Hahó!

Angel: gratula a Picihez!!!!! Néha írj is, jó? Kép

Kata: szijjja! :lol:

Kata és Lona: csütörtökön kell visszamennem a dokihoz, akkor beszéljük meg. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Skrissz: itt is jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Angel, szuper ez a hír!

Katerina, csodálatos, annyira örültem a hírnek, hogy itthon a páromnak örömmel újságoltam a veled történteket! :D

Puszi, sok-sok kitartás a továbbiakhoz

Skrisz, a + tesztedhez :D :D :D

Till, kiváncsian várom veled a MM eredményeket! Drukk!!!!

Sajnos tegnap este engem is ledobált a net, így szomorúan lefeküdtem és csak forgolódtam ágyacskámban..... annyira sajnálom
kalkata

Lányok!
Jó volt chat, kár, hogy többetekről lemaradtam, hjjja a későn érkezik... :oops:

Katerina!
Gratula itt is :wink: :wink: :wink: Egyenlőre még csak a babavárósba költözünk a babás csak utána jön :wink:

Skrisz!
Katerináét nehéz lesz überelni :D Bár nem tudom neki hányadik napi volt, spontánnál ezt nem lehet olyan pontosan belőni.

Dalmi!
Húúú, nagyon kíváncsi vagyok az eredményeidre, majd számolj be :D

Lona!
Nagyon köszönöm :D

Angel!
Akkor "odaát" :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

SKRISZ!!!!!!!!!!!!!!!!!Ugye megmondtam!!Juhhhéjjj!Jajj, de boldog vagyok!!Csúcsszuper!Várom a vérvételed

Kata, végre visszataláltál hozzánk!Hajrá 2009-es babák!

Holnap megyek megint uh-ra. Remélem, alakulnak a dolgok. Közben állandóan rendet rakok, takarítok, készülők a Karácsonyra már! (Nemsokára nem lesz pakolászás, meg ilyenek, hanem babákkal pihenés!!)

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi, sziaa!

Baba, igen visszataláltam! Én már kinéztem egy 2009.09.09-es dátumot! :wink: Drukk holnapra!

Kép
kata05

Baba, :P Ne izgulj a holnapi UH miatt, minden rendben lesz. Majd meglátod!!

skrisz72

Sziasztok!

Charlott: a haematológiára csak beutalóval lehet menni, a doki adja, ha indokolt a vizsgálat. A párod rossz eredménye nem biztos, hogy dokit kíván, icsi-zni szoktak olyankor. A teszt nem tudom, hogy mi és ki csinálja. Till?

Kata: az nagyon szép dátum. nekem is tetszik!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Krisz, ha dobsz egy e-mail címet priviben többet is küldök.
Vendég

Katerina, csodás hírrel érkeztél! Gratulálok! 1200?! az nem semmi! :)
Baba, lois, skrisz ,drukk++++++++++++!
Angel, gratula !
Szép hétvégét mindenkinek!
( én jövő héten hívom az orvosom,még nem tiszta a folytatás.. )
nani72

Sziasztok!

Katerina, Angel, Skrisz, Lois: nagyon drukkolok, csak igy tovabb!

Baba: +++++++++++++++

Ma voltam uh+vv. K doki vizsgalt meg. Hormonok rendben, tuszok is, meg korai bamint is mondani, de kb 8-ra tippel, hogy lesz. Kedden megyunk ujbol UH-ra.
(K. doki mondta eloszor, hogy a bal petefeszkem "nem olyan szep" valamiert... es hogy lehet, hogy kezdeti endometriozisom van, de ez nem biztos :(, uh-val nem latja rendesen . :cry: ...)

Mindenkinek szep estet!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?