Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,jó reggelt!

Olyan jót álmodtam!!!!
Kismama voltam megint és vizsgált a doki ,kérdezte, hogy hogy vagyok és én meg teljesen döbbenten mondtam ,hogy jóóóóóól, nem fáj a pocim, jól vagyok...és már elmúltam "annyi" idős terhes....és már tudtam, hogy nem lesz baj...
de fura álom...

Boboka,megnéztem én is ,hogy mikor leszek a sráccal és azért hetente két-három alkalommal együtt leszünk beosztva!Ő egészen el tudta felejtetni velem, hogy mi is van és egy időre minden olyan volt mint "előtte"..és az a furcsa látod, hogy ővele nem is akarok beszélni Violáról, hiszen mit tudhat erről egy ilyen fiatal fiú, ennek ellenére van, hogy kérdez valamit, mi hogyan volt és akkor válaszolok, megérti..azt nehéz elfogadni, hogy akitől vártam valamit, az hátat fordít..ez van.

Hiányoztok ám!!!
Napközben annyiszor akarok valamit mondani és nem tudok.. :(
Remélem megcsinálja az IT-s srác a netes gépet a melóban, akkor egy-egy mondatra tudok jönni..

Melcsike!Én is azt tanácsolnám, ohgy egy kis idei ne látogass el az angyalokszüleire!
Akkoriban én is sorban olvastam és minden történet feltépte a sebeimet...Te olyan drága és érzékeny ember vagy, ne fájdítsd még jobban a szíved!!!!

Betti!
a kezelésért úúúúúgy irigyellek!!!Olyan jó lenne egy kis kényeztetés nekem is!!!
A munkában pedig relax! 8)

Leda,Tildi!!

Helloooooo,már köröztetni akartunk titeket!!!Pussz mindenkinek!

Usgyi, készülődni.... :roll:

KépKépKép
tünci28

előző oldal lap alja,Leda írt!!! :wink:
tünci28

Tünci!

"bubkó"="bunkó" :lol:

Kép
leda2002

Tünci még annyit, hogy a férjem nagyon "kiszúrt" téged a képen :).. majd írom priviben..

Mindjárt leesek a székről, olyan álmos vagyok. Képzeljétek, hogy itt délután 2kor sötét van már.. Ezt kibírni..

Kép
leda2002

az uram meg Bettire "kattant" rá!!!!
Elmondta ötször, hogy milyen helyes,mondtam neki, ohgy tünés a gépemtől!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

A sötét nem jó,álmosító, szomorító.... :?

várom a levelet!!!

puszi és aludjál....

KépKépKép
tünci28

Tünci!
Érdekes, én még soha ne álmodtam azt, hogy babát várok, te viszont annál gyakrabban.

Melcsike
Úgy bírom meginni a napi 3 litert, hogy kényszerítem magam, tudatosan figyelve, óránként eszembe juttatom, csak ez az állandó rohangálás a wc-re ne lenne......

Testkezelésen rádrakják a lapokat, uh-zselével és 25 percet alszol, pihensz, kellemes környezetben. És kifizethető. Tényleg.
Én utána nézegettem rögtön a hátsóm, hogy akkor a CIndy Crawford meg én....., de a csajszi mondta, hogy legalább 6 kezelésig nem kéne nézegetni..
Tipikus Kos reakció, azonnal mindent és ha nincs eredmény rögtön, nem érdekel.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert összeszaladtak a felhők bent a fejem fölött, most hirtelen mindennek kész kéne lennie. Ezt úgy utálom, hogy ha kapkodni kell valamivel, juszt sem megy.
Ilyenkor nagylevegő, bevenni a lesz@rom tablettát, és higgadtan elkezdeni. Na ez az, ami nem mindig megy.

Tünci, de jó, hogy jelentkeztél reggel:)

Örülök az álmodnak:):)

Leda, már tényleg nem tudtuk elképzelni, hogy mi lehet veletek, jó, hogy jöttél:) Puszi Baraknak is:)

Betti, nagyon jó lehet a testkezelés, én is irigyellek ám :oops:

Ma mérlegeltem reggel (mint minden nap :oops: ) Jelentem, már közelebb vagyok a 68-hoz mint a 69-hez :lol: :) :roll: :69,2 :roll: Juhéjjjjjj, lassan, de biztosan megy ez 8)

Szép napot mindenkinek:)

Melcsike, már te sem jelentkeztél tegnap este óta:( Remélem minden rendben van veletek.
Vendég

Sziasztok!

Boboka

Elvittem a BArcit suliba reggel ledöltem tévézni és elaludtam. Arra ébredtem hogy éhes vagyok fél 12kor. Amúgy nincs baj. Aranyos vagy hogy igy aggódsz.

Kép

Kép
melcsike70

A bútoros tegnapra ígérte az irodám.
Tegnap ma reggelre, ma reggel azt mondta délben jönnek.
Most 1 óra, sehol senki.
Ami alapvetően nem baj, csak akkor ne mondja, hog jön, mondja, hogy majd csak jövő héten tud és akkor megérti az ember, nem számol rá.

Itt hideg van, esik valami sem nem eső, sem nem hó és sötét is van. Utálatos idő.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Közben megérkeztek a bútorok. Nálunk hideg nincs. de esik elég jól, én meg elindultam esernyő nélkül de már nem volt kedvem vissza mászni a 2. emeletre. Helyette jól eláztam. Ügyes vagyok igaz?

Különben mi van ma lányok sehol senki. Mindenki dolgozik még? :(

Puszilok mindenkit, de még benézek este.

Leda

De jó, hogy közben te is előkerültél. :lol: ... és pont most nem voltam fent este. :(

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok,

vagyok még, egyben, csak most volt a levelezős sulim 3 konzultációs napja. És még sok minden más is... Majd írok, nagyjából már visszaolvastam azt a 4 vagy 5 oldalt, amit azóta írtatok. Most mennem kell a kislyányért anyukámhoz, köhög nagyon, nem jó..... :(

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Sziasztok!

Most értem haza, fodrásznál voltam. Jó rövid lett:):):)

Kisanya, Ajsának jobbulást kívánok, sajnálom, hogy megint beteg lett :cry:

Melcsike, meg ne fázz ilyen hülye hidegben.

Betti, óvatosan hazafelé az úton.

Mi lehet, hogy ma lemegyünk anyuékhoz, nem tudom, hogy tudok jönni.

Holnap meg a fél család ott lesz, anyuéknak a névnapját ünnepelni...

Tehát, holnap korai kelés, vasalás nuku, de legalább rend van itthon:)
Vendég

Boboka

Jelentem hamar haza értem és nem hiszem hogy megfáztam. Holnap próbáljatok akkor kikapcsolódni. :lol: Neked biztos jól áll a rövid haj is neked. Hogyhogy levágattad?Tervezted már vagy csak jött az ötlet.

Kisanya

Jobbulást Ajsának, neked meg sok sikert a vizsgákhoz.

Tünci

Te is hiányzol ám! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!!!
Gyorsan bekukkantok ide is, mert már hiányoztok. Úgy látom jól sikerült a találkozás.

Bánatos vagyok, meghalt az egyetlen élő nagyszülőm, a nagypapám. 86 éves volt. Olyan fura, nem jön elő a bánatom. A fiam itt nyektet, játszani kell vele és egy könnycseppet sem tudok ejteni...
hettuli

Most nézem mennyit írtatok!!! Én kb a 90. oldaltól nem olvastam semmit. Akkor az esélytelenek nyugalmával elmegyek játszani, hátha jobb kedvem lesz és talán a férjem is hazaér már. Még neki el sem mondtam. Tegnap éjjel pont beszélgettünk a papáról...
hettuli

Szia Hettuli!

Jó hogy azért benéztél hozzánk, csak sajnálom, hogy ilyen rossz hírekkel. Őszinte részvétem. Szép kort megért azért a nagypapád, de persze hogy az fáj. Nekem már 20 éve egyáltalán nincs nagyszülőm, nagypapámat egyiket sem ismertem, a egyik nagymamámra meg nem is emlékszem. Vigyázzatok magatokra.

Többbiek!!!! :roll: Még sehol senki. :(

Tünci

Most már tényleg őszintén remélem, hogy az álmaid tényleg valóra válnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2008.11.21 21:02-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli! Fogadd részvétem.
Majd megjönnek a könnyek. A hátrahagyott holmijait kézbe véve, a karácsonyi készülődés közepette, vagy ha éppen a kedvenc ételét főzöd...
Én - évekkel ezelőtt - a legnagyobbat akkor sírtam a nagymamám halálát követően, amikor a karácsonyi vásárlás közben, egy áruházban önkéntelenül levettem a polcról egy szép flanel hálóinget, és beletettem a kosaramba. És - bár már két hónappal azelőtt volt, hogy elment - csak másodpercekkel később "jutott eszembe", hogy már nincs kinek megvenni. Hát néztek rám nagyon az üzletben.

Ez a hétvégi találkozó láthatóan nagyon jót tett nektek! Olyan más lett itt a hangulat, már a találkozás tervezgetésének időszakában is, de azóta meg különösen.
Az ide feltett képen - a torzítás ellenére - még úgy is, hogy nem látni az arcvonásokat, valahogy mindannyiótokból olyan jó energia sugárzik. Csak így tovább!
aarnika

Jaj, Hettuli... annyira sajnálom. Nagyon-nagyon szomorú dolog elveszíteni a nagyszülőnket, tudom. Olyan különleges kapcsolat a velük való... Biztosan fogsz mad tudni sírni, de amilyen könnyen megy ez valakinél, másoknál olyan nehéz. Csak engedd meg ezt is magadnak, most még a nem-sírásnak van itt az ideje. Fogadd őszinte részvétemet, ölellek.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Aarnika, örülök annak, amit a képünkről mondtál! Ez még nem jutott eszembe, ahogy nézegettem!

Tünci, de jóóóóóóóóó, hogy ilyen szépet álmodtál! Talán nem is olyan sokára beteljesül...

Boboka, milyen írásra gondoltál? Légyszi-légyszi küldj egy fotót az új frizudról!!!

Betti, nemsokára reagálok egy réges-régi hsz-odra.

Melcsike, örülök, hogy megúsztad a megfázást. Vizsgák egyelőre nem nagyon vannak, de annál többet szeretnék írni nektek minden egyébről. De sajnos most nem lehet... :(

Most lepattanok, lányok (tegnap kosaraztam, fociztam, röpiztem és kézilabdáztam - onnan a szakzsargon :wink: ). Kell mennem házidolgozatot írni, és most épp megszállt az ihlet. Csak előbb beburkolok egy BIO ZACSKÓSLEVEST. Ilyen is van! :shock: :D

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Sziasztok LÁnyok!

Annyira hiányoztok!!!!!!!!!!
Holnap itthon leszek, de aztán hármat nem és olyan rossz, hogy így este tudok jönni, alig tudok reagálni... :cry:
Kisanya!Picúrodnak jobbulást, neked kitartó tanulást!!!
A képről nekem is az jutott eszembe, hogy olyan "jóság"árad belőle,egy csapat nő, akiket összefűz valami rettenetes és amiből csodaszépet hoztunk ki!!!!!

Boboka!!!!!
Azonnal növeszteni!!!!!!! :( Kérem vissza a copfodat!!!!!
Rendben van minden?Mi miatt indult sz*rul a nap???
a 20 miligrammos lesz*rom tablettát és is szedem, reggel-este!!! :lol:
Betti!
A szakik, már megint.... :evil:
nem éppen igazmondó juhászok!!

Melcsike!
hogy vagy mostanában??
ma megint azzal a kollegámmal ettem, aki ugyanazt a gyógyit szedi mint Te ,úgyhogy végig Rád gondoltam!!! :D

Hettuli!
Szívből sajnálom, hogy a Papád elment!!! :cry:
Nekem még él az apai papám(apu már nem) és nekem is sokat jelent nagyon!!!Nekem megígérte tavasszal ,hogy Violát még megvárja...nemrég mondtam neki, hogy kénytelen lesz maradni,adjon még egy kis időt nekem...szegény beteg, sokat szenved, de nagyon tud küzdeni, élni akar!
AArnika jól mondja, jönnek majd a könnyek, de talán még el sem jutott igazán...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2008.11.21 22:06-kor.

KépKépKép
tünci28

Ma bejött az egyik régi ismerősünk(még a férjem által ismerem),karjában a másfél éves csodaszép kisfiával..mondta, hogy nemrég hallotta, sajnálja..kérdezte, mi történt..elmondtam,pont előtte már a könnyeimmel küszködtem más miatt, úgyhogy nem tudtam visszatartani, lecsordult a könnyem, ott mindenki előtt, a vásárlók előtt..kérdezte, hogy akarom e kicsit a kezembe venni a kisfiát..mondtam, hogy azt hiszem most azt nem, mert akor végem..érezni a pici meleg, puha testét..nem, azt még nem...

Különben azt hiszem menni fog..egész nap a kollegám kicsi babájáról beszélünk, kérdezgetek,meg tudjátok ott a sok kismama, meg a kicsi babák..szóval megszoktam és nem sírok egész nap.csak akkor, akkor már kijött, nem tudtam visszatartani..

Hiányzik a Kicsikém.. :cry: nagyon...ma vele szeretnék álmodni...

KépKépKép
tünci28

ma jött egy újabb képviselő ,aki nem tudta..ott jött ment ,én meg vevőztem..aztán kérdezte, hogy hogyan lehetséges, hogy hónapok óta nem látott, hogy mindig akkor jött amikor én nem voltam????
két mondatban elmondtam..
mondta, hogy hihetetlen, senki meg nem mondaná..hiszen azt látja, hogy mosolygok rendületlenül,beszélek, beszélek ...nem gondolná, hogy bármi is van..ezt meg főleg..

és én arra gondolok, hogyha bárki a szemebe nézne ,láthatná..de nem néznek, nem látnak engem... :cry:

KépKépKép
tünci28

senki sincs... :cry: :cry:

KépKépKép
tünci28

Tünci, vagy? Most jövök a kicsi mellől, köhögött idáig szegény.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanyácska,azért éjfélkor már kidőltem... :D

boboka,eszembe jutott még valami:
A kollegám akiknél a kicsi gyerek van,mondja, hogy a feleségének ez az első baba és 43 éves, császárral szült ugyanannál a doktornőnél, aki engem műtött..nekik azt mondta, ha karnak még egy gyereket, akkor gyorsan ne várjanak egy évet se, néhány hónapot csak...úgyhogy ezek szerint tényleg lehet ,de a műtét biztos...

KépKépKép
tünci28

Halihó!

ESIK A HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

hello Melcsike,végreeeee valakiiiii!!!!
tünci28

itt nem!!!! :(
bár a fene tudja, nekem kellene lapátolni, lehet mégsem baj.... :D
tünci28

Tünci, én háromig skype-oltam a távoli barátnőmmel. Fél óra múlva felébredt a hároméves, végig köhögött-öklendezett, úgyhogy ma éjjel gyakorlatilag két órát aludtam, azt is olyan 10 szakaszra lebontva. Ki vagyok ütve. Persze a kicsimnek sem könnyebb. Megyek is hozzá, ha tudok, bekukkantok még. Jók legyetek.

(Nini, a vonalzó szerint 1 hónapja "szakítottunk" Pieterrel.)

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Sziasztok!

Tünci

Ez nagyon komoly hogy ennyi idősen lett az első baba. Hát látod csodák mégis vannak. És természetesen úton fogant meg a baba, vagy volt valami beavatkozás? Előtte volt terhessége? Biztos nagyon örülnek neki. El tudom képzelni a büszke apát. :wink: Tudod megint itt van Melcsike a kiváncsi :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Azért a lapátolástól még messze vagyunk, hál' istennek. Tegnap ömlött az eső, éjjel vihar volt, most meg rondán fúj a szél. Hurrá. :? De azért a szállingózó hópelyhek szépecskék.

Sziasztok.
kisanyácska

Azért most jöttem, mert gondoltam gyorsan felteszem az ebédet, fől a húslevesem, meg barátfülét rendeltek már, úgyhogy fől hozzá a krumplli. Lesz barack és szilva lekváros.

Képzeljétek, ma lesz a Barci első foci edzése. Már egyből focis ruhát akart meg stoplist meg mindent. De mondtam előbb várjuk meg mit mondd az edző, mert teremfoci lesz.

Kép

Kép
melcsike70

Nálunk úgy kisütött a napocska, hogy már elolvadt a hó ami meglepedt minket.

Kép

Kép
melcsike70

Itt is nagyon fújt a szél, az udvaron mindent összeborogatott,remélem a temetőben nem...

Melcsike, ez az első terhessége, és természetes úton fogant..és képzeld mondta, hogy mindenképp meg akarták csinálni az amniocentézist nekik és nem engedték, mert mondták, hogy felesleges, mert mindenképp megtartják a gyereket, akkor is ha down kóros,mert kell nekik és kész..de egészséges...
tünci28

Régóta házasok, és eddig hogyhogy nem lett baba? És hát igen ez is talán csoda, mert már ugye szegény nem abban a korban van tényleg, hogy akkor mégegyszer próbálkozzanak. De nagyon jó, hogy egészséges a kisfiú. Majd milyen fura lesz neki az oviba járni. Az a sok fiatal lányka lesz az anyuka társ. Meg utána az iskolában. Érdekes dolgok ezek.

Kép

Kép
melcsike70

Este iszonyatos fejgörcsöm volt, nem tudtam fent lenni, néztem a tévét, de muszáj volt mozdulatlanul feküdnöm, mert minden mozgásra azt éreztem hogy az agyamba szúrnak egy kést.

Kép

Kép
melcsike70

melcsike, nem fiú a baba,kislány...nemrég házasodtak, három éve vannak együtt....

Biztos az időjárás miatt fájt a fejed..nekem a hasam fájt egész nap nagyon a hegnél.

KépKépKép
tünci28

Ja akkor ez nem ugyanaz, akire irtad hogy megkérdezte nem e akarod a kezedbe fogni a kisfiát? Visszaolvasok, mert akkor valahol elvesztettem a fonalat.

Kép

Kép
melcsike70

nem nem ugyanaz..az egy nagyon régi ismerősöm, emez a kollegám...

KépKépKép
tünci28

Jaj már rájöttem, a régi barátnak van kisfia és a kollégádnak meg akkor ezek szerint, mert most irtad kislánya. :lol: Összehoztam.

Kép

Kép
melcsike70

Ja közben meg is irtad amig visszaolvastam.

Kép

Kép
melcsike70

CSajok 65,8 kg!!!!!!!!
Pedig bevacsoráltam este 9kor tejberizsből,már reggeliztem is!!!!
jippppiiijjjjáááájjjjéééé!!!! :D
tünci28

Tünci

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Tegnap képzeld én is elővettem a szobakerékpáromat.Le is törölgettem, lehet ma már ki is próbálom. Gondoltam megpróbálkozok egy kicsit bicajozni. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

most indulok ,szerintem csak délután érek haza, megyünk anyuhoz is ...

Melcsike, de jó lenne nekem is a bicaj... :wink:

KépKépKép
tünci28

Mi sem leszünk itthon majd este. Mi is megyünk anyámékhoz. Mindenkinek jó étvágyat. Aztán este legyetek. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!
Próbálok képbe kerülni, megkeresem mindjárt a fotót is. Közben a fiam úgy bepakolta a Halász Judit cd-jét a számítógépbe, hogy nem jön ki, üres a tálca. Nem tudom most mi van. Lehet, hogy csak elrejtette valahová. Mindjárt szétszedem...

Köszi az együttérzést. Igen, először nekem is az az érzésem, hogy ezek csak szavak és semmi változást nem érzek. Aztán majd jönnek azok, hogy megyek elmesélem neki, meg anya elhozza és együtt leszünk. Szerencsére két hétig itt volt nemrég. Már nagyon magába fordult volt. Csak az első napon láttam rajta, hogy nagyon örül, hogy itt van. Anya sokat pátyolgatta, a kedvenceit főzte. Fürdette, levágta a haját. Az a két hét róla szólt. Kivitték a mamához a temetőbe. Nagyon sírt szegény, már nyolc éve azt mondja, hogy neki a legjobb ott lenne a felesége mellett. Mama 11 évvel fiatalabb volt. Nagyon beteg volt és most a végére még egy rosszindulatú daganata is lett. Szerencsére a szíve vitte el, mielőtt a kínok kínjával ment volna el a daganattól, mint a mama. Szerintem csak a makacssága tartotta életben eddig. Soha nem tudta elhagyni magát... Sok gyerekük volt, köztük két angyalka. Remélem vigyáznak majd a tieitekre is
hettuli

Lányooook!
Megtaláltam Kisanya által felrakott képet :lol: :lol: :lol: !!!

Kérem az eredetit priviben!!! Külön-külön már mindenkit láttam, de ezt a fantomkép most felcsigázta a kíváncsiságomat.

Közben Betti hsz-át olvastam, hogy nem akartál elmenni babalátogatóba. Szerintem nagyon jól csináltad. Nem kell mindig erőt venni az érzéseiden.

Boboka! Szörnyű ez a lopás sztori. Az én nagymamám sírjáról is mindig lelopkodták a törpe tujákat. Szerintem ez jól tükrözi milyen erkölcsi értékekkel rendelkező nép vagyunk :roll:

Melcsike te arany szívű, vigyázz magadra, ne szomorítsd a lelked.

Kisanya a szupernő, nekem is lenne mit csinálnom a suliban, de egy gyerek mellett sem érzek nagy ihletet hozzá :oops:

Tünci sokat gondolok rád ám, szerdán voltam dokinál. Aznap mindig egész nap rád gondolok. A ház fotóit még láttam. Nagyon szép lett.

Minden jót mindenkinek!!! Megyünk ebédelni. Ma apa nélkül maradtunk egész napra :cry: :cry: :cry: Lehet elmegyek én is anyához vigasztalni.
hettuli

sziasztok!

ma egy csomó mindent vettem a barkácsáruházban a páromnak meg semmi nem volt jó, semmi nem tetszett,úgyhogy jól összevesztünk...elment a kedvem mindentől...

nálunk is szakadt a hó,hideg van és fúj a szél..kimentem még Violához, de mindent összeborogat a szél, alig tudtam meggyújtani a mécsest is... :cry:

ma nem jó semmi és holnap meg dolgozni kell...

KépKépKép
tünci28

Tünci én a férjemnek csak úgy tudok venni bármit, hogy előtte megmondom, vagy megmutatom neki és ha tetszik, akkor egyszer megveszem.. Barkácsdolgokat semmit nélküle!! Jó lenne néha megérteni a férfiakat.. de ők ugyanezt mondják rólunk :).. Ne szomorkodj, majd a következő nap jobb lesz..

Kép
leda2002

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?