Lányok, a dokibácsi az ügyeleten is mondta, hogy ha megyünk hazafelé tegyem a sálat a szája elé, mert az kicsit "előmelegíti" a levegőt!!!! Meg tegnap is így lettünk "kiengedve"!!! Ezt komolyan mondjátok, hogy nem szabad?
Gyerek fül-orr-gégésznél nem voltunk, csak az ügyeleten. Ha nem javul holnapra elmegyünk, vagy oda kell beutaló? Meg holnap szombat...
A Rectodelre a doki azt mondta, szó szerint idézem: hogy "ettől megnyugszik a köhögése és tudak pihenni" Éjjelre felet kell neki beadnom vasárnapig. Azaz 3 napig egy felet!Persze nem bírtam hosszába elvágni, mert szétporhadt, alig bírtam beóvatoskodni a kis popsijába
Köhögés csillapítót nem írtak fel, csak a Rinathiolt kell innunk napközben, de tudtommal az köptető, attól még jobban jön a köhögési inger, nem??
Melyiknek van jobb íze a Fluimucilnak vagy az ACCnek? Mert akkor holnap veszek. Nagyon nagy gondom, hogy nem tudom -vagy csak nagyon nehezen- beadni a gyógyszereket.Úgy tiltakozik, ordít, megfeszíti magát,összezárja a fogait ki se tudom feszíteni a száját
...stb Ha lenne még 2 kezem nem lenne gond, de nincs! Ordít miközben adom be a gyógyszert, ezért mellémegy és akkor elkezd öklődni,köhögni majd hányni, így ha sikerült is nagy nehezen beadnom, viszontlátjuk mielőtt felszívódna
Egyszerűen nem tudok vele mit csinálni!
Egyébklént kalcium pezsgőtablettát minden nap adok neki, akkor is ha nem beteg, a csontozata fogacskái miatt! (felet)
Manó: nálatok is a fent említett köptetők válltak be? Szerintetek miért nem kaptunk köptetőt is?
Viszont találtam itthon Sinecod cseppeket. Ezt decemberben szedte, amikor szintén ilyen beteg volt. Esténként 25 cseppet. Ez nem jó, mármint, arra, hogy megnyugtassa, csillapítsa a köhögését???
Köszi
Enikő