Új privát üzeneted érkezett!

A szülésről: hétfő reggel 7 után mentünk Pistivel, doki 24 órás ügyeletet kezdett... nem volt kérdéses a dolog, hogy maradni fogok, sőt a szülésznőm is hósszús volt aznap... minden együtt... Gyanús magzatvíz... hát legyen mb repesztés. Felmentem, előkészített a sznőm. Senki nem volt a szülőszobán rajtunk kívül meg az életükben először ott gyakorlaton lévő sznő gyakornokokon kívül. Velük beszélgettem, míg várni kellett hol erre hol arra. Aztán 8.40-kor mb. rep., várunk. 8 perces fájások... szinte semmi. Rá egy órára oxitocyn bekötés. Szinte untam... 3-4-5 perces fájások, de abszolút nem vészes. Röhörésztünk, viccelődtünk. Ja, perse Pisti az első perctől ott volt mellettem. Az volt a legnagyobb bajom, hogy éhes voltam és szomjas. Fél 1 után jött doki bácsi, megállapította, hogy Marci ugyan befordult az útba, csak a méhszájam van nagyon hátul , hát azt is megigazította... ettől ritkán látható égitesteket láttam meg hirtelen, oxit duplájára emelte, majd elment egy újabb körre. Felajánlották, hogy üljek vissza a labdára, de akkor már nem tudtam mozdulni sem. Fogtam ezerrel Pisti kezeit, reszkettem, hörögtem, jajgattam, rázott a fájdalom, szinte egybefolytak, néhány másodperc pihi jutott már csak, aztán egyszer csak elindult bennem a gyerek... felkiáltottam, mindenki odaugrott, nekem akkor már csak csukott szemmel volt jó, így nem láttam semmit, csak hallottam. Lehúztak az ágy végére hirtelen, aztán már nyomhattam is. Hallottam az instrukciókat, csináltam, vártam, csináltam, vártam. 4 tolófájásra lett meg Marci 13.40-kor. Abszolút nem volt vészes... inkább amikor már nagyon fájt, attól féltem, hogy nehogy ez a rész sokáig tartson, mert nem tágulok.

Utólag láttam, hogy egy félbusznyi gyakornok kiscsaj nézte végig küzdelmem, majd tanulmány lett a méhlepényem is. Sőt Pisti mondta,hogy amikor jött ki Marci, akkor az oktatójuk magyarázta nekik, hogy a sznőm mit miért, hogy csinál. A gátmetszésnél többen felszisszentek :lol:

Végig nézték a stoppolásom. Lett belső varratom és egy külső. Nagyon jól voltam utána is, poénkodtunk, Marci szopott, anyám is bejött. Szóval tökéletes volt minden.

Később a csecsemős nővér mesélte, hogy Pisti már a 3. gyerkőcöt is bejelentette ott.... annyira tetszett neki a szülés. Nagyon nem hatotta meg, hogy azért volt olyan időszak is, amikor nekem azért nem volt annyira jó. :roll:

Kép

Kép
szolkata

Hirtelen ennyi, most pihizek. Kicsit vizes a lábam.

Marci szopik, mint egy cápa... óránként szinte, így egy kicsit kevesebbet alszom... de majd így gyorsabban erősödik, és majd ritkíhatjuk.

Bencének nagyon tetszik Marci, állandóan szervezni akarja az életét.

Kép

Kép
szolkata

Kata! Én is szülni akarok! :lol: Szinte kedvet csináltál hozzá! :lol: Harmadik? :shock: Férfi...
Örülök, hogy szép emlékek maradtak benned, még ha a távozásotok egy kicsit körülményes is volt. Egyébként én nem gondoltam volna, hogy ezt meg merik tenni, hogy csak "úgy" feltöltik a kora osztályt.

Még később jövök, extra nyügi van....

Olga

Kép
juhaszolga

Kata: Szia!!!!!!!! :D :P Írtam privit!

Nekem kb. 1 hét alatt ment le a víz. Azt hittem letűnik szülés után rögtön, de beletelt pár napba.

Olga:

[quote]E írta:gyébként én nem gondoltam volna, hogy ezt meg merik tenni, hogy csak "úgy" feltöltik a kora osztályt.

Hát igen, nekem ezt a dokim mondta, amikor RÉkát majdnem átvitték.
jaimee1

Kata! Majd mesélj az hazaérkezésről is. :) És alkalmasint, ha már kicsit több időd lesz várunk otthoni képeket is!

Erika! Ment a válasz...
szilbee

és még mindig nyugi...

képek... Kép Kép Kép

Kép

Kép
szolkata

De szépek! :D
szilbee

Na már megint itt vok... De látom, még semmi hír nincs Dorkáról. :(
szilbee

Beszéltem Nikivel 1/2 1 kor, akkor az volt a helyzet, hogy az első dokinak nem sikerült, mert a csonthártya a törés közé van szorulva, várták a főorvost aki szaktekintély a témában, ő is megpróbálja helyrerakni. ha neki sem sikerül, akkor műtét. közben bekötöttek Dorkának egy infűziót, nehogy kiszáradjon, nem ehet továbbra sem semmit, amíg nem végeztek. VIP szobában vannak.

olvasok vissza, közben Leti nagyon elkezdett köhögni, így apa elviszi a dokihoz.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata!!

De jókat vigyorogtam, méghogy félbusznyi, na meg apa harmadikja! na a lényeg, yhog túl vagytok, és itthon vagytok.. a korás info egy kicsit érdekes...hogy mit ne mondjak!

a fiúk nagyon tündérik, Benuskán látszik, nem is tud betelni az öccsével!

Én is vizes voltam utána, de pár nap alatt helyrerázódott. rakd fel a lábad, amikor csak van időd. azért gondolom most nem ásol, meg ilyenek... :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaónapote.

Kata, nagyon édesek a fiúk együtt! Defajin, hogy Bence így beleszerelmesedett az öcsikébe :lol: Jó gyors szülésed volt...legalábbis a vége :shock: :D Szerencsére nem kínlódtál sokat. Örülök, hogy ez a szülés teljesen más volt, mint az előző :)
Eeehh...jó, hogy írod ezt a kora dolgot, én nyemtuttam rulla...de újabb hülyeség, amire majd oda kő figyelni :?

Olga, jó, csak ne felejtsük el :oops: :D (nyugodtan szólj rám!) Ha más nem, postára adom :lol:

Szilbee, nagyon jók a képek, tényleg fajin kirándulás lehetett :D Csini anyud van :)

Jaimee, há nem véletlenül :lol: Hogy Apát idézzem (pongyolán): tolják a pofánkba folyamatosan a nonproduktív celebecskéket.
Menek Jeremy-t nézni a blogba :)

Rólam másnapra eltűnt a víz - olyan jó érzés volt végre nem dagadt lábbal ébredni...

Anikó, Dorci hogy van?

Judit, elképzeltem, hogy Gréti utasítja vissza az ölelgetőspuszilkodós kisbarátait... :D Nem válaszoltam a múltkor :oops: Direkte vettem fűzős csizmit (nem tudja kibogozni), de már meg is bántam :? (ha csizma van rajta, akkor ugye máshol is be van bugyolálva, nem fér olyan könnyen hozzá a lábbelihez, nem tudja - nem is akarja - nyitogatni) Jövőre tépőzárasat kap.

Dorka, Fanna, overall-t még én sem láttam normálisat (kivéve a Brendon honlapját), de ha nem muszáj, nem kéne 10-15-25! ezret adni érte...

Niki, vagy Judit, hozzátok az infót Dorkáról, lécci...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balwin 2008.11.21 15:26-kor.

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit, köcce a tudósítást :) Hátha a főmuftinak sikerül!
Jujj, Letinek gyógypuszka :(

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka!
amúgy a börzén volt kint velem fiú overál, ha mondtad volna... nagyon tuti volt, és csak 4000-ért! és sztem pont a Szabi mérete volt, mert Olgáéknak, és Katáéknak is már kicsi volt. nem is egyberészes,hanem kertész, + a kabi, amit külön is lehet hordani....na nem akartam a szívedet fájdítani....

Leti ma egész nap bödönözött, pedig éppen mostanában meg is fordult a fejemben, hoyg túl kellene adni rajta...

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja és Dorka! még van kb. 2 tonna méz itthon. mennyit vigyek? :lol: :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata, hát olyan jó volt olvasni a pozitív élményeket, már alig várom én is! :lol: :lol: A hazaengedésnéél meg nagyon ügyes voltál, hogy kiálltál magatokért!!!!! Én nem tudtam, hogy ez a feltöltősdi így megy, de legalább okosabb lezek egy fél év múlva
És a képek!!!!! Kicsi szívem megen úgy elérzékenyült!!!! Olyan drágák a tesók együtt!!!! Az utolsó képen micsoda érzelmek látszódnak! :) Az a törődés, féltés, szeretet...

Niki, nagyon várjuk a híreket, szorítunk Dorkáért, úgy bízunk abban, hogy nem kell műtét!!!

Ditke, végül ma vettem egy sínadrágot, meg egy kabit, overál egyszerűen nincs most a méretünkben/színünkben.

Judit, Letinek gyors jobbulást, gondolom valami köptetővel jön haza majd Apa... És hátha Gréti megússza!!
Pont azért van anyósommal bérletünk az idén, hogy Törpe felügyelete meg legyen oldva. Másrészt Peti elvan színház nélkül is, Pestre szeretett járni (Operettszínházba volt bérletünk), de ide valahoyg nem.
1 kila méz elég lenne, asszem... :) Majd anyát is megkérdem, és küldök e-mailt!

Szilbee, ma akkor ovis gála?? Majd hozol képeket?????
És szuper lehetett Pesten, nagyon jók a képek is!!!!

Jaimee, még ma este megyek a színházba :wink:
Kiscipe? Mamusz? Hogy álltok?

Judit, akkor már ketten nem tudtuk a korás dolgot... De most már második babónál sztem másképp éljük majd meg a gyerekágyas osztályt, és én is jobban kinyitom a szám, ha kell.
te meg pihenj csak, amennyit tudsz!

Kép
Kép
dorkáék

újabb infóim vannak. a fődoki 17 óra körül várható, akkor fogja megpróbálni, ha nem megy, egy altatásban fel is nyitja. 1-2 éjszakát ott kell maradniuk az infúzió folyamatosan megy neki, tegnap este óta se nem evett, se nem ivott. embert próbáló, nemhoyg gyerek.... majd még jövök friss hírekkel

Judit,
Kép
Kép
bbj

jaimee!
[quote]e írta:lképzeltem, hogy Gréti utasítja vissza az ölelgetőspuszilkodós kisbarátait...

és mit mond? nem lehet! anyukám nem engedi

Dorka!
na akkor találtál. de sztem jobb is a síoverálos fajta, mert akkor a kabit külön is el tudjátok használni...

vártam Grétit, hoyg majd akkor gyártjuk a gyártanivalót, erre nem elment az apjával ő is a dokihoz :shock:

jól elvagyok itt magammal...

Judit,
Kép
Kép
bbj

((((Dorka))))) Remélem ennyi várakozás után helyre tudják neki rakni és nem kell műteni....

Dorka: :shock: Jó ég, az még tegnap volt, hogy azt mondtad, holnap színház? :shock: :lol: Jó mulatást!

Kata: Aranyosak a srácok együtt! :P

Jeremy:

Kép
jaimee1

Jaimee!
nagyon kerály, oylan, mintha gép csinálta volna! nagyon ügyes vagy!!!!!!!!na majd megyünk hozzád órákat venni!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata, olyan megható nézni a képeket... annyit gondoltam ma Rád, hogy milyen irigy is vagyok (jó értelemben), mert a szülés utáni (végre) otthonlét érzése teljesen elérzékenyített, ahogy előbújtak az emlékeim. Gyönyörűek a gyerkőceid, büszke lehetsz magadra, nagyon ügyes voltál. Kész szerencse, hogy nem került be a korára Marci. Nekem anno M. doki mondta, hogy szerinte Anna is "ilyen" ágyat töltő gyerkőc volt, csak éppen én ezt akkor nagyon másként éltem meg. :twisted:

Jaimee, Jeremy ugye bari? Merthogy ez Jázmin kedvence és vadul bégetni kezdett, amikor meglátta :lol: :lol: :lol:

Kicsi Dorka, remélem, nem lesznek újabb komplikációk. Mi tavaly 4 napig voltunk kórházban ezzel, de Máté már majdnem teljesen elfelejtette az egészet (én bezzeg nem). Niki, hatalmas biztató, nyugtató ölelések mennek, vigyázz magadra.

Judit, hazajöttek már a lányok? Mit mondott a doki?

Dorka, én is azt hittem, tegnap voltatok a színházban :oops: :shock: Épp most olvastam erről az előadásról egy nagyon jó kritikát. Jó szórakozást hozzá!

Olga és Szilbee, Nektek meg az ovis gálához!

Balwin, és készült valami a karácsonyi kellékekből?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

ha esetleg valakinek lenne kedve átjönni...én is ott leszek, árulok

Babaruha Börze!
November 23-án vasárnap 9-13-ig a Bethlen Gábor Református Általános Iskola ebédlőjében (Törökszentmiklós Bocskai út 3)

Judit,
Kép
Kép
bbj

Megjöttünk!

Hát én olyan jól szórakoztam! Naggyon jó volt a műsor a gyerekek hihhetetlenül édesek... :D
A fiamra továbbra is nagyon büszke vagyok! :D
Leginkább videóztam, így csak pár kép van... majd holnap teszek.

Niki! Nektek sok sok erőt!!! Dorkának meg végképp!!! Iszonyat lehet! Soxor eszembe voltatok du-án. :( :( :(
szilbee

Beszéltem Nikivel, délután 1/2 6-kor tolták Dorkát a műtőbe a helyreillesztés elviekben sikerült a fődokinak, de kívülről valamivel rögzítették (csavar, vagy valami)feltárni nem kellett.
Dorka nagyon éhes már, ezért hányingere is van, talán 1-2 kortyot ma este már kaphat.
A dokival beszélni még nem tudtak, így nem tudja azt sem, hyog mikor jöhetnek haza.

Szilbee!
kíváncsian várom a képeket!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szegénykém... :( Legalább nem kellet feltárni.
szilbee

Sok-sok gyógypuszi az aprócskának!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Niki! Mielőbbi gyógyulást Dorkának!

Szilbee! Köszi a pontokat! :) Hát a gála jobban sikerült, mint amit én remélni mertem! Nagyon aranyosak és ügyesek voltak! Most nem azért, mert Szilbee itt van köztünk, de az a produkció tetszett a legjobban! Az állam leesett... Majd ha Szilbee rak képet meglátjátok miért. Levi nagyon jól bírta, egyfolytában integetett! :lol: Még a végén showmen lesz belőle! :lol:

Judit! Mi volt a gyerekdokinál?

Kata! Szuperek a képek! Tényleg milyen féltő gonddal fogja Bence a kisöccsét! Olyan aranyosak! Pedig hogyféltél, hogy Bence hogy fogadja Mercit. Gondolom jól megkönnyezted...

Megint mennem kell... a gyerek, nem apa... :wink:

Olga

Kép
juhaszolga

Jó reggelt! várom ám a képeket!

hozzánk is befutottak a kerítésesek. remélem ma végeznek.... ideje lenne...már azt hiszik aranyból lesz, hogy ennyi ideje készül. :?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Azért olyan szörnyű ez......várni a dokikra meg eredményre meg infókra....meg hg beszélhess az orvossal!!!!.....Miért nem lehet ezt vhogy gygorsabban, gödrülékenyebben megoldani??? Vagy tényleg annyi a beteg, sok a munka.?...

Dorka!
GYógyulj meg!!!!!!

fanna3

Dorka hazajöhet ma délután!

Fiús anyukák!
lesz egy overálom, amit ki kell vinnem a börzére, s. kék. drapp mellénnyel, 98-as biztos, hyog szupi darab, anyuka szintén beteg természet. (mármint vásárlásügyileg)
délután teszek róla képet, ha kellene valakinek szóljon!

na mentem csinálni a naptárunkat....

továbbra is KÉPEK!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata:Olyan jó volt olvasni a szüléstörténetedet és örülök,hogy ilyen szép emlék lett.Marci baba nagyon édes és a két fiú nagyon szép együtt.Tényleg olyan óvó gondoskodással fogja Bence.

Niki:Sajnálom,hogy ilyen hatalmas tortúrát kellet a pici lánynak és nektek is kiállnotok és most már mielőbbi gyógyulást Dorkának!

Kép
pné rami81

Sziasztok!

Itthon vagyunk. Már délelőtt eljöhettünk, csak dédiéknél voltunk. Mindenkinek nagyon-nagyon köszönjük, hogy gondolt ránk.
Nagyon jól esett.

Majd jövök este bővebben.

Kata: Marci nagyon édes.

Niki

Kép
Kép
csni

Hall!

Néhány KÉP és a VIDEÓ a Pillangósok előadásáról. (Ez utóbbit sötétben érdemes nézni, mert fényjátékot adtak elő). Leventém talpig fehérben (a fény miatt kékben) a jobb oldalon utánozza a nagyokat (mellette jobbra szintén fehérben egy vele egykorú kislány).
Van még egy videó,ahol pöpecül látszik az én nagy fiam, de iszonyat nagy a file és nem tudom megvágni... nincs hozzá progim. :? :(
szilbee

Olga! képek, most már duplán...
azt hiszem nem árulok el nagy titkot, ah megírom, Olgáék éppen hógolyóznak a Kékestetőn...

Gréti rögtön mondta menjünk mi is!

Szilbee! jók a képek, a vidijót tényleg nem nagyon lehet látni, az ötlet viszont nagyon kafa! azért Leventét próbáltam sasolni, és látszik a két picurka a szélen!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!
meghallgattuk! a lányok az első perctől kezdve megbolondultak. Leti az egyik kezével az ágytámlát a másikkal, a tvállványt ragadva tombolt. végigugrálta, pedig nem is rövid szám!.... a szövegben vannak némi igazságok! :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok! Először a mai képek Kékestetőről:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Amikor kijöttünk az étteremből esett a hó! sajna a képeken nem látszik... Hideg sem volt annyira, délután már nem fújt a szél.

Olga

Kép
juhaszolga

Szilbee! Megnéztük a videót, a képeket is. babó a videó végén mondta: Még egyszer! :) És meg is tapsolta őket! :)

Olga

Kép
juhaszolga

A szülinapról néhány. Olyan képünk még nincs, ahol ajándékokat bontogat.
Az első két kép a Zagyvás torta, amit a bölcsibe vittünk volna, de végül a szomszéd néninél ettünk meg a szomszédokkal.
A harmadik képen lévő torta oroszkrém, anyúék hozták.
Kép Kép Kép

Olga

Kép
juhaszolga

Hűűű ha megmutatom a fiúknak ezeket a havas képeket, bizti ők is fel akarnak majd menni! :lol:

Olga! Nagyon édes Balázs! Az a második tortás kép!... meg kell zabálni... :lol:

Én meg várom haza a fiúkat. (Ed és Levente) Takarítós, porszívózós, vasalós napom volt... és még nincs vége... :roll:

Próbálok vmit kezdeni a másik videjóval... ha vkinek van videó szabdalós progija, szóljon már! A videó első másfél percét kellene levágnom (azon van L.), ami a gépen van... semmit se ér... :evil:

Judit! Én is meghallgattam ám!!! Ja a fiúk jól összefoglalták... :wink: Majd apjuknak is megmutatom este.
szilbee

na akkor az overál Kép ha megtetszik valakinek, szóljon, jó nagy méret., ára 2500.- Kép ja és ez a sztem tuti téli ablakmatrica

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga! jók a képek,a torták nagyon guszták, és
milyen ügyesen eszik Balázs, mint egy nagyfiú!

a híradóban benne volt a Kékes, sasoltam, de nem láttalak benneteket :cry:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Láttuk a stábot, kerültük őket! :D
Balázs tényleg szépen eszik egyedül is! :D Az overál tetszik, de mi kaptunk egy egyberészes szürkét, így köszi nem... Az ablakmatrica tényleg szupi!!! Én az előbb énekeltem Balázsnak vagy 10 télapós-karácsonyos dalt, fáj is a torkom... :roll:

Lányok! Volt már valakinek arcüreggyulladása? Lehet, hogy nekem az van... A héten jobb fülfájással kezdődött, ma meg már fáj jobboldalt az arccsontom. Délután lehajoltam, majd meghaltam, ha hajolok még jobban fáj! Ügyeletre nem akarok menni, de a hétfő még olyan messze van! :cry: Tudod Szilbee, Béres dokihoz megyek! :wink:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
az arcüregnyuszi tipikus tünete az éjjeli köhögés (bár ez lehet csak gyerekeknél van, azt nem tudom)

na megyek táncot nézni....jóccak, holnap délután jövök! írjatok sokat!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Csak bejelentkezni szeretnék, bár Kata az látta hogy élek, de el vagyok havazva, vagyis remélem most már egyenesbe tudok jönni, mert hétfőn kell még egy napot a védönőhöz mennem gyakszira aztán vége és pihenés!
Vagyi shát szépen lassacskán tanulás de az lassan csak nagyon :-D

Ugyhogy jövök majd a szülinapos képekkel is csak hát idővel!

Puszika
SZép vasárnapot

Kép
kbernadett

Olga!
Orrcsepp! vagy orrspray
Arcmelegítés!
Kamillás-tengeri sós inhalálás napi 2-3 alkalommal
Kamillatea iszogatása (Ádám erre esküszik, Ő épp most lábalt ki belőle)
Bioparox (ez meg nekem vált be 2x is)

Nekem a fülem nem fájt annyira, inkább "pattogott" vagy mi... és az orrváladék elég fura színű lett.. és persze feszítette az arcuregemet, ill. a durvább időszakban már alig hallottam mit mondanak körülöttem, annyira dugult tőle a fülem. Ha ezek pár naőon belül nem kezdenek hatni, feltétlen nézesd meg magad dokival.

Judit! Nagyon széép lett! :D Nekünk még megvannak a tavalyiak. Sajna nincs most időm nagyon kreatívkodni... :(
szilbee

Sziasztok!

Köszi a válaszokat... akkor valószínűleg nem az lesz. Köhögés nincs most, a héten volt, de pár napja nincs, az orrom sem folyik...

Olga

Kép
juhaszolga

Jaónapot :)

Niki, gyors gyógyulást Dorka könyökének!

Olga, akármiiseze, jobbulást! Nekem "rejtett" fogfájás szokott fül/arcüregi átmeneti fájdalmat okozni... (ha érzékeny az ínyem a fog felett)...
Fajinak a Kékes képek, jó lehetett havaskodni :lol: Oroszkrém torta, mmmmmm...nyamnyamnyam :) Balázs fújta el a gyertyát?

Szilbee, ovisgála képek is szupik (külön tetszik, hogy a harmadik fotón Levente "be van karikázva" :) ), meg a fényjáték, az tuti ötlet :D Ügyesek voltak a gyerkőcök!

Szamóca, neeeem, még csak álmodoztam a dekorációról :roll: :)

Judit, dejaó az ablakmatrica! Ehehe...hát akkor mááááán megérte megírni a nótát, ha Leti áttombolta :D
Mára meg egy kalappal az árusításhoz :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

venni nem vettem semmit a börzén, bár most kevesebbet is árultam, mint a szolnokin. ez volt miklóson az eslő ilyen szervezés, remélem a későbbiekben még jobb lesz majd...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga! Nekem nem folyt az orrom, lényegében semmi nem jött, csak mikor már nagyon elhatalmasodott rajtam az arcüreggyulladás. Éjszaka nekem nem volt köhögésem. Ja és még orrszívó porszívóval sem akart távozni a cucc...
Azért remélem tényleg nem az lesz, mert nagyon vacak egy betegség. :?

Judit! Tévedtem.... a tavalyi ablakmatricák nem ragadnak fel az üvegre, pedig szépen elcsomagoltam őket... :roll:
szilbee

Szilbee!
én oylan trükköt hallottam, hoyg nyálazni kell őket. de hyog tetted el? én már azon az infón sem jutottam tovább!?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Műanyag lefűzős fóliába szoktam letenni. Korábbi széria szépen megmaradt, mondjuk azt más márkájúval csináltam.
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?