Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma vettem magamnak még egy szoptatós hálóinget, így megvan a 3, és Bencus kapott az ágyára egy zsebes tartót a Baby Outlet-be! :) És ami a legnagyobb öröm volt számomra, hogy elkísért a férjem :) , pedig most volt 3 napot éjszakás, nem sokat aludt! :(
És még beszereztük egy-két karácsonyi ajándékot is! :)

Csucsu: Én örülök, hogy leírtad a véleményedet!
Azért nem áztatom magam olyan sűrűn, és nem is sokat szoktam lenni a kádba! De néha olyan jólesik a hátamnak a fürdő! :)

Encike: Én még egyeztetek anyummal és anyóssal, mert most nem akarok annyit főzni, már nem tudnék egész nap a konyhába ácsorogni! :?

Nita: A marcipános kalács receptjét meg tudnád adni? olyan gusztán hangzik! :D

Vera: Húúúú, tegnap már 5perceseid voltak! :shock: Akkor lehet hogy kibújik a lánykád még a hétvégén!? :wink: :lol:
Akkor nemcsak én vagyok ilyen vízbenázós kismama! :wink: :D
zsu83

Tegnap probáltam képet feltenni, de nem mindenütt engedte a net.
Most probálkozom.
Kép
encike 2

Sziasztok!

Ma elintéztük a házassági anyakönyvi kivonatot! És nem volt előttünk senki, így 10 perc alatt végeztünk! :D
És vettem ma pár karácsonyi dekorációt is a lakásba! :lol:

Encike: Nagyon édes a lánykád!!!!! :lol:
zsu83

zsu előkeresem a receptet és akkor leírom neked!!!!!
gratula az uj szerzeményekhez!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike: nagyon jó a kép:)

Zsu: Miylen dekorációt vettél? nekünk van egy létrán mászó mikulás meg kinti fény. De az már megvan régebb óta. Belülre szeretnék most én is venni valamit persze a adventi koszorú az adott. El is megyek rendelni mert itt nálunk az egyik virágos lány álomszépeket csinál.

Kép
csucsu05

Nita: Előre is köszönöm! :D

Csucsu: Az ablakokra vettem üvegmatricákat! :) Majd valamelyik nap rakok fel képet, lefényképezem! Meg még más ablakdekorációt is vettem, de az nem üvegmatrica, de az is rátapad az ablakra!
Nekünk is van létrás Mikulásunk, az erkélyünkön szokott mászni! :) Meg vannak világítós ablakdekorációim is (hóember, csillag, fenyőfa), meg persze az adventi koszorú se maradhat el!
Minden évbe veszek valamit, pedig már annyi mindenem van! Csak soha nem tudom megállni! :?
Ja meg az erkélyre szoktunk még kirakni a korlátra girlandot, és felszoktam díszíteni!

Nálunk az előbb dörgött az ég :shock: , pocsék idő van! :?
zsu83

én is elkezdtem már szépen kidekorálni a lakást!..vettem ilyen csillogó kemény papírt/szálak vannnak összeragasztva/ebből vágok majd ki formákat!!..az ablakba szerintetek már ki lehet teni az égőket? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu: Nálunk is dörög az ég. És egész nap szinte esett az eső.
Girlandot már én is vettem idén a kapura. Én is ilyen vagyok mindne évben veszek valamit a férjem már meg sem szólal mert azt mondja egyszer tele lesz a padlásunk ilyne diszekkel. Ja én hósprayt vettem mert mindig szoktunk az ablakokra tenni diszeket.
És miklulás égősorom nekem is van az ablakra. De mivel minden éveben van valami új igy elcsábulok.
ja és van az ajtónkra is koszorú. az már 4éve megvan de még mindig nagyon szép.
Imádok készülődni. Ez a legjobb a karácsonyban:)

Kép
csucsu05

csucsu mintaha magamat hallanám..pont tegnap voltam az auchanba és annyi szép minden van.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: elvileg az első adventi hétvégén lehet kitenni illetve illik. De én már láttam kint mikulást. Szóval ha tiszta az abalkod már nem kell pucolni akkor tedd ki nyugodtan.
én még akarok ablakot pucolni mert nemrég pucoltam de már lehet megint. Igy most vagy a következő héten megpucolom és mr én is diszitek. A Mikulás diszeket én is kitezsem szerintem hisz az hamarabb jön mint a Jézuska.
Van Mikulás égőnk meg ajtó disz is.
Szabina igy is már nagyon be van zsongva. Hisz a Mikulás jön hozzá:)Vettünk az Auchnabna mikulás sapkát amihez szakáll és haj is van meg ruhát. a szomszéd néni meg van egy piros teritőm ami már kopott és abból varr zsákot a Tomi Mikulásnak. Szóval idén én is várom a Mikulást hátha kapok én is valamit :)

Kép
csucsu05

én is láttam ezt a mikulás felszerelást!!!!jópofa!!!!
nekem is ujra meg kell pucolni az ablakokat mert most esett ez a hülye eső..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: A baj csak az hogy folyamatosan esőt mond. Sőt havazást. nem baj legalább mehetünk szánkózni.
Pont a Melindával beszéltük ha leesik a hó akkor kedden elmegyünk a gátra szánkózni.
Van szánkotók??

Kép
csucsu05

Nita: Mi december elején rakjuk ki az égőket, de én már most kitenném, csak a férjem csóválja a fejét! :)
Meg persze még az ablakpucolás és a függönymosás is hátra van! :roll: Persze most az ablakpucolást a férjem fogja csinálni! Meg a függönyöket is ő fogja leszedni, felrakni!

Csucsu: Nálunk is ez van, férjem már nem is szól semmit, ha veszek valamit! De hát az újdonságok! :lol:
Én is nagyon szeretek készülődni! :) És jövőre már Bencusnak is készülnöm kell! :wink: :lol:
Elhiszem hogy már izgatott Szabina! :lol:

Nita, gondolom Máté is várja már a Mikulás bácsit? :D
zsu83

Zus: Az én férjem is ilyen. Már most kitenném én is de ő azt mondja minek még.
Az én férjem sem szól semmit ha veszek valamit azt mondja falra hányt borsó ha szól ne vegyem meg:):)
Bencusnak igen kell majd készülni el is hiszem. Mi is úgy vártuk az első karácsonyt. Igaz azóta is várjuk mert ennél szebb mint amikro a gyerekünk csodálkozik a fa előtt a sok égőtől meg zenétől meg ajándékoktól hát nincs is jobb és szebb dolog.Én már 3éve sirok a fenyőfa gyújtásnál:)Tavaly a férjem megigértette ne sirjak de én nem tudtam megállni:) Viszont tavaly a férjem is könnyes szemmel állt a fánál. Amin azóta is viccelünk:) Már idén beszéltünk pont róla most idén nem sirunk:)

Kép
csucsu05

csucsu venni kell mert tavaly eltört a szánkonk meg a csuszka is!!! :cry:
zsu igen nagyon várja már a mikulást!
mondom neki mindíg hogy jó fiu legyél..mindíg mondja rá jó jó,
.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu: El is hiszem hogy elérzékenyültök!
Szerintem nekem is potyogni fognak a könnyeim jövőre! :)
De jó lesz Bencusnak ajándékokat vásárolni, és nézin, ahogy bontogatja! :lol:
zsu83

Nita, bizony jól viselkedjen Máté! :wink: :D
zsu83

zsu tényleg hatalmas élmény mikor a gyerek bontja ki az ajándékot és azt az öröm az arcán látni!!!!jaj istenem... :cry: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lehet, hogy meg se várjuk a karácsonyt, és már most fogunk sírni! :wink: :)
zsu83

Zsu: lehet:)

Kép
csucsu05

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:D
zsu83

Mára elköszönök, jó éjt lányok! :)
zsu83

Zsu: jó éjt:)

Kép
csucsu05

jó éjt zsu!!!
hétvégén egyáltalán nem leszek!!!!!! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Igen tanfolyáson leszel. Az is fontos em csak a babanet.

Mi meg ma megyünk szülinapi zsúrra. Szabina már nagyon készül ki rakta a ruháját amit fel vesz nagyon kis csini lesz:)
Mi sem leszünk ma már mert lassan ebéd aztán altatom és még én is készülödni fogok a zsúrra. ajikat be kell csomizni stb...
Biztos sokáig leszünk mert mindig jól érezzük magunkat a kerianyuéknál. Na meg sok gyerek is lesz szabina is élvezni fogja. Este 9kor ha haza tudom majd csalni jó lesz:)
Holnap azért jövök.

Kép
csucsu05

Sziasztok Lányok!

Csak gyors bekukk!:)Hoztam pár képet!:)
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
melcsi82

Sziasztok!

Csucsu: Már lekéstem, de így is nagyon jó szórakozást kívánok Nektek! :lol: 8)

Melcsi: Gyönyörű Szonja baba! :lol: :lol: :lol:
És látszik Hannán is, hogy örül a kishuginak! :lol:
Nagyon jók az új vonalzóid! :)
zsu83

Melcsi: Nagyon jók a képek. nekem az tetszik a legjobban amin Apa és a két gyerek van:)

Zsu: köszi a jókivánságot. Tényleg nagyon jó volt a tegnapi buli. Este 9kor értünk haza. Szabina félig aludt a kocsiban. majd fürdés nélkül átöltöztettem pizsibe és már aludt is mélyen.:)
De alig egy hónap és újra élhet a kisasszony mert akkor az ő szülinapi bulija lesz:)

Kép
csucsu05

Melcsi, gyönyörűek a csajok!

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok!

Csucsu: Az lesz aztán az élmény Szabinának, a saját szülinapi buli! :lol: 8)

Egy mai pocakfotó, a fejemet ne nézzétek mert az arcom megfagyott! :)
Kép
zsu83

Zsu: jó ez a kép. Nálunk is nagyon hideg idő volt.

Kép
csucsu05

Csucsu: Köszi! :)
Ma végre sikerült vennem egy alacsony sarkú bokacsizmát! :)
Magassarkút most nem szívesen veszek fel!
zsu83

háát lányok tanácstalan leszek holnapig mert nemrég voltam wc-n és vártam a barnamacit és előtte nyomás nélkül jött egy kicsike folyékony. megszagoltam de nem volt se szaga se színe . tudjátok a pisi miatt. de abbamaradt és nem volt sok mennyiség. holnap rákérdezek a dokinál mert ide az sztkba megyek most a sajátomhoz csak kedden. de se fájás se semi egyellőre. Nyákok jönnek ami nekem fehér és nemsok mennyiség így lehet nem is nyákdugók azok.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Melcsi!
Milyen aranyosak a csajok!!!

Én már feldiszitettem a gyerek szoba ablakát, kivéve az égőket.

Zsu!
Csini vagy! Kép
encike 2

Vera: tényleg mennyit hiztál illetve fogytál? mert emlékszem te forditva vagy terhességkor fogysz.

Encike: Jó a pocakfotós képed:)

Vera: tehetnél pocakfotót te is hadd lássuk milyen nagy a pocid.

Kép
csucsu05

Vera: Várjuk a pocakfotót! :D

Encike: Köszönöm! Te is nagyon csini vagy! :lol:
zsu83

sziasztok!ma meglátogatott piri...de nem vagyok ám elkeseredve!!!!!!!!!sőőőőőt..annak is örülök hogy pontosan jött.na de majd köv honap sikerűlni fog!!!!!!!!!!!
melcsi gyönyörű a kis szonja!!!!!!!!!!!de a hanna is nagyon szép kishercegnő lett!!!!!!!!!

zsu egyre szebben kerekedik a pocid!!!!!!!!!!
encike neked i szépen gömbölyödik!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hú, nagyon hideg van kint! Le kellett ma mennem a boltba egy-két dolgot vásárolni, de majd megfagytam! :x
Ráadásul az éjszakám se volt túl jó, Bencus 3-kor úgy döntött, hogy neki elég volt az alvásból! :?

Nita: Örülök,hogy nem vagy elkeseredve piri miatt, tök jó, hogy időbe megjött! És a következő hónap sikerülni fog!!!!!!!!!!! :D :D :D
zsu83

ESIK A HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: 8)
zsu83

zsu itt is esik a hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!szép fehér minden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
igen köv honapba jövök a baba hírel!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én nem örülök a hónak most pedig imádom ezt az időt normális esetben na de most? még a bakancsomat se tudom felvenni egyedül plusz nagyon csúszós az út. plusz nagyon fel kell öltözni amiben megmozdulni is alig tudok plussz nekem gyerekeket kell bevigyek a khba. szóóval már csak 2 napot kell kibírjak és befekszem. ezt holnap megbeszélem a dokimmal.

harivera
Budapest XXI. kerület

vera szerdán fekszel be????? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Már várom a hírt nagyon!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Vera: Hát a te esetedbe érthető, hogy nem vagy oda ezért az időért, én is csak óvatosan merek menni, és csak a férjemmel! :)
zsu83

Vera: Szép nagy pocid van! :lol:
zsu83

vera akkor majd beszélünk hátha tudok segíteni!!!!
csini a képen a pocid!!!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Küldjétek már keletre is a havat!!!
Itt semmi sincs még, olyan jo nektek!!!!
encike 2

encike éjjel 10 centi ho is eshet!!!nyugi megy felétek is!!!!!!
erre gyönyörű fehér minden..szánkozni is lehet!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?