Új privát üzeneted érkezett!

Mush: most már pihizz te is!
Ja ezt a vonalzós dolgot én is néztem. Nem tudom miért van így!

Ibernuska: üdv a "kisdisznók" táborában! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szorgalmasan irkálom a ruci infókat... :D

Manna: a nőci bekaphatja, nekem borkóstoló sem kell a heti 3-4x1-1,5 deci vörösborhoz. Különben is, az egyik legjobb vérképző ás vaspótló :lol:

Cili: majd muti meg :)

Boci: ez is egy "kockázat és mellékhatás" :lol: én általában az utsó előtti falattal járok így... A héten még majd' minden nap ázott egy póló a Bioponban (mert persze zsírossal a legjobb meg csokissal :D)

Annyira belemerültem a videogyártásba, hogy most látom, hány óra :) Megyek ebédelni :)

Kép

Kép
gabilany79

:D :D :D Aranyosak vagytok! Biztos csak irígykedett!

Ibernuska én is vasárnap délután megyek a vásárba, lehet, hogy összefutunk... :D

És eldöntöttem, hogy fánkot fogok sütni a hétvégén!!!! Soha nem csináltam, de most úúúúúgy kívánom.

UTOLSÓ adab babacuccos a mosásban! Ma itthonra kényszerítettem magam és befejezek mindent!

Mushi: Nem jó a vonalzóm....brühühühühü, most már mindegy...maradjon....

Kép
mannababoca

gabi. majd muti a videot, ha lehet publikus.

manna. en is mentem volna a borkostolora. :lol: :lol:

irigykedem a vorosmarty teri vasar miatt. biztosan nagyon szep lesz! drukkolok, hogy essen a ho nektek!

tetszik ez "kockazat es mellekhatas"! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

manna. jo hogy irod a mosast. nekem is be kell ennem egy adagot. na azt meg ebed elott elintezem. :shock:
nem is tudom mi legyen. ruha vagy agynemu? ti az utobbit kimostatok mar?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.11.21 12:57-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Én is folyton leeszem magam, pontosabban Apa mindig mondja, hogy na szép vagy, megint leetted a gyereket... :wink:

Hát én már nem is emlékszem, hogy befűtöttünk-e a kocsiba, azt tudom, mikor nagyon kicsi volt még, mindig gondban voltunk, mert, ha mentünk valahová, levetkőztetni gyerewkülésben, hordozóban macerás volt, így felöltöztetve pedig nem lehetett nagyon fűteni, mert bemelegedett.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gabi, Mágnes: üdv a táborban! :lol: :lol:

Mágnes: nekem is ezt mondja apa! :lol: :lol:
Vendég

Mush: én kimostam az ágyneműt, sőt fel is húztam, elkészítettem a kiságyat és egy jó nagy lepedővel letakartam. Így talán nem porosodik! Ez tetszett a legjobban és nem hagytam volna, hogy más csinálja meg helyettem! 8)
Vendég

pledekkel, halozsakokkal, ruhakkal kezdek, aztan johet az agynemu. ez utobbit nem baj, ha latja apa. az nem arulkodo szinu.

KépKép
KépKép
mush589

Tényleg musi, olyan furcsa lehet, hogy apa nem tudja, csodállak, hogy nem szóltad el magad!!!!

Én már ágyneműt mosok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
mannababoca

Apropó, porosodás...
Azon molyolok, hogy mikor sterilizáljam a mellszívót meg a cumisüvegeket (bár ez utóbbiakra remélem, nem lesz szükség...). Ha most megcsinálom, akkor meg hogy rakjam el, hogy ne legyen baja (mármint ne legyen "koszos, poros" ilyesmi). Vagy nem lesz semmi baja? Vagy elég majd akkor, ha élesben kell?

Berni, egyébként végül én is Medelát vettem (asszem, neked is az van :? ) meg egy Aventes cumisüveg készletet...

Nekem asszem, tegnap volt az utolsó babaholmis mosás. Fürdőlepcsi, pólya, előkék, hordozókendő, takaró meg az én hálóingeim (nemtom, mennyit lesznek rajtam :roll: ).

Mush: hát, ez ilyen személyes, kicsit "szentimenti" video lesz, úgyhogy majd meglátom :oops: :)

Kép

Kép
gabilany79

Gabi!
Én már hetekkel ezelőtt elmostam és sterilizáltam a mellszívót meg a cumisüvegeket, aztán elraktam őket egy origin nylonzacsiba. Szerintem ha beviszed a kórházba, akkor is tök mindegy, hogy indulás előtt vagy korábban sterilizálsz. A sterilizálás után ha jól emlékszem csak néhány órát maradnak úgy a cucccok.

Jól emlékszel, Medela kézi mellszívót vettem. Aztán még kaptam egy gépit az egyik barinőmtől. Bár fóbiám van a más által használt mellszívótól, de ha muszáj lesz, akkor inkább egy olyat használok, amit a barinőm használt előtte, nem egy idegen nő. Én cumisüvegeket is Medelásat vettem, az kompatibilis a mellszívóval.

Kép
Kép
lbernuska

Berni: köszi! Az Aventes cumisüvegek akciósak voltak készletben plusz cumikkal meg elmosóval, aztán úgy gondoltam, hogy ha fejnem kell, max. áttöltöm :oops: :)
A másik dilemmám meg az, hogy hogy fogok a kórházban pölö sterilizálni? Merthogy a sterilizáló folyadékot nem javasolják a mellszívóhoz, mert nem csírátlanít rendesen. Vagy arra az időre tökmindegy?

Kép

Kép
gabilany79

No fő a kocsonya, má igazi "téli illat" van nálunk...., remélem az íze is jól lesz.

Hát bizony Mush holnap betöltöm a 38. hetet, de most úgy érzem tele vagyok energiával, többel mint mondjuk pár héttel ezelőtt.

Sterilizálni én sem tudom mikor érdemes, de szerintem a hétvégén megcsinálom.

Gaby mindenképpen rakok fel képet, ha elkészültek a művek!

Leevés: nem győzök mosni... kivagyok a pultról rendszeresen letörlöm a hasammal a dolgokat...

A lábaim már most dagadtak, nem tudom mi lesz estére...

Felraktam a pizzának a szószrészét főni, mindjárt kész, tésztagyúrás, kelesztés, sütés evés..... :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Gabi: nekünk azt mondták vigyünk sterilizáló folyadékot, egy tálat és egy tálcát amin megszárad a mellszívó. Szóval szerintem akkor lehet a mellszívót sterilizálni!
Vendég

Mágnes! Kérdezd meg a dokidat vagy a védőnőt. Nekem szüésig nem fájt, csak mikor belövellt a tej.
Apának boldog szülinapot, vagy névnapot (mit ünnepeltetek?) utólag is! Biztos el volt olvadva a kicsi lányától!

Gabi! Nekem légyszives lődd át! egyesko@chello.hu

Niki! Én jártam már 42-ben is! Most remélem nem fogok! :?

Ibernuska! Hány km-en tevezed hóban, fagyban sétálást a kicsi lányoddal? Mert ha csak az autóig, akkor ez is bőven sok. A body-t cserélheted rövid ujjúra.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Boci: oksa, akkor beszerzem a lötyit... :)

A nyomorult meggybefőtt nem felforrt a hűtőben :evil: Most itt állok egy adag bekevert sütitésztával... Még jó, hogy volt a fagyiban szeder, azt várom, hogy kiolvadjon...

Öreg nénét elküldtem őzikéstől mindenkinek, aki kérte :lol:

Kép

Kép
gabilany79

mellszívó:
mi úgy csináltuk, hogy amikor a kórházban voltam, Apa sterilizálta őket ,és behozta.
Egyébként én Chicco sterilizáló lötyivel csináltam a sterilezést, az nagyon bevált.
A kórházban a legtöbb helyen a szobákban van sterilizáló tabletta (Neomagnol), és vödör, abban tudsz sterilizálni, csak érdemes arra a célra is egy textilpelust beüzemelni, hogy tudd mire teríteni, hogy kiszáradjon.
Neomagnolt a gyógyszertárban is lehet kapni, otthoni sterilizálásra az is szuper!

Enikő:
köszönöm Apa nevében, szülinapja volt :) Lányától pedig odavolt, persze nap mint nap elolvad tőle, nagy a szerelem oda vissza :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zsebi-baba! Nagyon csini vagy! Szép a pocakod!

Mági! Mi mindig hordozóba vittük a gyereket az autóig, én nem adtam rá overált sem,mert az autó szinte az ajtó előtt állt, viszont egy jó meleg takaróval bebugyuláltam, amikor meg az autó bemelegedett, akor csak levettem a takarót! Persze ez hoszabb utakon. Mondjuk korházból haza, ha overál van a gyereken nem igazán kell fűteni. Ilyenkor a kabátokat mi sem vesszük le!

Gabi! Mindenképp sterilizáld a mellszívót, üvegeket (ha a szívóra csatlakoztathatók), mert kell a korházi csomagba. Én sterilizálás, száradás után összeraktam, beletettem egy új műanyagtasakba és szorosan becsomóztam. Nem minden korházban lehet sterilizáltatni és nem is mindig sterilizálják szivesen!
Én a korházba nem sterilizáltam, itthon is csak hetente, 1 hónap után, már 2 hetente, stb

Cili! Lehet ez már a fészekrakási láz!
Kérjük a pizzareceptet a topikba!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi!
Nem tudom, hogy a sterilizálást hogy lehet a kórházban megoldani, de a listánkon nem szerepel sterilizáló folyadék. Szerintem be lehet adni majd a kórházi nagy sterilizálóba talán... De jó, hogy ez szóba került, mert azért egy szivacsot bedobok a tatyómba, hogy legalább el tudjam mosni.

Enikő!
Tök jó, hogy ezt írod! Úgy is 56-os méretből átlapolós bodynk csak rövidujjú van. Szóval akkor ez lesz a befutó változat!!! Köszönöm!

Kép
Kép
lbernuska

Gabi!
Nekem is átküldenéd az öregnénét őzikéstől? Arra az e-mail címre mehet, amiről legutóbb írtam. Köszike!

Kép
Kép
lbernuska

Na, akkor egy újabb kérdés a listára a szülésznőnek: hogy műxik a mellszívó biznisz a kórházban...

Süti sülik, kíváncsi vagyok, milyen lesz a meggyes lepény szederrel... szerintem pont olyan fincsi :D

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! Köszönöm szépen az Öreg néne őzikéjét!

Zöldi! Tegnap du nem sikerült babkba jutnom, így ma du utaltam! Szerintem a kendő már a postán is van, mert egy papírt bedobtak, hogy levelem jött! Köszönöm szépen!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő nem tudom mi van velem, de tegnapelőtt porszívóztam meg mostam fel és ma megint tiszta kosz minden (de aztán lehet csak az én szememnek), egyszerűen nem bírom elviselni. Ráadásul esik az eső, ilyenkor sokkal több szutyok ragad a cipőre, és hát kiborít...

Ja kész a songoku:
Kép

Kép

Kép
dcili81

A Kékesen leesett a hó!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Köszi a pocakdícséreteket!

Gabilány! Köszi az Öregnéne őzikéjét!

Nálunk nem lehet bevinni a klinikára mellszívót, úgyhogy ezzel nincs gondom :?

Kíváncsi vagyok, a hétvégi hidegfront eredményez-e babaesőt!!! :wink:

zsebi_baba

Ezt most olvastam:

Ne ijedj meg, ha hirtelen heves takarítási vagy főzési láz törne ki rajtad: ez a "fészekrakó ösztön" gyakori megnyilvánulásai közé tartozik, ami szintén arról tájékoztat, hogy a baba hamarosan útjára indul a külvilág felé.

Istenem bárki írta a próféta szóljon belőle...

Kép

Kép
dcili81

Boci! Amíg a köldökcsonk le nem esik és be nem gyógyul a helye, nehogy nagrágot adj a bébidre!

[quote]I írta:bernuska: üdv a "kisdisznók" táborában!

Hééélóóó! Nem úgy van az! Monden disznóság le van védve, és szigorú engedélyeztetési eljáráshoz kötött a viselése!

[quote]S írta:zerintem ha beviszed a kórházba, akkor is tök mindegy, hogy indulás előtt vagy korábban sterilizálsz.

Csajok! A kórházban sterilizálják nektek a ciciszopóitokat! Nem kell előre!

[quote]Z írta:öldi! Tegnap du nem sikerült babkba jutnom, így ma du utaltam!

Enikő! Miattad nem tudtam tegnap vacsorázni! ;)
Ma már tuti meg kellett érkeznie, mert tegnapelőtt adtam fel! Remélem, tetsteni fog!

[quote]N írta:álunk nem lehet bevinni a klinikára mellszívót,

Zsebi! Azért tudjad, hogy ilyen nincs, bármilyen személyes dolgot bevihetsz, ami nem káros a saját és mások egészségére.

[quote]& írta:quot;fészekrakó ösztön"
...ha valaki mégegyszer le merészeli ezt írni!!! :twisted: Egy lapon 7* szerepel! Vááááááááááááááááááááá!

No, megtudtam a tutit: hétfőn lesz a disznóvágás! Jeeeee!

Kép
zölddisznó

Cili! Erről beszéltem én is!
Ilyen képet felrakni már kínzásszámba megy!

Zöldi! De jóóóóóóóóóó! Akkor te jövő hétvégén már otthon Hannázól!

Én a "fészekrakó ösztön"-t jobban bírom, mint a jobbnál jobb kajaképeket, ill kajaneveket! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

szerintem en se viszem be a mellszivot a korhazba. arra az 1, max 2 napra minek. ha nagyon gaz, akkor majd apa behozza. tarolo edenyeket sem vettem, mert ugy voltam vele, hogy majd veszek, ha szukseges. ugyanez vonatkozik a sterilizalora is.

gabi. persze azert irtam, hogy ha olyan hogy mas is megnezheti. :wink:

nincs kedvem ablakot pucolni. meg itt mar sotetedik! :shock: majd reggel... aposomnak meg megmondom, hogy vasarnap jojjon fuggonyt feltenni, ne holnap.

amig a festok dolgoztak, addig felzarkoztam szuletett felesegekben es a grace klinikan is. kar volt punnyadni, lusta lettem tole. lefestettek ujra,amit kertem. igy is atlatszik a ceruza nyom egy kicsit, de jobb, mint volt. majd lehet odatesszuk az akasztos szekrenyt es akkor nem latszik. tenyleg, van egy akasztosunk, egy kisagyunk es egy palenkazonk. milyen sorrendbe tegyuk oket?

KépKép
KépKép
mush589

Kép
a baloldali falon lesznek ezek. marmint a butorok. csak nem tudom milyen sorrendben lenne. mi legyen a legkozelebb az ablakhoz?
lakberendezok, segitesetek! koszi

zoldi!JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! mit csinlasz az utolso szabad hetvegeden? mikor engednek majd haza?

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi!
Basszus, hétfőn disznóvágás??? Hajráááááá....

Ja, majd elfelejtettem: FÉSZEKRAKÓ ÖSZTÖN :twisted:

Kép
Kép
lbernuska

Zöldi én nem írtam le azt s zót, hogy fészekrakó ösztön, hanem copyztam, az nem ugyanaz.... :roll: :roll:

Kép

Kép
dcili81

Zöldi!
De izgi! :lol: Hétfön már babázol!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Cili!
Ugye dobsz receptet!!!

Itt már volt egy kis hózápor!

èn nem is vettem mellszívót!!!! :roll: :roll:
susy75

Suzy már fent van! :wink:

Kép

Kép
dcili81

Cili!
oksi, köszi!!! :P
susy75

Zöldi: akkor hétfőn hajrá!!!!!
Bocsi, a kisdisznós dologért!
Nálunk nem sterilizálnak a kórházban, és azért hívták fel a figyelmünket hogy vigyünk cuccost. Mondjuk én sem viszem egyből magammal, hanem majd ha kell apa hozza.

Mush: szép a szoba. Nálunk az ablaktó indulva van a szekrény, utána pelenkázó és végül a kiságy. Kiságy főleg azért is került oda, mert így van a legközelebb a hálóhoz, kb. 2 lépés!
Ja van képem is! Ez pár napja készült!
Kép
Kép
Vendég

Cili: jaj képzeld apa is mondta, hogy megváltozott az arcom. Én kétségbeestem, hogy most csúnya lettem. Erre ő mondta, hogy így is tetszek neki és szép vagyok!!!! :lol: :lol: :wink:
Vendég

en is ilyesmire gondoltam, de mivel nalunk tok mas az ablak, gondolkodtam, hogy a kisagy legyen kozepen es a pelenakzo az ablakhoz kozelebb. ilyen az ablak:
Kép
keskeny a fal mellette, a szekreny nem venne el tul sok fenyt?

meg mindig nagyon tetszik a szobatok, boci

KépKép
KépKép
mush589

Boci én sem bántásból mondtam!!!!! Persze, hogy tetszel neki, ez tök természetes dolog. Az én párom is mindig azt mondja, hogy így is szép vagyok, csak pocakom lett, ennyi, attól még én vagyok!
Szóval ne stresszelj ezen! OK????

Kép

Kép
dcili81

a mosogep nem centrifugalt ki. elarasztottam az eloszobaszonyeget! :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Hát nem semmi napom van! Szerencsésen megjártuk Debrecent. Egyrészt kibírtuk Hunorral együtt, másrészt azt mondta a professzor, hogy Zalán műtött lába gyönyörű, a másik meg meg olyan szép, hogy szerinte nem kell műteni. Annyit javult a gyógytornának meg a betétnek köszönhetően, hogy az a kis deformitás, ami maradt, nem indokol egy ilyen bonyolult nagy műtétet. Nagyon örülök! Fél év múlva megyünk újra, akkor megmondja, meddig marad a csavar. Ja és felajánlotta, hogy a kicsinek majd akkor alaposan megnézi a csípőjét. Hát hiába, eredetileg ő is miskolci!

Másik hírem nem túl vidám. Tegnap írtam, hogy vettek le újra HELLP labort. Az eredményem jó, nincs jele toxémiának, ennek ellenére ma felhívott az asszisztensnő, hogy a dokim üzeni, hétfőn jó lenne befeküdnöm a megemelkedett vérnyomás miatt. Jól kibőgtem magam, mert ugye egy héttel későbbre számítottunk, ami a befekvést illeti. Tudom, hogy a Hunor és az én érdekem, de nem könnyű a másik gyerekemet itthagyni, ráadásul lehet, hogy 7-10 napig annyit fognak csinálni, hogy nem én mérem magamnak a cukromat, hanem ők, és a saját kényelmes ágyam helyett alhatok egy kifeküdt szaron (jaj bocsánat!), és kocsival 2 percre lakunk a kórháztól.

Ma persze jó a vérnyomim, úgyhogy hétfőn reggel megyek NST-re, utána az eredménnyel és a hétvégi mérés-eredményekkel a dokimhoz, aztán lehet, hogy még tudunk alkudozni. Ha hétfőn már nem jelentkezem, akkor benntartottak. Engedelmetekkel a szülés várható időpontja miatt Enikő és Ágnes telefonszámát mentem el, őket zavarom majd, ha történik velünk valami.

Végezetül 2 mai fotó a pocakomról, a "szülő nő" frizurámról, meg a nagyfiamról.
Kép
Kép

Kitartás mindenkinek, pihenjetek sokat, hétvégén azért még benézek!

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

[quote]m írta:it csinlasz az utolso szabad hetvegeden?

Hát takarítok, vazze! :)
Vasárnap du. már be kell feküdni.

Kép
zölddisznó

Cili: dehogyis sértődtem meg!!! Csak nekem nem tűnt fel és más sem mondta még!!! Nem stresszelem magam! :lol: :lol:

Mush: szerintem úgy is jó lesz!!!!

Szeles: az első hírnek örülök, a másodiknak nem! Azért alkudozz a dokival, hátha egy-két napot engedélyez. De ha nem akkor sem keseredj ez, minden a te és a babád érdeke!

Zöldi: akkor neked meg van a hétvégi programod. :lol: :lol: Azért jó tudni mikor jön Hanna nem???!!! Én is szeretném tudni!!!!!! Kezdek hisztis lenni ezen a téren! :cry:
Vendég

már éppen mondani akartam, hogy rámtört a fészekrakó ösztön, de akkor nem mondom.. :wink:
Olyan elkeseredett és mérges vagyok, nekiálltam palacsintát sütni ,közben betettem a szülőcd-m, tiszta idill. Hát ilyen még nem fordult elő velem, de nem sikerültek az aljas palacsinták! :evil: Közben Anna észrevette mit csinálnék, és türelmetlenül toporgott, hogy pacsinka... ott imádkoztam, hogy csak egy sikerüljön, mert hogy magyarázom meg neki, hogy ennyire lúzer az Anyja... 1 óra szenvedés után 2 db. palacsintát sikerült prezentálnom... :x

Zöldi:
na ha reggel lesz a vágás, akkor majd figyellek, akkor megyek CTG-re... :) Az időpontot is tudod már?

Laura:
Meg tudom érteni, hogy nem örülsz a befekvésnek, és is Anna miatt aggódom a legjobban, nincs szívem itthon hagyni. Ha ilyen közel vagytok a kórházhoz, hátha hazaengednek, de,ha mégsem, akkor legalább sűrűn tudnak látogatni, és még az influenza szezon előtt megúszod a befekvést.
Sms-t nyugodtan küldheted, még,hogy zavarnál vele! :wink: Jó hírt mindig jó közölni, de szólj, bármi van!

Kép
Kép
Kép
mágnes

HELP házassági anyakönyvi ügyben. Azokat kérdezném (ill bárki aki tudja, hogy van ez) akik megtartották saját nevüket, hogy szerepel-e a kivonatukon, hogy milyen családi neve legyen a gyereknek.
Most olvastam ui, hogy ha akkor nem nyilatkoztunk, akkor most erről is kell nyilatkozni. Na már mi anno nyilatkoztunk, de a házassági kivonaton ez nem szerepel...

Kép
trombibébi

Bocika! Nagyon szépen van berendezve a babaszobátok!

Mush! Ha előbb a pelenkázót teszed, a mellé mindenképp az ágyat tedd! És az ágy mellé a nagy szekrényt. Én azt hiszem így csinálnám!

Laura! Próbáld megbeszélni a dokiddal, hogy bemész naponta, ne kelljen befeküdni. Bent úgysem lehet nyugodt az ember, mikor otthon van a gyereke!
Engem nyugodtan hivhatsz bármikor, a lányoknak továbbítom a híreket! És örülök, hogy engem (is) választottál!

Trombibébi! Mi 2005-ben házasodtunk össze, nekem szerepel rajta a gyerek családi neve.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Sarmival remélem minden oké! Bár már nem olvassa, de küldöm a drukkokat!

Zöldi! Direkt felkeltem ma "időben", hogy hozza a postás a kendőt... Nem hozta! :shock: Remélem, hogy nem veszett el a két kerület között! :shock: :cry:

Mágnes! Én is elkérhetem a teloszámod, ha esetleg... Úgy terveztem, hogy 28-án szülök! :roll: :lol: Persze ezt még Mesivel le kell zsíroznom! :lol:

Csinosak a pocik... A Mushi-pocak nagyon hasonló a sina-pocakhoz... Szerintem!

Mushi! Bejön a kérótok! Nagyon szép lesz! De ne amortizáld le idő előtt!!! Miért kell eláztatni mindent? Nem dolgoztál még eleget? :twisted:

Boci! Babaszoba nagyon barátságos!
sinaszi

Kb. 2 órája behalt a net, majdnem én is behaltam.... Jézusom, függő vagyok!!!! :twisted:

Zöldi: aztaaaaa! Háttez... háttez... höhö, nem találok szavakat. Szorítok én is!

Trombi: én megtartottam a nevem, és szerepel az akvi kivonaton, hogy mi legyen a születendő gyereké... Emlékszem, hogy meg is lepődtem, mikor az anyakönyvvezető rákérdezett, de mondta is, hogy a mi nevünk bármilyen kombinációja lehet a gyerek neve, és pont nem számít, hogy én vagy apa nevet vált-e...

Kép

Kép
gabilany79

Trombi: mi is 2005-ben házasodtunk, én nem vettem fel apa nevét (ő sem az enyémet, amit megértek :lol: ) de szerepel a házassági anyakönyvi kivonatban, hogy mi lesz a gyerek családi neve. Viszont úgy jártam, mikor kértem másolatot az anyakönyvvezető ezt elfelejtette ráírni (azt hiszem ezt anno leírtam) és ő telefonált rám, hogy ez így nem lesz jó. Igaz addig én meg sem néztem. Felvilágosított, ha nem lenne rajta az az egy kis megjegyzés sor, akkor a gyerek az én nevemre kerülne, és hát utána nehéz kijavítani a hibát. Szóval visszamentem és kaptam egy HITELES másolatot!

Enikő: köszi!

Itt milyen hülye idő van. Nemrég a szépen csordogáló eső elkezdett ömleni és villámlik meg dörög!!!! :twisted:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?