Sziasztok!
Hát nem tudtalak visszaolvasni Titeket.Kedd óta nem voltam,mert óriási a hajtás,de rengeteget írtatok.Azért valamennyit sikerült,arra írok.
Karácsony. Egyrészt bennem egy 5 éves gyerek lelke lakik,szóval minden ünnepet igyekszünk a férjemmel olyanná varázsolni,mintha gyerekeknek szólna.Húsvétkor tojást,meg nyuszikat szórunk szét a lakásban,mikuláskor mikukat. Karácsonykor nálunk is van adventi koazorú meg gyertya. Az elmúlt 3 évben,mióta együtt lakunk úgy volt,hogy szenteste a férjem családjánál kezdtünk olyan 4 felé vidéken,aztán az én családomnál,és este otthon fejeztük be az ünneplést közös fa díszítéssel,ünnepléssel.Idén utoljára lesz így,mert nagyon fárasztó és egy kisgyereket,főleg babát nem fogunk elvinni mindenhová. Aki velünk akar szentestézni,az eljön hozzánk,aki meg nem,azzal majd másnap vagy harmadnap tali.
Az AFP-re nekem azt mondták,hogy betltött 16 hét kell hozzá.Nekem 2 nappal korábban csinálták,de az eredmény se az alsó,se a felső határhoz nem közelít,így nem hiszem,hogy gond lenne. A doki pedig azt mondta,ha megvan az eredmény menjek el hozzá uh-ra az eredménnyel.
Suli.Én is tanulok.Most vagyok utolsó éves. Előrehozott vizsgákkal szeretném befejezni az állímvizsga kivételével a sulit szülés előtt. De nagyon kevés a türelmem tanulni már. Nem a baba miatt,hanem,mert alapvetően útálok tanulni.
De muszáj.Így most számolom hány vizsga és dolgozat választ még el a végétől. Szerdán megint lenne egy vizsga,csak nincs hozzá anyagom,így nem tudom mi lesz. A melóban is zárunk 1-10-hót,szóval a házimunka után már alig van erőm bármit is csinálni. De remélem a baba engedi és sikerül befejezni mindent.
Mozza!Gratulálok a kislányodhoz!!!Nagyon aranyos a 4D-s kép!!!!!
Torna. Én is vettem kismama tornát,de eddig nem volt időm csinálni a fent leírt okokból kifolyólag. Meg szeretnék két hetente kismama jógára is eljárni. Szerintem kell a mozgás. Én terhesség előtt hetente 3-4x futottam,2x aerobikoztam otthon. Egyszerűen kell a mozgás, hogy az izmai átmozduljanak, az agy tisztuljon kicsit stb. De nem Rékát kell alapul venni,hisz neki az a foglalkozása,hogy úgy nézzen ki,ahogy. Ez a ki mennyit hízik dolog abszolút alkatfüggő. Engem olyan nagyon nem is érdekel,majd leadom valahogy. De a mozgás,ha bírja a kismama és jól esik neki,igenis nagyon fontos. Az egészség része. Azt hogy mit mond a torna közben azt meg le kell ......ni.
Vásárlás. Én bizony vásároltam már ezt-azt. Többek között a kocsit és a kiságyunk is megérkezet az üzletbe. Nem vagyok babonás,nem ezen fog múlni a dolog. A kolléganőmnek 9 hónaposan kellett a halott babáját megszülnie. Akkor most ne vegyek semmit 9 hónapig,amíg meg nem születik. Szerintem butaság. A sorsunk fent dől el,és mi kapálózhatunk és babonáskodhatunk,akkor sem lesz másként. Ha a Jóisten úgy dönt,hogy őt elveszi tőlünk,és nem születhet meg,biztosan belerokkanok,de akkor is lesz babánk,és annak fog kelleni a kocsi és a kiságy is. Nekem ez a véleményem,ezért van a sok babaholmi már otthon.