Sziasztok!
Lányok, biztosan meséltem már nektek a candida gombáról. Én senkit sem akarok se rábeszélni, se lebeszélni róla, nem vagyok kuruzsló, sem semmilyen termékmanager. Én csak a saját tapasztalataimat írom le, aki gondolja okuljon belőle.
Szóval: biztos hallottatok már a szervezet elsavasodásáról, ami a szervezet normál működését megzavarja. A savas közegben kiválóan szaporodnak a gombák, így a candida gomba is, ami egy alattomos dolog. A gombás fertőzésekben a gomba jelenléte mellett a szervezet állapota a döntő. Ha immunrendszerünk legyengül, ha táplálkozásunk nem megfelelő, a dohányzás, az alkohol mind hozzájárulnak a megbetegedéshez. A gombás megbetegedés igen sokféle tünetet idéz elő, valamint sok más betegség tüneteit utánozza.
A candida túlburjánzásával összefügghető betegségek:
Csak néhányat sorolok fel:
-pattanásos bőr
-elhízás
-pikkelysömör
-endometriosis
-FÉRFI ÉS NŐI MEDDŐSÉG!!!!!
-depresszió
-migrén
-idült fáradtság és még sorolhatnám
Dr. László Mária Candidiasis című könyvében olvastam a következőket:
Több betegség, de a stressz is okozhat meddőséget. Ha a kivizsgálások nem derítenek fényt az okokra, de a panaszok gombásodásra utalnak, akkor van esély, hogy a megfelelő diéta és a gomba elleni kezelés során megszűnjék a meddőség. Az ilyen meddőségnek az az oka, hogy a gombák toxinjai felborítják a hormonháztartást. Praxisomban 4 meddő nő esett teherbe a kezelés első néhány hónapjában.
Én nem egyszer végigcsináltam a candida diétát, ami kutya kemény volt, de utána összehasonlíthatatlanul jobban éreztem magam mindig, mint előtte. Akit érdekel a téma, az ajánlom, nézzen utána, szerintem sokunkon segítene.
De még egyszer mondom, senkit nem akarok rábeszélni, de nekem már a nőgyógyászom is ajánlotta. Igaz én akkor már ismertem a módszert, mert hatalmas, göbös pattanásokkal kerültem a bőrgyógyászatra, ahol csak ezzel tudtak kikezelni. Pedig próbálkoztak antibiotikumokkal, azután kaptam rá fogamzásgátlót, majd szteroidokat. Persze semmi nem használt. Csak a diéta. Mondjuk ha belegondolunk, logikus is. Az nem megy, hogy éveken át mérgezzük a szervezetünket és nem teszünk cserébe semmit. És az meg végképp téves felfogás, hogy a tünetek megjelenésekor bekapunk egy-két bogyót. Ezzel higgyétek el, csak rontunk.
Tudom, hogy már nagyon untok, sajnálom is, és mindenkitől bocsánat. Csak én amikor kigyógyultam 2x is olyan bajból, amivel az orvosok nem tudtak mit kezdeni, akkor megfogadtam, hirdetem minden felé a módszert.
És én azzal sem értek egyet, hogy manapság ennyi meddő nő és férfi van. Én abban hiszek, hogy ez a világ legtermészetesebb és legszebb dolga kellene legyen. Ha nem jön a baba, ott semmi mást nem kell tenni, mint a szervezetünk működésére kicsit jobban odafigyelni, néha szegényt picit kényeztetni.
És abban is hiszek, hogy a férfiak spermaszámán is könnyen lehetne javítani. Csak nem jó módszerrel próbálkozunk.
Bocsi, ha sok voltam, de hátha valakinek tudtam segíteni.