Új privát üzeneted érkezett!

Tök a hasban, megyek Helyszínelőzni!

Kép
zölddisznó

Szintén jó reggelt :D
Nekem sem megy az alvás... :twisted:

Már helyszineltem, volt 24, de semmi...

Kép
Kép
zsiraf8

Jó reggelt Csajok!
Nekem remek éjszakám volt, végigaludtam egy pisiszünettel. Akkor viszont alig bírtam felkelni...

Gabi!
Nagyon köszönöm, hogy utána néztél nekem az angyalkák fellelhetőségét illetően! Szerintem hétvégén szerzek is be belőle!

Cili!
Hogy került Apa szemébe szilánk???

Enikő!
Köszi a drukkot!

Mush!
Sajnálom, hogy a munkások elszúrták a babaszoba falát! Akkor nem csak itthon végeznek trehány munkát a mesterek. (Tisztelet a kivételnek.)

Azbeszt miatt meg ne aggódj! Főleg ha ki sem mentél egész nap, akkor nem lesz gáz!!!

Szorsolya!
Megy a drukk neked is a szüléshez! Basszus, egy csomóan meg fogtok szülni még novemberben! Én is! Én is!

Sarmi!
Ezt már biztos nem olvasod, de drukkolok neked nagyon én is!

Zöldi!
És tesódék Brembergen laknak, vagy Újhermesen? Egyik barátnőm soproni és ők is az erdő mellett laknak… Hát már az is elég gyönyörű környék.

Kép
Kép
lbernuska

megjöttem uh-rol és ctg-ről.
minden rendben van velünk.
bpd:89mm
ac:319mm
fl:70mm
thq:92mm
és elvileg olyan 2800 grammosnak saccolták.na majd meglátjuk mi jön ki a végén :D :shock: de azt mondták tökre átlagos.
jövöhét pénteken ujra megyek ctg-zni.

az éjszakáim nekem is egyre szörnyübbek.

sarmi:tőlem is mennek a drukkok.

ma ctg közben egy másik csajszinak is volt és kérdeztem mennyi idős terhes mire elsirta magát.szegény már a 41 hetet tölti és nem akarják neki meginditani csak jövöhét hétfőn.ugy sajnáltam.látszott rajta hogy elege van.

Kép

Kép
nikianya21

jo reggelt! engem apa ebresztoje keltett megint negyed 8-kor, de f9-ig sikerult fetrengeni. sajnos nem sikerult visszaaludni. en vagy 5x voltam wc-n.

ki hogy all elotejjel? nekem nincs. remelem azert tejcsi majd lesz. vagy nincs osszefugges?

KépKép
KépKép
mush589

mai projectem egy cd gyartasa a baratnomnek. mikor meg fiatalok voltunk es bulizni jartunk, akkor felfedeztuk, hogy mennyi angol nyelvu szamban benne van az, hogy "Can't you see". Na mostanra (evek kemeny munkaja) sikerult osszegyujtenem 17 szamot (pl Abba-Take a chance on me; Madona-Cheris; Modern Talking-Brother Lui stb) , amiben ez benne van. a 30. szulinapjara akartam, de nem volt idom, igy most Karacsonyra kapja. Remelem fog orulni neki. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

[quote="mush589"]c írta:mush589saki feltette, hogy hogyan kell adagolni a malnalevel es palastfu teat. megvan valakinek?
nem mentettem el. kocike.

KépKép
KépKép
mush589

halihó!
Sarmon:
már nem olvasod, de drukkolok nagyon, és várjuk a híreket!!

mush:
Az előtej nincs összefüggésben a tejmennyiséggel, neaggódj. Annámmal volt rengeteg, aztán alig bírtam szoptatni.. Most volt egy kicsi kb. 1 hónapja, azóta semmi.. :?

Na és ha már mellnél tartunk:
Szerintetek normális az, hogy a mellbimbóim (főleg a jobb) annyira fáj, mintha erősen beütöttem volna valamibe? Szerintem meg is van duzzadva, de nagyon rossz érzés.. Az előző terhességemnél nem volt ilyen gondom! Van ilyen másnak is?

Tegnap megköszöntöttük Apát, önös érdektől vezérelve vettem neki Mon Cherri-t... Anna olyan édes volt, egész nap a csokis doboz érdekelte, mondtam, hogy majd ő odaadja Apának. Amikor jött Apa haza, szóltam Annának, ő meg állt a bejárati ajtó előtt, szorongatta a kis dobozkát, és mikor Apa belépett, odanyújtotta, és mondta, hogy: köszönőőőm! :lol:

Málnalevél: 1 ek szottyadt levelet egy bögrényi vízzel forrázni. Ezt napi egyszer

Kép
Kép
Kép
mágnes

Reggeltet!

Látom, az éjszaka sötétjében beindult a fantáziálás a Greenpeace aktivistákról :lol:

Berni: igazán nincs mit, nem tartott semeddig (gugliban jó vagyok) :D

Mush: ez a CD ötlet baromi jó, én apának csinálok "mozit" az UH-os videokból, képekből meg pocakfotókból meg ilyenekből.
Csaki adagolása nekem sincs meg, de jobb híján leírom, amit én kaptam még emailen, a semminél az is jobb. Viszont ez csak a málnalevél teára vonatkozik :oops: .

"A neten nagyjából kétféle variáció lelhető fel, az egyik szerint napi
- 1 bögre (2-3 dl) forró vízbe 1 kanál teafű
vagy
- 1 liter vízhez 2 kanál teafű. "

Kép

Kép
gabilany79

Mági:
[quote]. írta:..önös érdektől vezérelve vettem neki Mon Cherri-t...

Elfogyott a szaloncukor? :lol:

Amúgy elképzeltem a jelenetet, és tényleg nagyon édi lehetett Anna.

Kép

Kép
gabilany79

gabi:
szaloncukor megvan még, eldugtam magam elől, de Apa is rájár...:)
Beosaztom, előbb megeszem Apa csokiját, aztán jöhet a szaloncukor... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: Okoooos :)

Kép

Kép
gabilany79

Bellanita!

Olvastam,hogy megilyedtél :shock: Sajnálom,de annak örülök,hogy mindet rendben találtak a korházban. Kitartást kívánok neked és mindenkinek a topikon :wink:
A decemberi babák gyönyörű ajándékok a faalá :D
Az én kicsi fiam addigra már 4 hónapos lesz,de azért lehet,hogy én is kötök rá egy masnit :lol:

Kép
Kép
a.m.

Bocsi!Bellanitta akart lenni

Kép
Kép
a.m.

gabi az a video is jol hangzik. en ilyesmihez nem nagyon ertek. majd priviben megirod egyszer, ha lesz lelkierod, hogy hogyan csinalod?koszi

vera. most mar csereld le a vonalzod! :lol:

koszi. akkor ma mar elkezdem a malnalevelteat, meg ha majd emlkeszem 11-kor a homeosbogyokat is megeszem. :roll:

KépKép
KépKép
mush589

magi. edes lehetett Anna.

KépKép
KépKép
mush589

Uff!

Berni! Újhermesen! Tök király!

[quote]k írta:i hogy all elotejjel? nekem nincs. remelem azert tejcsi majd lesz. vagy nincs osszefugges?

Musi! Nekem volt sokáig, most egy hónapja nincs, de amúgy semmi összefüggés.

Jajj, de keveset írtatok!

Andy! Ha nem jelentkezel, nem lesz kendőd!

a.m..! Neked is szia!

Kép
zölddisznó

Mush! Én a homeós bogyókat az ágy mellett atrtom, és amikor reggel fölébredek, az az első, hogy beveszem. Onnan biztos eltelik fél óra, amíg eszek valamit.

Ti milyen bogyókat szedtek és mennyit?

zsebi_baba

Mush: persze. Amúgy ha Windowsod van otthon, akkor annak van egy Movie Maker nevű programja, és azt nyüstölöm. Kicsit kaka szerintem, sokszor lefagy meg bíbelődős, de én sem vagyok egy nagy videoguru, úgyhogy elbohóckodok vele... De arra pölö tökéletes, ha mondjuk egy zene alá képeket akarsz egymás után berakni...

Kép

Kép
gabilany79

Tegnap este azt hittem Szabi kapásból megcáfolja a doktorbácsit :) . Volt vagy 4 egész erős fájásom úgy 10 percenként, de aztán semmi :cry: .

zsebi_baba

Jaj, most jutott eszembe! Tegnap kaptam egy mailt, Power point formátumban az Öreg néne őzikéje régi diafilm, és Szabó Gyula mondja alá. Kb. 5-6 Megás a levél, ha kell valakinek, szívesen továbbküldöm.

A másik: nem tudom, hogy most már könnyebben elérhető-e, amit feltöltöttem a netre, a 60-as évek gyerekdalai, de azért megint leírom a linket, hátha...
http://data.hu/get/830499/a_60-as_evek_ ... i.rar.html

(ha még mindig tetű lassú vagy nem megy, lehet, hogy keresek egy másik oldalt, ahová feltehetem)

Kép

Kép
gabilany79

alig varom, hogy elmenjenek a padloszonyegesek. ettol a zenetol most beindult a nosztalgiazhatnekom. asszem a fenykepeimet is eloszedem. meg kicsit majd feljebb tekerhetem a hangerot. :lol: :lol:

koszi gabi.

azert irtunk keveset, hogy malackanak ne kelljen sokat olvasni! :wink:

zsebi. engem legtobbszor kiugrasztanak az agybol reggel. :roll: tele van a haz kulonbozo pasikkal igy gyorsan fel kell oltoznom stb mielott megjelennek a szinen.
amugy cimicifugat (heti 10 golyo), es caulophyllumot (napi 5 golyo) fogok szedni, amikor eljutok odaig. es te?
egy dobozba tettem az osszes teat homeosbogyot es laktoherb tea rohadt eros illatu.

most hivtak a szallodabol, hogy holnap menjek be segiteni karacsonyfakat disziteni. :roll: asszem en majd csak adogatom a diszeket! bemegyek, mert kifizetik, es most elegge kell a penz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.11.21 11:04-kor.

KépKép
KépKép
mush589

gabi. nekem johet! koszi. enikobeki@yahoo.co.uk

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Ne rakd a homeos bogyókat erős illatú dolgokkal egy csomagba, nem tesz neki jót!
Egyelőre én is caulophyllumot (napi 5 golyó) szedek, illetve vizesedésre Na-chloratumot, de ez utóbbinak nem nagyon van hatása :cry: .

zsebi_baba

héééé... ciciproblémám van! valaki???? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sarmi: megy a drukk ezerrel!!! Bár ezt már nem olvasod! Kíváncsi vagyok mikor jön a hír!

Itt amúgy semmi extra. Elég tűrhetően aludtam, itt voltak a keresztlányomék, most meg neki kéne állni a gardróbnak. Egy csomó cuccot le akarok selejtezni, meg ki kéne ott takarítani! Viszont lelki erőm nincs hozzá.
Én nem tudom mi van ezzel a vizesedéssel. Egyik nap elefántbokám van, másik nap meg semmi. Tegnap is azért talpon voltam rendesen és be sem dagadt a bokám, majd ma tuti be fog!

Ja éjjel azt álmodtam, hogy bementem a kórházba szülni, aztán közölték hogy felejtsem el, mert telt ház van és én nem szülhetek most! :lol: :lol: Menjek vissza két nap múlva! :lol: :lol: Ilyen baromságot!
Vendég

Mágnes: sajna én nem értek hozzá! Nekem csak nagyon érzékenyek pár napja, mint a terhesség legelején. Remélem semmi komoly! Hívd fel a védőnődet vagy a dokidat!
Vendég

magi. nekem is fajnak a bimboim. es allandoan viszketnek, en meg vakarom. Soducremet tettem ra, attol egy ideig jobb, de nem sokaig.

KépKép
KépKép
mush589

Halihó!

Mush!
Nekem is azt mondták, hogy egy tk tea egy bögre vízhez, vagy ha elöre lefözöd akkor kb 3 tk tea egy literhez! :P

Zsebi!
Kérdezni akartam, hogy miböl tudták megállapítani, hogy a babád tüdeje még nem teljesen feljett? Csak a terhességi korból? :roll: :roll:

Aida!
Nincs kedved ide a topikra olyan táblát csinálni,mint a novemberieknél van? Azokról akik már megszültek: nick, baba neve, hossza, súlya, szül. ideje, és hogy hány hétre született

Ja mi kedden voltunk dokinál, nálunk is minden okés. :lol: Magzatvíz és áramlás rendben! :wink: :wink: Ja és nem tudta a doki a fejét rendesen bemérni,mert annyira lennt van...:shock:
Ma betöltöm a 36. hetet (juhéjj), szóval én is málnalevélteázom lassan!!! 8)
susy75

Csaki nem írt senkinek, hogy hogy vannak és hogy hívják a leányzót?????? :( :( :( :roll:
susy75

asszem csinalok egy masik cd-t is azokbol a szamokbol, amikre regen buliztunk. lehet ketto is lesz belole, mert diszkopatkanyok voltunk. jesszusom, de regen volt!

zsebi. a homeos cuccok meg ki sincsenek nyitva. majd akkor kulon dobozba teszem oket.

KépKép
KépKép
mush589

suzy. meg nem irt senkinek csaki.

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
De kár!!! :cry:
susy75

Átnéztem a szülőszobás meg a kórházi pakkom. Most már 99%-os, csak azokat a dolgokat kell majd bedobálni induláskor, amiket amúgy még használok.

Ja és össze akartam készíteni Zsófi hazahozós szerkóját, de megcsüngtem! :-D Úgy gondoltam, hogy egy hosszú ujjú body, egy hosszú ujjó rugi, overáll, kis sapi, kesztyű lesz a szerelés. Ha hideg lesz, szerintetek kell még valamit ráadni? Még egy pulcsit, zokni esetleg??? Őrült dilemma... Plíz help!

Niki!
Örülök, hogy minden ok volt a vizsgálaton! A 41. hetében járó kismamát nem irigylem! Helyében már én is bőgnék…

Mush!
Az előtej nincs összefüggésben a későbbi tej mennyiségével. Nekem sincs előtejem egy csepp sem. És nem is volt.

Mági!
Mellproblémám most semmilyen nincs. Kicsit sem érzékenyek, nem fájnak… Nem tudok segíteni...

Annád zabálnivaló lehetett!!!

Kép
Kép
lbernuska

Susy! A tüdejét nem a korból, hanem az Uh alapján mondták, kis fehér foltok látszódtak rajta. Aki ért hozzá, annak biztos sokat mond, én ezt már nem láttam az Uh képen!

Bocika! Szerintem éppen azért nem volt bedagadva a lábad, mert mozogtál. Az egy helyben állás és ülés a legrosszabb neki, a kezem pedig reggelre néz ki úgy, mint egy buci, aztán napközben lemegy.

zsebi_baba

lbernuska:
én teszek be egy kiszoknit is, azt rá tudom húzni a rugira, és akkor tuti védve van a lába. A vastag sapi alá, ha nem pamut a belseje, nem árt egy cérnasapi is. Overalra textilpelus vagy patentos előke, hogy ne bukja le út közben. Mi a hordozót le is takartuk textilpelussal, amikor kihoztuk, hogy ne bántsa a szemét a hirtelen fény, plusz ne csípje az arcocskáját a hideg.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ibernuska, Mági: én éppen most pakoltam össze. Annyi hogy nem rugink van, hanem egy külön kisnadrág meg kardigán (vastagabb fajta). Én is hosszú újju bodyt raktam, azért egy zoknit is, cérnasapit, mert hát a kardi is kapucnis, meg overallt és egy takarót!

Magi: na a textilpelust el is felejtettem! Jó hogy írtad!

Gondolom azért annyira nem kell beöltöztetni a gyereket! Nálunk odaengedik az autót szinte a bejárathoz, meg hát gondolom apa befűti a kocsit is! Más kellhet még???
Vendég

Teszek egy tegnapi pocakfotót: Kép
Kép

zsebi_baba

Zsebi: hát nem tudom ez azért nem mindig van így. Volt olyan hogy talpon voltam egész nap és akkor is bedagadt! Ja hát a kezeim azok nekem is gázok. Talán mostanra állnak helyre. Reggel tök béna vagyok!!!

Akartam kérdezni, hogy más is jár úgy mint én, nevezetesen egy csomószor leeszem magam. Olyan vagyok mint egy kismalac. Az asztalunkhoz nem férek oda a hasammal és olyan béna módon eszek. Igaz most már rakok magamra egy konyharuhát!!!! :lol: :lol:
Vendég

Zsebi: szép poci! Kb. ekkora az enyém is! De te nem híztál máshová csak hasra!!!!
Vendég

Bernuska!
èn raktam még be egy kis gombos plüss pulcsit, meg egy kisnadrágot. Persze nem tuti, hogy ráadom! :wink:
Meg persze body, rugi, overall, sapi, zokni, pléd...

ZSebi!
Èrtem! Nem is tudtam,hogy ezt így meg lehet állapítani! :roll:
susy75

Boci!
én is mindig leeszem magam... :lol: :lol: :lol: Párocskám meg jól kiröhög olyankor!!!:evil:

A kicsi fiam már vagy 20 perce csuklik!!!! :? :shock:
susy75

bocika. hajjaj! allandoan! mar a kezdetektol. apa szokta leenni magat, es miota en is, azota mindig azt mondja, hogy ez azert van, mert az o egy resze bennem van, es minden egyes alkalommal megdicseri a babat, amikor en leeszem magam. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Tegnap este is későn jöttünk haza, borkostoló, aztán meg nyitóbuli egy új étteremben. Mire hazaértünk teljesen kész voltam, kezdek rájönni, hogy jó lenne visszakapcsolni hármasba. Reggelente 9-10 körül elmegyek itthonról, dolgozom, rohangálok, minden este program, és éfjél körül beesek. Tegnap rendes ruhában aludtam el a kanapén, a férjem, olyan aranyos volt, bekísért a hálóba (vinni nem tud:).

És képzeljétek a borkostolón volt pár nő, aki konkrétan majdnem leköpött, megvetően méregették a hasamat, hogy úr isten ez meg mit keres itt! Bakker szeintem az a két korty finom vörösbor meg a végén az aszu esszencia kifejezetten ízlett Domonkosnak, nem egy vodkás üveggel mentem. :twisted: :twisted: :twisted:

Málnalevéltea: Látom, hogy írtatok róla. Nekem a szülésznőm azt mondta szerdán, hogy naponta minimum 1 liter!!!! Ezt négy csapott evőkanál teából készítjük forrázással.

Kép
mannababoca

Susy, Mush: na jó, akkor nem vagyok egyedül! Megnyugodtam! :lol: :lol:

Manna: hát én is elmentem volna a borkóstolóra. És nyugodj meg, nekem a dokim mondta hogy nyugodtan lehet egy-egy pohárka, jó minőségű bort (nem olyant amit szőlőt sem látott) inni. Én tegnap egy pohár nagyon tuti Tokaji Furmint-ot ittam és nagyon jól esett!
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van. Engem 6-kor keltett a kisfiam, hogy éhes, hát megetettem... 8), utána kicsit visszaszunyáltam.

Aztán reggel 9-kor elindultunk a városba, most értünk haza. Vettem egy csomó mindet, holnap ajtódíszt, meg adventi koszorút gyártok.

Most gyorsba feldobtam a kocsonyát, és már indulok is pizzát sütni.

Mági nagyon édes lehetett Anna..., nekem egy időben fájt a cicim, de mostanában nem érzek semmit. A hasam is valahogy olyan érzéketlen lett, pl, ha viszket, megvakarok, de olyan mintha, el lenne zsibbasztva... tök fura érzés.

Berni apa hegesztett, és egy szilánk belekerült a szemébe, még az a jó, hogy megtaláltuk.

Reggel a szívinfarktus jött rám, mert nem éreztem a babát, aztán nekiállt csuklani, majdnem bőgtem úgy örültem, az sem érdekelt, hogy még csak 5 óra van..., hormonok...

Megyek a legkisebb megint éhes...

:lol:

Kép

Kép
dcili81

nalunk is lassan itt az ebedido. megeszem a maradek tesztat, csak elotte meg befejezem a porszivozast a baby szobajaban (negykezlab :lol: ). delutan pedig ablak pucolas lesz a soros. delutani alvas megint kilove, mert kalapalnak...

cili. azert te is pihenjel mar egy kicsit! holnap mar betoltod a 38. hetet!

manna. neked is kene egy kis nyugi mielott Domonkos kibujik!

KépKép
KépKép
mush589

Mági! Boci! Susy!
Köszönöm az öltöztetési tippeket! :-D Ez az előke eszembe se jutott volna!

Zsebi!
Szép a pocód! Oldalról nem is tűnik olyan nagynak. :-D

Boci!
Én is mindig leeszem magam... :-D Apa imádja, mert eddig ő volt a saját magát leevős és mindig szekáltam miatta. Most meg dörzsöli a tenyerét, hogy végre én is. :-D

Manna!
A helyedben én is jól elmentem volna a borkóstolóra! Imádom a jófajta borokat! És Zsófi is! :-D Azok a nők meg csak méregessék a pocidat... Azért tényleg jól bírod még a nyüzsgést!!! :-D De ha bírod, miért ne nyüzsögnél???

Hétvégén elmegyünk a karácsonyi vásárba a Vörösmarty térre! :-D Remélem holnap már a hó fog esni, nem az eső. Úgy sokkal hangulatosabb lenne!

Kép
Kép
lbernuska

az hogy lehet, hogy manna es boci 37+2 nel tartanak, de az egyik vonalzo 19 napot a masik meg 21-et mutat?? manna szerintem a tied nem jo. :roll:

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?