Mzsó,
örülök, hogy emlékszel
Annyi a lényeg velünk kapcsolatban, hogy hiszünk a csodában
Azaz a spontán babára hajtunk. Időközben kiderült, hogy nincs IR-em
Ennek nagyon-nagyon örülök! Bár én már évek óta hasonló táplálékokon élek, mint amit az IR-es diétában előírnak. Szóval számítottam rá, hogy rendben lesz az eredményem. A párom természetgyógyásztól kapott cseppeket szed, mert úgy tűnik nála pszichés eredetű a csökkent spermaszám oka. Ezeket nemrég kezdte, így februárban lesz csak a kontroll. Nagyon örülök, mert a munkahelyén más munkakörbe került, így nem ül állandóan és kb. tizede stressz éri mostantól. Bízom benne, hogy helyreáll benne minden és februárban ha elmegy katonaszemélre, tök jó lesz az eredmény.
Egyébként a cseppek hatása máris érezhető, mert kezd átformálódni a gondolkodása ezzel az egésszel kapcsolatban. Pár napja mondta, hogy tudja hogy sikerülni fog. Az apja is tudott nemzeni , akkor Ő is.
Remélem ezt addig-addig mondogatja magában, hogy mielőbb sikerül is.
Emellett tudatosan szakadtam el innen. Itt mindenki nagyon aranyos meg minden, de úgy éreztem pár hónapja (és most is), hogy azt az időt, amit itt töltök, inkább a páromra fordítom. Ez nekem is jobb így, és keserűség nélkül gondolok a gyerekvállalásra.
Boldogság, szerelem!
Tuti, hogy ez a lényeg! El kell engedni a görcsöket, akármilyen nehéz is...Katerina története pedig megerősítés ebben. Ez az egész nem egy projekt, amit teljesítenünk kell. Teljesen más megközelítés visz el a babáig. Teljesen megértem ha a fiúk nem tudnak "produkálni" egy steril szobában egyedül....vagy akár a párjukkal.
Nade vége a szentbeszédnek!
Ezt úgyis mindenki magában dönti el melyik az Ő útja.
Pusszantás!
T