Sziasztok!
Évek óta nem voltam... de J is beteg volt, meg nekem sem volt sok kedvem írni valahogy... Jövő kedden megyünk a 16 hetes UH-ra, aztán vmkor azon a héten lesz az AFP-vérvétel is. Ja, ez az UH, csak a dokim buzgalmának köszönhető, egyébként csak 18. hetire kéne menni, de lesz az is
.
Hülye álmok: bőséggel... de köze nincs a babához. Ma egy afganisztáni háborúban vettem részt...
Cukros vérvétel: az csak vmkor a 24. hét környékén lesz nálunk, a citromos-cukros lével. J-nál a két óra várakozás helyett elmentem pedikűröshöz, roppant kényelmes volt
.
Ikrek: minden csodálatom azoké, akik nem csinálják össze magukat a hír hallatán
. De komolyan, én attól egy kicsit lefagynék, szóval elismerésem
!!!
Testvérfellépő: van a kocsin, bár mózessel pont nem nagyon használható. Mi biztos beszerzünk egyet, mert J még elég kicsi lesz tavasszal is. Persze amíg kellően rövid az ifjabbik, addig még üldögélhet is a kocsi végében
.
Anita, egyébként érdemes a Brendon honlapján körülnézni, meg a kocsitípusotoknak megfelelő honlapon, ott biztos van vm hasznos infó. Egyébként sokfajta van, ami könnyen csatlakoztatható a legtöbb babakocsihoz. De ha tudtok, akkor el lehet menni vm bababoltba is, ahol ki is lehet próbálni. Megéri
.
Nikole, nagyon tetszik, hogy a két ikernek nem azonos a napja. Nyilván külön készültek
. Kb ennyit az uh-os meghatározás fontosságáról
.
Szofi, tényleg nyugi!!!!! Ha az ember a terhesség alatt is halálra parázza magát, akkor a babával csak ezerszer rosszabb lesz, komolyan!!! Egy terhességnél az az általános és leggyakoribb eset, ha minden rendben van, tökéletesen felesleges ilyen dolgokkal megnehezíteni a várakozást! Paraokokat mindig lehet találni... de minek??? Ez persze nem csak Neked szól, hanem minden parahajlamú mamának
.
Hallgatózás: asszem most is megleszünk nélküle
.
Cuccok: még nem tudjuk Ketteske nemét. Ha fiú, akkor nincs gond, ha lány, tulajdonképpen akkor sem, mert a nővéremtől jönnek majd holmik. Ágyat kell majd neki venni, mert J-t még nem lehet kilakoltatni a rácsoságyból. Úgy alszik el, hogy a rácshoz nyomul
.
Ildi, én is rosszul alszom... többször felkelek, nehezen alszom vissza... De bevetek mindent, meleg mézes tej este, levendula olaj a párnára, olvasás belealvásig (éjszaka is), relaxálás, arc- és vállizmok tudatos ellazítása... soroljam még
?