Kisedi!
Sajnálom, hogy így rátok ijesztettek. nemhogy egymillió, de pár százezer volt nekünk a lombikoknál. És lett az átlaghoz képest sok embriónk. !!!!! Az nem igaz, hogy nem tudtok lombikozni.
És én csak azt tudom mondani, hogy a sprmaszám annyira vltozik hónapról hónapra, sőt napról napra. Tudod nekünk fél évig nem volt semmi, azt írták a léapra értékelhetetlen, egy darab, se élő, se holt. Aztán mégis lett 16Millió/ml. Egyet biztosan tudok, a stressz nagyon sokat ront a dolgon. Úgyhogy meg kell nyugodnotok!!!!! Nem lesz semmi baj.
Én a pesti Kaaliba járok, bármiről tudok neked mesélni, ha van kérdésed.
A regisztráció után elvileg a lombikhoz kapcsolódó előzetes vizsgálatok egy részéért kell fizetni, pl. vérvétel aids, hepatiti, stb. szűrés miatt, de az ultrahangokért már nem. De ezeket az eredményeket kórházban is meg lehet szerezni ingyen. Amit biztosan kell majd fizetnettek, az a stimulációhoz szükséges gyógyik és amit az embrió transzfer utánra felírnak. ( Ez változó lehet, nekünk a max. 80000ft. volt. ( Pedig hettvennn %-ot a tb támogat. Az egyik szurim támogatás nélkül 100e ft. lett volna. Jó kis árak.)
Szukolok mindenkinek!
És fel a fejjel!