Új privát üzeneted érkezett!

Mush!
Igazság szerint én még csak a málnalevél teát iszom. A homeós bogyókat meg simán bevettem volna vízzel, ha nem mondja a szülésznőm, hogy szopogatni kell őket. De azt nem mondta, hogy előtte-utána nem lehet enni-inni.

Most olvastam néhány cikket a terhességi magas vérnyomiról... na jól beparáztattam magam... :evil:

Kép
Kép
lbernuska

hallgass gabira es te se olvass!

nekem mondatk, hogy szopogatni kell meg hogy ne egyek ne igyak elotte-utana 30 percig. na mivel ez reggel es este nem jon ossze, meg nem kezdtem el, pedig mar nagyon el kene.

KépKép
KépKép
mush589

Mush én is csak a málnalevélteát iszom, ha éppen eszembejut...
Semmiféle homeós cuccot nem eszek!

Berni ne olvass!!!!! :x

Kép

Kép
dcili81

Berni: angyalkázz inkább :) Gyakorlatilag bármelyik Kreatív Hobby áruházban meg lehet venni, vagy olyan hobbiboltokban, amik szerződésben vannak a Kreatív Hobbyval. Meg is néztem neked, hogy Érden pölö hol van: Kreatív Hobby Bolt Érd, Szabadság tér 12., tel.: 20/514-2581
Az a nevük, hogy "rizsbaba angyalka"... nem drága, 890 pénz az egész...

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi: a tiétek tényleg nagyon jól hangzik. Mondjuk mi is megbeszéltük, hogy nincs nagy ajándékozás max. majd a gyereknek lehet venni valamit, de nekünk nem kell. Inkább legyünk együtt és az úgy bőven elég.
Mondjuk az ajándékozással is tele a tö... anyósék családjánál. Tavaly megbeszéltük hogy nincsen, erre a drága sógornőm keresztbetett és ajándékozott. Ááááá nem akadtam ki. Amúgy is megbeszéltük, hogy nincs ajándék névnapoknál, szülinapoknál erre mindegyikre beállított ajándékokkal. Ez milyen dolog? Olyan ciki volt!

Köszi az anyósékkal kapcsolatos dicséretet. Amúgy szerintem meg sem hallották! :cry: :cry: Egy szavuk nem volt a gyerekszobára.

Én nem iszom és nem eszem semmit, mármint ilyen homeos cuccos. Talán teát majd iszom, de majd szombaton lesz időm elmenni venni, mert itt ebben a pocsék patikában soha sincs semmi.
Vendég

Mushnak igaza van, én is úgy tudom, hogy bármilyen homeos bogyó előtt/után nem lehet enni, meg fogmosni és rágózni, mert ezek mind csökkentik a hatékonyságukat (utóbbi kettő a mentol miatt).

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: tutik az angyalkáid!

Zöldi: jó zabálást! :lol: :lol:
Vendég

Boci, Berni, Mush: köszi :) Most nekifutottam egy másik ablakdísznek is, majd azt is megmutizom, ha kész...

Kép

Kép
gabilany79

Huh most operáltam ki apa szeméből egy szilánkot... :shock:

Kép

Kép
dcili81

Ibernuska! Mennek a drukkok, hogy ne legyen semmi gond a sziveddel!

Nikianya! Szép pocak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi! Nagyon irigykedem a családod miatt! Na meg a hó miatt is! (Persze jó értelemben). Évek óta nem volt igazi havas karácsonyom, pedeg gyerekként november elejétől nagy hó vett körül! Amúgy én is nagyon szeretem a karácsonyt!

Mági ti mit vettetek Annának? Nálunk Thomas lego dupló vagy egy kezdőkészlet lesz az ajándék. Még nem döntöttük el.

Mush! Az azbeszt úgy tudom rákkeltő! Ne men a garázs közelébe, amíg ezzel dolgoznak!
Én a 36 héten kezdem nyelni a bogyókat, a 37 héttől meg a teát.

Gabi! Nagyon ügyes vagy! Szépek az angyalkáid! Hol vetted a hozzávalókat?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ibernuska! Pedig nem lehet enni, inni előtte és fogat mosni kizárolag mentolmentes fogkrémmel szabad (patikában kapható)

Gabi! A kreatív hobbiboltnak be tudod linkelni az oldalát?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

asszem ma sirni fogok.
megneztem a bordurt a babaszobaban, es itt ott latszik a ceruza, ahova berajzolta a vonalat a csavo.es meg le sem tudom radirozni! miert nem kepesek normalis munkat vegezni??? olyan merges vagyok. :evil: :evil: plusz a bordur felett egy reszen van egy fekete csik, amire rafestett tehat azt sem tudom leradirozni. holnap ujra festetem vele! :evil:
tony szerint meg tul kukacos vagyok! :cry: :oops: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Mush: ne sírj! De amúgy igazad van, ne végezzenek ilyen munkát, igenis fesse újra.
Amúgy nekem is sírhatnékom van, de nem tudom miért! Lehet a hormonok???!!!!! :cry:
Vendég

Ja és mit szóltok ehhez a Honvéd Kórházas botrányhoz???!!!
Vendég

Enikő: ez az oldal:
http://www.kreativhobby.hu/
Pesten több helyen is van boltjuk, az Üllői úti a központi
http://www.kreativhobby.hu/reklam/stati ... ?KOD=UZLET

Mush: ne keseredj el. és egyáltalán nem vagy kukacos, azért fizetitek a csávót, hogy normális munkát végezzen :evil:

Cili: hős vagy! én már az említésétől is rosszul vagyok... nagyon nem birom a szemmel kapcsolatos dolgokat...

Boci: én nem is hallottam róla, mingyá' utánanézek...

Kép

Kép
gabilany79

Az EDA-s cuccra gondolsz? Meg arra, mennyit kap egy kórház a szülésekért? Hát, ezen jól felmérgeltem magam.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Viszont az utsó bekezdés se gyenge...
http://index.hu/politika/belfold/eda8037/?main&rnd=317

Viszont olvasgattam tovább, és itt az előzmény:
http://index.hu/politika/belfold/aek3298/

Szóval "csak" az a bajuk, hogy előre kérték a zsét????

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Csaki!
Óriási gratula a babához!!!! Nagyon sok egészséget kivánok nektek!

Most már nálunk is beindul a babaeső úgy tünik!

A pocifotók nagyon szépek !
Örülök, hogy mindenki jól van!

Orsimorsi: Üdv közöttünk!

Mi még egyben de állitólag bármikor megindulhatnak a dolog!
Kissé be is van lassulva a leányzó!
Apuka már itten van velünk készenlétben! :D
Csináljuk Odett helyét, amihez kissé át kell rendezni a lakást!
Szegény párom csak pakol én meg irányitom.

Rakok én is pocifotót! 37+6
Kép
Vendég

Gabi!
Nagyon jók az angyalkáid!
Ez tök jó ötlet! Én is fogok csinálni! :roll:
Vendég

Gabi: hát én is jól felhúztam ezen magam!! Vannak olyan kórházak ahol azt mondják, azért nem adnak EDA-t, mert nincs rá pénzük. Ehhez képest kifizetik nekik, akkor ez mégis hamis hivatkozás!!!!!!!!
Vendég

Enikő:
Anna most takarítási lázban ég, így porszívót, felmosószettet, minikonyhát, markolót (ez a másik mánia), és könyveket kap :) Ja meg farmos építőt :)

Orsi:
ez aztán széép nagy pocak :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

ja és Benitől chouchou babát:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mush! Szerintem is festesd újra velük, különben mindig bosszankodni fogsz, ahányszor csak ránézel.

Gabi! Köszönöm szépen a linket.

Szorsolya! Csinos pocak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mush hagyd hadd potyogjanak a könnyek, és ne hagyd, hogy ennyibe maradjon a festés!!!!

Én úgy érzem magam, mint akin átment egy úthenger... annyira nyomi vagyok...

Mostanában új becenevet kaptam apától: kantincabogár... (mert vergődöm, ha fel akarok kelni valahonnan, mint egy felfordított katicabogár)

SZÜLNI AKAROK!!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Gaby én bírom az ilyen dolgokat, évekig orvosnak készültem... :lol:

Kép

Kép
dcili81

Mush!
Én tuti újra csináltatnám vele!
Ne hagyd ennyiben!

Cili!
Nekem sem jó már sehogy sem! Sem ülve, sem állva, sem fekve!
A felkelésről pedig ne is beszéljünk!
:? Én folyamatosan bálnának hivom magam! Brrr!
Vendég

Azért abban bízom, hogy a Greenpeace-s aktívisták nem jelennek meg, hogy kétségbeesetten próbáljanak a tengerbe visszaemelni.... 8) :lol:

Kép

Kép
dcili81

Cili: ha valaki oda akarja láncolni magát hozzád, ne hagyd! Az már gyanús, hogy Greenpeace-es! :lol: :lol: :lol:

Enikő: szívesen :)

Örülök, hogy kedvet kaptatok az angyalkákhoz :) Ha valaki úgy gondolja, lehet cserépből is csinálni, olyat is szoktam, ahhoz is van egységcsomi ugyanennyiért:
http://www.kreativhobby.hu/termekek/458 ... db_cs.html

Szorsi: szép poci :D... A felkelés nálam is kardinális probléma, apa segítsége nélkül nehezen megy és a derekam se szereti...

Kép

Kép
gabilany79

[quote]R írta:emélem jól vagytok, ahogy gyorsan át tudtam futni, még mindenki egyben.

BB: hát vasárnap óta nincs mindenki egyben, Csaki meg a nem tudjk milyen nevű kislánya már kettőben vannak :lol: :lol: :lol:

Zöldi - tetszik ez a fogadóórás pizzázás:)

Kép
trombibébi

Sziasztok!

8 oldal két nap alatt??!!

Tegnap sikerült jól beparáznom, nem éreztem a baba mozgását, pedig rázogattam, nyomkodtam, semmi a hasam meg olyan volt mint mikor a kislányok a polo alá beraknak egy labdát.Felhívtam a kórházat ott azt mondták menjek be, szélsebesen beszáguldottam, csináltak megint NST vizsgálatot mikor meghallottam a szívhangját akkor nyugodtam meg.De a szülésznő kérdezte tőlem h mindig ilyen kemény a hasam? mondom most vettem csak észre és voltak jóslóim is míg a gépen voltam.Azt mondta ha 5 percesek lesznek 2 órahosszán keresztül akkor menjek vissza, de jó lenne ha még legalább 2 hetet kibírnánk.Vegyek be no-spát és mehetek haza.

Kép

Kép
bellanitta

Csaki! Gratulálok én is jó egészséget sok - sok tejcsit!

Kép

Kép
bellanitta

Na csajok akkor én elköszönnék!Reggel 8-ra már bennt kell jelentkeznem.Nagyon izgatott vagyok mi lesz...
A védőnő szerint csaszim lesz.
Izgulok,remélem egészséges szépen kifejlett a kisbabám,mert én is olyanokat olvastam ,ami a kevés magzatviz miatt kialakulhat...hogy csak na!
Majd aztán valakinek irok sms-t aki hozza ide is a hireket,és sietek vissza hozzátok az élménybeszámolóval meg Írisz fotóival!!! :lol:
Vigyázzatok magatokra és szépen sorban kezdjetek el szülni!!! :lol: Pááá!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi, drukkolunk nagyon!!!!

Kép
trombibébi

Sarmi!

Vigyázz magatokra!!!
Mennek a drukkok +++++++++
Ne gondoljarra amit olvastál, minden rendben lesz!!!

Várjuk a híreket!
Vendég

Sarmon!
Millió drukk Nektek, biztos minden rendben lesz a kis Írisszel!!!!+++++++++++++ :lol: :wink: :wink: :wink: Várjuk a híreket Rólatok!!! :P :P
susy75

Sharmon! Szorítok neked, hogy minden a legnagyobb rendben alakuljon!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sarmon. nagyon drukkolunk!minden oke lesz Irisszel! :lol:

koszi. megnyugtattatok, akkor holnap elkapom a festot es azt a reszt, ahol a csik van ujrafestetem vele. a bordurrel meg nem tudok mit csinalni, mert le kene szedni, ujat venni ( 3 guriga kell, darabja 3000 ft), es ujra felragasztani.

itt volt a kolleganom, o felviditott nemi pletykaval a szallodabol. :) igy mar nem vagyok annyira kiborulva.

boci. ra se rants anyosekra. a lenyeg, hogy a neked fontos embereket erdekli!

eniko. ki se mehettem a hazbol egesz delutan! mar leszedek a teto nagyjat, es nem biztosak benne, hogy azbeszt,de jobb az elovigyazatossag.

ime a mai krealmanyom:
Kép parmai sonkas rocket salata
Kép teszta sutes elott
Kép teszta sutes utan

KépKép
KépKép
mush589

szorsi. neked milyen pici a pocid! :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Sarmon!

Nagy drukk neked holnapra! Ügyi légy!

Mush!

Nagyon szépek a kreálmányaid! Imádom a salátákat is, de most ez a tepsis tészta jobban "megfogott".
De látom nektek is ízlett!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sarmi, vigyázzatok magatokra, minden rendben lesz, és várjuk ám az SMS-t :D

Kép
Kép
zsiraf8

gabrielldaniel. igen finom volt. kicsit csipos, mert tettem bele egy chili paprikat is.
van benne pulyka, repa, zoldbab, hagyma, kaliforniai paprika,paradicsom, meg fuszerek.
hamar kesz volt. mindezt glutenmentes tesztabol. most kiprobaltam egy masik fajta tesztat es csucsszuper.

a salatat meg egy Grodon Ramsay reklambol szedtem,csak meg tettem bele 1-2 extra dolgot is. apanak es a kolleganomnek is nagyon izlett. egy falatot se hagytak. sot olyan jo a hatodik erzekem, hogy ez a kolleganom kedvenc eloetele. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sarmi: hajrá! Szorítok én is nagyon!

Bellanitta: neked is, hogy minden oké legyen :)

Mush: ettől összefutott a nyál a számban... inkább megmosom a fogam (akkor már tuti nem eszek :)), fürdök és olvasok....

Kép

Kép
gabilany79

csaki feltette, hogy hogyan kell adagolni a malnalevel es palastfu teat. megvan valakinek?
nem mentettem el. kocike.

gabi. jo olvasast!

vettem repjegyet anyukamnak! januar 23-an jon 3 napra. akkor lesz majd igazan finom kaja! :lol: :lol:

jo ejt. megyek zuhanyozni, meg probalok aludni. nagyon ideges vagyok, nem jutunk kozos nevezore apaval a festot illteoen.

KépKép
KépKép
mush589

nem megy az alvas.

zldi. teged elraboltak az uzletfeleid?

KépKép
KépKép
mush589

Jó reggelt! Na, én kialudtam magam. Épp sütőtököt csinálok.
Pizza nem tetszett, töltött pipicomb csusszant be párolt káposztával, és nem ettem hozzá köretet! Csak 80%-át tudtam megenni, hiába gondoltam rátok is.

Ki nem tud még aludni?

Kép
zölddisznó

Berni!
[quote]A írta: ti karácsonyotok mesébe illő! Séta a hóban, ház az erdőben… Nem semmi! Hol laknak nővéredék?

Sopron mellett van egy kis falu (Brembergbánya), ami egy zsákutca, és onnan már busz sem megy sehová. 3-4 km-re ettől, fent az erdőben az osztrák határon va egy kis - régen bányász, aztán határőr - település, úgy hívják, hogy Újhermes. Kb. 80-100 lélek lakja, de a fele csak hétvégi gyakorisággal.

[quote]A írta:szbesztosz? Ez az azbeszt görög neve?
Neeeem, egy Azbesz nevű felnőtt filnekben játszó színés, aki éppen "dolgozik".

Gaby! Ezek nagyon édesek!

Boci!
[quote]m írta:egbeszéltük, hogy nincs ajándék névnapoknál, szülinapoknál erre mindegyikre beállított ajándékokkal. Ez milyen dolog? Olyan ciki volt!

Ez rájuk nézve volt ciki! Ha egyszer megbeszéltétek?!

Mush! Ku....a melósok! Olyan dühítő! Tényleg igaza van én apának, hogy ott kell állni mellettük, ha ezt akarod, hogy rendesen dolgozzanak. Áááá! :twisted:
[quote]m írta:ert le kene szedni, ujat venni ( 3 guriga kell, darabja 3000 ft), es ujra felragasztani.
Hát szedje le, vegyen újat, és ragassza fel! Vagy vonjatok le 9000.- pénzt a gázsijából!

[quote]C írta:ili: ha valaki oda akarja láncolni magát hozzád, ne hagyd!
...én Richard Geret hagynám! ;) (Meg Hugh Grantot is...)

Hú, Anita! És most hogy vagy?

Sarmi! A legjobbakat nektek! Szurkolunk ezerrel!

Kép
zölddisznó

eeeeen

KépKép
KépKép
mush589

csinaltam uj vonalzot unalmamban.

zoldi. holnap delutan, amikor jon a srac, akkor kifaggatom a lehetosegekrol. az a duhito, hogy minden mast szepen megcsinalt. :x

KépKép
KépKép
mush589

[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznó
[quote]C írta:ili: ha valaki oda akarja láncolni magát hozzád, ne hagyd!
...én Richard Geret hagynám! ;) (Meg Hugh Grantot is...)

en meg ot:
Kép Gerard Butler :lol: :wink:

KépKép
KépKép
mush589

na megyek probalkozom ujra az alvas nevu ufoval.
zoldi neked jo tokozest! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?