TALIS CSAJOK ! Én tudok vinni sajtot is, tésztát is, sőt, van itthon egy üveg knorr milánói szószom is!
Vagy akkor már csak tészta kell? Lemaradtam?
Én nem garantálom hogy 10-re odaérünk most sem, de majd igyekszünk. Minden a reggeli keléstől függ, mert olyan össze-vissza időpontokban szoktunk ébredni hogy marhára nem lehet kiszámítani...
Ja! És ha lesz erőm még a délután kimenni a konyhába, összeütök magunknak egy jófajta túrós sütit, hogy megtudjátok mitől nőtt meg Nóri olyan szép nagyra a hasamban!!
Tami - én nem szeretem a gombát, de a milánóiban megeszem, ha nincs konkrét goma íze! Vagy az lesz?
Nagyon ügyi vagy a kettődarabgyerekkel!!!
Akkor vihetem holnap a kisrucikat neked ugye?
Vastagok sajna nincsenek mert mi a nyáron hordtunk 62-est, de van pár body, 2 db nadrág-póló mellény szett és 2 vékonyabb rugi.
Ami - Bugri kissé visszafejlődött, újabban megint kizárólag ölben hajlandó elaludni. Nem tudom minek köszönhetjük a változást
. Amúgy ha folyamatosan foglalkozik vele valaki és nonstop mozgásban van, nincs vele gond. Kanállal enni nem nagyon akar... hát ilyenek vannak.
Apa meggyógyult, szerdától már megy dolgozni.
Örülök hogy Áron így halad a javulás útján!
Nagyon ügyi!
Andkata - hű, szegény tesód!
Annyira sajnálom! Drukkolok ezerrel hogy ne kelljen műteni és elmúljanak a görcsei is!!!!
Muffin - ne agyalj hülyeségeken!!
A kistesó egész biztos teljesen más lesz, más helyzetek elé fog állítani és másképp fogod szeretni. De egy biztos: NAGYON!!!
Huhhh annyira marhára álmos vagyok! Megint alig aludtam vmit az éjjel.