Új privát üzeneted érkezett!

hat a mi sracaink is orditanak ejszaka es dobaljak magukat,de kicsit megnyugtato h massal is igy van,ez talan annak a jele h nincs nagy baj.

anyjuk!
a taktika:az egyik mindig aludjon :D
csodakat ne varj(hogy mind2) mert az ritka :lol:
Vendég

Tami!
Figyelj oda! Levi taperolja a lányodat! Szép pár! Kép
20150601134430

bar nalunk mar ismerkedesi fazisba leptunk: edesek ahogy neznek egymas szemebe,mosolyognak es szoritjak egymas kezet es neha meg gagyognak is egymasnak. szivfacsaro erzes :D
Vendég

Mav, nagyon édesek lehetnek! Majd ha tudsz, kérünk képet!
Mikor mentek ultrahangra?

Kép
Kép
patr

tami, tényleg nagyon jó ötlet volt ez tőled!!! Remélem titi tényleg tud egy kicsit pihenni. :)

én meg olyan sikeresen visszaaltattam eliotot, hogy azóta is alszik. :shock: de mostmár szerintem lassan felkeltem hogy egyen, mert aztán becsúszunk az egész nappal és másfél óra múlva indulni kellene...

KépKép
muffin

Á, A DE-I ALVÁS SEM VOLT AZ IGAZI. MOST ITTÜL AZ ÖLEMBEN...SZENVED...A SZÍVEM SZAKAD MEG ÉRTE. Ő NEM ILYEN SÍRÓS TÍPUS. LILUNÁL EZ MINDENNAPOS VOLT RÉGEN, DE Ő VIGYORI, ÉS NAGYON NYUGIS ALAPBÓL. ÉS SZINTE VISÍTVA SÍRT AZ ELŐBB IS. MOST, HOGY GÉPELEK CSEND VAN. KAKI SE VOLT MÉG. ALIG LÁTOK...

VIKIKÉM, LILUNAK MUTATTAM MINDEN HSZT 8) BAZSAJGOTT 8)

VÉDA
Vendég

Jaj de édesek! Hogy lávvolnak! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Dóri!
Kend be az ínyét dentinox-szal, hátha jobb lesz kicsit.
20150601134430

Igen, Viki! :lol: Egyszerre...

Patr! Azon nem is gondolkodtam! Ráadásul Viki akkor lesz fél éves!!!Hát ez nagyszerűű. Akkor pénteken kívül nézünk egy napot és miku-partyt csinálunk!!!Há-hááá!!!Jobb lett a kedvem!!!Kép
Kép

sz.andi

Anyjuk! Nálad van Titi Levije?
Vendég

Mi tavaszra tervezünk autót venni. És akkor mi is tali! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Anyjuk! Bocsi csak nem néztem vissza! :lol: Nagyon édesek!
Vendég

Andi! :lol: És megjelenés kötelező mikulássapkában! :lol:

Kriszti, tőletek ha jól tudom jön ide Pátyra sárga busz egyenesen, nem?

Kép
Kép
patr

Oké! Mókásak leszünk!! :lol: :lol:
De elküldöd pontosan a címeteket pü-ben? (kalkulálunk...) 8)

sz.andi

nem semmi gaz nincs! Sot Levi ivott egy csomo teat.
Most Anna a jarokaban van Levi meg az etetoszekben, mert kimentunk Annanak kajat csinalni nagyon ehesnek tunt, de most meg tok jol elvan. Szoval most onallo jatek ido van:)
Vendég

holnap kihoz tesztat, es sajtot?
Vendég

mikor is lesz ilyen mikulasozas?
6, az szombat!
Vendég

Patr! Hát passz. Lehet. Nem tudom.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Tami! Azon a héten, valamelyik hétköznap! Csak az tuti, hogy nem péntek.

Kép
Kép
patr

Kata!!!
Mi van Julcsival?

Kép
Kép
patr

akkor legalabb nem marad el a torna napsem :wink:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:36-kor.
Vendég

na jo,kozkivanatra:
Kép
Vendég

HÁT LABOR SEMMITMONDÓ, NAGY GYULLADÁSRA NEM UTAL, ULTRAHANGON NEM LÁTSZIK A MÉHTŐL SEMMI, SEBÉSZ AZT MONDTA Ő NEM ZÁRJA KI, DE NEM TUDJA :( :( :( :shock: :shock: :shock:
JÓ MI? BEFEKTETIK VALÓSZÍNŰ.
KÖSZI A DRUKKOKAT, DE MÉG SZORÍTSATOK, NEM AKAROM HOGY OPERÁLJÁK!!!

ÉN VISZEK TÉSZTÁT TAMARA HOLNAP. EGY KG ELÉG LESZ, NEM?
VIGYEK AZÉRT ÉN IS RUHÁT VAGY VÉGÜL NEM KELL?
TÁP IS MEGVAN.

EVELIN, KÖSZI, DE NEKED NEM PATINK VISZONT ÚTBAESEK. ÉN AKKOR MEGYEK MIKOR NEKI JÓ...

MARCSI FELADTAM!
A POSTÁN MIÉRT BESZÉLNEK ÚGY AZ EMBERREL, MINTHA A HÁTSÓJÁBÓL HÚZOTT VOLNA KI? PERSZE HOGY NEM TUDOK MINDENT, NEM EGYÉRTELMŰ, DE ÉN NEM OTT DOLGOZOM ÉVEK ÓTA. KIVÁNCSI VAGYOK Ő MIT TUD A GYEREKBETEGSÉGEKRŐL... :evil: PUFF KIADTAM MAGAMBÓL...

Kép
andkata

ez jo:a legnagyobb mai,de total nem adja vissza,mert Bence szeme nagyon barnul :( ,itt meg tiszta kek
Vendég

Jaj! Viki! Viki jól van! Éppen egy hatalmasat alszik, bár sztem már ébredezik! Úgy alszik, mint a nagyok. Forgolódik. Jobb oldala-bal oldala, háton, tegnap még hason is aludt. Kb. 5-6 hetesen aludt hason!
Imádom!! Egy áldott jó gyerek. Tegnap rendesen játszottunk!
Fogta a cumiját a kezében, el akartam venni, de nem engedte. Én meg húuigáltam a kezéből, ennek örült, kacagott rajta, de nem engette el. Aztán betettem a számba :oops: a cumiját, de még mindig fota, majd kirántotta a számból. Jót kacagott megint és dugta vissza a számba, hogy ismét ki tudja húzni! Nagyon rafkós a csaj! Egy 20 percet játszottunk így!!! Annyira szeretem!!!

Fel is ébredt, hallom beszélget! :lol:

sz.andi

lehet tippelni h ki kicsoda (ezek utan a nagy kilove) :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi, Zsolti is most ébredt! Aludt kemény 50 percet!
Annyira jó, amikor így ébred, hogy csak azt hallom, hogy dumál és nem sír!

Kép
Kép
patr

KépIkrek...Kép

sz.andi

sziasztok vagyok én is

kösz jol vagyunk alakul a penész dolgunk is kenem mint állat a száját
tegnap kistreilizáltam az összes csörgöt hát volt jo pár ami nem birta ki igy a kukában végezték...

a kicsi fiam jol birja a dolgokat

viszont egyre többen irtátok hogy nem hagyjam annyiban a dolgot
ugy döntöttem hogy nem hagyom a kiscsávo olyat mondott a fiam haverjának hogyha talákozik vele a másik kezét is eltöri mert kapott igazgatoit

ezen nagyon berágtam...
kedden megyünk vissza az orvoshoz szerintetek mondjam el mi történt??
mert a kicsi fiam azt mondta ott hogy elesett mert szerinte a verés az gáz lett volna

hogy modositsam a doki elött hogy bocsi megverték???
mert ugy tudom ha ilyen van az orvosnak kell szolni a rendörségen és igy megy tovább a felelöség keresés??
ötlet???

Képimg][/url]
Kép
ronix

Léna továbbbra is nagyon jo kislány este 7-töl reggel 6 szunya egy nyüszi nélkül reggel 6 kor kaja és szunya 8 ig

napközben kicsiket alszik kb 2 oránként 20 percet

szoval egy szavam se lehet

Képimg][/url]
Kép
ronix

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!!! Én nem akartam ebbe beleszólni, mert nem tudom mit csináltam volna a helyetekben. De tényleg ne hagyd annyiban, főleg a köcsög polgármester és ráadásul a kis fickó miatt sem! De tényleg nem teljesen a tanár a hibás!! Persze ő is, de a gyerek és ahogy Evelin is írta, azért rengeteget jelent a családi háttér!! Az ilyen gyereket én alapból kirúgatnám.

Viszont egyre vigyázz!!! A fiad hogy kerül ki ebből!!! Kérdezd meg, hogy ő mit szeretne, mert nem feltétlenül azt amit mi mondunk. Lehte, hogy Ő cikinek tartja, hogy megverték. Ezt beszéljétek meg és a dokinál mondjátok el mi történt. Ott hivatalból biztos feljelenik a gyereket...

Szóval puszi a fiacskádnak!Kép

sz.andi

honnan szeditek ezt a sok szmájlit???
s hogy kerül ide be??????????

de az én szintemen mondja el valaki jo?????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ja, és szeretnék kérni egy képet a Zsoltikáról, ha lehet!!!Kép

sz.andi

viki az a gond az én fiam nem abba az iskolába jár ahol ez történt

ö oda csak foci edzésre ment

Képimg][/url]
Kép
ronix

nagyon nagyon bosszant a dolog mert ma az én gyerekem holnap talán másé

az nem is aggasztana ha elmegy edzésre és foci közben elesik és akkor törik el a keze mert akkor az én fiam a bünös

de könyörgöm ugy megverni hogy eltöri a kezét.................

Képimg][/url]
Kép
ronix

na??????????????

senki???????????? mindenki eszik

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni! Attól, hogy nem oda jár, még az edzés ott történt!

fiad mit mond? egyébként lehet, érdemes megtenni a feljelentést, mert tényleg kinézem abból a hülye gyerekből, hogy simán, szemrebbenés nélkül megteszi, akár még a Te fiaddal megint! főleg, ha kispécizte magának! vigyázzatok!!!

sz.andi

A gyerek szüleivel nem lehet beszélni?
20150601134430

Patti!
Laci is csak 40 percet aludt, kis hamma és ki akarom vinni sétálni. Ráadom a tundragatyót és gerappá!

Andi!
Viki nagyon cxukedli! Kép
20150601134430

huh, most volt egyhuzos egy ora, de mar rendben minden.
egyszerre kakiltak be, Anna nyakig :twisted: egyszerre sirtak, Levi nem evett es Anna se vitte tulzasba.
viszont amint meglatjak egymast megy ezerrel a :lol: :P :D . szoval ne gaz, es Levi mar alszik is!
kivansi vagyok Anna mikor alszik el, szerintem pont mikor Levi ebred:)
Vendég

na oda raktam holnapra a szoszt. ugye a gombat senki sem utalja nagyon rettentoen?
Vendég

Tami! Ügyes vagy!!!!

Viki! Csak Nektek, meg másoknak :lol: :lol:

Kép Kép

sz.andi

Anna is alszik:)
Vendég

De edes! Es milyen nagy mar!Tok szupi, hogy ilyen jo kislany!
Vendég

szandi!
Nagyon szép Viki! Olyan furcsa, hogy nemsokára fél éves....repül az idő!

d.dodó

Na, a tesónak van egy 5 cm-es petefészekcisztája, az fáj. Valószínű ránehezedik a gyerek és ez okozza a panaszokat. Az a baj hogy a fájdalom csak nő nem csökken...Mindegy nem kell operálni az a lényeg! Különben a cisztát majd ki kell venni később...

Kép
andkata

Viki és az ikrek szépségesek!

Tamara, nagyon ügyes vagy, két gyerek mellett még főzni is! Akkor viszek tésztát.
Tita nagyon fosul nézett ki? Remélem alszik most...

Kép
andkata

akata!
Huh, ez nem jó hír. Jobbulást tesódnak!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?