Sziasztok!
Mi tegnap Pesten voltunk. Elmentem a leleteimért, végre eljutottam a kozmetikusomhoz, meg elintéztem pár dolgot. Hazafelé beugrottunk az ósanba. Vettünk kari ajándékot két kiscsajnak a családba. De még 4 fiú, meg a papa, mama hátra van, szóval futunk még pár kört.
A leleteim rendben vannak. Jó lett az afp és a cukor is. Két leletem meg még nincs meg. Majd tán jövőhéten lesz kész. Jövőhéten a fodrászhoz is eljutok, ami nagy szám, mert 2 hónapja nem jutottam el. Apa állandóan melózik és ugye kell nekem egy bébicsősz.
Princzike: drukk holnapra! Remélem nem köszön vissza a cukros lötyi!
Bikfy: hurrrrááááááá! Akkor most már teljes gőzzel előre! Na még a munkaszerződésed is módosították. Úgy látom elindul nálatok a sikerszéria!
Ranita: esélyem sincs, hogy vigyázzon valaki Kendére. Sajna a mama még nem nyugdíjas, meg a munkája mellett jár plusz melózni.
Apa is sokat melózik mostanában. A sógornőmet meg hagyjuk…
Szóval most ez egy kicsit nehéz lesz nekünk, de túlleszünk rajta
Örülök, hogy anyósod jól van. Jujj de rosszuk hangzik ez a nyak vágás.
Neked amíg szeded a duphastont tuti nem lesz vérzésed, ne félj és nyugodtan menj wc-re! Ez pont azt segíti, hogy jól megtapadjon a baba és ne menjen el! Szóval semmiképp ne hagyd abba ezt a gyógyszert. Sőt a terhesség 12. hetéig szedned kell majd!!! (nekem így kellett) Továbbra is csuriba mindenem!
De jót röhögtem Hanna dumáján.
Egyszer Kende azt találta ki, hogy: apa elütötte a biciklis bácsit.
És ezt szajkózta a kórház várótermébe, míg a nődokimnál vártunk
Elég furin néztek ránk
Mimi: remélem együtt maradtok. Azért furi a párod. Nem örül a haverja babájának, közben mondja neked nem is akar babát, de az mégis igazságtalan, hogy a barátjának lesz gyereke és egyből összejött. Kissé kettős a párod nem??? Szerintem akar babát a párod, csak fél a felelősségtől nem? Bocsi, ha rosszul gondolom.
Irdab: drukk, lehet nem is kell a teát innod
Edi: légyszi nem menj el!!!!!!!! A dokik mit mondtak mitől lehet rosszabb az eredmény? Mikor mentek hozzá személyesen?
Judi: Reméljük a baba miatt késik neked! Egyébként nekem egyik terhességemnél se éreztem a beágyazódásnál semmit. Nem is gondoltam egyiknél sem, hogy baba lehet, csak mikor már javába késett. Drukk neked!