Új privát üzeneted érkezett!

Szia Patti,
most este nem volt már láza, de tegnap is éjjel ment fel neki!
még elég taknyos!
Zsolti alszik már? Hogy van a szépszemű szerelmünk?

Mav, ikrek hogy vannak?
bencuri

Lányok, ma megjött, lehet ezért nem akart cicizni? :roll:
De a múlt hónapban nem volt ezzel gond. :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Drukkolok, hogy ma éjjel ne lázasodjon már be!
Gondolom ilyenkor te nem sokat alszol! Legalábbis magamból indulok ki!

Tényleg a nagytesók közül Zsuzska a legnagyobb?

Zsolti alszik, remélem legalább háromig! Bár az utóbbi két hétből kiindulva ez reménytelen! Legkésőbb egykor fenn van! :cry:
Egyébként jól van, dől a nyál a szájából, és írtó dühös, ha valamit nem tud a szájába gyömöszölni! :lol:

Kép
Kép
patr

Kriszti, simán lehet!

Kép
Kép
patr

[quote="patr"]
írta:
patrEgyébként jól van, dől a nyál a szájából, és írtó dühös, ha valamit nem tud a szájába gyömöszölni! :lol:
:D :D :D

köszike, hát igen nem túl sokat tudok aludni és szegény tök sokszor felsir és felriad, h bedugul az orra! :cry:

Kriszti, szerintem is lehet attól! kitartás!
bencuri

Marcsi lánya nem nagyobb Zsuzskánál?
bencuri

elteszem magam holnap!
Jó éjszakát Mindenkinek!
bencuri

szép estét lányok!

megint irtatok rendesen! :D

kike!
boldog névnapot neked!!!!

azta milyen szitu! micsoda iskola :shock: :shock:
hát én is tudnék mesélni nálunk mik voltak a suliban.... én nem mondom hogy csak a tanár a hibás, de ha olyan mint nálunk némelyik, akkor igenis nagyon elő kell venni!!!!! nagyon-nagyon!!!!
nálunk is olyanok voltak... ált. iskola... de volt hogy a wc ajtót tokostól kellett cserélni, pedig felujított iskola!!! meg már van webkamera hozzáférés elég sok helyen udvaron is és folyosón is :shock: :shock:
jah és elit iskola vagyunk!!!

tali! irigy-irigy... de azért én sem panaszkodok. minden napra jut valaki anyuka+baba sétálni. és jól elhaverkodik a törpe. az egyik kisfiúért nagyon oda van:D szerintem ha igy folytatják nagyon jó barátok lesznek. bence egyfolytában dumál neki és vigyorog. olyankor meg tudnám zabálni 8)

megyek olvasok még egy kicsit, miket irtatok, mert lemaradtam megint vagy 1,5-2 oldallal mert anyóspajtit köszöntöttük. neki is névnapja van ;)

Kép

Kép
timi1982

Köszi szépen Kata! Viki jól van, éppen aludni készül több-kevesebb sikerrel... :P
Nem nagyon történik velünk semmi, ezért nem jövök, meg hát annyi mindent írtok, nem tudok hozzászólni, mert ha átolvasok, addigra elfelejtek mindent. Itt ülni meg nincs időm, hogy lépést tudjak Veletek tartani. Így inkább csak átolvasom a termést, ha valamit tudok segítek, vagy bíztatok vagy mittomén, de másra nem vagyok képes!
Sajnos.

sz.andi

Tami - én akartam már felajánlani Annának rucikat kölcsön, de eddig nem mertem, nehogy sértésnek vedd! :oops: Mi is sokat örököltünk és azokat visszakérik, de van pár saját és azokból szívesen adok! Pénteken viszem! :wink:

Vidokata - szerintem Dóri is tiszta keveréketek!! Pont mint nálunk Nóri! Egyik ember azt mondja tiszta apja, másik meg hogy tiszta anyja... én meg mindig rávágom hogy ezisazis!! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

AKatus!

Nagyon jófej anyósod van!!!! ;)

Adél gyönyörű! Azt hiszem bigámiára törünk! Kép

Tami!

Lacim is ezt mondja h ő azt szereti h Lacus milyen vidám. Egyik reggel már meg is gyanúdította azzal, hogy szed vmit azért ilyen. Kép

Szly!
Roli manó hogy aludt?

VKata!
Sztem a párodra hasonlít Mancika.

Kriszti!
Levi nagyon szép! Igazi nagyfiú! Erőltesd a cicit, mert ha nagyon rákap az üvegre, annyi a cicinek. Próbálj meg szopipózt is váltani.

Laci Cica megkapja a szurit, meg se nyekkent. A doktornéni szerint fakír. Begyűjtötte az e havi dicséreteket.
20150601134430

Sziasztok!
Lackó Fickó nagyon ügyi volt akkor:gratula a szurihoz :wink: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jó Reggelt!

Ronix! Szerintem se hagyd annyiban a dolgot! Gyógypuszi a fiadnak és Lénának is! Nagyon sajnálom a kutyust!

Sajnálom a magas számlákat!

Kriszti! Valószínű, hogy a mensi miatt sztrájkol!

Viki! Lacus nagyon ügyi volt!

Akata! Anyós egy tündér!

Betegeknek jobbulást!

Tappancs! Örülök, hogy javulgat a helyzet Dáviddal! Csak így tovább!

Képzeljétek Szabi tegnap és tegnap előtt is átfordult hátról hasra! Tegnap pont amikor Anyósék itt voltam! Volt nagy öröm! :D
Vendég

Bence hogy van? Láza lement?

Tegnap vettem őszibarackos-sárgabarackos gyümit a DM-ben. Hát kiakadtam. Hülye élelmiszeriparos lévén néztem az összetevőket és volt olyan amiben hozzáadott cukor van. Király! Kép

Dundika még alszik. 3/4 3kor és 3/4 6kor kelt. Tegnap este különösen cuki volt, sokat kacagott és beszélgetett velünk. Kép
20150601134430

Gratula a Mi kis Szabi barátunknak!!! Kép
20150601134430

Viki! Köszi :D
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

Kata!
köszönöm! :lol:

Nagyon aranyos babákat láttam, megint....

Kata!
Szerintem rád hasonlít... :roll:

Andi!
De jóóóóóó, akkor minden oké! :lol:

Bencuri!
Jobbulást a gyerkőcödnek!

Hát, lányok, nagytesó korban én vezetek...
Lilla márciusban lesz 15, Laura februárban 11. :shock: :shock: :shock:

Ma nem leszek, megyünk apával Tatabányára... remélem, hamar itthon leszünk... ma nincs kedvem menni, de megbántanám, ha itthon maradnánk... :roll:

Úgyhogy ne írjatok sokat, mert nagyon le fogok maradni...

Ja, még Krisztinek akartam:
Simán lehet, hogy a mensi miatt van cicisztrájk...

Eldugulok...
sziasztok
Vendég

Babuli:gratula Szabinak! :D

Viki:ezért a legegyszerűbb ha az ember maga kotyvaszt pürét szerintem-mert azért bizony sose lehet tudni,mi is van az üveges kajciban. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Még valami....

Mégsem én vezetek nagytesó kérdésben, mert Ronix nagylánya idősebb 1 évvel az én Lillámnál. :lol:
Vendég

Kike!
Persze, igazad van. De mivel szuperfegyve Sanyinál sem volt barack, ezért vettem üvegeset.
20150601134430

Jó reggelt!

Viki! Lackó nagyon ügyes! Jázmin már ha csak hozzáér a doki elkezd sírni és üvölt végig! Mostmár egyre jobban tart az idegenektől, pláne ha macerálják.

Roli jól aludt, szerintem már nem is lázas, bár még alszik. Viszont nagyon nagyon megy a hasa. Már azon gondolkodom, hogy lehet rotás. Van hogy egy pelenka 10 percet sem bír. Itatom ahogy tudom, hányni nem hány.

Katák! Ez így rendben van? Kapja a Smectát 3x1 tasak, Normaflort 3X1-et, itatom szinte minden kaka után. Nem fog kiszáradni? Láza már nincs! Meddig tarthat még? Mikor fogja meg a Smecta? Mikor vigyem vissza a dokihoz, ha nem javul? Félek, nehogy kiszáradjon.

Babuli! Gratula Szabinak a forduláshoz!

Bencuri! Jobbulást Bencének! Szegénykém ő is sokat beteg!

Kép
szly27

Köszi a dicséreteket!
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:38-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:47-kor.
Vendég

Köszi Kata! Próbálom majd úgy csinálni, ahogy írtad. Eddig nem ivott sokat, most hogy itatom kb 1 liter ment be tegnap, de próbálok akkor még többet. Roli kb 12 kg. Akkor adok neki Pepsit is, úgyis mindig azt akar inni ha meglátja.

Kép
szly27

jó reggelt!

Először is drukkoljatok a tesómnak, mert annyira fáj a hasa, hogy bemegy a dokihoz. Azt mondja dereka is fáj és annyira, hogy csak feküdni esik jól. Bevett egy halom Mg-t, sörözött este és nem javult semmi...Még csak a 28 hetet töltötte, remélem nem lesz nagy gond...

Szly, Kata válaszolt. amíg élénk és iszik, nem hány, addig elvileg nincs nagy baj. Lehet hogy azért nem lenne rossz, ha látná a körzeti orvos....

Kriszta, ne add fel, nálunk is volt ilyen! Kínálgasd ezerrel, mert pillanatok alatt át tudnak szopni a cumisüvegre. Ha meg semmiképp nem kell neki, próbálja kanállal adni mindent, Persze sokkal macerásabb, de akkor is!

Pati, köszi, nekem nagyon jó ha viszel! Megnézem majd hogy menjünk!
Most rohanok, mindenkinek szép napot!

Kép
andkata

Katus!
Drukk a tesónak!

Ha nagyon keményedik, egy icipici konyak csodát tesz. Én is ittam egy picirit még pocakosan. Többet használt mint a magne b6t.

Lehet h Lacus azért ilyen vidám fiú?

Kép
20150601134430

Kata! Drukk a tesónak!

Szly! Jobbulást Rolkónak!

Viki! Konyak attól leszünk mozgékonyak! Kép
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:47-kor.
Vendég

Andkata!

Nagyon drukkolok a tesódnak, biztos nem lesz baj.

Kike!
Ezzel a kancsalsággal nem akartalak megijeszteni :lol: (Nekem is mostanában hívták fel rá a figyelmemet, hogy ennek a gyereknek a "szeme sem áll jól".

Anyjuk!

Megtaláltad a turis tippemet?

Viki!

Gratula Lackónak! Mi majd jövő héten megyünk. Tegnap én is barackot adtam Emmának (kecskemétit) és nyelte, mint kacsa a nokedlit. Este meg akkorákat fingott, hogy nem tudtam, hogy ő vagy az apja. :oops: (Pedig az nem semmi :P )

Most megyek, mert rendetlenkedik
Vendég

Andkata! Látta doki tegnap, csak én azt hittem, hogy mára már hatni fog a hasfogó! De nem hatott eddig! :cry:
TEsóddal és a babával remélem minden rendben lesz! Madj írd meg mi volt!

Köszi Babu!

Kép
szly27

Megőrülök egy kis csokiért!!!
de nincs itthon semmi édes, csak kristálycukor :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Marcsika! Aranyos vagy, de én azért nem mondanám, hogy minden oké!
Sztem átmegyek sunyimódba...

sz.andi

Orsi!
Remélem én is h megmozgatja Dundit a barack, mert megint nincs kaki 3 napja. Mondjuk ő viháncolt mint állat.

Babu!
Kép

Roni!
Léna véreredméynei megvannak? Kis fiad hogy van?
20150601134430

jo reggelt!

Kata: drukkolok a tesodnak, h ne legyen baj!

Rolinak jobbulast! szerintem az a hippes lotty egy probat meger. Anna kb 30ml-t ivott mikor hig volt a szeklete 2 napon at es azonnal rendbe jott.4 honapos kortol felnotteknek is ajanlott.
a kolat mar en is hallottam sot anyukamnak egyszer egy utazas alatt volt ilyen hanyos hasmeneses betegsege es csak kolat ivott ropit evett es jobban lett.
Vendég

Gratulálok Szabinak a forduláshoz!
remélem egyszer majd ti is gratulálhattok nekem :(
Vendég

Hahó!

Ma nem leszek, mert Oti még mindig itthon van, Nati is szörcsög, de muszáj elmennem dolgozni, délután gyerkőcökkel orvosokhoz....
Ebből kifolyólag nem megyünk a héten sem talizni :cry:

Tami, igazából miattad jöttem most: nálunk már van pár 62-es, ami kicsi, azokat szívesen kölcsönadom! Megkérdezem a tesómat is. De Anna tényleg csak 62-est hord? Annyival nagyobbnak tűnik Natinál...
Ha kell, szólj, pl. ma megyünk 14-15 h között az Ikea melletti rendelőbe a gyerekekkel ortopédiára, esetleg el is tudnám vinni... de ha ma nem jó, hétvégén vmikor el tudok szaladni hozzátok.

Patti, köszi a képeket, árakat! Az úgy jó, hogy választok, és félreteszed nekem, amíg egy talin összefutunk?

Kép
Kép
bondi

Orsi!
Nyalogasd! Kakaó sincs otthon? Igyál capuccinot! Vagy esetleg tejbegríz?
20150601134430

Akata, tesódnak megy a drukk!

Kép
Kép
bondi

Ja, és tünemény Macilányom ma 4 hónapos Kép Kép

Kép
Kép
bondi

Kata! Gondolok a tesódra! Nem lesz ott gond!!++++Valószínű befektetik megfigyelésre, de ne aggódjon, lehet attól rosszabb. (Oké, tudom, könnyű mondani..)Pihenjen sokat!! Kép

sz.andi

Marad a nyalogatás, se tej, semmi. Férjuram mielőtt elment ma Szegedre, mindnt befalt:)

a gyomra egy fekete kűlyuk! :lol:
na mindegy, legalább nem nő a hátsóm:)
Vendég

Bondi!

_Boldog hófordulót Macilánynak!!!!
Vendég

Szép napot Csajok :P
Azt hiszem egy ideig kevesebbet leszek. Csabi nem tetszik nekem... Rengeteget sírt éjjel, 5X ébredt, feszengett, jajgatott, alig tudtam megvígasztalni. Most is nehezen aludt el... Este elviszem a dr.nénihez, hátha lappang benne valami. Bár, nem úgy néz ki, mert mikor ébren van nappal tök jó kedvű. Bár, annyit nem rikoltiozik, mint pár nappal ezelőtt... Talán fáj a torka?

Most is éberen alszik, megyek odaülök a kiságy mellé. Én ilyenkor nem tudok nyugis lenni. Figyelem. Remélem, nem lesz beteg.

Lilukám nagyon oda volt a sok köszöntéstől, még egyszer köszi!

Hófordulósoknak sok puszi!!! Képeket néztem, szépségesek vagytok!

Vigyázzatok magatokra, és a babókra!

Véda
Vendég

Bondi!
Nati cicának Boldog Hófordulót! Oti hogy van?
20150601134430

Kata, Kata, Wera, Patti: holnap kb mi az az idopont amire oda tudunk erni?es akkor tornaval kezdunk( multkor ebbe maradtunk hogy jobb strategia azzal kezdeni kulonben sose lesz belole semmi) utana ebed majd enekles mondokazas beszelgetes.
valaki mas? jon meg?
Vendég

Sztem inkább a fogacskája jön Csabicinak.

Megmutattad a köszöntéseket Lilunak?
20150601134430

Orsóanyu! Ami késik nem múlik! :D
Vendég

Bondi: nagyon rendes vagy! igazabol mar annyian irtatok hogy ennyit nem fog tudni hordani. szoval ne faradj!
tenyleg nagyon rendes vagy!
jo erzes hogy ennyi segitseget kaphatok!
majd ha kovetkezo merettel is lesz ilyen gondunk, akkor szolok Bondikam, de most azt hiszem nem kell tobb.
de azert johetsz!:)

mi jovo heten megyunk oda az ortopediara.

dolgozni?

jobbulast a csipet csapatnak, Natinak pedig boldog hofordulot!Annanak holnap lesz, nem is tudtam h csak 1 nap van koztuk :oops:
Vendég

Köszönjük, lányok!

Viki: Oti köhög, orrából dől a cucc, és tök szomorú, h nem mehet oviba :(
Én is szomi vagyok, mert utálom, ha betegek...

Kép
Kép
bondi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?