Új privát üzeneted érkezett!

Anikó: Már megjött a bödön. 8) 8) Megmutattam Rékának, imádta. :P :P Kockák ki és berakosgatta volna végtelenségig. Most eldugtam a szülinapig.

Szilvi: Hipphipphurrá a 7. nek! :P

Dorka: Réka szuperül érzi magát, nem látni rajta az átordított éccakát egyáltalán.

Dorka: Meg aztán a lányokat nehezebb is beazonosítani az uh-n. :wink: :wink: Punci csak akkor látszik, ha szétteszi a lábát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.19 20:02-kor.
jaimee1

Szió,

Anna, sajna, hogy így alakul a bölcsi, és én is azt tapasztaltam az ismerősök közt, hogy öhögéssel, orrfolyással vitték bölcsibe a gyereket, ha láz volt, akkor nem. Így viszont nehéz kilábalni nektek is....

Szilbee, ez melyik foga Dévnek? Fent vagy lent?

Jaimee, tudtál pihenni azért napközben?

Szami, majd 16 és fél hetesen, dec. 9-én megyünk UH-ra, sztem akkor még nem fog látszódni, hogy kisfiú vagy kislány lesz Kistörpe. nem is reménykedem, Szabi is soká mutatta meg magát.

Olga, itt a plázás spárban nézted már? meg ha itt sincs, azért márciusig csak lesz még!!
Én meg corás bélyegeket gyűjtenék, serpenyőre, ha valakinek lenne felesleges... :oops: Gondolna rám?

Hétvégére nagytakakarítást tervezünk... ÁÁ, már a gondolattól is kifekszem, de muszáj lesz....

És még egy kicsit korai kérdés, de agyaltatok már a karácsonyi menükön??? :lol: Jó tippeket, recepteket szívesen olvasnék, én még eygelőre tanácstalan vagyok. Az biztos, hogy csinálok halat, de a többi... :?:

Anikó, ugye te írtad, hogy Hipp Natal-t ittál terhesség alatt? Kipróbáltam én is! Köszike a tippet! :)

Kata, holnap remélem már otthon lesztek!!!

Kép
Kép
dorkáék

Szórakozásképp: (bocsi, ha untatlak vele benneteket)

Gyermekdalok jogásznyelven:

1) Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipari termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.

2) Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.

3) Mivel a körzetünkben észlelhető csókák csípése madárinfluenzával fenyegethet, valamint látásában korlátozott kiskorú varjak jelenléte is aggodalomra adhat okot, gyermekünk keresztanyja két lóerős járművéért küldetett. Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k foglalták el.

4) Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul a második vágányról Kanizsa állomásra. Megerősítjük, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, ő az, aki a szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult.

Kép
Kép
dorkáék

Ja, Sinlac-ot nem kapott APa a patikában, meg kellett rendelni. :shock: :shock: :shock:

Dorka, áh, nem pihentem én semmit, Réka a napközbeni szundiról is leszokott. De jót heverésztem a játszószőnyegen. 8)

Szilvi: Majd írok privit. :wink:
jaimee1

Dorka!
én most nem a fahéjas husit akarnám megcsinálni. gondolkodtam harcsapaprikáson, túros csuszával, meg töltött kápit is tutira csinálok. leves passz. talán francia hagymaleves....

a halból milyet veszel, és minek csinálod meg?

süti a szokásos mézes, már több nappal előtte, hoyg addigra jól megpuhuljon. beiglit, addig több helyről veszünk, aztán majd Misi dönt.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Köszönöm szépen mégegyszer! (köszöntés) Aranyosak vagytok nagyon! :)

Ditke! Ma egy kicsit többet láttam Zsófiból! :mrgreen:

Erika! Oké! Várom!!

Dorka! Bal alsó jött ki... most várjuk a jobb alsót is. Egyenlőre alul 3 felül 4 van.

Rólunk: Leventém ma annyira elfáradt az oviba, hogy negyed 5-kor úgy kellet felébresztenem. A többiek már rég meguzsonnáztak és játszottak. A fáradtság oka, hogy a Gálára próbáltak a művházban... Állítólag irtó jól érezte magát! :lol:

Olga! Igen, megyünk a gálára.
szilbee

Sziasztok!

Hát, mi megjártuk a sürgősségit Dorkával. Délután családi bírkózás közben ráesett a kezére. Rtg, eltört a könyöke. Szóval most az egész jobb karja gipszben, elég kényelmetlen Neki.

Körkérdés: Kellene kölcsön kb. 5 db. hosszúújjú elülgombos ing, (bővebb ujjakkal). Egyelőre ugyanis fogalmam sincs, hogy a kardigán alá mit adjak rá. A trikót, ami most rajta van, holnap valószínáleg le kell vágni Róla. Szóval, megköszönném, ha valaki tudna kölcsön adni. Kb. 104-t hordunk.

Niki

Kép
Kép
csni

Niki, szétnéztem, egy fehér elől gombolós kb 104-es (vagy 110-es) blúzunk van és egy nem túl szép, de előlgombolós rózsaszín pizsamánk, ha kell, ezeket még a héten át tudom vinni. Rövid ujjú pólókat nem tudsz ráadni, amik bővebbek?

Hol tört el a könyöke? Műteni nem kellett? Nekünk Mátéval volt ilyesmi a helyzet, nagyon átérzem a dolgokat. Sok-sok türelmet és kitartást Neked, Dorkának meg nem is tudom, mit kívánhatnék... pontos forradást? kevés fájdalmat? Gyógypuszik mennek, Neked külön is a biztató ölelés...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami: Aranyos vagy, köszönöm. Jó lenne, ha valahogy el tudnád juttatni, nekem az is jó, ha feladod postán, aztán majd kifizetem a postaköltséget. Vagy jönntek Szolnokra mindenképp?
Nem tudom, hol tört el a könyöke, de egy pici elmozdulás van, ezért holnap de. még vissza kell menni, hogy eldöntsék, kell-e műteni (remélem nem).
Máténak mikor volt eltörve a könyöke? Őt műtötték?
Elolvastam a pszichológus látogatást. Örülök, hogy nincs baj Annával. Azt egyébként mindenki könnyen mondja, hogy legyünk lazábbak, ezt nem lehet kapcsolgatni magunkon.

Szilbee: Köszi a képeket Marciról. Nagyon aranyos és szuper, hogy Kata ilyen jókedvű. Ezek szerit ez a szülés szebb emlékeket hagyott Benne.

Kati: Kitartást a bölcsihez! Tudom, hogy nagyon rossz, ha sír, de ez így természetes. Meg fogja szokni. Ki a gondozónője?

Anikó: Jobulást Dorkának!

Jaimee: Mi van Rékával? Miért sírt az éjjel?

Katlina: Szép lesz a házatok. Hány nm? Jó tágasnak tűnik.

Olga: Balázsnak is jobbulást! Nekem is vannak pontjaim, majd valahogy eljuttatom.

Dorka: Szépek vagytok az állatkertes képeken.

Évi: Jó utat! Hátha kicsit ülepednek a dolgok.

Fiúingek is jöhetnek, úgyis kardigánt adok fölé.

Niki

Kép
Kép
csni

Szombaton tudom átvinni, szerintem a posta se gyorsabb. Pólókon nem gondolkodtál?

Máténak tavaly nyáron tört el a felkarcsontja, egészen közel (egy centire) a könyökétől. És igen, őt műteni kellett, altatásban drótozták össze. De aztán utána egészen a mostani őszig jártunk gyógytornára, mert a könyökben meglévő szög Máténál kiegyenesedett.

Voltunk ma a tornás felmérésen, ahol a hölgy azt mondta, az 5 területből 3-ban iskolaérett, kettőben nem, nagyon nem bírja a monotóniát, s képzeljétek, egy széken megpörhetve 10-szer nem szédült el és 10-12 bukfencet is meg tud csinálni egymás után, pedig ez (állítólag) nagyon nem normális, ez mutatja az idegrendszer fejletlenségét, s ezt heti 2 tornával tudjuk javítani (remélem...) Olyan jól érezte magát Anna!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jó reggelt!

jó korán keltem, de Leti alig kapott levegőt, muszáj voltam felébreszteni (nem mintha rendesen aludt volna) és a patikához nyúlni, hoyg könnyítsek rajta.....így már nézi a minimaxot...

Szami!
húú, pedig logikailag én éppen fordítva gondolnám, hoyg azért nem szédül el, mert jobb a koncentrációja....na ebből is látszik, hoyg nem értek hozzá :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

szió!

Niki:
[quote]A írta:zt egyébként mindenki könnyen mondja, hogy legyünk lazábbak, ezt nem lehet kapcsolgatni magunkon.

Ezt a legjobban fogalmaztad meg....nem is tudok hozzáfűzni.....sajnálom remélem a kellemetlenségen kívül másra nem fog emlékezni....ebcsont beforr!!! :lol: És azért majd a gipszre lehet jókat rajzolgatni!!!!!! :wink:

Judit:
Mitől nem kapott Leti levegőt?

Most egy kicsit bekapcsolódok....meg majd a téli szünetben is...remélem nem baj......hg itthon esz a fene bennünket.....be-be tudok nézni....bruhahaha :lol:

fanna3

Sziasztok!

Niki! :cry: Olyan borzasztó lehet Dorkának is és nektek is! :cry: Reméljük nem kell műteni. Akkor ha kisfiú ing is jó, körbenézek én is.

Dorka! Nekem van jópár Corás pontom! Szívesen átpasszolom! Ha Szilviékkel holnap találkozunk a gálán, oda is adom nekik. Szilbee! Levente tényleg pörgött tegnap, sokat rohangászott a "szünetekben"! Olyan aranyosak lesznek, fényképezőt, kamerát hozzatok! Dorka! Sparban nem néztem még, lehet ma arra megyünk, mert valahol mostmár MŰANYAg teáskannát veszek, mert fél év alatt a második simaxos tört el... Néztem tuppert is. valaki ismerőse nem foglalkozik vele? Teszveszen jó áron kínálják az újakat is, csak jó lenne a postaköltséget megúszni.

Fanna! Akkor hát újra üdv köztünk! Nimikédnek jobbulást!

Judit! Leti orra bedugult? Remélem "csak" attól nem kapott levegőt...

Szami! Csatlakozva Judthoz, én is fordítva gondolnám! Akkor ez a sok vadászpilóta mind ....? Ezzel nem a szekembert kérdőjelezem meg! Csak tényleg érdekes, jó tudni! És ha esetleg valamikor meg tudnád nézni, hogy Cegléden van-e még gyerek étkészlet, akkor megköszönném! Peti meg is tudná venni.

Na üdv, nyüszi a gyerekem...

Olga

Kép
juhaszolga

Ja persze a takonytól volt bedugulva az orra, de már oylan szépen fújja, hyog szerintem csak a reggeli elsőre kell a porszínyó, meg talán a fekvések előttiekhez. biztos ami biztos alapon.

tegnap mi is bevágódtunk a 101 kiscipőbe... apa majdnem szívinkfartust kapott fizetéskor. Leti uazt a gore-texes bakit kapta, amit tavaly Gréti, Grétinek persze nem volt semmi a lábára, csak azok, amik már vannak itthon.

Fanna!
má' mé' lenne baj?????
Jobbulást Niminek is!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziótok,

Niki, sok-sok gyógypuszi Dorkának, nagyon remélem, hogy nem lesz műtét a vége!!!! HOgy viseli szegénykém a gipszet?
Nekünk még ekkora ruháink nincsenek, így ebben nem tudunk segíteni.

Szami, én is azt hittem, hogy ez a forgatásos-szédülős dolog akkor jó, ha nem szédül el... De a tornák biztosan célzottan fejlesztőek, jót fognak tenni!
Ja, és még a Katedrális nálam van!!! Mikor tudom odaadni? Szombaton jöttök Szolnokra? Össze tudunk esetleg futni?

Judit, Leti már ilyen ügyesen tudja fújni az orrát? Persze az nem jó, hogy betaknyosodott, jobbulást kívánunk neki is!
Mézetek van még?
Hal: asszem csak szimpla rántott pontyfilét csinálok, főzött tartárral, vegyes körettel, bár apa annyira nem rajong a halért, azért kellene valami jó kis húsos recept, ami bevált már nektek.
Töltött kápi, halászlé a mamáknál, dédiknél lesz (meg én nem is tudnék csinálni... :roll: )

Szilbee, Levente biztos élvezi a pörgést, mondtam Ádámnak is, feltétlen vegyétek fel a gálát, olyan aranyosak lehetnek!! :)

Anna, jóhogy gyere, amikor cask tudsz!! mesélj már a bölcsis napokról, azok hogyan teltek? Már amikor nem otthon kellett sajna lennetek.. :cry:

Olga, köszi előre is a pontokat!! Nekem nincs tupperes ismerősöm...

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Szilbee:Így egy nap késéssel,de szeretnék nagyon sok boldog születésnapot kívánni!

Olga:De nálunk is kihangsúlyozták,de mivel hétfőn kapta Gabó a prevenárt és meg is vizsgálta doktornéni és minden rendben volt nála,így azt mondta ne cűgöljem el pénteken is a sok beteg gyerkőc közé,hogy össze ne szedjen valamit,így ideadta az igazolást,de dátumot nem írt rá,mondta írjam rá a pénteki dátumot.Szóval mi letudtuk egy füst alatt.

Szami:Szerintem nem olyan nagy gond,ha évveszetes lesz Anna,én is az voltam,meg szinte az egész osztály.A lényeg,hogy szinte minden rendben van nála,legalább is kiegyensúlyozott,boldog kislány,ahogy írtad és ez a legfontosabb.Nem lesz ott semmi gond.

Niki:Nagyon sajnálom Dorkát!Nagyon fáj Neki?Még egy felnőttnek is rossza gipsz nem még egy gyereknek,de remélem nem kell műteni.Majd írj mit mondott az orvos.

Anikó:Hogy van Dorka baba?Remélem már ő is jobban.

Én meg tegnap este kaptam sokkot,mikor kolléganőm mondta,hogy minden második csütörtökön 8-ig kell este dolgozni,mert egy új rendelet alapján addig van ügyfélszolgálat.Már előre rosszul vagyok tőle,bele is betegedtem,hogy majd nem velem fog vacsizni,meg pancsizni Gabó.Sőt mire hazaérek már majd lehet,hogy aludni fog.Lehet,hogy hülyeség,de olyan rossz.

Ja és amit még akartam:Marci baba gyönyörű és nagyon formás.Tényleg nem úgy néz ki,mint egy újszülött!

Kép
pné rami81

Niki, jobbulást Dorkának! Szegény, jól megjártátok... :cry: de biztosan szépen rendbejön majd!

Katáékat vajon hazaengedték ma?

Kép

Kép
ditke2007

Ditke, köszi a választ az overálról, majd estére megnézzük Apával a corában, nem igazán találtam a városban (még ebéd után futottunk egy gyors kört).

Rami, nem jó híreket kaptál a mh-ről... muszáj neked is azokon a napokon ott lenned? Nem tudják figyelembe venni, hogy apróság vár otthon?

Szilbee???? el vagy veszve ma... mizujs?

Kép
Kép
dorkáék

Dorka:Pont ez a gond,hogy állítólag senkinek nincs munkaidőkedvezmény sajnos.De még nem tudom biztosan,mert nem kérdeztem rá,majd hétfőn szaladok be a céghez és akkor megérdeklődöm.

Kép
pné rami81

Niki, mi a helyzet Dorkával? Drukkoltam, hogy ne kelljen műteni!

Dorka, BBJ olvasta már a könyvet ? Csak átutazóban leszünk Szolnokon, Csabának lesz Szarvason szakmérnökis évfolyamtalálkozója (bár nem a legjobb a szervezés, ma még azt se tudták, mikor kezdődik :roll: ), ketten megyünk, de aztán igyekszünk is vissza, mert este meg óvodabál.

Rami, hátha sikerül hatni a "lelkükre", olyam embertelen lenne, ha addig kellene maradnod... Biztos nincs erre valami törvény, mint a kismamáknál?

Pörgésre visszatérve: állítólag ez egy reflex, amit ki kell nőniük 5,5-6 éves korukra, vagy legalábbis valamit már kellene érezni, hogy növi ki, de Annánál ennek nyoma sincs. Én is rákérdeztem, sok gyakorlással (l: katonák) megtanulható újra, de az már nem reflexből van.

Anna, nagyon jó, hogy vagy ismét! Képeket nem hozol? Ezer éve nem láttam Nimit!

Minden kis betegnek jobbulást!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Niki: Húú, most olvasom. :( Szegény Dorka! Hogy viseli? Mielőbbi gyógyulást! Ugye nem kell műteni?

Hogy miért sírt Réka, nem tudni, de ráfogtuk a fogára.

Lányok, bocsánat, ha hülyeséget kérdezek. :oops: :oops: :oops: Kell meleg, bélelt cipő, ha még az utcán nem jár Réka?

Balázsnak, Dorcinak további gyógyulást!!!
jaimee1

Jaimee, szerintem igen. De ha így halad a lépegetéssel, egy hónapon belül szerintem az uctán is menni fog.

Katlina (és akit még érdekel) tavaly te kerestél karácsonyi albumokat. Azóta a másik (zenés) fórumon van külön magyar és külföldi karácsonyi albumos rész is, ha még kellenek ilyen zenék.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Voltunk meglátogatni Dorkát, Gréti, végig az úton, azt hajtogatta, hogy szegény Dorka, szegény Dorka.... a többit majd elmondja Niki.

Jaimee!
én is vennék, sokáig lesz még tél!

Dorka!
Leti 10 hónapos kora óta fújja az orrát, és mostanra már elég jól megy neki. na persze nem mindig akarja, haladna tovább....

Rami! de gondolom azokat a plusz órákat valahol lecsípitek, nem? inkább arra gondolj, hoyg akkor hamarabb lehetsz Gabóval!

Évi!
Csomagolsz már?

Szami!
miylen másik zenés? azt amelyiket én is ismerem, dobd már a linket, most ha megyek Szegedre azt akarok hallgatni, már van is listám, hogy kiktől . ezzel a naptárral ,már teljesen "olyan" hangulatba kerültem, alig várom, hoyg díszítgessük a lakást.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ció!

Munka: Én minden héten 2 napot dolgozok este 7- fél 8 mire hazaérek......és igen...sajnos nem lehet másképp megoldani.....ez van....szóval értem...... :cry:

Szami:
Hátö.....képet sajnos nemnagyon....mert tönkrement az akku a gépemben....karácsonyra tervezek venni másikat hg mégis legyen mivel fotózni.... :D

Niki:
Mizu????????

fanna3

Szép estét!

Niki, van hír Dorkáról?????

Judit, tényleg, még csak Nikinél meg Évinél jár(t) a Katedrális folytatása, de a Katedrális még nálam van, akkor neked adjam tovább???

Szami, jó sűrű lesz akkor a szombatotok! :lol: Akkor majd máskor talizunk a könnyvvel kapcsolatban, meg lehet, hogy akkor még jár tovább is a regény.

Jaimee, sztem is márciusig még simán rohangálni fog az utcán, érdemes beszerezni egyet.

Rami, remélem azért csak sikerül valamiféle kedvezményt kicsikarnod a főnöktől....

Judit, hogy vagytok? Ritkán írsz... Minden okés?

Ditke, megjártunk mindent: Cora, TEsco, I.spar... sehol nem találtunk Szabira overált, most már kezdem azt hinni, túl későn jutott eszembe, hogy venni kéne, és nem fogok találni.
Ja és a "Pite" azt jelenti: vegyél már ki!!!! :lol: :lol: Egész délelőtt ezt mondogatta Szabi, és nem értettem, mit szeretne.

Holnap színházba megyek, Rómeó és Júliát nézzük anyósommal... Igyekszem kikapcsolódni, szombat este meg szintén várandós barátnőkkel beülős sütizős dumálás lesz a program. A fiúk meg csapnak két pasis estét a mesekönyvek és kockák társaságában 8)

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

köszi az érdeklődést. Holnap reggel 8-ra kell visszamennünk étlen-szomjan. Altatásban megpróbálják helyreroppantani a csontot, ha nem sikerül délután megműtik. Remélem sikerül, és nem kell műteni.
Azt mondták rossz helyen van a törés, rosszul forrna össze, ha nem tennék helyre.
Katának is folyik az orra.

Niki

Kép
Kép
csni

Dorka! De jó! Mármint a színház! Decemberben lesz két-három bérlet nélküli előadás is, az egyik szombaton, matiné :lol: , én is próbálom Petit rávenni hátha... nem mintha nem szeretne színházba menni, de a gyereket nem szívesen hagyja senkire. Pedig anyósommal olyan jól elvannak! Majd kérek beszámolót milyen volt!

Szilbee! Te is eltüntél... Akkor holnap átpasszolhatom a Corás pontokat?
Egyébként készül majd hivatalos felvétel is az ovibálról. Szerintem én majd veszek egyet.

Jaimee! Szerintem is vegyél bundás kiscsizmát, hidd el egy hónap múlva már szaladni fog a nagyhölgy!

Niki! ???

Olga

Kép
juhaszolga

loidkjiffhfeee6ee
Ezt Balázska írta. :lol:

Niki! Egyszerre írtunk... Remélem elsőre sikerül helyre tenni! :cry: Panaszkodik, fáj neki? Bocs ha hülyeséget kérdezek, nekem még nem volt törésem.

Olga

Kép
juhaszolga

Niki! Nagyon drukkolok, hogy holnap ne kelljen műteni!! Szegény Dorka. :(

Bocsi.. ma csak ennyi. Pesten voltunk. Megmutattuk a fiúknak a Budavári Siklót ("Anna és Peti" után szabadon...). Iszonyat jó volt. Talán az egyik legjobban sikerült kirándulásunk.

Most menek hunyni, mert a fogtündér még mindig kínozza Dávidot éjszakánként...

Jóccakát!
szilbee

Elég jól viseli egyébként Dorcsi, néha fájdogál Neki, akkor nyűgösebb. De ha holnap leveszik a gipszet, akkor kérjük, hogy könnyebbet tegyenek rá vissza.

Dorka, Ditke: Ti találkoztatok apósommal?

Niki

Kép
Kép
csni

Szép estét!

BBJ, ment a link priviben! Lánykák hogy vannak?

Niki, ezek nem a legjobb hírek, szegény kicsi lány... Nagyon-nagyon drukkolunk Nektek. Sajnos az első három hétben nem lehetett Máténak könnyített gipsze, hátha Dorkának lehet! Katának is gyors javulást, hátha csak egy kis nátha.

Szilbee, jó lehetett Nektek! :lol: Képek készültek? Bár még én is adós vagyok a Galyatetőn készültekkel... :oops: :roll:

Dorka, színház biztos jó lesz. Az meg különösen, hogy az anyósoddal tudtok programokat csinálni... Ezért kicsit irigy vagyok... :oops:

Csaba ma tiszta idegben jött haza az oviból: elmesélte az óvónéninek (a vízlelocsolósnak), hogy mit intéztünk Annával kapcsolatban, ő meg szinte a saját vállát veregette, hogy milyen jó is volt, hogy ő szólt...és nem hiába tanult pszichológiát.., (aha, azért locsolja vízzel az óvodást... :roll: ), bár szerinte Annánál a tornával semmi baj... :idea: Ekkor Csaba ismét elmondta, hogy mire is jó ez a tornának nevezett terápia, amiről persze ő még soha nem hallott (annak ellenére, hogy "elvileg" minden nagycsoportos felmértek az oviban ezzel a módszerrel...).

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Áve.

Niki, szorítok, hogy elég legyen a helyretétel! Gyógypusza Dorkának :(

Gratula Dávid újabb fogához! :D

Letinek is gyógycuppok! El vagyok ájulva, hogy megy az orrfújás :)

Druszám, ma engem is elkapott a karácsonyi láz...gyertyák, tobozok, fenyőgally, olyan szívesen alkotgatnék :D Fahéjas potpurit mán vettem... Mán csak a disznóólat kéne felszámolni, amit sikeresen összehoztam az álmosalvósémelygős hetekben :?

Dorka, iszonyat mód be vagyok lassulva, egyszerűen nem tudok annyiszor jönni, ahányszor szeretnék :( Aztán csak gyűűűűűlik az olvasnivaló; ha sikerül végigolvasni, írnék is sokmindenre, de enerdzsi már diccse :( Noh, nem picsogásképpen írom eztete... :) Hamarosan jobb lesz a helyzet :wink:
Fúúúú, mi meg dec. 9-én tőccsük a 12. hetet :D

Olga, Spar-os pontok meddig jók? :oops: Van pár, szívesen odajadom. De most mán télleg! Szívesen a reciket :)

Ööööö...nomost eddig tartott az emlékezet...

Judit
Kép

Kép
balwin

Jah, etykis Off :oops:

Akit esetleg érdekel, innen letölthető Apájék egyik új nótája :)

On.
:)

Judit
Kép

Kép
balwin

Hali!

Lemerülőben...

Niki! Nagyon szorítok Nektek, hogy minél zökkenő-és fájdalommentesebb legyen Dorka gyógyulása!

Holnapra+++++++++!!!

Dévnek grat az újabb fogacskához!

Rászántam magam az antibigyóra... Kb. mint az első adag tápszer elkészítése... :cry: :cry: :cry: Aztán, mire elkészült a kotyvalék, kimértem, Dorka mély álomba szenderült Apa vállán. :roll: Úgyhogy holnap reggeltől kapja. Takony makacs, alig szakadozik fel. :evil:

Na még egy kis előrejelzés, aztán tente:

Kép

donkoaniko

Olga! Átveszem a gálán a pontokat! Persze!

Dorka! Nekem is be kell szereznem másik téli cuccot Dávidnak. Ami Leventére másdfél évesen is jó volt, neki lábhosszban már lassan kicsi.

Erika! Igen, kell már a bélelt cipe, akkor is ha még nem jár Réka odakünn.
szilbee

jó reggelt!

Judit! nekem ma van a takarítós napom, ha hazajöttünk az oviból uccu neki, szóval majd küldök efféle energiákat, jó?

apáékat majd megkuksizom! kivi vagyok!

egyre édesebb lesz a naptárunk! tegbap rátettük az aktuális napokhoz a télapót, a luca széket, meg a kiccsimmát, hóembert 20.-ra raktuk. na majd kiderül, hoyg mükszik a 6. érzékem.

Szilbee!
de jó lehetett nektek! majd gyere képekkel!

Szami!
Letinek továbbra is folyik az orra, Gréti még tartja magát... bár megtiltottam az oviba való puszilkodást, és ölelkezést. azt mondja nem engedi! hát remélem!

Anikó!
az antibigyó 1-2 nap alatt helyrerázza, meglátod! nem hiába találták azt sem fel.
és itt az eső kipipálva. vagy legalábbis valami esett.

Dorka!
jó szórakozást Nektek! már én is vágynék, de majd, ha a lányok már meglesznek magukba, vagy elvihetők. azt hiszem ez utóbbi hamarabb bekövetkezik.

na mentem kelteni a lányokat.

Kataék hazamehettek tegnap?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Teszek akkor pár képet a tegnapról... aztán menek motyogatni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Leventét irtóra lekötötte minden. Élmény vele kirándulni, mert minden izgatja, amire felhívjuk a figyelmét... és persze van amire Ő mutat rá, hogy milyen érdekes. :D
(Ja az utolsó képen anyukám is látható.)

Katáékról nem tudok, de szerintem tegnap családeggyesítettek! Ha délutánig nem jelentkezik be, küldök neki sms-t. Nem akarom nagyon zargatni most őket, had örüljenek egymásnak. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.11.21 08:17-kor.
szilbee

balwin Judit! Elég sokáig beválthatók a pontok, de nem akarom most az utolsó pillanatra hagyni, ugyhogy köszi a pontokat, majdcsak valahogy eljut hozzám!

Anikó! Hát ez az előrejelzés... Nem semmi! Mondták is, hogy ilyen enyhe, csapadékmentes ősz után kemény tél várható. Mi lesz januárban, ha már most 1 fok lesz nappal??? :shock: Túl nagy sétákat már nem kell tervezni, azt hiszem...

Mi ma megyünk vissza dokinénihez, felülvizsgálat, meg talán megkapjuk az igazolást, hogy mehet bölcsibe... és akkor hétfőn kezdjük a Jósikát.

Szami! :? Hát sajna vannak ilyen pedagógusok is...

Niki! Örülök, hogy éretetted, hogy én hogy értettem... tegnap este gondolkodtam, hogy talán félreérthető voltam... persze, hogy fáj neki! Csak Balázs is itt nyűglődött... tehát arra voltam kiváncsi, hogy hogy viseli Dorka, de szerencsére értettél.
Na épp most mentetek vissza dokihoz. Várjuk a fejleményeket!

Én nem felejtettem el a szülinapos képeket! Amúgy ajándékbontogatós kép nincs, mert persze a mi fényképezőnk már csak a tortafelvágásnál kerültek elő. Tesómék meg még nem küldték a képeket. De azért ma már remélem áttöltöm és akkor teszek fel egyet kettőt.

Csajok! Valakinek/kiknek nincsenek meg ezek a gyerekkönyvek közül valamelyik?:

Weöres Sándor egy gyermekvers kötete
Csukás István
Szabó Magda: Tündér Lala
Lázár Ervin: Berzsián és Dideki
Zelk Zoltán
Nemes Nagy Ágnes
Grimm mesék
Arany László
Friss Tinta

Kölcsönbe kérném, kb. 1 hétre... gyerekirodalom nevű tantárgyhoz kellene. Van amit megtaláltam a mek-en, de jobban szeretem a kezemben tartani...

Na eldugultam.

Olga

Kép
juhaszolga

Szilbee! aranyosak vagyok! Jó lehetett!

Olga!
egyik sincs meg, sajnos...

Dorka!
az elsőt olvastam, azt még Niki kölcsönadta. a második most nálam van, viszont a fekete borítója az nincs. az valahol elakadt. az majd azért kellene, hogy egyben legyen.

beszéltem Nikivel egy órája, még várták a anesztes dokit még a helyreroppantáshoz.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Tegyél már képet a kész naptárról! Nagyon kivi vok!

Olga! Szólj rám majd ma! Nálam is van pár darab spar pont.

Anikó! Ne hari... még nem pócstáztam a megbeszéltet. :oops: De iparkodom!!!

Olga! Könyv ügyben nem tudok segíteni... :(
szilbee

Szilbee, jók a képek! Látstzik, hogy Levente tényleg nagy felfedező!

Kiváncsian várom a híreket Katáékról. Remélem, otthon vannak már négyesben!

És vajon Dorkával mi a helyzet? Tud valaki valamit? Olyan jó lenne, ha minél kisebb fájdalommal és szenvedéssel sikerülne megúsznia...

Olga, hiába hívlak, nem veszed a telefont , így leírom ide:

* van két db Weöres gyerekvers kötetem
* Csukás Istvántól a Keménykalap és Krumpliorr
* Arany Lászlótól a Szép magyar mesék
* Zelk Zoltán és Nemes Nagy Ágnes versek vannak a Cini-cini muzsikában és a Kicsi vagyok én verses könyvben
* anya már keresi a Grimm meséket, mert az még náluk van (bár valamelyik mesés könyvben van pár Grimm mese, ha az elég)
* Szabó Magda, Lázár Ervin és Friss Tinta nincs.

Ha a fentiek kellenek, szombaton el tudom szállítmányozni.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szilbee! Semmi baj! :) Tegnap küldtem privit, megkaptad? Csak mert az "elküldött" fiókom megtelt, ( későn vettem észre ), és így nem látszik, hogy elment-e az üzi. :oops: :roll: Képeitek tök jók, Anyukád is milyen csinos, fiatalos!

Olga! Sajnos nem tudok könyv-ügyben segíteni.

donkoaniko

Anikó! Igen, megkaptam! minnnyááá válaszolok is. :)
szilbee

Anikó: Azért nem az ördögtől való az az antibogyó sem. :wink: Adtál végül neki ma reggel? Gyors gyógyulást most már! :wink:

Olga: Sajnos nincsenek meg ezek a könyvek. :cry:

Dorka: Nagggyon jó programok!!! Főleg a színház!! Milyen volt? Tetszett?

Balwin: Tetszik a dal, bár a tartalma olyasmi, ami mindig kicsapja nálam a biztosítékok. Celebek.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szilvi: Nagyon jók a képek!! Anyukád tényleg nagyon fiatal! Privi nem jött, gondolom, még nem értél odáig. :wink:

Nagyon várom a Dorkás híreket!

Katáéknak pusszantás!

Judit: Képet, képet a munkáidról. :)

Rólunk: elkészültem Jeremy-vel. (keresztszemes hímzés) :D Majd teszek fel fotókat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.21 11:31-kor.
jaimee1

Szilbee, szupik a képek, szülinapi kirándulás volt? Anyukád tényleg nagyon jól néz ki!!!

Szegény Nikiék, fél 10-kor még az anesztest várták...? Én is remélem, hogy sikerül minél kisebb fájdalommal megúsznia Dorkának!
(Niki, igen, mi találkoztunk tegnap Apósoddal! :wink: Kicsi a világ, jól meglepődött, hogy már azt is tudtuk, mi történt Dorkával :cry: ...)

Ja, Judit mindig elfelejtem: tényleg olyan jó lett az adventi naptár!!!

Dorka, megoldódott a rejtély akkor pite ügyben. Végülis logikus :lol:
Van még ötleted overált illetően?

Kép

Kép
ditke2007

Szilbee!
még nincs kész, de amint megvagyunk, dobok róla képet, lehet a hétvégén már összeáll.

jaj és egy nagyon kafa téli ablakmatricát rajzoltam meg. láttam egy mintát az egyik kreatív újságban, és azt megpróbáltam, ha megszárad délutánra Grétivel kikenjük, és lefotózom, sztem nagyon ott van!

Jaimee!
rakjad a fotót!

Nikiékről nincs újabb hírem, hívtam, nem vette fel, újrahívni nem merem... majd csörög....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Niki+++++++++++++++
Remélem nem kell műteni!

Szami!
Átküldenéd nekem is a linket?
Érdekes pedagógus az ilyen :twisted:

Dorka!
Jó színházozást!!!!!

Anikó!
Jobbulást Dorcinak!!!!

Szilbee!
Nagyon jók a képek,és anyukád tényleg nagyon fiatalos!!!

Judit!
Várjuk a remekműről a képet!
Milyen aranyosak ezek a kislányok ahogy puszival üdvözlik egymást! :wink:

BalwinJudit!
Képet rakhatnál AnnaLucusról rég láttam már!!!

Olga!
Mehettek hétfőtől?Mit mondott a gyerekdoki?

Voltunk ma az oviban fényképezkedni háát kivi leszek rá,majd decemberben lesz kész

Kép

Kép
katlina

Szió!

Szilbee!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, anyud tényleg nagyon jól néz ki! Dév pedig csak úgy tudom elképzelni hg nemsoká arrébrakja azt az illetőt aki nem tetszik!!! :lol: Olyan erő lehet benne!!!!Majd kicsattan.... :wink:

Niki!
Mi újság?
Erről a helyrerakásról sajnos tudok közelebbit, nekem is volt úgy 10-12 éves koromban....Jberényben korcsolyáztam és elém ugrott egy kisgyerek, hogy ne üssem el próbáltam kikerülni és esés lett a vége...Először csillagokat láttam aztán szaladás a kórházba és pár óra múlva úgy tuszkoltak a műtőbe mert nem akartam kijönni a wc-ből......helyrerakták, pár hét gipsz és semmi nyoma már. Igaz kicsit gyengébb a bal csuklóm....de ennyi....Remélem nálatok is ez a helyzet!!!!!! +++++++++

Dorka!
Nem késtél el szerintem a pufis cucokkal én hetek óta körözöm...A héten csak a Pelikán alatti bababoltban volt. Overálos és kantáros gatyó van hozzá....de 2 hét múlva jön nagyobb választék.....Könyörgöm...és addig mit adjunk a gyerekre????? Na mindegy....1-1 darabok vannak bár világos színben....

fanna3

Sziasztok!

Niki:Szorítok én is,hogy sikrüljön helyre rakni Dorka kezét!

Anikó:Hogy van Doroti ma?Elkezdted végül is adni neki az antibogyót?Mi is szedtük tavaly kb. ugyan így november közepén volt beteg Gabó és őt helyrerakta elég gyorsan.Szerencsére azóta sem kellett antibogyóhoz folyamodni.(kopp-kopp-kopp).Jobbulást nekek!

Szilbee:Tényleg nagyon jók a képek,biztos jó lehetett a kirándulás.

Szami:Marha jópofa óvonő lehet az ilyen,méghogy vízzel leönteni a gyereket és még magát tartja jó pedagógusnak.Nevetnem kell.

Kép
pné rami81

Hát szép napot Mindenkinek!

Visszaolvasni nem tom, mikor tudok, egyenlőre túl nagy a káosz itthon.

Érdekesség képpen tegnap délelőtt a csecsemős viziten a dokinő elengedett, elköszönt (gyerkőc fülkenete streptoc. negatív), vihorásztam a cellatársammal, hogy pedig még úgy maradék az ideg és stressz osztályon.... majd 10 perc múlva jött a "barátnőm" és bejelentette, hogy nem bitos, hogy hazamehetünk, mert a fülkenetben mégis találtak valamit...nem tudni, mit, de vért kell venni, labor, gyulladási érték mérés... el is szállt nálam a rendszer hirtelen... se köpni se nyelni nem tudtam. Ezzel a lendülettel szaladtam fel a szülésznőmhöz, hogy nem biztos, hogy a koraszülött osztályon lévő üres ágyak egyikét az én gyerekemmel kéne feltöleni, mert őrjöngeni fogok... ugyanis nyílt titok, hogy a kórház finanszírozás érdekében, akit csak tudnak átraknak a korára, hogy az fullon menjen...

miután szóltak az érdekemben pár keresetlen szót, nem is találtak semmit Marcinál... így hazajöhettünk tegnap. Elég átlátszó volt a dolog.... ritka undorító egy hely, meg is tanultam, hogy amíg ki nem lépünk a kórház ajtaján, addig nem viccelődünk...

Kép

Kép
szolkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?