Új privát üzeneted érkezett!

Boboka

Én köszönöm hogy láthattam. Nem morbid, mutasd meg a párodnak Bogika emlékoldalát az iwiwen, neki az urnája van fennt. Az az Ő otthonuk. :(

Kép

Kép
melcsike70

No, akkor felteszem:)

Kép
Vendég

Még jó, hogy a két kis angyalkát oldalról nem lopták le:)
Vendég

És mikor eljöttünk, pont jött egy házaspár, és mondtam férjemnek, hogy legalább ők is megnézik Lackót, na, akkor már nem tudtam visszatartani a könnyeket. De most már van neki fent kis képe:) sokkal személyesebb így.

Tünci, te nem félsz mindig, hogy ellopják a virágokat meg a gyertyákat?

Férjem nézte a neten, hogy van virtuális temető. Hát, talán ott nem rongálnak...
Vendég

Ki lehet ilyen aljas mondjátok meg. Főleg oda ezek szerint csak olyanok mehetnek akiknek van ott valakijük és képesek ilyen aljasságra. Huu ha nem is tudom mit mondhatnék rájuk. Kép

Kép

Kép
melcsike70

Hát igen. Én sem akartam elhinni, hogy fogja, elhozza onnan a vázát, és utána otthon kiteszi???

De mondta anyu, hogy amikor a sekrestyésnél voltak bent, pont betelefonált egy nő, hogy a férje csak a kék nefelejcset szerette, itthon nem kapott, és külföldről rendelt két szál virágot. Volt kb. 30 000 forint. És másnapra ellopták.

Nagyon durva...
Vendég

Boboka

Most megnéztem és tényleg van virtuális temető és annyi ismerős arcot látok, akik a gyertyagyújtóson fenn vannak.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka
Halottak napján rendszeres nálunk, hogy lelopják a koszorúkat a sírokról.
Szerintem ez a legalja minden emberi cselekedetnek.

És nem morbid, hogy tettél fel képet.

Pihenni, még akkor sem tudtam lelőni magam, mikor babát vártam. Lehet az volta a baj.

Betti
Kép
betti0412

Melcsi, tegnap még azon a nőn döbbentem le, akit írtál, hogy az élő gyermekét tette fel a gyertyagyújtós oldalra.
És tényleg tök egészséges a gyerkőc?

Tünci, van télikabi?

Lányok, korhely levest csinálok, és nem lett savanyú... Mivel savanyítsam? Már benne van majdnem minden. Még a tejföl hiányzik, de azt majd a végén teszem bele.
Vendég

Betti, ne okold magad, ha végig otthon lettél volna és pihentél volna, sajnos akkor is bekövetkezett volna a tragédia. Ez az, ami ellen egyikünk sem tudott volna tenni. Semmit :cry:
Vendég

Most tudok írni,mert most jöttünk meg a temetőből..

Vettem kabátot és együtt jöttünk haza a párommal ,de már sötét volt, úgyhogy nem siettünk,vacsorázott, utána kisétáltunk,de most nagyon sötét volt, mert felhős volt az ég és semmi világítás, botladoztam, de jó volt, mert szeretek vele lenni úgy hogy nincsenek mások..ki kellett dobni a virágot, mert elfáradt,holnap visz a párom, mert én most két napot nem tudok menni...és hazafelé meséltem rólatok, meg a Kicsikéitekről..Meg meséltem ,hogy hogyan jártatok ma, hát ez felháborító, hogy törne el a keze bárki is volt!!!!!!!

Én is félek, hogy elvisznek valamit, de hát nem tudok mit tenni, rmt ezt nem is zárják....

És most mondja az uram, hogy én mért nem csináltam képet a sírról,majd csinál ha szeretném..

Azt hiszem nála most kezdődik...tudjátok..hazafelé is láttam, hogy egyszer majdnem sírt...

KépKépKép
tünci28

Betti pedig tessék lassítani,kell a sok jó gondolat a Babucidnak, mert már lesben áll!!!! :lol:

boboka,majd a tejföltől...aztán ha nem akkor egy csepp ecet...
tünci28

Férjem is ezt kérdezte, mikor megláttuk, hogy nincs váza és elmentünk keresgélni, hogy itt ér káromkodni? :roll: Ez van sajnos...

Meg én is most hallottam először kicsit szipogni Lackónál, de persze mikor ránéztem mindig valami poénnal akarta elütni. Szerintem belekódolták, hogy ne mutassa az érzelmeit.

Tudom, hogy engem is nagyon szeret, de ezt úgy mutatja ki, hogy odajön, gyors puszi (ebből sok), meg megölelget, de semmi ömlengés. Neeeeem szabad ám túlzásba vinni a romantikááááát:oops: :oops: :oops:

Tünci, ez nagyon jó, hogy már tudtok beszélgetni mindenről :wink:
Vendég

Igen csak aggódik érte. Amúgy nincs baja a kislánynak. Van olyan oldal is ahol élő embereket tesznek fel. Látod ez morbid. Feltenni a 2 éves élő gyerekemet.

Mennem kell mert a 7 éves elzavart. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, ez eszembe sem jutott :oops: :oops:
Köszi

Milyen a kabát?
Vendég

Boboka
Kicsi citrom belefacsarva.
Én az ilyen ragus, tejfölös dolgokba mindig teszek, meg kicsit több babérlevelet.

Betti
Kép
betti0412

fekete, kapusnis(ami levehető és a prém külön levehető a kapucniről)négy zseb, kettő fennt, kettő lennt,öves,zipzáros,plussz van egyráhajtó ,ami csatos...nem hosszú, egy nagyon picit kilóg a fenekem alóla...(a párom rögtön poénkodott, hogy akkora kabát nincs ami alól ne lógna ki....)
most este még megsétáltattam, mert büdi...képzeljétek itt a bevásárló központban az üzlet pont az ételudvar mellett van és minden ott vásárolt ruha ételszagú..de már kiszellőzött. :D
tünci28

Megnéztem az első oldalakta, és voltak sokan, akik azóta nincsenek.
Vajon mi lehet velük
Csige merre lehet?
Hettuli is rég volt...

Betti
Kép
betti0412

Nem mintha ti nem lennétek elegek, csak érdeklődök a többiek iránt is. :D

Betti
Kép
betti0412

Basztikuli, babérlevelet nem tettem bele :oops: Az is kell? :oops: :oops:

Nem tudom hova tűntek. Csige egy hónapja lehetett.
Vendég

Tünci, nagyon jó lehet a kabid:)

Én mindig olyat nézek, hogy kb. a comb középig érjen, mert nagyon fázós vagyok. Ma elhatároztam, hogy nem veszek téli kabátot, hanem marad az, amit őszre vettem (ami rajtam volt a találkozón), csak még veszek egy polár pulcsit, és azt mindig alá veszem. Így legalább spórolok egy csomó pénzt:):):)
Vendég

Kicsit nézelődtem az angyalokszülein, vannak sajnos új kis angyalok és sok-sok fájdalmas történet.
Milyen történetek!

Valahogy ez a gyermekvárás, várandóság teljesen átértékelődött bennem, inkább rémálom, mint öröm.
Más érzések fűznek hozzá.

Betti
Kép
betti0412

Betti
Kép
betti0412

Korhelyleves

Hozzávalók (4-5 személyre):
40 dkg savanyúkáposzta
20 dkg füstölt oldalas
20 dkg füstölt kolbász
4 dkg zsír
5 dkg liszt
1 kis fej vöröshagyma
1,5 dl tejföl
1-2 babérlevél
pirospaprika
1-2 gerezd fokhagyma

(citromlé)

Betti
Kép
betti0412

Ezt találtam.

Én is csináltam már, nagyon szeretem a savanyú káposztát, meg sütni is jó, rápakolni húsokra, kis tejfölös mártással leönteni....

Betti
Kép
betti0412

Mostmár abbahagyom az írkálást, mert csak engem olvasotk még a végén. megyek aludni, nagyon kifáradtam már ma.
Puszi nektek.

Betti
Kép
betti0412

Én is így gondolkodom Betti a terhességről..ez biztos azért van, mert nekünk nem öröm volt a végén...
De majd Te jó példával jársz elő!!!! :lol:

Boboka!
Hát igen én is olyat akartam, mint a tied, de ez is szép,az ára is elfogadható volt,én majd veszek egy-két hosszabb pulcsit, mert a régiek rövid derekúak, de most van mit takargatnom...

KépKépKép
tünci28

csige után néztem kicsit,ezerrel megy a projekt,hétvégén tud valamit esetleg,reméljük sikerült neki!!!
Az egyik hsz ében írt adatokat magáról én meg sokkot kaptam:csige:185 cm!!!!! :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock:

Hettulival nem tudom mi lehet, szólongatják a másik topkiban is,eltűnt...remélem jól van....

jó lenne ha Manomano jelentkezne!!!!Mi lehet velük????
tünci28

Szép jó estét mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

szia Melcsike!

Meg kell kérjem a 7 évest, hogy anyát engedje a géphez kora este, mert a többiek nem bírják a gyűrődést és korán fekszenek... :lol: :wink:

Mindjárt megyek fürdeni..az uram meg elaludt az íróasztalnál a székben itt a hátam mögött!!!!Meg kell zabálni!!!!!! :lol:
tünci28

Fetői kép lehet, talán meg kellene örökitened Tünci. Hát ma 7 kor jött haza az edzésről azért ült itt fék 9ig. De sajnos mindig meg kapom, hogy ez az Ő gépe. Túl gyorsan nő............ a szája is.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, ne butáskodj, nyugi, neked nem kell semmit takargatnod :wink:

Bizony, 7 évesnek megmondani, hogy délután 3-5-ig, majd este 11-hajnalig övé a gép :wink:
Vendég

Boboka

Fél 5-kor ér haza, éjjel meg alszik. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Betti, köszi a receptet:)
Hát a babérlevél már kimaradt, de megettük így is, finom lett:) Besavanyodott a végére:)

A Horváth Rozi szakácskönyvből néztem a receptet, de csak nagyon alap dolgokat írt:

hagymás rántás, rá a káposzta, felönt vízzel, káposzta bele meg virsli.
Anyu meg úgy szokta, hogy a rántást a végén teszi bele, én is így csináltam. A Horváth Rozis meg még a tejfölt sem írta...

Bizony, Betti, Te leszel az élő példa rá, hogy ezek után is végig lehet, végig tudunk "vinni" egy egészséges terhességet!! Punktum:)
Vendég

Tünci

Szerintem sincs nagyon mit takargatnod. Szerintem nincs is ...........kövér Tünci. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Ámen!

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, milyen ügyeket intéztél ma? Írtad, hogy sokat kellett rohangálnod.
Vendég

Nagy bevásárlás, Bank, CSekkfeladás, voltam 4 ékszerboltba fülbevalót nézni, térd szoritót kellett keresnem az uramnak.

Kép

Kép
melcsike70

Ja és képzeld el a 7 éves ugye mandarin lesz, és nem akarja hogy kitömjem, mert akkor kövér lesz és kiröhögik. Mondtam neki, akkor vállalja el az uborka vagy a hernyóka szerepét. :lol: Azokat soványok.

Kép

Kép
melcsike70

:lol:
Vendég

De akkor is ki fogom tömni, mert még a végén azt hiszik, hogy aszalt mandarin. :(

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, szerintem még időben mond meg neki, hogy nem kell még ennyit foglalkoznia magával, ő nagyon csinos, még nyugodtan lehet kitömött mandarin, 7 évesen az is nagyon aranyos:):):)
Vendég

Folyamatosan sulykolom bele, mondtam neki csúnya az ha valakinek kinn vannak a bordái, mondtam neki, ha nem eszik, majd azt mondják neki, hogy hallani messziről hogy jön, mert zörögnek a csontjai. És kifogják röhögni a fiúk. Mondjuk azt nem mondhatnám hogy nem akar enni, mert most kimondottan jól eszik.

Kép

Kép
melcsike70

De van egy ismerős kislány, annyi idős mint Ő és egy magasak, csak 18 kg-mal nehezebb és azt mindig csúfolják, és nem akarja, hogy őt is kövérezzék. De hát ilyenek a gyerekek.

Kép

Kép
melcsike70

Igen, a gyerekek néha nagyon gonoszak tudnak lenni...

Nekem is az jut egy csomószor eszembe, ha Lackókám életben marad, és az agyvérzés miatt marad vissza nagyfokú károsodás, akkor a hülye gyerekek ha kicsúfolták volna, tuti, hogy visszakézből kaptak volna egy egy nap pofont...
Vendég

Éppen most néztem a gyertyagyújtós oldalon van olyan oldal, hogy élők és mennyi gyerek van fenn, és nem betegek, csak fent vannak, mert élnek. Hihetetlen. Nem fér a fejembe, hogy lehetnek ilyen szülők, nem hogy örülnének hogy tényleg nem kell gyertyát gyújtani a gyereküknek. És tessék................. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci már elment aludni? Lehet, hogy elnyomta a fürdő:)

Melcsike, szerintem még kb. 20 percet vagyok, és megyek alukálni, mert holnap nem fogok tudni felkelni.
Vendég

Bizony Melcsike, ez nagyon elkeserítő...
Vendég

Azt mondják, hogy a gyerekeknél gonoszabb nincsen, és ugye ők azok akik képesek arra, hogy mindenkit csúfoljanak és bántsanak. Ezt mindannyian tudjuk az iskolás éveinkből, biztos voltak olyanok a ti környezetetekben is, akiket csúfoltak. Sajnos. :(

Kép

Kép
melcsike70

Vagy nem tudja otthagyni a jó forró fürdőt. :wink: Én csak zuhanyozni szoktam, de sokszor nehezemre esik kiszállni alóla.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?