Új privát üzeneted érkezett!

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:49-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:49-kor.
Vendég

8)
Vendég

VidoKata írta:
[quote]D írta:E aki nincs ott az óráján vagy a foglalkozáson amit tart az mindenképpen felelős!

ezzel teljes mértékben egyetértek!

Kép
kimma

Kimma, Vidokata! Teljesen igazatok van, felelős a tanár, mert nem volt ott!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 23:14-kor.
Vendég

Kata! Dóri szerintem inkább rád hasonlít! Jók aképek!

Kép
szly27

Sziasztok lányok!!

Na összegezzük a mai napot:

-6.10 nurofen
-7.10 antilötty
-szopika 1000-el :wink:
-8.00 kb. első tele pelus amibe kaksi is van
-10.15 újabb adag pelus tele kaksival a köldöktől derékig :oops: :lol:
-10.15-12.00 folyamatos szopi +alvás a cicivel :roll: :oops:
-13.40-14.05-ig barack evés( nem ízlik neki :roll: ez volt az uccsó próba)azttán szopi
14.10-15.10 gyógyik
-pelus 14.00 sok pisi kicsi fékcsík jelleg(már bocsi :oops: )
-gyógyik után folyamatos szopi 17.00-ig kb
-tel pisis pelus
-alma kompótolva( ma ez se ért el jó pontot nála)
-azota szopi folyamatosan és most alszik kicsit

remélem így maradunk és akkor még 2 nap antilötty adás és vége a gyógyszerezésnek is.
Kezdek megkönnyebbülni lányok ez egy rémálom volt, komolyan.
Az biztos ezentúl, midíg meglesz kínálva cumisüveggel , s remélem elfogadja előbb utóbb bár nemtudom mennyi esélyem van, mert ma érzi, hogy újra nyeregben van, hisz van tejecske és így nem fogadja el a teát ill. üveget.
Pedig szeretném....

Mennem kell fürdetni sziasztok

Remélem mindenkinek rendeződik az aktuális gndja, komolyan mondom, mert pont elég az apró kis életekért felelőséggel lenni s vigyázni rájuk,úgy ha egészségessek.
tappancs28

Tappancs! Ez nagyon jó hír! :D

Kép
dittke

Szly: hasmenesre nem probalod meg a hippnek az italat? direkt hasmenesre valo, asszem ors 200.

De KAta, szivesen lemegyek, az jobb ha kilos! Csak en meg egy olyant sem talaltam.
HAt gozocskezni nem kell A teszta megfo amig etetunk, tornazunk, vagy epp eneklunk.
A szoszt en elkeszitem itthon holnap, az nem gond, asszem van itthon daralt husom meg paradicsom szoszom is, mindjart megnezem, ha nincs, megnezemmit tudnek vinni.
Szerkintem a pedagogus sem vedheti a pedagogust ilyen helyzetben meg akkor is ha jol tudja mi a tanar hataskor ma, illetve mi lehet valojaban( szerintem ma egy tnarnak igen csak nincs szava, foleg idosebb korosztalynal) , a lenyeg valamit muszaly tenni, mert a kisfiu ugyan ugyanilyen agressziv fog maradni akarhany into utan is, de tan a tanarnak nem art kis nadragszijj szorongatas...
Vendég

Na, akkor holnap majd gondolok rátok, miközben eszem az ebédet, mert nálunk is milánói lesz :)

d.dodó

Senki nem tud segíteni a képnyavajában??Kép

Kép
Kép
Kép
kike

LÁNYOK, HOGY IS VAN EZ? KILÓNKÉT MENNYI AZ IDEÁLIS FOGYASZTÁSA A BABÁKNAK?
LEVI AZÓTA IS VISSZAUTASÍTJA A CICIT, DE MINDEN MÁSRA ÚGY VETI RÁ MAGÁT, MINTHA NEM IS TUDOM MIÓTA NEM KAPOTT VOLNA SEMMIT. KANÁLLAL, ÜVEGGEL BÁRMIT MEGESZIK, CSAK CICIBŐL NEM. Kép Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Tappancs:remélem hamar meggyógyul most már Picurid :D

Szóval pénteken imét tali-irigy nagyon-úgy rám férne már egy kis kikapcsolódás. :?

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
Küld át nekem a képet, hátha sikerül! De e-mailben és a nagyokat!!

sz.andi

Mancsi!

Köszi a sétát, jól esett, kár, hogy a lányom nem alszik fél óránál többet.

Véda!
Lilunak nagyon boldog szülinapot!

Dóri és Adél is szépséges!

Akata!
Nagyon tetszik, ahogy anyósodról írsz (csak mert néha divat nemszeretni anyóst). nagyon kedves nő lehet. Az én anyósom is kedves, de segíteni nem szokott. Anyu meg még dolgozik és neki ott a 14 éves hugocskám, akit gardírozzon.
A könyv: Kovács András Ferenc: Hajnali csillag peremén.

Én már kiolvastam, oltári jó, felnőtteknek is!
(És nagyon sok vers van benne, nem az az "akasszunk le 10 versért egy könyv árát"-típus)

A tanár ügy: én Evelin véleményét osztom, mint tanár.
De azért olyat, hogy nem menni be órára!!!
(Bár ha benn van, akkor sem biztos, h tehet valamit). Olyan kicsi manapság a tanár hatásköre.

Csúnyán nézel a gyerekre, vagy kihívod felelni és másnap ott van az ombudsman, legalábbis a középisisekre én nem igazán tudtam hatni.
(az én egyik órámon két 12-es fiú verekedett majdnem össze, nekem kellett szétválasztani, hát nem nagy élmény)

Roni!
A kisfiadnak jobbulást. És a tanárt simán kirúghatnák ezért.

Emmuskám végre alszik, 3 óta nem sikerült neki.

Tényleg, ha kicsit kancsalít (sztem van vmi szemtengelyferdülése, NEM VÉSZES), AZT LEHET KORRIGÁLNI?

Szép álmokat babóknak és mamáknak
Orsi
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:50-kor.
Vendég

Itt vagyok! Köszi a hiányolást Patr és Wera!!Olvasó üzemmód, sunyi-mód, zugolvasó, stb...

sz.andi

Anyjuk!!!

Egy irtó jó kilós turi van a Bosnyákon (Háda), én még ekkora turit nem láttam, van vagy 150 nm.

És rengeteg sok babaruha van, rugik, hálózsák, nacik, ilyesmi.

Nagyon olcsó.

Én 2000 Ft-ból 6-7 gatyát, 4 rugit meg egy anorákot túrtam Emmának.
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 23:15-kor.
Vendég

Kriszti:sajnálom :?

Kép
Kép
Kép
kike

Jaj! Marcsika hiányolt Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.andi 2008.11.19 19:39-kor.

sz.andi

KIKEEE! Küldöd???

sz.andi

Vkata!

Neked nem genetika véletlen a szakterületed? :P :P :P
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:51-kor.
Vendég

Köszi Andi:átküldtem :wink:

Kata:szerintem kicsi Apára is hasonlít Dóri:jók a képek!! :D De azért rád is. is-is :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kike 2008.11.19 19:46-kor.

Kép
Kép
Kép
kike

"Bár a tanár a felelős, azért én a másik oldalról is látom a dolgot... Ettől függetlenül nem hagyhatta volna őket magukra...Igenis elő kell venni azt a tanárt, de elő kell venni a gyereket is szülőstül!!! "

mielőtt csúnyán néztek rám, idéztem magamtól... szerintem is felelős a tanár, de nem csak ő...

és vidokata, tökre értem amit mondasz...

tappancs, nagyon jó!!!!! :)

andi jó hogy jöttél, még ha sunnyogva is :)

akata, adél gyönyörű és édes!!!

voltunk ma "bandázni" ahol van egy eliotnál 2 és fél héttel idősebb kissrác, akinek kinn van a két alsó meg a két fölső metszőfoga, ül, és mindennel játszik :shock: :shock: :shock:

KépKép
muffin

Dominak is az egyik szeme kicsit befelé áll,de ez normális,nem?Majd kinövi,nem?én úgy tudom-vagy rosszul tudom?
Mondjuk Apa is kancsal volt,de olyan mértékben hogy műtötték is mindkét szemét mikor kicsi volt-akkor most aggódjak?? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

És ilyen pici korban szemüveget kap?
(De cuki)

Amúgy rád jobban hasonlít, szerintem.

Na dugulok, jó éjt.
Vendég

nézzétek,milyen képeslapot kaptam Nővérkémtől-fordítsátok meg:
http://www.pepsitropusikaracsony.hu/Sho ... b0429efdf0
:D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Elküldtem!!

Evelin! Köszi, aranyos vagy!Kép

sz.andi

Andi:Kösznöm,nagyon ügyes vagy!! :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Szívesen, máskor is!

sz.andi

Andi:bocsi-írtam még neked :oops:
Mivel,meg hogyan csinálod?

Kép
Kép
Kép
kike

Szly, boldog hófordulót Jázminnak! :D

Képzeljétek Szoni megfordult, hátról hasra! olyan boldog vagyok igaz még csak az egyik oldalra sikerül Neki! :D :D
bencuri

Na akkor Dórikának: (ma nem voltunk túl kreatívak)
Kép Hát ez a kislány.....
Kép.....de szép!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kép
Kriszti ezt Levinek küljük!
bencuri

Bencuri! Majd ha felkel, átadom! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

remélem csak reggel kell átadnod! :D
bencuri

én is :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kike! Isten éltessen sokáig!!!
Elküldtem a képet! Photoshop-al csináltam!

sz.andi

Jaj, Kata ez nagyon tuti...Képválogatás! Ennek alapján azért Rád is...
Nem tudod a vényigénylőt hová kell küldeni? OEP?
Elfogyott a pro familiám...

Andi, Vik jól van?

Levi baba nagyon édes!

Alvó Adél mindenkinek köszöni a dicséret!

Marcsi megvan a cucc, holnap küldöm!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
andkata

Vkata! Nagyon jók a szemek, orrok, szájak! Vegyes a kiscsaj!

Bencuri! Köszi! Tényleg ma 5 hónapos? Nem is figyeltem! :oops: Épp ma vettem neki a bébikajákat a Tescoban és ott bosszankodtam, hogy 4 hónapos kortól sokkal kevesebb fajta van. 5 hónapos kortól már nagoybb sokkal a választék! Csak nem vettem meg, mert a gyerekem még 4 hónapos! Tiszta dili vagyok!

Kép
szly27

Jó éjszakát!

Kép
szly27

Ideértem, van még itt valaki?

Kép
Kép
patr

én még vagyok !
bencuri

Na, jellemző :cry:
Úgy tűnik, mi is tudunk menni a talira! Titi, küld el légyszi priviben a tel.számodat!
Tényleg TITI, jól vagy?

Ági!!! Ti nem tudtok jönni pénteken? Ha jó neked, akkor Katáéknál ti is befértek a kocsiba, onnan mehetnénk egy autóval.
Kata, titeket akkor megint összeszedlek, jó?

Kép
Kép
patr

Szijjja Bencuri!
Bence hogy van?

Kép
Kép
patr

En vagyok!

Latom jelentkeztek keppel a csini csajok :wink:
Kata! Szerintem orra,szaja inkabb rad de a szeme apae,teljes kiskori kepen meg inkabb rad.

Tappancs!
nem lesz semmi gaz,osszeszedi magat az a gyerkoc :wink:

Kriszta!
Nagyon kis huncut szemei vannak Levinek :)
Vendég

Mav, alszanak?

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?