Nina: Rinathinolt kaptunk!
Angi: Olyan 20-21 fok körül van éjjelente, de hajnalra lejjeb hül, mert éjjel nem fűtenek annyira!Ez sok?
Most jöttünk meg az ügyeletről. Nem szabadott volna kivinni
Az én hibám, hogy rosszabb lett a helyzet
ha tegnap nem vittem volna ki...
De úgy könyörgött. Hozta sapkáját meg a cipőjét és mondta, hogy séta meg motor (menjünk motorozni) és én hagytam, hogy rábeszéljen. De olyan szép idő volt, nem volt hideg és a sál a száján volt...és tényleg nem volt több 15 percnél és olvadt is, meg a nap is sütött! Az én hibám!!
Csak akkor szabad kivinni, amikor rohama van. Ha nincs nem szabad hidegen lennie!
Egyik doki így mondja másik meg úgy. Kinek lehet hinni?
Kaptunk Amoxicillint. Hogy miért azt nem tudom, mert tudtommal(és ebben a doki is megerősített kedden) ez vírus okozta betegség, és az antibiotikum semmit sem segít...szerintetek beadjam??????
Aztán kaptunk kúpot, ami csillapítja az éjszakai köhögést meg valamilyen kálciumos tablettát. Calciphedint.
És amiket kedden írtak fel nem kell adni, mert nem jók! Hihetetlen. Gyerekek ez volt a 3. gyógyszer adag 5 napon belül. Egyik orvos a másik doki álltal adott gyógyszereket bírálja felül.... Ezek kisérleteznek rajtunk vagy egymást kostolgatják? Ezen a héten már 7000 forintot költöttem gyógyszerekre és több mint fele a hűtőben áll, mert felülbírálva NEM JÓ!
Kész vagyok!
Enikő