Zsuzsi,
Gyönyörű az overál! Viszont én mindenképp kétrészest akarok, az egyrészes nekem kicsit olyan, mint a fűzős cipő, macerás!
Képzeld, ma kidobtam a digitális hőmérőt, ilyen 35-36-okat mért, ami nekem sose volt! Az alap-testhőmérsékletem kicsivel mindig 37 fok fölött van. A higanyossal csekkoltam a fülhőmérőt, és kiderült, hogy az mért jól!
Emma,
Nagyon csini pocak! Az enyém is kb. ekkora, de szerintem még a túlstimu miatt is, na meg a sok zsírtól!:?
De jó már neked, hogy ilyen elöl tartasz, biztos megnyugodtál!
Vastagabb kabátnak azé’ örültem volna, mert februárban elmegyünk síelni, és ott jól jönne, ott lehet, hogy lesznek mínuszok!
Zalánnak használt a kenőcs, már feljön a bőr a kukiján?
Wish,
Teszel fel képet a síruháról? Szegény Balázs, reméljük holnapra már átalussza ezt a gyötrelmet! Mi is kb 1,5 hét múlva kapjuk a 18 hóst! Hová kapta?
Katyerina,
Mi az a kik? Jó hétvégézést apával!
Kata,
Csak mert apának csináltattunk dioptriás napszemüveget (vagy írtam már? ), mert képzeld lehet! Tökre megörültünk! És annyiféle madzagot árultak, hogy azon gondolkodtam, vajon melyik lenne jó Bálint szemüvegére!
Bandika,
A Cebion multi az a Cebion, vagy van belőle másik is? Szegény Balud! Az enyém is már akkor csimpaszkodik rajtam, amikor meglátja a dokit, le nem veszi róla a szemét! És persze akkor is üvölt, ha csak meghallgatja.
Lányok, a tartós 38 fok körüli testhő ugye még nem árt a babának? Nem akartam gyógyszert, hogy az immunrendszerem beinduljon, de muszáj volt mégis bevennem egy algopirint.
Korábban már megnéztem, hogy Pesten hol lehet kapni S. Olivert: a Budagyöngyében, a Rózsakertben és a Csillagvárban. Én mindegyik helyre csak apával tudok eljutni sajna.