Sziasztok!
Ma voltam UH-on és mint a mellékelt ábra mutaja, jól van egyedül van és dobizik a kis szíve
De hogy ő is 2 nappal kisebb a koránál, ezt nem egészen értem, mert ha jól számoltuk, és a pontos "gyártást" vesszük figyelembe, akkor 6 nappal kellene kisebbnek lennie. A fiúk is ilyen idősen 2 nappal voltak kisebbek a számított kornál. Csak nem még egy kukacos lesz?!?
Vagy teletömtem folsavval? Végülis már mindegy, eldőlt, lényeg, hogy eddig rendben van, reméljük a hányós hasmenős vírus 5 hetesen nem okozott neki gondot.
Na pihenek egyett, ha már ma megtehetem, holnap meg fogok szakadni a munkától, természetesen megint határidőm van
.
Boeske, Kanga és többi legalább 2 gyerekes! Ti éreztetek különbséget a terhességeitek közt fizikailag, lelkileg, akárhogy? Nekem most az egész családom lányt sugall és én is rózsaszínben látok mindent. Eddig ilyen nem volt, bár Norbinál szerettem volna, ha kislány, mégsem láttam magam előtt és nem is éreztem úgy. Csak nehogy jól pofára essek. Itt most beleélem magam a kislányba, aztán pár héten belül hidegzuhany.
Lengyelk? Teszteltél reggel? Az első babán dolgoztok?
Éva