Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tünci, a kolléganő tényleg ilyen idióta, hogy azt hiszi, a halott babát szült nő már túl volt rajta egy hónap után??? Esküszöm, hogy itt a melóhelyen rólam sem mondja meg senki, hogy mi történt, DE EZ NEM JELENTI AZT, HOGY TÚL VAGYUNK RAJTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy tényleg azt kellene csinálnunk, mint nagyanyáink, hogy több évig csak feketében járunk, mutatva, hogy gyászolunk?
Vendég

én nem tudom boboka, de tegnap teljesen kicsináltak ezzel megint..még azt mondja, hogy tekintettel kell lennem az emberekre, hogy ne hozzam szóba, mert az emberek mások és nem érint mindenkit olyan mélyen mint engem..kérdeztem, hogy énrám ki lesz tekintettel?????
Ő aztmondja, ne beszéljek a halott gyerekemről, de én meg hallgassam meg mások kisbabáinak a kunsztjait, hogy megfordul, gügyög..és nem zavar, ha én is beszélhetek róla!!!!
Nem vagyok hajlandó szégyellni a gyönyörű kis Angyalkámat!!!!!

Az egyik területi képviselő pasi,két kisgyereke van,meglátott, megörült nekem, mert nagyon kedveljük egymást, aztán láttam ,hogy lehervadt az arcáról a mosoly és alig tudott megszólalni ...mondta, hogy akkor pont itt volt amikor a személyzetisnek telefonáltam a szülés után és az irodában néma csend lett, mert miután letette a telefont a személyzetis, elkezdett zokogni és mondta nekik, hogy mi történt...és mondta a pasi,hogy még most is elszorul a torka és hogy bírom ezt ki, ez borzasztó, annyira sajnálja és ne adjuk fel, mert bízni kell....
Megint egy férfi, aki megért ,aki tud annyit mondani,hogy szívből sajnálom...

És nem tudom azt tenni ,hogy nem beszélek azzal, aki nem ért meg, mert 5 nm-en dolgozom, napi 11 órát a kolleganőmmel és nem tehetem meg, hogy kikerülöm..

Ha tudná milyen fájdalmat okoz...megnézte a ház képeket és meglátta, hogy közte van Viola képe is és mondta, hogy azt nem akarja megnézni ,tegyem el.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKépKép
tünci28

Úristen ez a nő nagyon Bunkó! :twisted:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

VAn neki gyereke?

Kép

Kép
melcsike70

van, már 57 éves...nagy fia van ,aki ráadásul átesett egy nagyon súlyos betegségen, ami bármikor előjöhet..és mégis...az én gyerekem nem ér annyit... :cry: :cry:
tünci28

Hát nem tudom azt mondani, hogy ne foglalkozz a nővel, mert nem lehet. Az ember ilyenkor fel tudna robbanni mérgében...
Vendég

Én is néha olyan meghunyászkodva mondok egy két szót Lackóról, de látom, hogy nem szívesen hallgatnak meg...
Vendég

Ja ennyi idős már és mégis ilyen buta :shock: Hihetetlen.

Kép

Kép
melcsike70

Ezt úgy utálom, hogy a kor jogán elkezdik nekünk az észt osztani...
Ők már mindent megtapasztaltak, ők az "okosak"...
Van egy ilyenem nekem is bent...
Vendég

Én azt nem tudom ha most igy munkahelyen mindennap találkoznék ugyanazokkal, hogy reagálnának, de hálisten most csak a közvetlen környezetemben vagyok nap mint nap és beszélünk Bogiról. Persze nem egyfolytában. De szóba lehet hozni. És ez a baj, azt nem teheted meg, hogy megsértődsz, nem állsz szóba vele, mert együtt vagytok egész nap. Ha panasza lesz valami okból te is álljál igy hozzá, majd talán rájön, mit érezhettél.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Pont azért buta, mert ennyi idősen megfontoltabbnak kéne lennie. Ja esetleg szárnyai alá venni Tüncit, mint egy igazi nagymama korban lévő nő. Lelkileg segiteni. Vagy ne is szólna semmit, még az is jobb.

Kép

Kép
melcsike70

És nem tapasztaltabb mint mi, mert nem élte át a gyermeke halálát. :cry: Nálunk nincs tapasztaltabb a földön, mert ez a legnagyobb fájdalom a világon, és talpra kell belőle állnunk, ami nem könnyü. Hu de mérges vagyok rá :twisted: Ha ott laknák elmennék és kiidegelném a hülye kérdéseimmel. :twisted:

Kép

Kép
melcsike70

Na lányok most lépek, mert sosem érek akkor haza. Ma nem főzök a férjem csinál gulyás levest. Nem érek rá főzni. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

most először ki tudtam ám állni a Kicsikémért, csak utána a feszültségtől, bánattól mégis el kellett vonulnom sírni...
Mondtam ,hogy nem vagyok hajlandó úgy tenni, mintha mi sem történt volna és nem vagyok hajlandó hallgatni valahányszor ilyen téma kerül elő,mert nekem is van Kicsikém és kész..akinek nem tetszik el lehet ballagni....
nem is mérges voltam, csak végtelenül szomorú... :cry:

és még akkor írta a férjem is, hogy mennyire hiányzik neki Viola..mostanában egyre sűrűbben beszél róla és mondja, hogy kicsordul a könnye, annyira hiányzik neki is...azt hiszem, hogy most ,hogy a ház dolognak végére értünk,most jön ki belőle, most meri lengedni magát..úgy féltem ,hogy eddig elnyomta és neki most kezdődik igazán a gyásza..Ő is azt mondta tegnap, hogy értelmetlennek látja a házat, mert ezt Violának csináltuk, nem "másik" gyereknek..Értitek mit akarok ezzel????
Hogy Ő sem akarja pótolni, neki is csak Viola kell... :cry:
Hát hogyan is állnánk készen három hónap múlva a kistesóra????
Sok idő kell még,a szívünk meg egyre csak vérzik...

KépKépKép
tünci28

Látod mondtam én anno, a férfiak is előbb-utóbb mernek sirni, mert nem tudják ők sem feldolgozni. Látod Betti férje is másképp lát már dolgokat. Nekik is kell az elgyengülés, és az emlékezés. Mert a fájdalom soha nem múlik el. Az Ő babájuk is volt , nem csak a mienk.

Kép

Kép
melcsike70

Most már megyek lányok, mert azt hiszem :cry: fogok. És tényleg sok felé kellene mennem.

Vigyázzatok magatokra kivül és belül is.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike ,de aranyos vagy!!! :wink:
(Tényleg a hülye kérdésekkel lehet kiborítani a kolleginát..)

KépKépKép
tünci28

Melcsike, én sem azt mondtam, hogy okosabbak ezek az öreg tyúkok, csak azt hiszik magukról, hogy okosabbak :twisted:

Tünci, a férjecskéd gondolatait lekötötte teljes mértékben az épülő ház, lehet, hogy akkor ez jobb is volt. Örülök, hogy szépen kezd belőle is kijönni a bánat. Ez jó :cry:

Hát igen, valaki írta nemrég, hogy a kollégákat le kell sz@rni, ha valamit beszólnak. Az a baj, hogy nem lehet, többet vagyunk velük, mint a saját családunkkal :roll:

Tünci, nagyon ügyi vagy, hogy kiálltál magatokért :)
Vendég

Tünci, gyorsan irány nagyon meleg kabátot venni, mert a sebem úgy hasgat, hogy ebből tuti nagyon nagy hideg lesz :evil:
Vendég

Boboka,át kell javítani a vonalzódat, mert már nem is kell 7 kilo!!!! :lol:
Tünci irigy, hogy Boboka ilyen gyorsan fogy... :P :lol:
tünci28

Bobokának a mai a 100. napja a fogyókúrában:):):)

Jó is, hogy mondod. Az hogy lehet, hogy tegnap 69,4-et mérlegeltem, ma meg 70,1-et. És nem ettem semmi hízlalót tegnap.

Ma van a ciklusom 25. napján vagyok, lehet, hogy a szervezet már ilyenkor elkezdi a vizet visszatartani?
Vendég

igen, az lehet Boboka, nekem is olyankor több egy picit a súlyom, aztán a menzesz után leesik két kilot...Ki érti ezt??? :roll:
tünci28

Boboka meg tud írni: "Ma van a ciklusom 25. napján vagyok"... :roll: :lol: 8)
Vendég

Ma elmegyek előbb a melóból:)

A maratoni vasalásom óta nem vasaltam csak kb. egy gatyót, úgyhogy ma délután nekiállok majd annak is...:)
Vendég

Ma először van két percem.

Tünci, kolléganő bunkó. Nem kicsit, nagyon.

Én beszélgettem tegnap a párommal, vagyis én beszéltem, ő hallgatott, de megértette azt hiszem, majd leírom, de már mennem kell.

Betti
Kép
betti0412

Helló!
Tegnap este 7-kor kidőltem,olyan fáradt voltam hogy nem igaz.Én nem tudom mitől?
Boboka!
Köszi a képeket,bár még nem néztem meg,majd ha hazaérek.
Tünci!!
Nagyon sajnálom amin átmentél tegnap.
Ezeket a dolgokat csak az érti meg aki már átesett ezeken a szőrnyűségeken.
Nekem nagyon jó volt ez a kis találka veletek!!!
igazán most éreztem azt,hogy megértik a fájdalmaimat.

Nagyon hideg van :cry: :cry:
sütõtök

Betti,szia!

Gyere majd, ha tudsz, nagyon érdekel a pároddal való beszélgetés!

annyi mindent akarok itthon csinálni és holnap, holnapután megint dolgozom, aztán vasárnap-hétfő-kedd is..nem tudom mikor jutok el kabátot venni..
pedig ma is felkeltem 6-kor..
már letettem a padlószőnyeget az előszobába, kimostam, teregettem, mosogattam, kutyát-macskát etettem-itattam,pakoltam az udvaron..
és még ezer a munka, ma megyek a kicsikémhez is, már két napja nem voltam... :(
tünci28

Violának puszit küldök! :D

Kép

Kép
melcsike70

Megjöttem és még nem végeztem. Finom volt a ebéd amit az uram főzött :lol: a háziasszonynak ja kérem nincs rá ideje.

Megnéztem és nekem is bent van már a babakötvény, de nem értem miért nem küldtek róla értesítést. Nem érdemeljük meg talán, mert el mertük kérni? :x

Kép

Kép
melcsike70

Most jöttem meg a kajálásból:)

Bent volt a szobában egy kolléganő, aki gyesen van.

Boboka első gondolat: azzal a lendülettel kifordulok a szobából.
Boboka második gondolat, kisfiú megsímogat, és jajj, úgy felvettem volna:) Annyira aranyos volt, meg huncotkodott velem.

Lehet, hogy kezdek készenállni a babalátogatásokra? Persze ő már nagyobbacska, már tud járni, nem tudom a kisbaba milyen hatással lenne rám.
Vendég

Tünci, Violát én is puszilom ám:)
Vendég

Csinosak és karcsúak vagytok és lesztek. :lol: Nekem kellene egy plasztikai sebész, hogy azokat levegye, mert én utálom. :evil: Most meg még nagyobbak lettek, és nem mennek vissza. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Mi finomat ettél Boboka? Azért néha valami finom sütikét megengedtek magatoknak ugye?

Kép

Kép
melcsike70

most beszéltem az államkincstáros nőcivel, nagyon aranyos volt (az x hónap telefonálgatás alatt egyszer sem találkoztam sajnos ilyen aranyos nővel), és mondta, hogy holnap a szlán lesz a pénz.
Vendég

nem, sütike nem volt:( pedig máglyarakás volt az étteremben, de ellenálltam:):)

nagyon ultra vékony rántott husit ettem (ezt néha megengedem magamnak) meg tzatziki salátát:)
Vendég

Hát legalább elrendeződik ez is. Elég nehéz volt ez mindegyikünknek intézgetni.

Kép

Kép
melcsike70

Hát legalább elrendeződik ez is. Elég nehéz volt ez mindegyikünknek intézgetni.

Kép

Kép
melcsike70

Na ezt kétszer küldte el, pedig én csak egyszer akartam. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Az jó a husi, meg a sali is. Hát én nem is tudom zöldséget enni köret helyett, ennék csak nem lehet. Tök jó mi. Fogyózz zöldségek nélkül. Még jó, hogy gyümölcsöt ehetek.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike"azok" nekem kb három hónap altt lettek a régi méretűek....ne add fel! :D :wink:

most még vasalok ezer póló, addig lejár a második mosás, aztán usgyi Fehérvárra, aztán bolt, meg Temető, aztán még adós vagyok levelekkel..aztán pihi..holnap meg munka...

Puszikat átadom!

:)

KépKépKép
tünci28

Tünci, jó kabát vásárlást, meg sok türelmet hozzá, biztos lesznek ezren. Mondják, hogy nincs pénzük az embereknek, mégis annyian vannak a bevásárló központokban, hogy csak na!
Vendég

Tünci

Én nem az vagyok akinek visszamegy. Az első után sem ment vissza, most meg még ránőtt. :(

Kép

Kép
melcsike70

Ma hazafelé jövet láttam egy szirénázó sárga Cerny koraszülött mentőt :cry: :cry:
Alig bírtam a sírást visszatartani.
Ilyenkor mindig eszembe jut amikor Lackót vitték át rögtön a születése után. És én nem lehettem Vele. Ott volt védtelenül egyedül a sok idegen emberrel. De biztos érezte a szeretetüket :cry:
Vendég

Boboka

Ebben én is biztos vagyok, hogy érezte.

Kép

Kép
melcsike70

Kép

Kép
melcsike70

Túlóra szaga van ennek a napnak....

Betti
Kép
betti0412

Jönnek a babák a decemberi fórumban. No comment.
Én is már várom, hogy elteljen ez a szerencsétlen év és végre ne azzal teljen minden napom, hogy elgondolom, mekkora hasam lenne most.
Olyan mint egy álom, talán igaz sem volt.

Páromnak tegnap mondtam, hogy soha még egyszer orvos felettem nem dönthet, legközelebb, mert nem tudhatjuk, mit ad az Isten, senkinek nem engedem meg azt a jogot, hogy ne engedje megnézni és ne tudjak méltóságban elbúcsúzni tőle.
Soha, senkinek.
Kértem, hogy ha így alakul, álljon ki ő is érte, mert ez törvényben nincs leírva, hogy az anyának nem adható oda a gyermeke.
Még ha beteg, ha összetört is, ennyit, mivel emberek vagyunk és nem állatok megérdemel.
Ezt nem bocsátom meg magamnak soha.
Párom hallgatott és megértette.

Betti
Kép
betti0412

Accem elindulok haza, mert már nem bírok ülni a fenekemen, nem mintha az autóban nem ülnék....

Betti
Kép
betti0412

Most jöttünk haza Lackótól. Azt hittem sokkot kapok, ellopták a vázáját, a 2 kis gyertyatartót....

Rohangáltunk kis vázáért. Anyu 3 hétig kereste a kis elektromos gyertyákat, hogy mindig égjen Lackónál a kis gyertya. A vázát meg mamám hozta a temetéskor.

Az a szörnyű az egészben, hogy oda csak belépőkártyával lehet lemenni, és az urnahely majdnem fél millió forintba kerül. Nem hiszem el, hogy valakinek onnan pont a vázákra volt szüksége. Persze mellettünk a csúnya váza ott van...

Felragasztottam neki a kis képet, meg tök szép az új kis váza is, majd mindjárt teszek fel képet ide.
Bár férjem azt mondta erre, mikor mondtam, hogy viszek fényképezőt, hogy a lányoknak meg tudjam mutatni, hogy ez azért egy kicsit morbid lenne.

Szerintetek is morbid? Mert akkor nem teszek fel képet.

Betti, sipirc haza, neked már nem szabad sokat túlórázni, tudoood, pihi ezerrel:)

Tünci, télikabi megvan?
Vendég

Boboka, tegyél képet, egyáltalán nem morbid!!!!!!!!!

KépKépKép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?