Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

csakegy babája megszületett :lol:

üdv mindenkinek, már nincs sok hátra :lol:
Vendég

szia hunci
tudsz valami bovebbet róla? jól vannak?

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

CSAKI! ÓRIÁSI HIP HIP HURRÁ! remélem minden rendben! ÜGYES ÉS GYORS CSAJ VAGY!!!!!!! :)

és most már nagyon kivi vagyok a nevére is, vajon volt időtök a szülőszobán elmélkedni rajta? :)

bkatalin

Csaki-család! Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem, hogy rendben ment és minden oké Veletek!

Zöldi! Milyen cucc indul útnak??? Már a kendő???
A piac veszélyes hely! A lángos miatt főleg! Legalábbis nekem az lenne! De Hanna megérdemli! :lol:

Kati! Párom is ezt mondta, hogy ne izguljak, nehogy hamarabb jöjjön Mesi! Sőt! Amikor olvastam, hogy Csaki megy szülni, elkezdtem remegni... Apa közölte, hogy nem babanetezhetek, ha ilyeneket vált ki belőlem! :oops: :lol: Vigyázunk magunkra!
sinaszi

Juhééééééééééééééééé!

Gratulálok Csaki!!!!

Mihamarabb írd meg a részleteket!

Kép
mannababoca

Hát nem semmi pár órára eltűnök és itt egy baba... De jó, nagyon örülök, remélem jól vannak!

Kép

Kép
dcili81

Csaki hatalmas nagy gratula,nagyon ügyi voltál!!!!!!!!!!!!!!!Jó egészséget kívánok és sok -sok tejcsit!!!!!!!!!!!!!!!

solya051020
Káld

Zöldi úgy lehet, hogy a kendőt nem kérem, ne vesződj, de a lángost, lehetőleg dupla (mit dupla tirpla) adagban küldd???? 8)

Kép

Kép
dcili81

Sina! amiatt ne aggódj, hogy esetleg jönni akar, mert már időben van, de szegényt ne az idegeskedéssel zavard ki abból a jó meleg pocakból.... :)

egyszer hallottam valahol, már nem tudom ki mondta:
"az élet ironiája, hogy az ember kilenc hónapik vágyódik ki, aztán egy egész életen át vissza..."

bkatalin

[quote]f írta:őleg ha sajt és tejföl is van a közelben....

Kati! ...meg még fokhagymás kence is :oops:

Si na ná hogy a kendő!

Csakíííííííí! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Kép
zölddisznó

Csaki!
Tiszta szívemböl gratulálok a kiscsajhoz!!!!!!!! Egészséget és sok tejcsit kívánok!!!

Kép
susy75

Zöldi! Esetleg egy lángost nekem is postáznál :) majd hozzáteszem amit egyszer valaki küldött nekem itt a babaneten tejfölt :)

bkatalin

Kivi vagyok milyen név mellett döntöttek Csakiék!
Remélem megvan neki valaki száma, és azért küld sms-t! :lol: :lol:
susy75

Csaki: Nagy nagy gratula nektek a kis anonimushoz! Sok tejcsit és nyugodt éjszakákat kívánunk! :wink:

Sarmi:
Akkor nekd kell következnde, vagy Verának vagy cilinek..:)

Ó te jó ég, én még olyan messze vagyok a szülétől, mint szódás a lovától.... :? :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csakegy: Kép
HATALMAS GRATULA!!!!!!

Kép

Kép
gabilany79

Sina: :lol: :lol: :lol:

Zöldi: most toltam be a déli tejbegríz maradékát, és a lángos említésére már az illatát is érzem. Ha másért nem, az én kedvemért egyél egyet :lol: :lol: :lol: :wink:

Sarmi: akkor mostantól elsősorban neked megy a drukk :)

Kép

Kép
gabilany79

csakinak és a babájának nagyon jó egészséget kívánok!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nahát micsoda hírekre jövök! :lol:

Csaki
Hatalmas gratula,sok tejcsit és jó egészséget nektek! :lol:

edoci

Azért valljuk be kicsit mókás, hogy van aki, hetek, napok óta össze van készülve, tűkön ül (pl én is), erre Csaki, akinek tegnap még szavazás kérdése volt, hogy mi is legyen a baba neve, mindenkit beelőz. De jó neki!!!!!!!!!!!!!

Ja és én már meg is beszéltem a kisfiammal, hogy valami ilyesmit szeretnék én is, reggel víz el, délután baba... :lol:

Iszonyatosan be vagyok dagadva!

Kép

Kép
dcili81

csaki hattalmas nagy gratulaa!!! :lol: :lol: :lol:

azért kedves hírhozó több infót is adhattál volna :wink: :wink: :wink:

én most egy kicsit para vagyok mert ugyan megmozdult evés után egy kicsit meg pár órára is de ha összegezem a mozgásokat akkor csak 4x!!! lehet átugrom az sztkba

harivera
Budapest XXI. kerület

Lányom ma bilibe pisilt!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sarmon hajrá!!!!!

Mágnes, nagyon ügyes kislányod van!

Kép

Kép
dcili81

Csakegy: Hatalmas gratula a kis jövevényhez, egészséget, boldogságot!

Felteszem az oldalunkra is ezt a remek hírt! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hú! Zöldi! Akkor utalok! Mennyi a postakts? De aranyos vagy! :D Az érdeklődési körre utalhatom???

Cili! Éppen a héten azt mondtam a páromnak, hogy van néhány ember, aki még nem pakolt össze és nyugisan elvan - ált. ez azokra igaz, akik már túlvannak legalább egy szülésen... Na, tuti, hogy náluk jön pikk-pakk a manó, aki pedig 1 hónapja be van sózva, na ő túl fogja hordani, de legalábbis nem jön hamarabb..... :D
sinaszi

Mégsem rakom fel az oldalunkra a hírt, mert csaki még a tábliban sem szeretett volna szerepelni. :( Sebaj, a lényeg, hogy itt az első topikbébi verzso ikrei után. No, ki lesz a következő?? :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sinaszi! Ennyire nincs vénád, vagy ennyire bénák voltak!

Sarmi! Minden rendben lesz veletek! Már a baba is elég nagy, jöjjön,aminek jönnie kell!

Zöldi! Az elég veszélyes! Szerintem az árba ezt is nyugodtan kalkuláld bele, mint veszélyességi pótlékot! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! Nagyon rossz vénám van, de azért általában nem szokott gond lenni. A főnővér van csak így velem, hogy nem tud rendesen megszúrni... Mltkor mindkét kezemen a vénát eldurrantotta, és mindig próbálkozik tovább, de úgy, hogy a tűt nyomja feljebb! :shock: :roll: És ez most különösen rossz volt... Majd borogatom. Hiába, nem illünk össze vénailag! :lol: Pedig egyébként aranyos! Bár ma mindenki tiszta idegzsába volt...
sinaszi

Csaki!

GRATULÁLOK! VÁRJUK A BŐVEBB HÍREKET!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kép

CSAKI! GRATULALUNK KISLANYOD SZULETESEHEZ! remeljuk nem sokara bovebb infot es kapunk valakitol. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Mági! Hurrá a kislányodnak a bilihez! Nagyon ügyesek vagytok! :)

bkatalin

Mági! Ügyes a lányod!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sarmon. huha, akkor te is beelozol. aztan het elejen zoldi a soros. de lehet meg cili es vera is eselyes a hetvegen. nem semmi. csak kapkodom a fejem!

en kozben duhrohamot kaptam, mert miutan gyonyoruen kitakaritottam az "irodankat" ma a festo lecsiszolta az ajtot es mindenen megint vastagon all a por, de ma mar nem tud erdekelni. :evil: :evil:

mindenkinek koszi a kacsas hozzaszolast. vegulis feldaraboltam az allatot, mert egyes reszei nem tetszettek. mar bent is van a sutoben. majd meglatjuk, hogy mi lesz belole. mindjart megyek es megcsinalom a krumplit meg a kaposztat. mar nagyon ehes vagyok. semmi ertelmeset/tartalamasat nem ettem meg ma. csak 2 almat, egy banant, meg egy pici zacsi chipset. mita nem dolgozom nem megy ez az eves dolog. mindig elfelejtek enni. :oops:

zoldi. nagyon veszelyes! vigyazz magadra! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

magi. gratula annanak! csak igy tovabb!

KépKép
KépKép
mush589

sikerult nagyjabol megtervezni a konyhankat.ime:
Kép Kép

KépKép
KépKép
mush589

Szívből Gratulálok Csakinak és a Picinek!

Jó lett volna többet tudni Róluk! :roll:

Vera ha hazaértél jelentkezz ,mit mondtak az sztk-ban!

KépKép
lyndee

igen átmentem de tudtam hogy ott nem fognak sokmindent mondani. megnézett az otani doki uhuval és hála szépen ver a szíve de azért holnap a dokimnak megmondom ezt és meglátjuk mit felel rá. meg milyen lesz a ctg

harivera
Budapest XXI. kerület

CSAKI: NAGYON GRATULÁLUNK NEKED A KIS CSALÁDOMMAL EGYÜTT.

gyors felépülést és szép első napokat..

sül a pipim...nyammika....

vera:mi volt sztk-ban?minden oksa?

Kép

Kép
nikianya21

Mushi! szép konyhátok lesz...

bkatalin

[b]Csaki:Hatalmas gratula.Sok sok tejcsit és gyors fel épülést.Hajrá decemberi babások!!!!!!!!!!!1[/b]

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
hemej

Hű, nem vagytok semmik! Reggel 10 órától kell csak visszaolvassak, de az is 4 oldal!! :shock: :shock: Na kezdem az elején:

Mush: szőnyeg a második tetszik kinézetre, de az első vastagabbnak tűnik. Úgyhogy én azt választanám: a kockást

Marti: meggykompót kemény harcot vivott, de veszett...meg van emésztve :wink: Amúgy nem savam volt tőle, csak olyan furi hányinger, meg szédülés...de lehet, ha nem is attól volt :roll:

Zöldi: nem tudom, hogy kell idézni, de a köv. mondatodon röhögtem vagy 5 percet: "Musi! Már itt tartotok? Apa farkának egy majom örül?" :lol: :lol: :lol: :lol: Ja, és nem mindegy: baci, v maci

Cili: úgy látszik ,neked is kedvenc időtöltésed a plafon bámulása, újabban nekem is...

Zöldi, Boci: jó kis pocik, és csini kismamis frizu :wink:
Vera: a tiéd se semmi, látod, nem jöttek be a jósolgatások, miszerint te leszel az 1.

Sarmi: megy a drukk neked is, még jeletkezz!

Na, most jutottam odáig, h Csaki megszült. Millió gratula, remélem simán ment minden, kiváncsain várom a részleteket
Mági: ne aggódj, eljön a te időd is :wink:

Kati: jó ez az idézet, csakis egy pasi mondhatta...

Mági, Kati: ügyes gyerkőceitek vannak, h már bilit hasnálnak, de attól még nem kell hanyagoljátok a pelenkázást, kistesóval lehet kezdeni előlről 8)

Kép
galzsuzsa

Héééééé, ez nemééééér, Csakiiiii! Félrenéz az ember egy napra és mik történnek! :lol: :lol: :lol:

Szívből gratulálunk Neked és kiccsaládodnak és várjuk a beszámolót!
És kívánunk sok-sok tejcsit és nagyon jó alvókát a kicsilánynak! :wink:
bébic

Szia Bébic! Voltál kórházban?
sinaszi

Sina: Hát, lemaradtam rólad ma, kicsit később értünk be, mint terveztük, valami okos megint faja kis dugót csinált a városban... :?
Neked hol vették le a vért, ahol ilyen vénagyilkosok vannak? :shock: Nekem mindig ott veszik le fent, a vérvételi helyen, és álomügyesen csinálja mindegyik néni....
De ez a cukros lötty még mindig borzalom! :?

Ja, és arra esetleg vkinek vmi tippje, hogy miért kellett megint vércsoportmeghatározást és ellenanyagvizsgálatot is végezni?! Ezek nem változnak, nem? :roll:
bébic

...hát nem kellett nagyon rábeszélni!
Volt tejfölös, sajtos, paradicsomos, uborkás csalamádés, kukoricás...
Én egy sajtos-tejfölöst kértem, de amikor meglátta a néni, hogy ketten esszük, rakott még rá salátát, cslamádét, hagymát, szalonnadarabkákat, paradicsom és ubikarikákat, ketchupot és a tetejére mégegy lángost grátisz :lol: :oops: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
zölddisznó

A vércsoport valóban nem változik, viszont mivel Te is RH nega vagy, ha jól emlékszem, sajna az ellenanyag még ilyenkor is megjelenhet, hiába volt eddig negatív! Az utolsó vérvételnél ezt mindig nézik!

Nekem az osztályon a főnővér (a 4. emeleten) vette le ma is a vért. De mondom, nekem sincs egy ideális vénám... :oops: :cry:

Doktorbácsiddal tudtál csevegni NST ügyben?
sinaszi

Zöldi! Szégyeld magad, hogy ezt le merted írni itt és most!!!!!!!!!!!! :evil: :x
sinaszi

Zöldi! Mennyi pízt utaljak???? És az érdeklődési körödre???

Amúgy végül mikor császároznak meg?
sinaszi

Zöldi, ez gonoszság, ugye tudod? :twisted:
Én meg ma a hüle vérvételtúra miatt nem főztem, és most éhezem...mondjuk igazából nem is tudom, mit ennék meg...de egy lángost bármikor! :lol: :lol:
Na, asszem lenyomok egy almát meg egy körtét... :D bár az a lángos....hmmm....nyami...
bébic

Zöldi, ez gonoszság, ugye tudod? :twisted:
Én meg ma a hüle vérvételtúra miatt nem főztem, és most éhezem...mondjuk igazából nem is tudom, mit ennék meg...de egy lángost bármikor! :lol: :lol:
Na, asszem lenyomok egy almát meg egy körtét... :D bár az a lángos....hmmm....nyami...
bébic

Mush! Szép lesz a konyhátok nagyon! És hatalmas! Kész birodalom!

Zöldi! Ez így mind lecsúszott? Mert ha igen barnamacival nem lesz holnap gondod! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?