Sziasztok!
Ja ja csak rámhozta a frászt, mint anno a bátyja. Persze a milka waffelini is besegített biztos. Hétfőn banánt viszek, úúúgy megörült ma délután neki
Viszont az előbb görcsöletett a hasam!!!!!
Ez azért heuréka, mert Petivel semmi nem volt. Pont akkor kezdtem el kimerni a töltöttkápit, amire egész du amíg főt csorgott a nyálam.....na, elkezdett görcsölni a pocim, ott görnyedtem fölötte: eyek vagy ne egyek??? Mert ha eszem, és ma szülöK??? És ha nem eszem, és ma szülök, egy jó darabig amíg szopik a csaj, úgyse ehetek....
Hát kiegyeztem egy fél adagban
Hűű szombaton ettem csípőset, szegény nagyon nagyon tiltakozott. Mondtam neki, ennyi jár, az elmúlt három hónapban állandóan rókáztatott, nem ehettem, ha megszületik, nem ehetek....hadd szokja
Pet iszegény olyan rondán ekcémás, jöhetne már a nyár
Rájöttünk, hpogy valahogy nem bírja a citrusféléket, mert tegnap evett citromot, estére szörnyen nézett ki. Pedig már a tejre is gynakodtunk, laktózmenteset kap, bár megjártuk, mert kettőt vettünk, egyik amikor kinyitottuk, már savanyú volt (lejárat 04.04.), a másik este jó volt, hajnalban csabi adta, de amikor délben kért, már megint savanyú volt...
marha jó, 400 ft/l és ha már kinyitottam, hogy reklamáljak????
No menek, mert Peti aludni akar végre.....(talán)
Kiharcoltam, hogy az Apjával aludjon a hálóban, én eddig a nappaliban aludtam, csak már utáltam a kupit, hogy állandóan ki behúzni a kanapét, így a gyerekszobába költöztem (azt legalább be lehet zárni) a nappalin nincs ajtó, minden nyaffra ugrottam. A gyerekszobában mondjuk Peti ágyán alszom, kicsiz összecsomagolva, mert a "felmászónál" kilóg a lában, hogy elférjek. Csak ha Anna szopizik éjjel, ajtó becsuk, így őrá Peti - és viszont nem ébred fel, én meg aa maradék időben alán alszom, és nem a Petit pesztrálom. Apa hadd szokja ebben a maradék két hétben
B. variáció, hogy Peti Annával alszik, de akkor tuti én rohangálok mindkettőhöz, na meg Anna az első szopi után köztünk landol, Peti az első nyafi után szintén.....na, hogy akkor mi lesz????
No, tűntem
hűű visszaolvasva jó zavaros lett.....szülés előtti tudatállapotnak kéretik betudbni, nomeg hogy 15 kg lököttség itt tornázik rajtam
Kata