Új privát üzeneted érkezett!

Anikó!
Sajnálom hogy nem csak egynapos lett belőle,de a lányok már szerintem mindent leírtak!
És hát igen kellenek ilyen nyavalyák is sajnos

Judit!
Nem tudom beszkennelni mert túlontúl nagy,átalakítás volt és így teljesen máshogy néz ki,majd megpróbálom két részletben felrakni
125nm2 lett hatalmas nappali-ebédlővel eggyütt 3szoba 2wc fürdő kazán tároló helység kamra+egy kissebb folyosó szerűség,hát remélem az ídő is kedvez és még idén meglesz az alap,jövőre meg hajrá,de így sem lesz még a jövőévi karácsonyunk ott

Kép

Kép
katlina

Marci baba gyönyörűséges! Szilvi, sok puszit küldünk Katának!
:P

Anikó: :( Jobbulást nektek! Akkor lehet hogy a foga miatt is betegedett le, nem?....Mintha lenne egy olyan összefüggés, hogy olyankor gyengébb az immunrendszer.

BBJ: Jaaaj, túrógombóc. :P

Évi: Dobó u.-i játszótérre meg nem hozták vissza a hintákat. :twisted: Fogalmam sincs, miért, mert semmi bajuk nem volt, le sem kellett volna szerelni....

Katlina: Ez szuper! Idén már lesz alapotok! :P

Rólunk: megvolt a 11 hós státusz, Réka 74 centi és 8780 g (+360 g a gyarapodás múlt hóhos képest.) Szerintem nem rossz, a doktornő azért írt fel Sinlac-ot (vagy mit), merthogy ez táplálóbb, mint a bolti tejpépek. Tápszerből már bármelyik 2-es típust adhatnám neki....dehát inkább szopjon sztem...amíg lehet
jaimee1

BBJ: Klasszak a rucik, imádom a csíkos holmikat.

Szami: Tényleg volt valami kengurus kép....Ahogy BBJ mondja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.18 15:43-kor.
jaimee1

Sikerült!!!!!!!!
EZ A LEENDŐ HÁZUNK!!!

A kazánhoz még kerül egy gipszkartonfal az lesz még egy tároló szerűség

Kép

Kép
katlina

Na reagálok:

Marci baba nagyon édes, jó sok haja van!

Olga! Utólag is grat a vizsgákhoz! Balázsnak jobbulást!

Dorka! De jó lehetett az állatkerti kirándulás! Tényleg sugárzol! :D

Szami! Kengurus képekre én is emlékszem. :wink:

Judit! Megint tök jó cuccokat szereztél be!

Évi! ((((( ))))) Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek: próbálj kicsit töltődni majd az ausztriai úton!

Balwin! Pöttömke máris milyen szófogadó, nem kínozza émelygéssel anyucit! :wink:

Jaimee! És megeszi Réka a Sinlacot? Állítólag nem fincsi nagyon... Gyümölccsel adod? Amúgy mi több benne, a kalória, mint a bolti pépekben? Sztem sincs gond Popi súlygyarapodásával... :roll:

Katlina! Megnéztem a képeket, én már magam elé is képzeltem a házikót... :) Nagyon tetszik az elosztása is! Halad az majd, meglátod!

És köszönjük a tegnapi hófordulós köszöntéseket mindenkinek!

donkoaniko

Egy kis érdekesség! :lol:

Hogy miket írnak a termékekre?!

Sears hajszárítón:
Alvás közben ne használja!
(Pedig ilyenkor kéne, hogy jól nézzen ki a hajam!)

Chips zacskón:
Ön is nyerhet! Még vásárolnia sem kell! Részletek a zacskóban!
(Csak áruházi tolvajok részére)

Mélyhűtött (Mirelit) árun:
Felhasználási javaslat: Kiolvasztani.
(Persze ez csak javaslat. Ehetjük jégbe fagyva is?)

Tesco tiramisu dobozán (a doboz alján!):
Ne fordítsa fel!
(Marha! Most már késő!)

Pudingos dobozon:
A termék melegítés után forró lesz!
(Mint ahogy az éjszaka után nappal jön.)

Vasaló dobozán:
Ne vasalja a ruhát saját testén!
(Pedig ezzel mennyi időt spórolhatnánk!)

Altató tabletta dobozán:
Álmosságot okozhat.
(Még szerencse...)

Karácsonyfa izzókon:
Csak kültéri, illetve beltéri használatra!
(Esetleg hol máshol használhatnám még?)

Gyermek Superman jelmez dobozán:
Az ember alapvetően nem tud repülni. Ezt a tényt a jelmez viselete sem befolyásolja!
(No comment...)

Svéd láncfűrészen:
Ne próbálja kézzel, vagy külső nemi szerveivel megállítani a fűrészt!
(Úristen! Volt már erre példa....?)

Javítóműhely bejáratánál:
Mindent megjavítunk. Kérem kopogjon, mert nem jó a csengő.

Kép

Kép
katlina

Jaimee, mi ettük a Sinlacot, pl. almaszószt sűrítettem vele ebédre, illetve uzsira ettük, gyümölccsel, Szabi szerette. Sztem próbáld ki, egészségesebb, mint a tejpép, ahogy én tudom.

Kép
Kép
dorkáék

Szép délutánt Mindenkinek!

Igen, volt kengurus kép, de szerintem tavasszal. Hozom rögtön a hétvégi képeket is. Csak mesélek előtte. Mert ma délelőtt voltunk a pszichológusnál, aki kellemes meglepetés volt számunkra. Egy nagyon kedves, figyelmes és türelmes, igazán szimpatikus hölggyel ismerkedtünk meg. Jó 2,5 órát beszélgettünk, hol négyesben apával és Annával, hol kettesben Anna és Aranka, ill. én és Aranka.

Azt mondta, hogy egy nagyon intelligens, okos, figyelmes, értelmes kislányt, mit kislányt! Egy igazi NŐT ismert meg Annában (pedig nem is volt rózsaszínben... :oops: :lol: ), aki a kétszemélyes helyzetekben nagyon jól teljesített, de valószínű, hogy a csoportfoglalkozások során nem jó a figyelemkoncentrációja és nem jól szűri a kívülről érkező hatásokat. Az újszülöttkori oxigénhiányos állapot, az, hogy 2,5 évesen szólalt meg mind arra utalnak, hogy éretlenebb még az idegrendszere, s ez vezet oda, hogy lassabb, nehezebben lehet lekötni a figyelmét és az erőszakossággal nem lehet nála célt érni. Emellett (szerencsére) semmi lelki sérülést nem fedezett fel, ami Annát nyomasztaná. Viszont kritikaként (bár pozitív szövegkörnyezetben) megfogalmazta, hogy nekem kellene kicsit lazábban felfognom a dolgokat és nem ennyire görcsösen akarni a jót... :oops:

A TSNS (vagy TSMT) tornát (terápiát) javasolt, ami az idegrendszert stimulálja a mozgáson át. Máté gyógytornászától meg is kaptuk a Cegléden ezzel foglalkozó hölgy számát, aki csodálkozva fogadta a hívásomat, mondván, ők minden nagycsoportos óvodást felmértek, s ha ott nem jelezték, hogy kellene járnia.... de azért vigyem el csütörtökön és felméri.

Ezt találtam a torna hatásáról:

Kiterjedt agyi kapcsolatai révén a vesztibuláris rendszer "tornáztatásával" tudunk hatni a gyerekek figyelmére, emlékezetükre, beszédük fejlődésére, kommunikációjukra. Segíti a szabályozási funkciók fejlődését, az alvás-ébrenlét szabályozását, a külvilágból érkező információk felfogását és feldolgozását, a szem-kéz koordinációt, a célzó mozgások alakulását.

Mivel ez az egyensúlyozó szervünk is, ezért természetesen javul az egyensúly-érzék, a mozgástervezés (tehát, hogy hogyan célszerű egy mozgássort kivitelezni, például, hogy megfogjon egy tárgyat vagy leüljön egy kisszékre, felmásszon a mászókára), ügyesedik a mozgás, javul a térbeli tájékozódás. Nem utolsó sorban pedig a gyakorlatok rendszeres végzésével alakul feladattudatuk, együttműködésük, viselkedésük, alkalmazkodási képességük. Természetesen az elvárható változások a kisgyermek életkorától is függenek.

Aranka még azt is javasolta, hogy legyen sok olyan alkalom, amikor CSAK az egyik gyerekkel csinálunk közös programot (itt különösen hangsúlyozta Annát, mint középsőt), hogy érezze, akkor ő a középpont, ill. legyen (és aludjon) minél többet és több helyen (pl. rokonoknál, barátoknál, kirándulásokon), hogy szokja a különböző élethelyzeteket és legyen a környezet inspiráló számára.

Kicsit megnyugodtam - ill. ismét várakozással nézek a csütörtök elé. Azt , hogy kezdje-e vagy sem az iskolát, függőben hagytuk. Mert ha a felmérés és heti 2-3-szori torna jó irányban hoz változást februárig (ekkor kell dönteni a beíratkozásról), akkor javasolja a kezdést, ha nem, akkor várunk vele.

Jó hosszú lettem, de ezt röviden nehéz elmesélni, bocsánat, akit untattam.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Marci baba milyen nagy! Nekem rögtön az jutott az eszembe, ahogy megláttam, hogy nem is olyan, mint egy újszülött, hanem mint egy legalább 1-2 hetes baba!

Anikó, Dorotinak jobbulást! A lányok már elláttak minden jótanáccsal én csak gyógypuszikat küldök :wink:

Ma meglátogattuk Annával Olgát és Balázskát is, neki is jobbulást még egyszer! Kár, hogy olyan rövid volt az idő...

Évi, ne kérdezd, hogy bírom...néha sehogy :lol: ... máskor meg jobban. :lol: Most pl. egy picinykét megnyugodtam Annával kapcsolatban is, aztán Máté negyedéves értékelése miatt is. Jó utazást Nektek!

Jaimee, mi is a főzelék sűrtésére (liszt helyett) használtuk, amúgy magában elég érdekes az íze (és az állaga is...)

Katlina, jó lesz a ház, nagyon. És ki tudja, talán mégis beköltözhettek jövő karácsonyra!

Judit, Szilbee, majd kérünk képeket az adventi kalendáriumról! :lol: vagy csokival feltöltve el is küldhetitek nekem... :oops: :wink: :lol:

Balwin, micsoda egy rendes kistörpe! Így gondol anyára :wink: Egy szavad se lehet :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Judit!

Köszi a biztató szavakat. Tudtam én, hogy mi vár ránk de hát akkor is nehéz.

Olga!

Köszi az információt. Szerintem Szonja is szeretné mert nagyon ,,takarítós", a porszívózás meg külön tetszik Neki.

phpBB: Kép
kati74

Szió,

Kati, hidd el, ez szinte természetes, majd egy-két hét, és könnyebb lesz már Szonjának is, nektek is! Olyan ügyesen csináljátok!

Szami, jó híreket hoztál Annáról, biztos megnyugtató volt ezeket hallgatni. Anna mit mesélt a találkáról? Jól érezte magát? tetszett neki Aranka?

Katlina, nagyon frankó a ház így képen, tervrajzon is, remélem sikerül elvégeznetek az alapozást, hogy ne csússzon az építkezés! Örülök, hogy sínen van a dolog!
És ha erre jártok, van egy kis időtök, szívesen látunk benneteket!!! :)

Anikó, az orrspay-t volt, hogy mi is sűrűbben használtuk, minden orrszívás előtt, mert jobbnak tartom, mint a Nasoguttát. Segít oldani a cuccost! (és sajnos a hányás is könnyen jöhet ilyenkor...)
JObbulást kívánunk kis Dorotinak!!!! +++++

Kép
Kép
dorkáék

Kép na akkor a mi adventi naptárunk ez az alap, látni kellett volna kb 1 óráig ezt rajzoltam és vágtam, csak éppen a körző nem került elő.
Kép aztán felragasztottuk a négyzeteket, amit dekorgumiból vágtam ki, Gréti itt már sokat segített ragasztózott, és színeket rendezett
Kép itt meg már írjuk a számokat ennyi van kész, glitter toll, üvegfesték kontúrja, és karton eddig a felhozatal. itt csak a pontokba tudott segíteni. és kész vagyok, most egy hétig nem veszem elő tuti.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlina! Szupi lesz a ház! Apa egyből kérdezte, hogy ami kazánháznak van írva, az garázs is lesz egyben? :lol: Igen vagy nem? Mérete alapján lehetne, nem? De abból akartok még egy plusz tárolót leválasztani, nem?

Kata! Szerintem vedd meg nyugodtan a porszívót, tényleg hasznos dolog, tényleg sokat használta Balázs.

Ja Szami! Most sütöttem meg a baconos muffinodat! Apa nyeli, mint kacsa a nokedlit! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Szami!
akkor remélem megnyugodtál! akkor bebizonyosodott, hoyg az óvónéni is egy kicsit túlbuzgó volt.

a mi naptárunkba nem lesz csoki. remélem nem is hoz senki olyat, mert teljesen fölösleges, a lányok úgysem eszik meg. minden évben kidobtam eddig

Katlina!
nagyon tetszik! a színek azok lesznek, amik rajta vannak? azt mondják akik már csinálták, hyog a falak azok nagyon haladósak! hátha... én szurkolok nektek!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Most csak egy pillanatra vok...

Holnap 9 körülre menek Katáékat meglátogatni. Ha esetleg vkinek van kedve az csatlakozhat. :wink: Per pillanat én meg Dávid megyünk. 8)

Holnap jövök...

... Jön az éjszakai műszak a géphez (apjuk személyében).
szilbee

Bocsi a belekotyogásért!
Csak egy nyereményjátékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.

http://hogyanalszol.dormeo.hu/index.asp ... &sid=50976
jnmesi

Napsütéses Napot Kívánok Mindenkinek!

Kép

fanna3

Szia Anna! :lol: :lol: :lol: Dolgozol?

Judit, azt nem mondom, hogy nincs baj, de szerencsére legalább valaki végre megfogalmazta, hogy mi és ami engem a legjobban megnyugtatott az egyrészről az volt, hogy nincs a háttérben semmiféle rejtett pszichés dolog, nem érte semmiféle sokk, ill. hogy (talán) megvan rá a terápia is. De csütörtök délután többet fogok már tudni.

Adventi kalendárium klassz, mindig ámulok, micsoda kézügyességgel (és türelemmel) vagytok megáldva. Nálunk a nagyok már szeretik a csokit, de érdekes, csak a jófajtát... :roll: :lol: Én hoztam nekik egy finn adventi kalendáriumot, pici csoki van csak benne, de nagyon szépen néz ki.

Szilbee, én sajnos nem tudok bemenni Katáékhoz, de add át, kérlek, az üdvözletemet Nekik. (bár lehet, már lemaradtam , ha elindultál :cry: )

Dorka, Anna először nagyon visszahúzódó volt, aztán (mert tetszett neki Aranka) nagyon kinyílt. És Ő is tetszett Arankának (ki volt bontva a hosszú haja), nagyon mondta, hogy mennyire nőies ilyen kicsi létére. :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szilbee! Boldog születésnapot kívánunk!!! Kép

donkoaniko

Szilbee!

Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jó reggelt!

Szilbee!
sok boldog szülinapot!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee!
ha hazaértél dobhatod is a fotókat!

Anikó!
Doroti? takoyn hogy alakul, és a foga?

Szami!
Az iskolára mit mondott? kezdjétek, vagy várjatok, vagy majd még kiderül?

hát igen, Anna haja már önmagában sztem mindenkinél fél siker...

lányok annyira hideg van, hoyg valami hihetetlen. áldom az eszem, hoyg vettem sapkát a múltkor, nem is értem, tizenévig hoyg járkálhattam anélkül. pedig még így is majdnem megfagytam.

Olga!
fotók!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee! Nagyon sok boldog szülinapot!!!

Kép

KépKép
kitten13

Lányok!
Egy darabig nem hiszem hogy tudok jönni, mert a gép állandóan vacakol, némi "javítást" igényel...
A másik, hogy egyébként meg Laura baba mostanság leköti minden időmet... :D

Azért, ha tudok, jelentkezem! :wink:

Betegeknek jobbulást!

KépKép
kitten13

Haller :)

Hát szoka szerint lóhalálában...

Milyen nagyfiú Marci :shock: :D Úgy látom, ezúttal Apuka génjei voltak az erősebbek :lol:
Tegnap megint megnéztem a szülésünket, meg a hazatérést...hát bőgtem ezerrel...

Anikó, jobbulást Nektek! :(

Szilbee, Nagyon Boldog Háromixedik Születésnapot kívánunk Neked! :lol:

Judit, fajintos lett a naptáratok!

Dorka, június 23. (már Anikó is kérdezte, csak még nem válaszoltam :oops: ) Úgyhogy remélhetőleg még bőven pockásan ünnepeljük Muci szülinapját :D Remélem Kisemberke is hasonlóan rendes és pontos lesz, mint a nővére...
Neked elmúltak már a rosszullétek?

Szamóca, azért megnyugtató dolgokat mondott a pszichológus :) Engem nem untatott a téma.

Szia Fanna :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Szilbee!
Sok Boldog Születésnapot!!!!!!

Kép

Kép

Kép
katlina

Hoztam képeket! :D

Kép
Kép
Kép
szilbee

Szilvi!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Kép
jaimee1

Szilbee, sok boldog szülinapot kívánunk!!!!

De aranyos Marci, látom, jól kipattogzott a tejcsitől. (Zsófi is így nézett ki :) )Jól van Kata, nincs nagyon kiakadva, mikor jöhetnek haza?

Balázsnak, Dorotinak jobbulást!

Katlina, szupi lesz a házatok!

Jaimee, gratula Réka első lépéseihez! Még mindig egy fogatok van? Most Réka és Zsófi pont egyforma "magasak!" :D

Kép

Kép
ditke2007

Jól vannak nagyon! Kata már (érthető módon) nagyon vágyik haza! :D Marci ügyesen szopizik... Lényegében eszik, alszik, eszik, alszik... Kiegyensúlyozott, nyugodt baba! 8) Anyukájáról nem is beszélve! :D
Holnap ha minden igaz, mehetnek haza.
szilbee

Köszönöm szépen a köszöntéseket! Nagyon aranyosak vagytok! :D (Nekem csak reggel esett le, hogy hoppá 30 vagyok...)
szilbee

Szilvi: Egy gyönyörűűűűség Marci baba!

Ditke: Nem is egy, még csak egy fél. :lol: :lol: :wink: Talán lesz Ketteske és Hármaska is hamarosan, legalábbis remélem, mert Réka életében először végigordította az éjszakát. Én 4-kor kidőltem, az Apja folytatta a ringatást, járkálást. :oops: :oops:

ANikó: Nektek milyen éjszakátok volt? Jobban vagytok már?

Olga: Balázs javulgat?

BBJ: Nagyon szép a naptár, írtó formás kis fát kreáltál. Nekem már az összetevői is kínaiul vannak. :shock:
jaimee1

Élőben is ilyen szépséges Marci! Sőőőőt! Egyébként nekem tiszta Bence... de majd változik neki is arc arca. És egyáltalán nem nyomódott meg a buksija. Irtó formás! :D
szilbee

Szilbee, nagyon sok boldog születésnapot kívánunk mi is Neked!!!
Kép

Köszönjük a képeket Marci babáról!! De jó hallani, hogy minden okés velük!!!

Jaimee, ajajajjjjj, nehéz volt akkor az éjjeletek... :roll: Ma milyen a hangulata Popinak? És neked?

Judit, nagyon ügyesek vagytok, olyan jó már az ünnepekre készülődni (vagyis nálunk csak jó lenne... még nem sikerált semmit sem csinálnom, beszereznem...)

Judit, tényleg szinte napra pontosan 2 év lesz akkor a tesók között! :) Biztos emlékezetes második szülinapja lesz Annalucusnak!
Köszi az érdeklődésed, sajnos még mindig kísértenek a dolgok... :?
Azért Szabival ilyenkor már jól voltam... Úgyhogy hátha ez is arra utal, hogy kislány lesz... :wink:

Helló Anna, nagyon vidám voltál ma reggel!!! :) Majd egyszer, ha lesz egy kis időd, emesélsz majd magatokról?

Ditke, holnap akkor egy séta? Ma mondjuk jó hideg volt, haza kellett jönnünk még egy takaróért is :? De holnap már készülök a déli-sarki cuccosainkkal! :) Péntekre meg esős, szeles, hideg dőt mondanak...

Kitten, azért gyere, ha már újra műxik majd a gépetek!

Kép
Kép
dorkáék

Szió!

Á.....semmi különös csak reggel sütött a nap és ezt hittem úgy is marad.......... :?

Egen most itthon vagyunk....Nimi múlt héten teljesen jól ment bölcsibe és hát rajta kívül mindenki taknyos volt :evil: és 2 nap alatt neki is sikerült elkapnia.....így a héten gyógyulunk megint.....

Szilbee!
Isten ÉltessenSokáig!!!

Elmentünk ma délelőtt kettecskén a boltba oda-vissza gyalog és már sokszor fogta is Nimi a kezem.....úgy örülök asszem végre lassacskán sikerálni fog a dolog. Kíváncsi vagyok a babakocsit mikor lehet majd elhagyni....azért még fél év gondolom.....nem?

fanna3

Szilbee!

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG! BOLDOG SZÜLINAPOT!

kati74

Kata!
gyönyörű ez a baba! tényleg nagyon kis formás, látszik, hyog gyors szülés volt! és nagyon pasis, sztem rögtön lehet rajta látni, hyog mi van a pelusba!

Fanna!
akkor Niminek is jobbulást! ilyenkor olyan mérges vagyok, minek viszik betegen a gyereket, na most Te otthon tartod, aztán ha visszamentek, megint lesz 1-2 aki nem, és kezdődik minden elölről...

Dorka! nekünk is ez az első remekművünk, na meg még kész sincs... kell még neki egy pár nap mire az angyalkák, hóemberek, csizmák, lucaszékek, hópelyhek is összeállnak, apával kitaláltuk, hogy a kartonból vágok ki csillagokat, és azokkal fogjuk a napokat letakarni, ahogy múlik az idő.

egyébként köszönjük a dícséreteket, nekem is marhára tetszik. :oops:

na elkezdtem az ajándékok begyűjtését. és van még ötletem is!!!

Szilbee!
Te csináltál a múltkor fűszerolajat? hogy is kell azt? honnan veszed a cuccost? gondolom a mindmegettén találnék is hozzá receptet, de azt is dobhatsz!
vagy aki csinált már, írjon nyugodtan! az sem egy nap alatt készül el...

Judit,
Kép
Kép
bbj

BBJ: Én fokhagymaolajat készítettem már. 6 gerezd fokhagyma, 6 dl olaj, csipetnyi só, majorannaág, 2-3 hét érlelés sötét helyen. Nagyon fincsi lett. :P
jaimee1

Judit: Azt , hogy kezdje-e vagy sem az iskolát, függőben hagytuk. Mert ha a felmérés és heti 2-3-szori torna jó irányban hoz változást februárig (ekkor kell dönteni a beíratkozásról), akkor javasolja a kezdést, ha nem, akkor várunk vele.

Annyit változott a dolog, hogy ma este megyünk a felmérésre, mert a holnap a hölgynek nem jó.

Anna, jobbulást Niminek! Mi is gyakoroljuk a kocsi nélküli sétát, de azért néha még apa ynakában köt ki a kisasszony :wink: :lol:

Kitten, hátha gyorsan megjavul az a gép. Meglásd, a végén elvonási tüneteid lesznek :wink: :lol:

Dorka, mikor mentek legközelebb Uh-ra? Akkor már lehet látni a Pöttöm nemét?

Balwin, teljesen megértem a könnyeket... ahogy készültünk a pszichológushoz és nézegettem a régi képeket, videókat, olvasgattam a naplómat...hááááát...én is telebőgtem "néhány" zsebkendőt...

Mi is nézegettük ma Jázminnal Marcit is, meg bekukkantottunk Szilbeeékhez is és Jaimeékhez is képeket nézni. Olyan édesen mutogatta a babákat! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Judit! még nem csináltam meg... Pont a 2-3 hét miatt. Meg ezek az sk olajok kicsit gyorsabban romlanak, szóval majd karácsony előtt csinálom meg 2 héttel korábban. Recepteket a neten találtam... majd megkeresem neked. Olivaolajat már megvettem hozzá, meg az üvegeket is.

Dév nagyon nyűglődik... most megyek..
szilbee

szilbee

Judit! Nagyon klassz lett a naptár. Megtaláltam ám a neten is a mézeskalácsos verziót! :)

Anna! Tök jó hogy újra vagy! :D

És köszönöm továbbra is a köszöntéseket! :)

Betegeknek továbbra is jobbulást!!!

Nálunk egészségügyileg (is) rendben vannak a fiúk. Remélem nem kiabálom el. Mióta mindkettőnek normál értéken van a vasa, kevésbé betegesek.

Ja éd Dávinak kibújt a 7. foga.. bár még nincs teljesen kint. Azért is olyan nyüszi szegény.. :?
szilbee

Hali!

Köszönjük, megvagyunk, éjszaka meglepően jól telt, a legrosszabbra készültünk, ehhez képest szinte végigaludtuk. :shock: Egyszer sírt fel Dorka, de visz. hamar megnyugodott. Az antibiotikumot nem kezdtem el. :oops: Lehet, rosszat teszek vele, de próbálnám elkerülni, míg lehet... :oops: :roll: Végülis nem köhög , néha egyet-kettőt, orra elalvás előtt van tele. Kapja a gyógyszertári köptetőt is, meg a tegnap írtakat. Foga sehol, fehérlik, duzzadt, de semmi... Sejtésem szerint ez még eltarthat egy ideig...

Judit! Megint nagyon kreatívak, ügyesek voltatok! Remekmű!

Szami! Engem sem untattál... Örülök, hogy megvan a terápia is, nincs ott nagy gond, az is jó, hogy Anna jól viselte a vizsgálatot, sok múlik a szakemberen, milyen benyomást kelt a gyerekben és a szülőben.

Fanna! Niminek jobbulást! A gondozónők nem szólnak, ha vki betegen viszi a gyerkőcöt?

Jaimee! Éjszakátokat sajnálom... :cry: Megszenvedtek a fogacskákért. Bödönötök mikor jön meg?

Marci annyira formás! Nagyon szép fejformája van! Kicsikarta magát? Mi is csüt.-ön tértünk haza... :)

donkoaniko

Sziasztok!

Szilbee! Isten éltessen! Születésnapod alkalmából jó egészséget sok boldogságot kívánok!
Vacsi, masszázs ma lesz, vagy később?
Egyébként pénteken jösztök az ovigálára?

Jaimee! Köszönöm kérdésed... hát, Balázs elég szépen taknyosodik még, a köhögés reggel és este a legrosszabb. Kedve, kedélye rendben, az étvágya sajnos nem.

Szami! Ma akkor megint köruton voltál? :lol: Képzeljétek, olyan mérges vagyok! Tegnap felbuzdulva a kapott pontokon Szamitól, meg már nekem is gyűlt, meg vettem is :oops: , na mindegy, a lényeg, hogy gyerek evőeszközkészlet már nem volt az Isparban! :evil: Március 1-ig tart az akció, remélem egyszer rábukkanok még, mert azt nagyon szeretném Balázsnak.

Judit! Tényleg klassz lett az adventi kalendárium!

Később jövők még, babó nyűgi.

Olga

Kép
juhaszolga

Olga: körúton az ágyból :lol: Ezek szerint félreérthető voltam: Jázminnal az ölemben neteztem és itt nézegettük a képeket. Megkérdezzem nálunk van-e még a Sparban?

Anikó, jobbulást Nektek! Hátha hamarosan kibújik az a fogacska :wink:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szilbee: Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Kép

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Szami! Újra elolvastam az előző hozzászólásod, de nekem még mindíg olyan, mintha képeket nézegettél volna Jamieeknél és Szilbee-éknél, valamint, hogy voltatok bent Marcit is megnézni a kórházban! :lol: De persze mostmár értem... :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Rami! neked meg azt akarom írni, hogy hétfőn írtad, hogy kikértétek az igazolást gabónak, hogy mehet bölcsibe. Nekünk többször is kihangsúlyozták, hogy 3 nappal régebbi nem lehet ez az igazolás. Nálatok nem így van? Tehát pénteken mi még egyszer megyünk, főleg emiatt. Meg ugye nem baj, ha ránéz babóra doktornő, hogy nem-e maradt vissza valami... Márha addigra rendbe jön a drágám.

Anikó! Úgy sajnáltalak benneteket a tegnapelőtt éjszaka miatt! :cry: Ez elmúlt pár napban nekünk is hasonlóban van/volt részünk. Bár Balázs is két napja viszonylag jól alszik.

Olga

Kép
juhaszolga

Nemsokára 300. oldal! :D

Olga

Kép
juhaszolga

Köccke...... :wink: :lol:

Anikó:
De szólnak......csak hát mindenki dönt belátása szerint....és végül is értem én azokat a szülőket is akiket kirugnának ha állandóan táppénzen lennének.....csak ilyenkor dühít engem meg...hg 5 hétig volt itthon!!!!.....és már megint ez van.....az én pénztárcámnak sem tesz jót.....de próbálom megoldani mégis hg épen-egészségesen vigyem vissza.......

Nem tom kövitaliról volt e már szó....de gondolom majd az influenzia 8) korszak után ereszkedünk megint össze...... :D

fanna3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?