Na, átolvastam, meló helyett....
Pumukli!
Pont most akartam venni RR terhes torna videót, mert sajna nem fogok gyakran eljutni kismami tornára ( tök hülye időpontokban van, kvázi munkaidőben mindenhol....
), de most megijedtem. Király lehet úgy tornázni, hogy közben azon gondolkodom, vajon elég kalóriát égetek e és RR +6 kg-ja a mérvadó....íííííí, ezt még átgondolom.
Farkas!
Az AFPhez betöltött 16 hét kell. A 19 betöltött hét a genetikai ultrahangnál van!
Szkitty!
Milyen vizsgálatra küldött el a doki? Integrált vagy 'hasba szúrós'? ha az utóbbi, akkor érdemes utána járni, mert van olyan hely, ahol nem hasba szúrnak, hanem hüvelyen át vesznek mintát a burokból, miközben UHn nézik, így ennek nincs vetélési kockázata. ( a hasba szúrásnak van! )
Annus!
J. héten már mész genetikaira. Nekem azt mondták h. betöltött 19 hét kell. ( én is szerettem volna már j. héten átesni rajta, de nem javasolták, nem is értem miért).
Az Üllői melyik oldalán van a turid? A Bárka oldalában, vagy szemben? Még sosem turiztam, de kedvet kaptam nagyon, kipróbálnám. Kilóra vagy darabra megy?
Szofi!
Nonstop te vezettél? Kemény vagy! Nyugi, a Down eredményem még nekem sincs meg, én integráltra mentem, és annak csak a 2. vérvétel után lesz eredménye ( kvázi j. hét), szóval még én is izgulok, pedig akkor már a 18at fogom tölteni. A doppler nagyon jó, néha alig győzöm követni vele a babát, elmocorog, de annak is olyan cuki hangja van...szóval szórakoztató.
Zsüci!
Most jól beparrantottál a vizsga miatt!
Ráadásul az idén szinte minden vizsgám szóbeli....és az összes tanárom pasi. ( mondjuk a stewardess egyenruha a Közgázon nagyon nyerő volt anno a vizsgákon....
most a terhes mamira kiváncsi vagyok hogy reagálnak itt
)Remek, akkor kénytelen leszek most is minden tételt bevágni, mert ált. én ha 1-et nem tanulok meg, akkor azt húzom....szenvedek...
A 4Dt én a Heppinetben csináltattam a Péterfyben és 11500volt.