Jó reggelt kismamik!
Nem semmi mennyiséget kellett visszaolvasni:)
Böbi, hát, ha 300ezertől kezdődik, akkor kihagyjuk az őssejtlevételt.
Szeszter! Nagyon szuperek a 4D képek!
mjad legközelebb széttárja a lábacskáit!:)
Anika, na ti si tudtok alkotni a konyhában! Nyam-nyam!
Panndi, Zsófi tünemény... nagyon jó volt megnézni, ahogy cseperedik, elképesztő mennyit tudnak változni a babák...
mOzza, szerintem a Jánosban nem nézik a hepatitiszt. amikor ott ültünk a dokival, a szgépe előtt, beikszelte a kötelező nézendőket, és én kérdeztem, hogy lehet -e nézni toxoplazmát, mondta hogy persze, és hogy van e más egyéb óhajom, mondtam még a rubeolát, és próbáltam kiszedni belőle, hogy mi egyebet érdemes még megnézni, de nem mondta a hepatitiszt. Érdekes. Drukkolok az UH-ra! próbálj képet kérni!
Nekem is fájdogál a pocakom, de inkább mikor fenn vagyok egész nap, és rohangálok. Fekve megszűnik teljesen.... MagneB6-ot szoktam bevenni, talán az segít, ki tudja. Vagy csak egyszerűen a pihenés.
Hú, mi még nem vásárolunk... majd ha már k is bújhatna akár, és megmaradna. 26 hét után.... Mint Szofi... akkor nem vagyok egyedül az ideámmal... én így nyugodtabb vagyok... persez az más, hogy előtte kapunk dolgokat... mondjuk karácsonyra... gondolom fogunk.
cSadra, csini vagy! És szépen nő a pocid! Én is lassan teszek fel új pocképet!
Az Angel sound-ot én is néztem már a neten, nagyon csábító!
Nekem nem kell beutaló az AFP-re, csak mennem kell a kórházba. MOndjuk ott dolgozik a dokim fent a szülészet-nőgyógyon.
Bema, szerintem ezek jó eredmények! én is a sejtbanktól várom az sms-t. Mennyi idő után kaptad?
Hajna, csini vagy! mit sportoltál? Fogod folytatni a szülés után? És addig? Kismamatornázol? Hú az a kályha isteni... jó lesz odakucorodni mellé a babával.. mi is szeretnénk majd éppíttetni egyet...
Tényleg csajok, én szeretnék menni, mert a popóm elkezdett rendesen növekedni:) Gondolom zsírégetésről most nem lehet szó, a kismama torna inkább csak átmozgatás, ugye? Legfeljebb lejjeb veszem a szénhidrát adagom... Csakhát pl. tegnap is férjecském elvitt pizzázni a javaslatomra, és én persez óriást kértem, a pincérnő pedig mondta, hogy szerinte elég lesz a normál, hát, nem tudom... most vagyok 52 kiló.... sok óriás pizzát már nem fogok enni, de ezt muszály volt!
Jakupcsek mikor szül nem tudjátok? .
Greni, az unokatesómnak 2 fia van, és egyiknál sem volt rosszul. MOIndta is, ha nem vagyok rosszul, akkor fiú lesz nekem is...
Már mi is várjuk a karácsonyt...
Férjem mondta, hogy nekünk már megvan az ajándékunk.. .) hát igen, tavaly és azelőtt és azelőtt ez volt az egyetlen szomorúságunk, hogy még nem volt baba...