Melinda: csütörtök, 10 óra és azon az üzletsoron van a fő út mellett ahol a casinó is. Azt tudod hol van? Az üzletsor egyik végén van a casinó a másik végén meg valami gépészeti bolt. A gépészeti bolton keresztül kell felmenni a tetőtérbe. De kinn szoktunk állni többnyire 10-ig. Mi szerintem megyünk.
De most azt beszéltük meg a csajszival hogy aki tudja, hogy megy csütörtökön az ír egy e-mailt szerda estig, mert ha nincs elég jelentkező akkor nem tartja meg az órát. Kétszer is volt hogy csak ketten voltunk és úgy nem nagyon éri meg neki, de akkor mondtuk, hogy ne menjünk haza mert a gyerekek nagyon várták, és ha már eljöttünk akkor nagyon csalódottak lesznek, hogy haza kell menniük. Így megtartotta.
A héten volt csütörtökön az biztos.
Csucsu: igen szeretünk oda menni, de már úgy vettem észre, hogy a nagyszülőknek is év vége van és már türelmetlenebbek.
Csütörtök este pl. arra keltem fel este mert elaludtam ülve, hogy a bömi ordít mint aki leesett valahonnan. Nagyon sírt, fölugrok kérdezem mi történ, de anyós csak annyit mondott, hogy semmi. Na gondoltam akkor majd reggel rákérdezek a böminél, mert este úgy sírt hogy nem tudta elmondani, aztán meg elaludt.
De nem kellett rákérdeznem, reggel jött hogy anya miért ütött rá a papa a fenekemre?
Na aztán mondam az anyósnak, hogy nem akarok a papának közvetlenül szólni, mert tudom, hogy nagyon bántaná, de szóljon neki burkoltan, hogy legyen egy kicsit lazább. Elvárja, hogy úgy viselkedjen a Bömi mint egy felnőtt. Üljön kihúzva az asztalnál, ne szórjon ki semmit. stb. Az anyós is mindíg mondja, hogy de Feri ez a gyerek még csak két éves!!!!
Szóval lényeg a lényeg az én fiamra ne emeljen senki kezet. Max a Gábor meg én. Ráadásul azt mondta anyó hogy különösebben semmi oka nem volt rá, csak megmutatta, hogy ő a felnőtt. Ez aztán meg tényleg sok.
Azért adódnak olyan szituk amikor esetleg lehet ütni, pl neked is a tócsázásnál, vagy amikor hisztizik a boldba és a földön fetreng, de legyen meg a súlya a cselekedetnek, csak azért mert épp leugrott az ágyról vagy hasonló
Vagy mondja hogy nem fogad szót a gyerek és ráüthet e a fenekére? Aztán ha megengedem akkor talán.
Másnap persze jött, hogy elege van a munkahelyén, mert minden hülye megtalálja. Hát jó, de akkor találjon más helyet ahol le tudja vezetni a dühét, ne a Bömin
Lehet azt mondan hogy fáradtak, és akkor nem megyünk oda, de többnyire ők unszolnak hogy menjünk már, menjünk már. Nekem jobb itthon, nem az a legfőbb mulatságom hogy ott ülök egy hétig.
Na mindegy ennyi. De egyébként jó volt. Jól bevásároltam