Új privát üzeneted érkezett!

Ma megint 4-ig tartott csak az estém,vagyis az éjszakámKép

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Kike!

Isten éltessen névnapodon!

Kép
20150601134430

Katus!
Az jó h éjjel nem kell felfegyverkezned.

Laca éjjel 1kor :shock: és fél 4kor kelt. Most még húzza a lóbőrt, azt se vette észre h az apja megpuszilgatta, mielőtt elment.

Mi du megyünk oltásra.

Kép
20150601134430

Viki:Köszönöm :D
El is felejtettem hogy ma van :roll:
Drukk a szurihoz :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó Reggelt!

A tegnapi torna jó volt és a hatását is érzem! A hasamban olyan izomláz van mint állat!

Kike!
Kép

Viki! Drukk délutánra az oltáshoz!

Tappancs! Drukk, hogy Dávid helyre jöjjön és ne kelljen szondázni!

Ebéd! Tepsis krumpli! :D
Vendég

Írni akartam már neked, h ha rád koncentrálok, akkor nekem Erzsó vagy Zsóka vagy, nem Erzsi. :wink:
20150601134430

Babuli:köszi :D

Viki:sebaj-sokféle képpen lehet becézni :) A volt munkatársaimnak Zsike voltam :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!
Kép

Kike!
Kép
Vendég

Babu!
Mivel túrbózod a tepsis krumplit? Hagyma? Sonka? Sajt? Tejföl?
20150601134430

Marcsi:köszi :D

Nálunk is pár napja volt rakott krumpli:sonkával,kolbásszal,tojással,sajtal,tejföllel-nyam-nyam :D

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! Kolbász, Bacon, tarja és ugyan ugy rakom össze mint a rakott krumplit! :wink:

Sajnos Én most nem ehetek sajtot és tejfölt!
Vendég

Bocsi, elfelejtettem a tej mentességet. Kép

Szabicsek jól aludt?

Megyek, Dundi Cica morgolódik. Jó kis alvókája van.
20150601134430

Viki! Semmi baj! Igeen jól aludt most meg a kiságyban játszik!

Most egy kicsit eltünök mert leszaladunk a boltba!
Vendég

Jó reggelt és jobb éjszakát mindenkinek!!

KIKE Boldog Névnapot Neked :wink: képzelj ide egy nagy csokrot vagy valami fincsit, mert időm se meg (hülye is vagyok) szépsges képeslapokat feltölteni. :oops:

Tegnapi nap totál fogyása:

-90 tápi du-án-(nem önszántábó)
- ezerrel szopi próbálkozástpok közt
-3-om kanál sárgabari kecskemétitől
-75 táp este(nem önszántából)
-2-3 hányás forma :oops: (több mint egy bukás, passz , tenyérnyi folyadék vesztés)
-35-40 ml kamilla tea MAGÁTÓL SZÍVTA ÜVEGBŐL :wink: :P :P

éjjel 2 bő szopi

Reggel:

6.10 nurofen
7.10 antibiotikum
most sakozom, hogy keltem egyen kicsit és reménykedem, hogy ma jobbak legyünk :roll:

Este masszíroztam pocikáját gázok csak úgy röpködtek kaka sehol :roll: viszont lepisilte a bárány derékaljamat :lol: amit ovációval ünnepeltünk, mintha minden csepje arany lenne.S ez most így is van.

Csajok ha ezt túléljük, akkor mindent.
Tessék szurkolni kaka fronton....nem szeretném, ha doki kurkászná popókáját.

No sziasztok felébredt, kezdődik a nappali műszak.Amúgy konkrétan szétestem mert nembírtam aludni éjjel így ma én vezetem az éberségi listát, szét szakad a fejem.........ez legyen a legnagyobb gondom......puszi mindenkinek
tappancs28

Tappancs!
Drukk h ma ügyesebb legyen a legény!

Tejcsid alakul?
20150601134430

Tappancs drukkolok, hogy a mai nap jobb legyen!
Vendég

Tappancsom! Drukk, hogy Dávid egyen és kaka is legyen!
Vendég

Jó reggelt!

Kike, nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!!

Tita, hát az én kicsi fiam meghallotta, hogy másnál sem megy a tápszer. Bealud tegnap du. és 5-kor kelt. Akkor kapott főzit, és természetesen fürcsi után nem kellett neki a pép. Fél 10-kor megébredt, akkor ette meg. Most reggel 3/4 7-kor kb 100 ml ha lement a torkán. :evil:
Ja és egész ájszaka ment a nyöszögés, forgolódás! Iszonyat milyen rosszul alszik!

KépKép
hene

Akatus!
Te saját főzésű hammát adsz Adélnak? Tejcsivel kevered, vagy a főző levével?

Patti!
Milyn éjjeletek volt? Átmant a della?

Véda!
Csabi Maciról kapok képet?

Bencuri Viki!
Bence jobban van már?

Tegnap a boltban egy anyuka azzal fenyegette a kislányát h ha továbbra is rossz lesz, akkor nem hoz neki semmi a Mikulás. Én ezt a fajta zsarolást elég nagy hülyeségnek tartom.

Kép
20150601134430

Viki! Ez tényleg nagy hülyeség!

A kompra akartam írni, hogy Én is elenne vagyok de Anyu kérdés nélkül vett egyet! Össze is vesztünk miatta és Én eldöntöttem, hogy a gyerek legfeljebb akkor lesz benne amikor Anyu itt van!
Vendég

Jó reggelt!

Kike, nagyon boldog névnapot!!! :lol:

Viki, köszönöm átjött a pénz!
Egy fokkal jobb éjszakánk volt, mi is egykor keltünk, fél négykor, hatkor. Ez már jobb, mint óránként. Mondjuk nyöszörgött ötkor is, de akkor hasra fordítottam, és így még aludt egy órát.

Kép
Kép
patr

Jó reggelt mindenkinek! Én ma nem igazán leszek, mert mindjárt indulnunk kell, utána délután óráim lesznek, és csak estefelé tudok majd jönni. A táblit akkor kijavítom. Addig is kike neked boldog névnapot, a többieknek pedig szép napot!
tappancs, nektek drukkolok...

KépKép
muffin

ja, még csak annyi, hogy mi este kilenckor fürdettünk, etettünk, és még azóta is nyomja... most gyorsan fejek hogy utána csak etetni kelljen és tudjunk indulni. de nem tudom mennyire jó ez, hogy ennyit alszik... na mindegy, eldugultam. :)

KépKép
muffin

Ki kért ujjatlan rugdalózót? Tudom hülye vagyok kicsit, bocsánat, de nem emlékszem,de valakinek tuti igértem! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
patr

Evelin, tök jó, h ogy ennyit alszik! Ez a normális! Zsu is így aludt, mindennap 12 órát egyhuzamban! Aztán amikor elromlott, és felébredt éjjel, a 12 óra akkor is megmaradt, csak vissza kellett altatni.

Kép
Kép
patr

gyors jelentés

pelus majdnem szérdurrant akkora volt az éjjeli tele pisivel és KAKSIKÁVAL Is!!!!!!! :P :P

kedve jó vigyorog és szopizik sokat hát majd meglátjuk a pelus cserénél mennyire jó a tejcsi mennyisége.Azt megvárom és utána ha kell tea, táp akkor kap.

nos itt se vagyo

KÖSZÖNÖM ,hogy gondoltok ránk jól esik!!!! :wink:
tappancs28

Tappancs hurrá! Képzelj ide valami hatalmas ugráló szmájlit, tőlem most ennyi tellik. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Tappancs! Nagyon örülök a pelus tartalmának! Így tovább! :D
Vendég

Tappancs!
Láti láti! Hurrá!!!! Most már tessék megnyugodni!

Kép
20150601134430

Sziasztok!

Tappancs!
nagyon-nagyon örülök nektek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
drukkolok hogy azért elég legyen csak a cicizés, de ha tápi kell, sebaj :wink:

AndKata írta:
[quote] írta:gy olyankor csak összebújunk kiéljük a meghittségi igényünket

ez szép :P :)

Evelin!
Emci is alszik elég sokat. este kilenckor evett, reggel reggel én szívtelenül felköltöttem 7-kor :oops: , hogy ne szokjon hozzá a cicim a hibernáláshoz :wink:
örüljünk hogy ilyen jó alvókájuk van :lol:

Kike!
Boldog névnapot!!! :wink:

Viki!
ez aztán hülyeség, de sajna én is nem egyszer hallottam , főként anyukáktól:(
oké, ma fotózkodunk és hozok képet :wink: :lol:

Kép
kimma

a vonalzó meg hülye!
nem tud számolni???

Kép
kimma

Patti írta:
[quote]K írta:épzelj ide valami hatalmas ugráló szmájlit, tőlem most ennyi tellik.

egyetértek :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

Kike! Boldog névnapot kívánok!

Kép
szly27

Halihó!

Adél elég jól aludt 4,40kor kelt enni, utána szunya, csak az anyja már nem aludt vissza, csak alfázott, dacára a Sedatif PC-nek. 7-kor már sikerült volna, csak a leány énekpróbált rendezett :):):)

Egyik körmöm be van nőve, mindig megoldottam eddig itthon, de most nem néz ki jól....Nem akarok sebészhez menni!!!

Tappancs! Juhé! akkor tuti éjjel volt már tejcsi! Rendbe lesztek meglátod!

Kimma! Vonalzó monnyon le!

Babu! A dm-ben találtam kókusztejport, nem valami nagyon olcsó,de irtó finom. Te hol veszek a rizstejet, kókusztejet?

Vik, én csak a krumplit kevertem eddig anytejjel, különben főzőlével szoktam. Pl tegnap dél körül répa+ kruplmli kis főzőlével pépesítve. Délután barack bébiétel. Nagyon csúszott. :)
Kaptál barackot?

Boldog névnapot, Kike!

Na megyek, anyós mindjárt felbukkan!

Kép
andkata

Sziasztok!

Zsike drága, nagyon boldog névnapot kívánunk mi is neked! :D

Megintcsak nincs esélyem visszaolvasni... A táblit láttam, nagyon szuper!!! :wink:

Nóri az egész napos nemalvás után úgy kiütötte magát hogy du 6-kor elaltattam, gondoltam alszik 1-2 órát és megfürdetjük stb, erre nem bírtam felébreszteni. Pedig megetettem, tisztába tettem fél 8 körül, de nem kelt fel rá! :shock: :lol: Így 4-6-ig megint játszottunk, de szerencsére még aludt utána 1,5 órát. Így azért egész jó volt nekem is. Gondolom ezzel már mára is elég volt neki az alvás... :twisted:

Apa jövő héttől dolgozik úgyhogy lehet nálunk is tali!!! Már ha van kedvetek persze... :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Tappancs! Örülök a jó hírnek! :lol:

Kike!
Nagyon szép és boldog névnapot!

Viki!
Köszi kérdésedet, nem haladtam a tanulással, nem is tudom mi lesz, annyi olvasni meg írnivalóm lenne, nem tudok Emmus mellett nagyon ahladni. Tegnap jól be is pánikoltam, nem is tudtam elaludni emiatt.
Lackó Fickó hogy van?

A komp mitt én is összevesztem anyuval (talán már írtam). Te írtad Sly?
A mostohaanyám fia kiskorában elesett vele a küszöbön, a fleső metszőfogát, az egyiket az orra mögül kellett kiműteni. :(

Lányok!
Újabb könyvet ajánlok.
Kovács András Ferenc: hajnali csillag peremén.

Elképesztő jó verseskönyv, kicsit Weöres Sándoros. Én eörest imádom, van olyan jó!

(Amúgy kortárs irodalmunk legjobbja ez a Kovács András F.), na szóval nagyon szép, irtó jó versek, Emma már most imádja, a dallamok miatt.

(Nem kapok jutalékot, :oops: )
Vendég

Andkata! Kókusztejet még nem sikerült találnom! Rizstej a tescoban van és minden bioboltban! A kókusztejport mibe rakod?
Vendég

Amikor még kicsi voltam
Amikor még kicsi voltam
anyám hajába szagoltam,
apám térdén lovagoltam,
s fel az égre, ha szerettem,
nevetésem eregettem.
Amikor már felnőtt voltam,
holdviolába szagoltam,
büszke csikón lovagoltam,
s lába elé, ha tehettem,
nevetésem teregettem.

Mikor aztán öreg voltam,
árvacsalánba szagoltam,
görbe boton lovagoltam,
s ha busongtam, ha nevettem:
pipafüstöt eregettem.

Most, hogy immár nagyobb vagyok,
bennem élnek kicsik-nagyok:
nevetésem azért ragyog
messze, akár a csillagok...

Itt egy vers pl.
Vendég

Viki! Apu gyógyulgat, de még nem az igazi. Ma már egyedül meg kötözésre! Kiviszem, ha kell, de már azért nekem is elég volt minden nap vinni+ Jázmint kelteni kellett miatta és így borult szegénynek az egész napja. Még most is alszik, pedig ha vinném aput, már ébren kéne lennie régen.

Tappancs! Hurrá! Örülök, hogy alakulnak a dolgok! Csak így tovább! [img]http://image.hotdog.hu/_data/members0/772/557772/images/MSNmag./smileyk/sarga/20.gif

Jázmin átaludta az éjszakát, Roli viszont fentvolt vagy 4-szer. Belázasodott és megy a hasa! És! Megitta a Smectát! Ez nagy szó, mert nagyon rossz volt a régi, de szerencsére rájöttek és ez már narancsos. Még majdnem finom! [/img]

Kép
szly27

Tappancs4 Ez akart lenni: Kép

Kép
szly27

Megnyertem a tesz-veszen egy rugós hintát!
Képzeljétek lassan kinőjük a babahintát, kilenc kilóig lehet használni, de már látom is rajta, hogy nem nagyon fér bele! Tegnap ruhában nyolc és fél kiló volt!

Andi, merre vagy?

Kép
Kép
patr

Szly, jobbulást Rolinak!

Kép
Kép
patr

Muffin! Még neked akartam írni, hogy szerintem is legjobb, ha leszeded az egész táblit és újrarakod az új 3-assal.

Kép
szly27

Köszi! Remélem hamar meggyógyul, mert vasárnap keresztelő!

Kép
szly27

Jó reggelt!

Kike, BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
És kitartást mára!

Tappancs, gratulálok!!! Kép

Patti, hátha Zsolti ma is megajándékoz téged néhány óra összebújással :)
csajos 68-as ujjatlan rugid van?

Babuli, tepsis krumpli Kép

Viki, drukk Lackónak a szurihoz!

Viki, ez tényleg kicsit negatív zsarolás, bár néha én is beleesem. Azért igyekszem kedvet csinálni neki a jóra sok kedveskedéssel és pozitív zsarolással, ha máshogy nem megy (pl. ha nem akar Mamáékhoz menni, nekem meg dolgom lenne, akkor "felcsigázom": Ki fog akkor segíteni füvet nyírni a Papának?). Süveges Gergő (tudjátok, híradós az m1-en) írta egyszer, hogy a gyereknevelés igazából zsarolás. Mélyen egyetértek vele Kép Kép

Képzeljétek, mire Oti fölkelt, elmosogattam egy adagot, és megfürödtem, és bekészítettem egy mosást! Extra hatékony vagyok!
Macilány még durmol, reggel 4-kor evett, utána egy órát nézelődött cukin. De nem ám simán emelte a fejét, hanem oldalra fordította, és úgy próbált fölfelé nézelődni, ha el tudjátok képzelni... :)

Kép
Kép
bondi

Szly, Apukádnak és Rolinak jobbulást!

Kép
Kép
bondi

Orsi, köszi a könyvtippet!

Kimma, Akata, gratula a lányoknak a szunyókához!

Kép
Kép
bondi

Szly, sokan lesztek a keresztelőn?

Bondi, köszi, ma nem lesz rá alkalmam, mert sok mindent kell csinálnom. Most aludt el, ahelyett, hogy nekiállnék pakolni, itt ülök!
És most neked fogok csajos 68-as ujjatlan rugit fotózni. Te kérted pár napja?

Kép
Kép
patr

Egyébként gyereknevelés téren egyetértek Bondival, sőt.
Amíg nem volt saját gyerekem, rengeteg elvem, eképzelésem volt azzel kapcsolatban, hogyan kell jól csinálni, én aztán ezeket majd kőkeményen betartom! Na mára EGY SEM MARADT!!!

Kép
Kép
patr

Patti, nem én kértem, de nagyon köszi előre is a fotókat. Árakat is kérek, ha lehet!

Szly, jó készülődést a keresztelőre!
Mi is szervezkedünk a tesómmal, a két kiscsajnak együtt lesz a keresztelője, ha minden jól megy, decemberben, de ha Anyukám óhajának is eleget akarunk tenni, akkor több mint 40-en leszünk :roll:

Kép
Kép
bondi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?