Új privát üzeneted érkezett!

Boboka

Én majd holnap megnézem a folyószámálomon a rajta van e a pénz, mert elvileg már ha Tünci megkapta én még korábban adtam fel bent kéne lennie. Október 17-én adtam fel, és másnap volt a szombati ledolgozás, úgyhogy a postán a csajszi meg is jegyezte, hogyérdemes elsőbbségivel, mert holnap munka nap és akkor megkapják. De azt nem értem nem küldtek semmi értesitést róla. Bár lehet az is jót jelent, mert a családnál újra küldték hogy töltsem ki, mert nem volt nekik egyértelmű a dolog. Most nem ecsetelem tudjátok miért. Na majd holnap megnézem. Aztán záródjon le én is úgy gondolom. Bár jövőre kell azért adóbevallást csinálni róla, tehát akkor újra előkerülnek a papirok.

Kép

Kép
melcsike70

Sütike

Lehet túl sok gyerek jár most az oviba, nincsenek nagyon betegek és ilyenkor nyilván megnövekednek a teendőik.

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Még ma nem is jelentkezett. Vajon merre jár? :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Én meg szépen elaludtam most délelőtt, lehet már nekem is hosszúak voltak az éjszakázások. És a telefoncsörgésre ébredtem fel. Tegnapihoz képest nekem is jobb a napom. A 17-e megviselt és az mellett egész nap iszonyu fejgörcsel ébredtem és déután 4kor jutott eszembe talán vehetnék be fájdalom csillapitót. Egész nap szenvedtem tőle.

Kép

Kép
melcsike70

Megint rosszalkodik a babanet....... :twisted:

Kép

Kép
melcsike70

Ja és képzeljétek el a fejgörcs mellé, kiderült tegnap, Donald kacsa jelmez lesz a Barciéknak az új rocky-s fellépő ruhájuk. Tavalyi már nem felel meg, mert karácsony előtt csináltattuk, és jó drágán varrták meg, és az anyag sem volt olcsó. Most mehet a szekrény aljába. Ez sem lesz olcsó. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Senki nincsen? :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Szia, Melcsike!

Én csak eddig, amíg házidolgozat-írás két sora közben ide vetődtem. Vagy még? Már én is majd elaludtam a megbeszélésen a gyakorlati helyemen, meg persze bőgtem egy sort, volt egy utam potyára, és bőgtem végig. Nagy zuhanás. Nem értem. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mennem kell vissza, írni........

Reagálok majd, ígérem.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Leda privit kapott! :wink:
kisanyácska

:) :) :) ÍME, ITT VOLTUNK, TALÁLKOZTUNK, ETTÜNK-ITTUNK, JÓT MULATTUNK! :) :) :)

Kép
Tünci, Betti, Kisanyácska, Boboka
Melcsike és Sütőtök!
kisanyácska

Halihó!

Van valaki?

Kisanya, hogy haladsz az írással?
Vendég

Vidéken voltam a polgim helyett, én képviseltem egy elnökségi ülésen.

Fél egy körül lett vége, hazaértem és vittem az autót, rárakják a téli cipőket.
Erről jut eszembe tavaly vettem a tök ari kis barna bokacsizmát, tavasszal elraktam dobozba, le a garázsba és most tegnap átdúrtam mindent és nem találom.
szerintem a párom pakolt....

Itt is hideg van, egyre jobban, én sem szeretem, főleg mert hajlamos vagyok ki be ugrálni az autóba és a kabát meg bent marad, mert csak egy percre megyek, minek vegyem fel és ilyenkor szoktam jól megfázni.

Megyek tornára mindjárt, utána meg elmegyek barnulni, úgy döntöttem, ebben a hidegben jól fog esni, rég voltam.

volt egy ismerősöm, aki végigszolizta az egész terhességét, meg ott is dolgozott, kapta a sugarakat rendesen és nagyon-nagyon beteg babája született. Perli az orvosokat, hogy nem vettték észre.....
De valahol azt gondolom, lehet az a rengeteg sugár is rásegített, én nem mertem még a közelébe sem menni, pedig javasolták is.

Betti
Kép
betti0412

Kisanyácska!
Igazán jó a fényképarcunk a képen. :D

Betti
Kép
betti0412

Betti, jó tornát meg jó napozást:):):)

Mi megyünk Lackóhoz, majd utána jövök:)
Vendég

Igy egész szépnek látszok még én is. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, amúgy is szép vagy..

Kép
leda2002

Leda

:oops:

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Ugye nem rég keltetek fel? Ha jól számolom. Mi jó csináltok?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok:)
Vendég

Boboka
Milyen volt Lackónál?

Betti
Kép
betti0412

Haza értetek csajok?

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Mesélted Lackónak, hogy találkoztunk? Képzeljétek én másnap reggel elmondtam Bogikának, hogy találkoztam az Angyalka barátainak a anyukáival. Szeretek vele beszélgetni, ha ketten vagyunk itthon. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Kellemesen elfáradtál a tornán?

Kép

Kép
melcsike70

ÁÁÁ, ne is mondjátok...
Odaértem, férjem hív, hogy fél órája áll a dugóban, menjek be és majd leteszi a kocsit valahol és odagyalogol (18-ig van nyitva az urnatmető, kb. addigra ért volna oda). Mondtam neki, hogy inkább akkor holnap menjünk, addigra megcsinálom a kis fényképet a fedélre, meg lesz időm szép virágot venni.

Úgyhogy most fél percenként kérek bocsánatot Lackómtól, hogy ne haragudjon, hogy csak holnap megyünk be hozzá :cry:
Vendég

Boboka
Megérti biztosan.

Melcsi, érdekes ez, ha rendszeresen járok, egy idő után hozzászokok, de ha kimarad egy hét utána meg vagyok halva. Elszoknak az izmok.
Nem fáradtam el annyira, ez most ilyen labdás (fitt-ball szakszerűen) torna volt és ez nem olyan ugrálós.

Betti
Kép
betti0412

Szombaton bementem még a Westendbe, volt még egy órám indulásig, gondoltam szétnézek kicsit, ha már vidékről felszabadultam, de annyian voltak, hogy azt hittem valamit ingyen osztanak. Utána rájöttem, csak karácsonyi roham van már.

Ekkor jutott eszembe, hogy rengeteg ajándékot meg kell még vennünk és annyira nincs kedvem boltjárni.
Bára tavaly is úgy csináltuk, hogy egy hétköznap délelőtt elmentük és addig nem mentünk haza, míg meg nem volt minden.

Már díszítik a várost nálunk, a gyomrom meg forog. Valahogy mikor ránézek ilyen csillogó sz@rra mindig elhúzom a számat.

Betti
Kép
betti0412

Betti

A Barci amikor felment oviba fél évig én is jártam naponta a konditerembe. Hu de sokszor nem akartam menni, de amikor már ott voltam, akkor gyorsan eltelt az az 1 óra. Az uram csinált edzéstervet :evil: (Most nyert fekvenyomó versenyt a klubba ahova jár.) Rendesen megdolgoztatott akkor engem is. Most az a baj nem nagyon tudok semmit csinálni, mert már a 2. emeletre feljövök is fulladok, amióta volt a embóliám. Hát észre is veszem magamon.

Kép

Kép
melcsike70

Én is szép lassacskán elszoktam kezdeni venni az ajándékokat. Amikor valami értelmeset meglátok, és pont kell valakinek akkor megveszem már ilyenkor. Aztán szépen lassan összegyülöget.

Kép

Kép
melcsike70

Barcié mindig utoljára marad, mert karácsony előtt derül ki mi a trendi náluk mini csajoknál. Ma gondoljátok el késve jött ki az iskolából. Kérdeztem tőle, hol járt, azt mondta egy kicsit beszélgettek még az O-val. A rózsás fiú még meg van. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Na megyek még egy kicsit odabújok a Barci mellé mielőtt elalszik, ma velem alszik, mert ketten vagyunk itthon. Aztán még felnézek, remélem lesz valaki.

Aki előbb elmegy annak jó éjszakát.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi
Neked úgy gondolom nem is szabad ilyeneket csinálni.
Vigyázni kell magadra.
Én csak úgy elgondolkodtam, hogy kérdezted, elfáradtam-e és rájöttem, hogy nem annyira, mert hozzászokik a szervezet.

Csak zárójelben (bejelentkeztem egy kozmetikába testkezelésre). Kipróbálom. Fúrja az oldalam a kíváncsiság, mindent kipróbálok most.
Szóval majd beszámolok az eredményről, ha lesz egyáltalán és nem lehülyézni, tudom én azt magamról...

Betti
Kép
betti0412

Át kell adni a gépet a férjemnek újságolvasás céljából, úgyhogy majd reggel jelentkezem.
Addig is szép álmokat nektek.

Kisanya
Rátaláltam korábbi dilemádra, nagyon megható volt olvasni.

Betti
Kép
betti0412

Betti, én voltam ilyen testkezelés (szerűségen). Egy francia fogyasztó központban, de szerintem nem csak fogyni vágyók jártak oda.

Mit csinálnak majd? Különböző pakolásokat? Ügyi vagy, biztos tök jó lesz:)

Na megyek én is, gyorsan rendet rakok, és élvezem, hogy 10 percnél tovább fog tartani a rend, mert férjem pókerezik a haverjaival, úgyhogy csak később jön haza:) Utána meg megnézek valami csajos filmet, mert azt is csak ilyenkor tudom. Vagy elalszok időben:):)

Olyan gyorsan eltelik ez a pár óra, annyi mindent szeretnék megcsinálni, meg pihenni, aztán mindig tök fáradtan esek be este az ágyba.. Ez van, ha a hétvégén nem tudom megcsinálni a dolgaimat, hétköznap kéne pótolni... De nagyon lusta vagyok ma........
Vendég

Én meg most jöttem vissza, amikor elmentek. :(

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Remélem már otthon vagy? Holnap dolgozol?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, vagyok ám, csak közben pakolászok, lehet, hogy nem tudok olyan gyorsan reagálni. De jártomban-keltemben mindig ránézek a babanetre:)
Vendég

Süti, elküldtem a képeket:)

Melcsike, neked is mégegyszer :oops: bocsi
Vendég

Boboka

Nem baj inkább kétszer mint egyszer se. Köszike.

Kép

Kép
melcsike70

:)

Szerintem Tünci is lassan hazaér, de már lehet, hogy csak az ágyikóba bemenni lesz ereje :cry:

Pedig ma lesz grace klinika is:)

A rendrakással haladok, de még hajat is kéne mosnom, így szerintem megint lesz vagy 11 óra, mire ágyba kerülök...

Leda, vagyunk ám, merre vagy? :)
Vendég

Ha ilyen soká végzel Boboka mikor lesz a csajos film?

Kép

Kép
melcsike70

A csajos filmet úgy látom elfelejthetem... :cry:

Pénteken néztem meg a Holiday c. filmet, csak ajánlani tudom, nagyon jó:)

Csak férjemmel ilyeneket nem lehet nézni, szerinte csak a lövöldözős filmek a filmek:):)
Vendég

Az én férjem sport tévéadókat nézi, ha van hol. Mert két tévénk van az egyiket én a másikat, a Barci nézni. És a távirányitót nem szoktuk kiadni a kezünkből. A Barci még wcre is viszi magával, nehogy lenyúlja valaki előle a tévét.

Kép

Kép
melcsike70

De azért a hiradót megengedjük neki nézni. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Úgy látom nőuralom van nálatok Melcsike :wink: Helyes:):)

Melcsike, ne haragudj, de most elmegyek hajat mosni, utána meg beesek az ágyba.

A grace klinikát felveszem, már nincs erőm megnézni. Viszont szép rend lett itthon:):):):):)

Pusz, jó éjt
Vendég

Én is megyek nézem a tévét az ágyból kényelmesebb.

Jó éjt.

Kép

Kép
melcsike70

Ügyi vagy Boboka. Rend a lelke mindennek. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Többiek nektek is jó éjszakát. Ma nem sokan voltatok fenn. :(

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok, jó reggelt !!

Tegnap annyira fáradt voltam, hogy már a gépet sem kapcsoltaam be este, az uram is aludt már, elmúlt 9 óra mire hazaértem, lekéstem a buszt is...
Ma nincs mese, kabátot kell venni ,emrt tegnap remegtem hazafelé, meg vártam a megállóban,hétvégére meg havat is mondanak..

Nagyon rossz napom volt a melohelyen, összeszólalkoztam a közvetlen kolleganőmmel..mielőtt elmentem nagyon jóban voltunk és most annyira más minden..tőle is csak azt kapom, ohgy túl kéne már lenni, mert volt itt egy lány,aki halott babát szült és egy hónap múlva már el is felejtette, nekem meg eltelt majdnem 4 hónap és mért sírok még....annyira zokogtam az öltözőben,ne mtudtam abbahagyni, egy agglegény férfi kollegám vígasztalt egyedül..ez is röhej, hogy ő ért meg, a nők meg így viselkednek...sírva mondtam, hogy milyen nő az, aki egy hónap alatt elfelejti a halott babáját és különben se biztos, hogy így volt, csak ő se mutathatta már...
Annyira sok ez, nem tudom tartani magam, úgy mentem vissza helyemre, hogy a szemüvegemalatt még folyt a könnyem és így beszéltem a vásárlókhoz...és nagyon sokan vannak a 11 óra alatt nem volt megállás, szüneten egyszer voltam 20 percet...

A párom is írta, hogy előadás közben egysze csak beléhasított, hogy mennyire hiányzik neki Viola és könnyes lett a szeme, ott mindenki előtt és alig tudta tartani magát...

olyan nehéz most...

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt.

Tünci

Nagyon sajnálom, ezt az egészet, én sem tudnék másként reagálni a dolgokra. A kolleganő is milyen nő, csak gondoljon bele, ha ő elveszitené a gyerekét. Túl lenne rajta a szerencsétlen 1 hónap alatt. Egy élet is kevés rá. Mi már tudjuk. Sajnos. :cry: Ja és hidd el az olyan emberek, mint az agglegény kollégád, látod soha nem tudni kiben mi lakozni. Ő benne kedvesség és megértés. A másik kolléganő aki a halott babát szülte túl van rajta? Látszólag......... :( De ezen soha nem lesz ő sem túl.

Egy meleg kabát most már minden képp kell. Hidegek vannak már nagyon.

Kép

Kép
melcsike70

Többiek hol vagytok?

Ebéd előtt ma nem nagyon tudok benézni, mert mennem kell egy pár helyre. Most van autóm ilyenkor szeretek mindent elintézni. HIdeg van a kerékárhoz. :x

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?