Új privát üzeneted érkezett!

Erika! sajnálom, hogy így összejön minden! Kitartás... :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Márti! szép a kocsi!

Bocika! tényleg nagyon jól néz ki a polc, ügyesek vagytok!

Kati! gratulálok a kisfiadnak!

Zöldi! nagyon szépek a hordozó kendők meg a kis ruhácska! ügyi vagy! nálunk anyukám varrogat néha, de szegénynek most semmi ideje, pedig ő varrná az ágynemű huzatot meg a baldachint is a babónak.

Andy! szép lett a falfestés, ügyi a párod! én is szerettem volna ilyesmit, de nem mertem belekezdeni, így maradt a tapéta, úgyhogy most irigykedem :lol:

Kép
Kép
Kép
erika26

Csaki, Kati! köszönöm!

Kép
Kép
Kép
erika26

Kati: Nektek meg hatalmas gratula a szobatisztasághoz :)))))))
Vendég

Jaaa.... és most vettem meg egy rugalmas kendőt a teszveszen... nem olcsó de még mindig olcsóbb mintha a készítőtől vettem volna... (új kendő, eredetileg 6000 körül van postával így meg 4400 postával)... Aztán majd meglátom mi lesz a Nandum sorsa... lehet, hogy majd mindkettőt eladom és veszek egy Didymost vagy Lanát... (jaaa... meg ugye van egy Premaxx babybagem is amit ugyancsak el fogok adni ha visszakapom a kölcsöből... a háromból csak összejön majd egy kendő)
Vendég

Orsi:üdv köztünk...én is a MÁV-ba szülök:Dna majd elmondjuk egymásnak milyen volt:D

eda:ha nem muszáj én nem kérem de ha nem birom akkor lehet hogy élek majd a lehetőséggel.ugyis a helyzet hozza és azt kijelenteni hogy tuti nem kell azt nem merem.

már alig várom a pénteket..:CTG és UH...
remélem minden rendben lesz,.

na most ,megyek sütizni mert van egy fini trüffel szelet a hütőmben:Dnyamm-nyamm

Kép

Kép
nikianya21

Vezetés: nekem még simán megy. Imádok! Most inkább az a gondom, hogy egyedül nem szeretek menni, mert mi van ha akkor jönnek a fájások??? Nekünk egy Ford Focus kombink van, de marha kényelmes.

Ibernuska: gondolkodtam én is ilyen tanfolyam elvégzésén. Talán később. Így is annyi felesleges papírom van, hogy már hegyek állnak bizonyítványokból, aztán nem megyek velük semmire. Itthon még annyi ötletem lenne, de a fránya anyagiak beleszólnak. Általában úgy megy, hogy látok valami tuti, és én annak az olcsó változatát próbálom megtervezni, aztán apát beoltom, hogy ilyen meg ilyen kéne, és mivel ügyi, nagy részét megcsinálja! :lol: :lol: Mondjuk a vágyam egy új ház, amit a saját ízlésem, tervem alapján lehetne megépíteni. Fejben már készen van! :lol:

Erika: remélem hamar rendeződtök.

Kati: gratula a szobatisztasághoz.
Vendég

Sziasztok!

Gyors helyzet jelentés:
ma megvolt az NST 8 órára mentem utánna uh, a szokásos vizsgálatok 13 óra volt h elhagytam a kórházat.Most hulla vagyok megyek is pihenni.
Mindenkinek jó éjszakát!!!!

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

A vérvétel miatt úgy elfáradtam, hogy délután hazajöttem melóból alukálni egyet... :D most keltem... :D

Vettem pár szem körtét, és úgy csinálnék valami sütit!!!!! Esetleg megsüssem kis fahéjba? Tippek?

Ja és a lényeg: Hónapok óta mondom a páromnak, hogy egyetlen kérésésem van Domonkostól, hogy szeretnék eljutni a Vörösmarty téri karácsonyi vásárba, úgy szeretem a hangulatát. És ma láttam a híradóban, hogy a hétvégén nyitnak!!!!! Juhééééééééééé

Kép
mannababoca

Legújabb névpárosításunk:

Manga Ica

:twisted:
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, én hulla vagyok!

Megjöttünk az nst-ről, meg a dokitól. Hát nem volt valami aktív a baba, de azért jó lett. A doki meg egy hetet adott, azt mondta, épphogy zárt a belső méhszáj... :shock:

Szóval lehet beelőzök mindenkit.... 8)

Most visszaolvas!

Kép

Kép
dcili81

Kati nagyon ügyes kisfiad van, gratula neki!

Erika remélem helyrejön minden! Kitartást!

Boci az én párom is ilyen ezermester, jó nekünk, nem? 8)

Az előbb azt hiszem elhagytam egy adag nyákdugót..., remélem még ma éjjel nem megyünk szülni!

Kép

Kép
dcili81

Mush - ment privi :D
Vendég

Márti nekem sem megy már az ülés, tegnap kifejezetten kínlódtam, mert sehogy se volt jó! Klassz a kocsi!

Vezetés nekem már nem megy, kényelmetlen. A faluban még oké, de messzebbre már nem megy...

No a sex nálunk nem indított be semmit..., sajna pedig bíztam benne!

Kép

Kép
dcili81

Hűha, mindenki tele van ilyen NST meg CTG jelentéssel, én még azt sem tudom, h mik azok :roll:
Nekünk itt semmi ilyesmit nem mondtak, h csinálnának...Most lassan 37 hetesen csak annyi a feladatom, h elmegyek a családdokimhoz a szokásos ellenőrzésre (vérnyomás, súly, pisi), majd pedig 39 hetesen, ha addig nem szülök meg vissza kell mennem a nődokihoz, akkor majd néz méhszájat...Amit utoljára akkor látott, amikor 5 hetesen megtudtam, h babánk lesz :roll:

Amúgy sétából visszatérve nagyon kezdett fájni, szúrni mindenem, nem igazán tapasztaltam még ilyet, kicsit ilyesztő volt...de most már tudom, h hosszabb sétákat azért már nem vállalok be

Mindenkinek jó éjt, senki ne szüljön meg időnap előtt!!

Kép
galzsuzsa

sziasztok.
miutan ma reggel fenyesre suvickoltam az irodankat es atrendeztem az egesz, ma este apa ujra osszetette a gepet, igy most mar ujra leszek! tegnap ota van mit olvasni! :twisted:

manna. hat ha az olyan egyszeru lenne! :) sajnos nincs mas, aki megcsinalja vagy segitsen. szoval ram maradnak a takaritas gyonyorei. mivel pentek ota meg se alltam, ma estere mar fajt a hatam. azt hiszem holnaptol kicsit lazabbra veszem a figurat. kicsi takaritas/pakolas, kicsi tv/babanet. :wink:

boci. kiraly a polcotok!

zoldi. mi volt ctg-n? kituztetek az idopontot?
koszi a hordozot. irtam privit fizetes ugyben.

berni.koszi szepen! megkaptam.

orsi. szuper, hogy hazaengedtek es sajnalom, hogy igy rad ilyesztettek!

KépKép
KépKép
mush589

Cili: kitartást! Ha meg menni kell, akkor menj! :lol: Dániel már szép nagy baba, semmi baja nem lenne ha most megszületne. Mi éppen az előbb beszélgettünk a babánkkal, hogy jövő hét végéig bírja ki, aztán már jöhet.

Én holnap megyek dokihoz, majd kiderül hogy állunk na meg fekszünk. A védőnő ma nem akarta elhinni hogy a kölyök szíve köldökmagasságban van, pedig mondtam neki hogy az NST-n is oda rakták a kütyüt. És hát ő is ott talált szívhangot. Most jól beparáztatott, hogy hát ki tudja hogy fekszik, lehet még faros is. Na én kiakadtam, mivel 26 héttől eddig a doki koponyafekvésűnek mondta. Na holnap kiderül!
Vendég

Luca Felícia
Luca Bianka
Luca Nikolett(a)
Csilla Felícia
Csilla Bianka
Csilla Nikolett(a)

Eddig ezek a kombinációk vannak... (nézzük a neveket, az eredetüket, a 2006-7-es gyakoriságukat... így esett ki a Csenge)

Még nem adjuk fel... talán lesz a vajúdóban egy utónévkönyv :)))))
Vendég

Sziasztok!!

Megjöttünk mamázásból...rakok fel pocis képet ahogy ígértem.

Kati :gratula a szobatisztasághoz

Erika:kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cili:neked is megy a drukk,gondolom meglepődtél mikor mondta a doki...

akkor a képek: Kép

Kép

solya051020
Káld

Bocika:de tessék még csak ilyen jókat kreatívkodni,legalább lesz ötletem milyen melót adok apának :lol: :lol:

solya051020
Káld

Csaki most is lehet szavazni???? Akkor Luca Bianka, nekem ez nagyon tetszik!

Hát néztem egy nagyot mikor a doki benyögte, hogy mi van... Sőt előtte a szülésznő is azt mondta, hogy a hétfői nst-n fogjuk megbeszélni a következő alkalmat, de lehet, nem is lesz következő alkalom!

Nagyon nem bánnám, ha jönne, már türelmetlen vagyok!

Mikor mondtam a páromnak, hogy mit mondott a doki, felcsillant a szeme... akkor előbb vezetheti a teherautót? 8) , imádnivaló!

Kép

Kép
dcili81

Beraktam a plüss macikat fürödni a mosógépbe, kiváncsi vagyok mi marad belőlük.. :D

Ja és kaptam ajándékba egy drágább babaruha szettet még régebben ajándékba, most látom, hogy csak kézzel lehet mosni..... :shock: :shock: köszi! Ez is sokat lesz rajta!

Kép
mannababoca

Egyébként már mindenki szülni készül???? Én parázok, nehogy beinduljon... ma egész nap keményedtem, most estére meg olyan banzáj van a hasamban, hogy csak lesek... és folyamatosan és órák óta... szerintem tutira megvan a mai 10 mozgás :twisted: :twisted: :twisted:

Asszem a hidegfront lehet a ludas... csak nehogy emiatt beinduljon a szülés... Nekem még kell minimum 1-2 hét...
Vendég

És képzeljétek soha a kilenc hónap alatt nem voltam kívánós, de most megláttam egy szakácskönyvben azt az igazi nagyim féle fánkot. És eszembe jutott nagyim baracklevára, a kerti fáról...nyami

Kép
mannababoca

Solya szép pocak!

Mush azért lassíts, nem hajt a tatár, majd kész lesz minden egyszer!
Nekem is kellene ezt-azt csinálni, de egyszerűen nem megy! Majd meglesz, nem idegesítem magam rajta!

Kép

Kép
dcili81

Manna: OK lesz, én is mosógépben mosom a plüssöket :) (nekem is vannak 30 éves gyöngyszemeim:))))) (Lilla egyik kedvence az én régi ezeréves babám a maga begyapjasodott hajával:) (régen énekelt is meg sírt meg nevetett... volt benne egy mini lemezjátszó, ha az ember kihúzta a cumit akkor elindult... és lehetett benne cserélni a mini lemezeket... csak sajna elhalálozott a szerkezet, hiába próbáltuk megjavíttatni)

Vera: miért érdekes a méhszájad állapota? A szülés attól függetlenül is akármikor beindulhat...
Vendég

Csakegy: Csilla Nikolett

Orsolya: OK, majd kitalálok valamit! :wink:

Manna: én is most vagyok kívánós. Minden édességet fel tudnék falni! Eddig meg tök normálisan ettem.
Ja és nekem egyben maradtak a plüssmacik!

Cili: apa nagyon aranyos lehet a teherautóvezetéssel!
Vendég

ja... és nekem is olyan durva zabálhatnékom van folyton, hogy csak lesek... egész terhességem alatt nem volt ilyen... (megpróbálom az esetek többségében almával vagy fekete csokival helyettesíteni a sütiket de nehéz dió... a szülésre félretett édességek első kupacát pl. azonnal kivégeztem... a másodikat csak azért nem mert a férjem eldugta:))))
Vendég

Ehetnék: leküzdhetetlen! Nem bírok saját magammal!
Ha bírnám egész nap sütném a sütiket, és tömném magamba! Már mondtm a páromnak, hogy muszáj lesz leállítania az evésről, de azt mondta, hogy ne aggódj majd leadod...

Kép

Kép
dcili81

azt hiszem en is megprobalom EDA nelkul a szulest, de azert csak legyen keznel. ki tudja, hogy mennyi ideig tart a szules es 24 ora utan mar valoszinu, hogy nem leszek a toppon. :roll: :oops:

bebic. en se voltam CTG-n;NST-n, mert itt nem is kuldenek! :wink:

orsimorsi. udv a csapatban! irjal magadrol tobbet is!

gabi.boci. nekem meg csak a korhazi cuccosban levo rucik vannak kimosva kivasalva. hetvegeig nem tudom kimosni oket, mert nincs hova tenni, viszont szerdan mar szetszedik a konyhat es a mosogepet is kikotik (1 honapig nem lesz se konyhank, se mosogepunk). szoval majd ket nepom lesz, hogy mindent kimossak. :? :roll: :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Csaki:nekem a Luca Nikolett tetszik ezek közül a legjobban

solya051020
Káld

Evés:nekem az elejétől megvan az édesség evés utáni vonzalom,minden evés után kell ennem vmi édességet,különben nem is tudom mi lenne :lol: :lol: ,még az a szerencse kilókban még nem mutatkozik...

solya051020
Káld

Bkati: gratula nektek a szobatisztasághoz!

Erika: örülök, hogy apósod jobban van :) a többihez meg kitartás!

Zsuzsa: a hosszabb séták (pölö bevásárlás) már nekem sem mennek, fájok mindenhol...

Csakegy: nekem is a Luca Bianka tetszik a legjobban (főleg a Luca :D)

Berni: megnéztem, amit küldtél és 10 percig röhögtem, hogy hogy fogom én ott elérni. Ezt tuti egy vemhes csimpánz találta ki :lol: :lol: :lol: Mindegy, azért megpróbálom...

Most jöttünk haza dokitól, Kicsikristóf végigpörögte az odautat és az egész várakozást (szerintem stikában egyszer tuti ki is nézett, mert azt hittem, szétszakadok alul :D).

Szóval a paraméterek így 35+3 hetesen:
zárt méhszáj, kissé megrövidült portio (ez utóbbi mi a fene? :shock: )
BPD: 97 mm
FL: 70 mm
AC: 318 mm
Becsült súly: 3328 gr :shock: :shock: :shock: :shock:
Koponya a bemenetre ill. (ez most azt jelenti, hogy beilleszkedett a feje?)

Szóval, nem kicsi a drága, még a +/- 10%-kal is 3 kiló, és papíron van még 1 hónap! Hogy fér bele az én 152 centis kis testembe :lol:

Jövő csütörtök délelőtt pedig megyek az első NST-re.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.11.18 21:18-kor.

Kép

Kép
gabilany79

ma mar 4edszer csuklik a babam. :lol:

orsi. egy darabig volt vonalzod, de aztan eltunt. mit csinlatal?

sarmi. szepen alakul a pocid.

marti. jo a kocsitok!

berni. en szinte minden nap vezetek! nem mondom, hogy hu de kenyelmes, de azert nem gaz (meg!). nekem meg ovterelom sincs. :oops:

szex: nalunk apa benne lenne, de en mar olyan hatalmasnak erzem magam, hogy nem igazan van kedvem hozza, de lehet, hogy meg lesz... :wink:

kati. hogy csinalta anyukad?

zsebi, gabi, berni ezt volt a konyvemben:

"A Keztocsatorna tunetegyuttes

A keztocsontok alkotta csatornaban futnak az ujjak mozgasaert felelos inak es idegek. A terhesseg alatti altalanos verboseg miatt e csatorna fala is megduzzad es nyomja a kezidegeket, igy faj a csuklonkm az ujjaink pedig bizseregnek, szurnak, Ez az allapot ejjl rosszabbodik, de ha a kezunket a parnara tesszuk, mersekelhetjuk a folyadekfelgylemles merteket. Reggelente az legyen az elso dolgunk, hogy lelogatjuk a kezunket az egy melle es alaposan megrazzuk.
Ha a fajdalom zavaro, az orvostol kerhetunk kezmerevitot. A panasz a szules utan altalaban megszunik."

Gondolom erre meg jon a vizesedes is a ti esetetekben.

KépKép
KépKép
mush589

vki tud olyan oldalt mondani nekem ahol meg lehet nézni az uh-s adatokat,mikor mekkorának "kell" lennie,vagy Aida oldalán nincs ilyen?Mert nem találtam ott ilyet,vagy csak rosszul kerestem?köszike

solya051020
Káld

Mush: köszi a kezes infót. Hát, remélem is, hogy tényleg elmúlik, mert borzasztó kellemetlen...

Kép

Kép
gabilany79

Solya! Még egyszer és utoljára! :wink:

http://www.gravidanzaonline.it/medico_r ... nline.html

http://dilidomino.freeblog.hu/archives/ ... i_meretek/

A 3. egyelőre nem műxik, de mindjárt megnézem!
sinaszi

http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Valamiért nem nyitja meg, de elvileg itt is vannak méretek...
sinaszi

Solya, Cili! köszi mindenkinek a biztatást!

Cili! gondolom már nagyon izgatott vagy. fura , hogy már tényleg bármikor megszülethet az első bébi, persze Verzso ikrei után.

Vera! úgy látszik Iza nagyon jól érzi magát! de ki tudja, lehet gondol egyet és gyorsan kibújik!

kiváncsi vagyok ki megy először és kezdem érezni, hogy közeleg az én időpontom is, kezdek én is parázni

Csaki! Manga Ica nagyon jó! :lol:

Kép
Kép
Kép
erika26

erika. remelem jobbra fordulnak a dolgok. kitartast.

gabi. nincs mit. orulok, hogy megtalaltam nektek.

furi, mert ezer eve nem olvastam babas konyveket, de mivel nem tudtam itt tolteni orakat veletek, ujra olvastam ezt-azt, es errol pont olvastam.

csakegy. Luca Biankara szavazok. szerintem az nagyon szep!

ehen halok. ma meg csak egy banat es egy kis rantottat ettem. azt fel egy korul. :roll:

KépKép
KépKép
mush589

en meg nem izgulok. nekem meg mindig nagyon tavolinak tunik a szules. ha nem viszketnek meg birnam 2-3 honapig. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Még egy:

http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html

Szép, csini pocik vannak! :D
sinaszi

mindeki elaludt?

KépKép
KépKép
mush589

jo ejt. at kell engednem a gepet apanak kulonben a munkasok nem kapnak fizetest! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi! Hol csavarogsz? Remélem, hogy minden oké volt dokinál! Adj magadról életjelet!

Márti! Verda nekem is bejön! Különösen a színe! És hát nekem is jó volna egy ilyen barátosnő! :wink: :lol:

Csaki! A Luca Bianka nekem is tetszik!

Orsi! Lehet, hogy Luca napján születik a leányzó... ezért lesz ez a második neve?
sinaszi

Vera! Hogy ennyire megfordultak a dolgok... Most meg már nem akarsz szülni??? Azért irigykedem, mert szerintem Te leszel az első!

Én is túl akarok már lenni rajta... Nyűgös vagyok!!!! :?
sinaszi

Mushi! Munkások ráérnek... pláne, ha fizetni kell! :twisted: Most a Te kikapcsolódásod minden előtt! Ennyi munka után megérdemled! :lol:
sinaszi

Sziasztok!

Visszaolvasni később tudok!

Dani fiam már javulóban van. Hétfőn kiderült mi volt konkrétan a baja. Még hurutosan köhög, de már sokkal jobban van. Láz nincs. Étvágy pocsék, de majd csak ez is jobb lesz.

Én ma voltam NST-n. Minden Ok. Rengeteget mozgott közben Gergő. Voltam a védőnőnél is. Súly, pocakméret egyezik az előző hetivel.

Jövő hét kemény lesz.
Kedd NST
Szerda Vérvétel
Csütörtök vévétel eredmény, védőnő, ha belefér házidoki (EKG...), délután nődoki
Péntekre eddig semmi

Remélem addigra meggyógyulok!

Na megyek! Jó éjt mindenkinek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na! Én is fekszem, mert holnap "doktorlátogatás" és NST...

Jó éjt, LÁNYOK!

Kevésszerpisifelkelős, szépetálmodós, nyűgnélküli szép éjszakát mindenkinek!
sinaszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?