Sziasztok!
Ma egyenlőre még nem görcsöltem, így most próbálok kicsit visszaolvasni, és írni nektek!
Ranita: voltál dokinál? Mizu? Anyósod hogy van, megvolt a műtét ugye?
Edi: mikor is tesztelsz? Nekem is iszonyat fájt a fejem, és azt hittem másnap megjön, de nem és harmad nap se és…. Sokadik nap se, mert + lett a teszt. Holott nekem mensi előtti este leszakad a fejem és most is így volt. Csak mensi nélkül
Nagyon drukkolok!
Nyanya: én volt, hogy 2 doboz lh tesztet elhasználtam, mert későn volt a pém. Pár hónap tesztelés után én feladtam, mert egy vagyont költöttem rá.
Én is szedtem a clostit. Nekem elvileg volt pém csak mi is kipróbáltuk. Sajna nekem nem jött be. Cisztám lett tőle. Furi, hogy a dokid nem rendelt vissza uh-ra. Én ilyet nem olvastam sehol, hogy 3 hónapig védekezni kéne a closti mellett. Gondolom azoknak szól ez akik nem akarnak babát nem?
Azt nem tudom a fiam hogy bírja ezt a sok ébrenlétet, de én már alig-alig. Ma is csak egy órát aludt. Bár most játszik, illetve mesét néz.
Bikfy: veled mizu? Piri? Jó lenne, ha megjönne és kezdhetnétek az új hónapot és nem szórakozna veled a szervezeted!! Utólag grat a párodnak! Reméljük most már teljes gőzzel ő is a babára fog koncentrálni.
Pingi: hogy vagy? Nemsoká mész afp-re
A szúrások ok, hogy nő a méhed és nyúlnak a méhet tartó szalagok. Ha nagyon gyanús akkor inkább menj dokihoz!
Vernike: azért óvatosan a nagy rohangálásokkal! Mikor mész dokihoz legközelebb? Lázra rubophent is lehet bevenni, de remélem nem lesz rá szükséged.
Szupi, hogy véglegesítik a szerződésed! Azért így nyugodtabb leszel.
Princzike: akkor ha jól értem a jövőhéten elkezdődnek nálatok a vizsgálatok ugye?
Enci: szuper, hogy jó lett a genetikai uh eredménye és grat a kiscsajhoz!
Ácica: örülök, hogy ti jól vagytok!
Irdab: gyere sűrűbben! Nemsoká vége a ciklusodnak. Drukk!!!
Nita: neked is mennek a drukkok. Egy hét múlva lehet tesztelni
Teri, Luli: piri miatt
Luli: Sajnálom, hogy nem lett túl jó az eredmény. Ha megvan a lelet azért írd majd meg az értékeket. Ja és szerintem azért nem lehet megszakítással, mert akkor a te nedved is belekerülhet.
Euo: köszi a tippet. Akkor iszok egy kis alkoholt
Szuper, hogy jó lett a toxo eredmény. Hajrá babaprojekt!
Judy: te most hogy vagy? Hát az tuti, hogy most nagyon szarban van kis hazánk. Reméljük azért lesznek szebb napok is!
Szilvi: neked grat a babához. Nem is írtad. Meg nem is nagyon írsz ide. Hogy vagytok?
Anuk, Nikole, Jucc, Bea, Mimi, Loulou, merre vagytok?