Új privát üzeneted érkezett!

Sina,bocika:
Nem vetünk átlapolósat, mert ahogy kivasaltam a ruhákat, 36 db 56-os bodynk lett... :oops: :roll: Így veszek még olyat is, az öltöztetésben legalább már van rutinom..:)

NST,CTG: cáfolok :lol: Jövő héten megyek, holott betöltött 34 leszek. Na jó, ha mensitől számoljuk, akkor betöltött 35..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Ma voltam dokinál! Levette a sztreptot, megnézte a méhszájat és ahogy jöttem haza éreztem folyik valami! Itthon kiderült vér! Szerintetek ez normális? Zöldi doki néni?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

enikő:szerintem hívd fel a dokit... Barna vagy piros?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csakegy! Nem látom Zöldi válaszolt-e, de én is tudom a választ! Azért, mert EDÁ-t eleve azoknak kötnek be, akiknél valamilyen okból elhúzódik a szülés (nem tágulnak kellő képpen, stb) és a császár lába is lóg a levegőben. Nagyon kevesen kérik, ill. idő sincs rá, hogy egy normál tempóban haladó szülésnél EDA-t kössenek be!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Megebédeltem, anyu féle paprikás csirke anyu féle barackbefőttel :) Nyilván az utsó előtti falattal ettem le magam :twisted: :lol: , póló Bioponban...

Manna: én is rengeteget agyaltam és jól körbejártam a témát, mielőtt döntöttem, és sajna nálunk előre kell kérni, ezért is műxik nálam fordítva (inkább kérem és aztán meg lehet, hogy nem). Másrészt meg azért, amit már írtam :D

Köszi a rucis hozzászólásokat :)

Mági: 36 body az jó sok body :shock: :lol:
[quote]r írta:ugi alá is adhatsz hosszú ujjú bodyt, ha a rugi nem túl vastag.

Aha, akkor ezzel most kicsit bonyolódott a helyzet a fejemben :lol: , de remélem, rá fogok érezni ezekre a dolgokra :roll:

Enikő: rémlik, mintha olvastam volna, hogy ez előfordulhat a sztreptos mintavétel után :? (de mérget nem vennék rá)

Kép

Kép
gabilany79

Na... reggel megvolt a tippjeim szerint első jóslóm... de nagyon jósló volt mert alig éreztem és másodpercek alatt elmúlt...

Zöldi: "Amúgy miért iszonyú úgy nyomni, hogy nincs fájás? Ha kicsit érzi, és nyom, az tökéletes! Miért kell, hogy fájjon?"

Én csak annyit tudok, hogy fájás közben nekem marha könnyű volt nyomni, szó szerint rásegített a nyomásra, tudtam mikor az ideális... ahogy csökkent ez az érzés, úgy nehezedett a nyomás... gondolom ez így van kitalálva... amikor meg teljesen elmúlt a fájás akkor már esélyem se volt nyomni, egyszerűen beiktattam egy pihenőt és kivártam a következőt. Nem tudom mi lett volna ha nem érzem mikor és milyen erővel nyomhatok, nekem kellett a fájás a tökéletes nyomáshoz... (megjegyzem a kitolásnál nem a fájás maga fájt, arra nem is emlékszem, hogy milyen volt, maga a tény, hogy a gyerek alul szétfeszít volt a kellemetlen része a dolognak... de ott hamar jött a megkönnyebbülés...). (gondolj bele milyen mondjuk nagyWCzni ha nincs semmi ingerenciád a dologra... vagy mondjuk csak nagyon minimális van)

A fájás meg ugye maga a méhösszehúzódás, ami szerintem megadja a szülés "ritmusát". Ha sikerül ezt simán tompítani az marha jó csak ugye ha elszúrják az adagolást akkor lehet, hogy pont ezt a ritmust veszik el ami szerintem kifejezetten segíti a nőt a vajúdás és a szülés alatt...

Én mondjuk a baba miatt nem akartam/akarok EDA-t mert nem hiszem el, hogy nem megy át semmi (mondhat mindenki amit csak akar), nem hősködésből, mert ki a fene szereti a fájdalmat? (egyetlen dolog volt csak ami miatt komolyan vaciláltam azon, hogy megrendeljem-e: az esetleges oxitocin... mert amellé szerintem majdhogynem kötelező... de szeretem az orosz rulettet)

Bkati: Jobbulást mindkettőtöknek!!!!! Gyógyulj meg gyorsan!!!!! (ezt a szívást...). Szakmai cikkek: Hááát... én simán folyamatosan nyomon követem a híreket, az elemzéseket és ennyi... többre nincs se időm se energiám... utána majd feltornázom magam a régi szintre. Nevek: anyósom Panna... örömtáncot lejtene ha azt kapná a kistesó, azt az örömet meg nem szerezzük meg neki:)))) (Emma anno felmerült csak valahogy nem tudom elképzelni, hogy legyen egy Emmánk...)
Vendég

Mági! Az nem kevés! 36 db!? Rajtam apa szokott röhögni, hogy mennyi cumóka van, de szerintem nekem sincs annyi! Azta!!!

NST! Protokoll szerint betöltött 36. hét. De ahogy látjuk, a protokoll már korántsem egységes! Általában adott kórházon belül egységes már csak...

Enikő! Szerintem is hívd fel a dokidat! Bár egy hete Andy volt hasonlóan és a dokija szerint ez ilyenkor már akár normális is lehet, én azért hívnám a dokit!
sinaszi

Enikő: sajna lehet ilyen a végefelé a vizsgálatok után... én most ezért fogom megkérni a dokit, hogy ne piszkáljon többet a szülésig...
Vendég

Az EDA-hoz csak annyit, a normális helyeken úgy adják, hogyha már elindult a tágulás, nem akkor, hogy juj van egy fájásom, mert akkor tényleg elhúzódik, ha beindul a tágulás akkor kapja az ember, majd ha már kitágult és a szülésznő látja, la kitolási szak előtt felfüggesztik és akkor már érzed és tudod nyomni.

KépKép

Kép
orsimorsi

sina:hát igen, anyós is szerzett, többrészletben jött teszveszen, plusz Annámról is maradt egy csomó..:) kissé elsámoltam magam, de max. eladom :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! Inkább legyen több, mint kevesebb! :lol:
sinaszi

M múlt héten voltunk először CTG-n ezen a héten UH és CTG ,jövő héten csak CTG, és két hét múlva újra CTG és UH.
A hüvelyváladék tenyésztést a múlt héten vette le a dokim.
Nekem ez az vonalzó dolog nem megy.:)
orsimorsi

Orsi! Látom, hogy nem sikerül és most babafalvázol. Kimásoltam a profilomból, hogy mit kell az aláírás részbe beemelni. Én tettem bele néhány szóközt, hogy ne a képet jelenítse meg:

[url =http://babafalva.hu] Kép [/url]
sinaszi

Gabi!
Küldöm a mail-t.

Mush!
A te e-mail címedre valami miatt nem ment el a levél.

Zsebi!
Pont azt írtam én is, hogy a spinális érzéstelenítésről hallottam, hogy okozhat fejfájást, de az ismerősöm EDA után kínlódott ugyanezzel.

Én is úgy gondolom, hogy ha nem fogom bírni, akkor fogom kérni az EDÁ-t, ha még belefér az időbe. Soha nem volt még nagyobb fájdalmam egy kiadós fogfájásnál, migrénnél, fogalmam sincs, mennyire fogom bírni a fájdalmat. Szerintem annak nincs értelme, hogy anyuka feleslegesen vergődik, aztán a végén meg már nincs ereje kinyomni a babát. Nálunk ez volt: anyukám 24 órát vajúdott velem és a végén fogóval cibáltak ki, mert már nem bírta.

Boci!
Kézzsibbadás miatt ne aggódj. Tényleg a dagadástól, vizesedéstől van. Nekem már szerintem legalább 1 hónapja.

Enikő!
Ha barna a vér, akkor nincs gáz, de ha élénk piros, akkor tűz a kórházba!!!

Kép
Kép
lbernuska

orsi: ha észreveszik, hogy jön a kitolási szak. Nálam pl. egyik pillanatról a másikra jött, a dokim éppenhogy átöltözött és ment volna vissza a pihenőszobába lazítani... a férjem még rá is kérdezett, hogy azért öltözött-e már át zöldbe, mert jön a baba ő meg mondta, hogy á, csak így praktikusabb... fél percen belül meg már bújt is kifelé... (na ezért parázok most, hogy időben beérjünk a kórházba)
Vendég

Én ezt nem értem, Enikő már a második, aki vérzik a sztreptot. Hogy a fenébe csinálják a dokik? Én nem is éreztem. Olyan mint egy korábbi rákszűrés nem, csak kenetet vesz és kész? Az meg hogy a tökömbe tud vérezni???

Kép
mannababoca

lbernuska: Hmmm... én is csak a spinálisnál hallottam eddig fejfájásról, az EDA-t pont azért szokták ajánlani, mert utána mintha mi sem történt volna... (ezért jó előre kérni az EDA-t ha valakinél fennáll a császár lehetősége... mert ég és föld a kettő)
Vendég

Jól vagyok,visszaolvastam,de nincs kedvem reagálni,meg nagyon nem is tudok mit... :roll: Olyan nyomi vagyok. :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi! Pihenj! Pihenj! Pihenj!
sinaszi

Na két mai(36+2)kép :
Kép Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Itt vagyunk, még egyben. :lol: Tegnap 2 órán keresztül 3 perces fájásaim voltak,elég kemények, ezekkel a fájásokkal Robival már csak 2 óra kellett és meg is született, párom készenlétben várt én nem akartam menni :lol: , elmentem zuhanyozni, utána meg lefeküdtem és elmultak... :shock: ...Most megint jelentkeznek, nem tudom ma is elmulik... :roll: Nem akarok még szülni :wink:
Igaz tegnap fel-le ugráltam, na nem a szó szoros értelmében, de port töröltem, leszedtem a könyvespolcot, összeraktam a kiságyat cipekedtem, ugyhogy lehet ennek köszönhető a tegnapi kontrakciók...
Teszek egy képet a babakocsiról, mostmár itthon van parkol a balkonon :wink:
Bocsi, hogy nem reagálok senkire, Sarminak láttam a pociját, jó kis kerek poci :wink:

Kérdés:
van valaki ugy közületek, hogy már ülni sem tud, annyira lent van a pocakja??? Nekem annyira lent van, hogy nehézséget okoz még a lépcsőzés is, sőt még az ágyban is ha félig ülve vagyok érzem, hogy a lábamban nyomás van...
Na és a kocsink... Lehet sportra is állitani, de lusta voltam csak azért, hogy lefényképezzem...esetleg kikeresem a katalogusból...
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na csak sikerült ez a vonalzó dolog, köszönöm a segítséget.
Amúgy nekem se sok kedvem van, pedig vasalni kéne nem is kevés mennyiséget.
Anyósom hála nagyon segítőkész, kivasalta a babaruhákat, még majd jön a héten újabb nagy adagot kivasalni.
Ma még azért vmi főzni is kéne....

KépKép

Kép
orsimorsi

Manna!
Nekem ezer éve egy doki a rákszűrést is le tudta venni úgy, hogy fél napig fájt utána és véreztem is. :evil: Vannak ilyen állatok... Nekem most a szülésznőm vette le és semmi nem volt utána. Szerencsére.

Sarmi!
Szép a pocakod! Én tegnap voltam ilyen borzasztó hangulatban. Csak ültem és néztem ki a fejemből, semmihez nem volt kedvem... Holnap jobb lesz!!!

Csajok, ma betuszkoltam magam a volán mögé. Hát mit ne mondjak, baromi nehéz már beülni a kocsiba... Apa hallani sem akar arról, hogy tömegközlekedek. Mondjuk én sem, úgyhogy marad a vezetés. De csak a beülés gáz, utána már egész jó. Ha így folytatom, szülni is elviszem magam. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Gondolkodtam ezen a vérzés dolgon, és eszembe jutott, hogy nekem rákszűrésnél volt ilyen. Nem tudom, normális-e, de nálam ált. "kétpálcás" volt a rákszűrés (gondolom, két kenetet vettek vagy ilyesmi), és az egyik kicsit olyan kapirgálás-szerű volt :roll:

Berni: köszi, megkaptam :-)

Egy hülye kérdés. A jóslók hol fájnak? :oops: :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.11.18 14:36-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Ibernuska! Nekem nem fájt a fejem EDA után, a hátam viszont igen pár napig. Azt is el tudom képzelni, hogy kicsit elszúrták és a liquortérbe (lehet ezt nem így írják) is ment valami.

Zöldi! Te spinális érzéstelenítést kapsz?

Bébic! Elvileg a 36 héttől szoktak NST-t, vagy CTG-t csinálni. Neked már aktuális lenne. Kérdzz rá a dokidnál!

Gabi! Az anesztes doki szerintem nem fog melletted csücsülni szülés alatt, azt csak császárnál teszik. Egyébként időnként rádnéz! És a hatását tudják semlegesíteni is ha kell, pld kitolásnál. Szerintem mindenképpen jó találmány!
A ruhapárosítást tökéletesen gonolod! :D

Autósüléssel kapcsolatban! Szerintem tök mindegy, hogy mi szabályos és mi nem, ha a gyereked életeről van szó! Attol még, hogy szabályos és nem tenném ki balesetveszélynek! Ezért nem kötném be mózesbe se és nem tenném első ülésre sem!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Na itt a sportrész...
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Én még jól tudok vezetni, én alapból sem tömegközlekedtem már évek óta, béreltünk övelhúzót és így könnyebb, beülni meg kiszállni tényleg mókás egy kortás mozgásművész megirigyelne:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Mágnes! Piros, de úgy tünik már megszünt! Ha még észreveszem, mindenképp hívom. Nem szokott senkinek ilyen lenni?

Orsi! Üdv köztünk!
Kicsit írjál magadról légyszi: hányadik gyerek? hányadik hét? hol szülsz? stb.

Lányok köszi mindenkinek a vérzéses hozzászolásokat! Nekem mostanig nem volt ilyen, azért kicsit megijedtem, de már múlóban van a féélelmem a vérzéssel együtt. Az az érdekes, hogy nem fájt mikor levették. Ha újra nem jelentkezik szerintetek akkor is csörögjek ráa dokira?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: nem tudom, valószínűleg nem :roll: Ez itt úgy műxik, hogy őt is ugyanúgy kell értesíteni szülésnél, mint a szülésznőt vagy a dokit, mivel csak ő adhat EDA-t, és elméletileg végig neki kell felügyelnie a dolgot (a szülésznő is valami ilyesmit mondott, hogy olyankor szinte átveszi a szülés levezetését). Persze akkor nyilván nem, ha mondjuk leszünk egyszerre kb. sokan, akik EDA-val szülnek. Plusz azt mondták, hogy én is ugyanúgy vajúdhatok, mászkálhatok, bordásfalazhatok akármi (a kád kivételével), úgyhogy valószínűleg nem fog kísérgetni... :)
De ezeket jó, hogy mondjátok, mert felirkálom, és meg fogom tőle kérdezni...

Márti: tuti a verda, nekünk is hasonló van...

Berni: nem semmi, hogy még vezetsz... bár, valszleg én is ezt tenném, ha beférnék a kormány mögé a hasamtól (a Renault Kangoot nem 152 centis kismamáknak találták ki). Meg ha nem apa használná a kocsit :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Nekem az EDA-ról sajnos le kell mondanom. :twisted: Császár esetén csak spinálist kaphatok!

f.marti! Pihenj és már ne ugrálj! Bár nagyon közel vagy már, de azért ne rőltesd meg magad. Egy hetet még húzzál ki!
A babakocsi nagyon szép!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sziasztok!

Ma voltam az első nst-n.Minden rendben van eddig,remélem így is marad.Pénteken kell mennem megint.Meg volt nst után uh is,ott is ok minden,most mondta doki h be van már fordulva.
Adatai:BPD:90,7mm
FL:70,5mm
Normális magzatvíz,ép vesék,élénk szívműködés.

Apasági nyilatkozathoz is van már igazolásunk,de persze ma meg nem volt ottaz önkormányzatnál aki ezzel foglalkozik.
Csütörtökön védőnő,és majd akkor elintézzük az apaságit.

F.Márti:megy a drukk,jó neked már h itt tartasz.szupi a babkocsi

Bocika:nagyon nagyon jó a polc,mutattam apának,és mondtam neki h nekem is kell ilyen,ere azt mondta nekem h legközelebb nem enged ide a géphez,mert mindig látok vmit tőletek és vele is meg akarom csináltatni...pl:a ti álkandallótokat :lol: :lol: :lol: :lol:

Sarmi:szép pocid van

Orsi:üdv köztünk

Este én is rakok fel pociképet,ha el nem felejt lefényképezni :lol: :lol:

solya051020
Káld

Sziasztok

EDA:Én a szakmámban már 10 éve "csinálom" az EDA-t (is) :oops: ,soha semmi rossz tapasztalatom nem volt,sem a "pácienseknek" akikkel beszéltem utána.Én a kisfiamat EDA-val szültem és most is kérni fogom,ha az idő engedi. :oops: Sőt,a kisfiam születése óta áldom a nevét aki "kitalálta"! :lol:

edoci

nálatok sem látni a babafalvás vonalzókat?
vagy csak nálam nem működik jól a net?
:evil: :evil:

solya051020
Káld

Enikő:
igyekszem pihenni,de 2 örökmozgó kiskópé mellett elég nehéz... :lol:
Megszünt a vérzésed?Lehet amiatt van, hogy megpiszkált a doki....

Solya:
kösz a drukkot :lol: , tegnap kicsit betojtam :oops: , megéreztem az előizét annak ami rám vár... :shock:
Gratula a jó eredményekhez...

Azt nem is mondtam, hogy én is voltam multhéten dokinál és a kisasszony még nincs befordulva.... :roll: hátha meggondolja magát...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Solya:
az előbb nem ment, de mostmár látom :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

isarenikő

Első baba, 36 héten járunk, zabszem már megvan:)
Nekem valamivel jobb vmivel roszabb a helyzetem.
Én ápolónő vagyok egy gyerekintezíven, abból a szempontból jó, hogy sok mindent tudok, de először leszek anyuka.
Meg az a helyzet, hogy nekünk intezíveseknek van rgy rossz tulajdonságunk,hogyha pata dobogást hallunk akkor nem arra gondolunk, hogy ez csak egy ló hanem biztos zebra.
Tovább gondoljuk a története,pl én elvittem a páromat direkt egy sleep apnoe tanfolyamra, hogy tudja mit kell csinálni ha baj van.
Párom azon szokott mókázni, hogy nagyon jó, mert felvett 24 órába a gyerek mellé egy intezíves ápolónőt.:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Manna! Egy egyszerű rákszűrés után is lehet picit vérezni, nekem mindíg mondja a dokim most és a terhesség előtt is, hogy ne ijedjek meg. Més soha nem véreztem, de múlt héten, amikor a méhszájat vizsgálta, egy nagyon picit igen. Pedig nem fájt kicsit se.

f.marti! Nagyon klassz a kocsi!!!!

Az övlehúzó tényleg aranyat ér! Én megvettem még a terhességem elején, mert nyáron hosszabb útra is mentünk, majd el szeretném adni utána a tesz-veszen. Én is simán vezetek még, igaz, a Skodában én sem biztos, hogy elérném a kuplungot, abban nem terhesen is épp hogy beértem a kormány alatt (160 cm vagyok), de az én kis VW-met ilyen kicsi nőciknek tervezték!!! :)

Solya! Nálam sem jönnek be.

zsebi_baba

Ja igen a Máv-ba szülök, azért választottam azt, mert most, hogy összevonták honvéddal, meg a szabolcs utcával nagyon jó a híre mind szakmai mind kismama körben.
Van jól felszerelt PIC-ük egy ajtónyira a szülőszobától, állandó 24 órás anaeszt, és van felnőtt intezív is ha velem történne vmi.
amolyan fedjünk le minden eshetőséget alapon választottam az orvost ajánlotta az ott dolgozó bnőm.

KépKép

Kép
orsimorsi

viszont most elköszönök,majd holnap jövök, megyek ebédelni, meg nekilátok vasalni, sajnos nem tűnik el magától.
mindenkinek további szép napot sziasztok

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi
a szakmai része tényleg így van,bár én csak a Honvéd részét látom! :lol:

edoci

Orsi!
Nézem a vonalzódat, és képzeld, amikor pár éve először felmerült bennem, hogy babát szeretnék, sokáig ragaszkodtam hozzá, hogy ha lány lesz, akkor vagy Réka Luca vagy Luca Réka lesz :oops: :D

Kép

Kép
gabilany79

Szia Orsimorsi!
Üdv itt!

Köszi mindenkinek a járgánydicséreteket!
Az osztrák barátnőm vette ajándékba,küldött még melléje egy szuper kis rózsaszin overállt, sapival, pampóval. Egy maxi-cosit, egy sport kiságyat és egy csomó kis babarucit.., cumisüvegeket, egy zsák betétet a szülésre, onnan kérte a korházból,amit ott adnak bugyival együtt.Van egy ismerőse a szülészeten... Szóval ellátott mindennel...Én meg bőgtem a meghatottságtól...Csak a babakocsi volt 379 euro.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Helló
Ma megint egész nap aludtam...Lassan mormotává válok :roll:

Köszi mindenkinek a hozzászólásokat a sex témában, végülis már nem lenne túl korán, ha beinditaná se...

Mági: 36 body, az tényleg nem semmi, legalább nem kell majd kétnaponta mosd őket

Szia Orsimorsi, légy üdvözölve köztünk, mesélj magadról bővebben

Sarmi: még mindig csini a pocid

Marti: jó akocsi, még egy kicsit bird ki egyben :wink:

Bernuska: én még mindig vezetek, és én is nehezen férek be a volán mögé, de sajnos függő vagyok
:roll:

Most pedig megyünk apucival a mindennapi sétánkra, még jövök

Kép
galzsuzsa

Solya: nyugtasd meg apát, hogy mostanában nem csinálunk semmit. Bár még annyi ötletem van. Imádom a lakberendezést, sok ilyen újságot, műsort bújok, de azt hiszem a gyerek mellett egy ideig nem lesz erre időm.

Marti: tényleg szép a kocsi, vagány! Jó az ilyen barátnő!

Elhoztam a laboromat, úgy néztem (én nagy szakértő :lol: ) hogy OK. Majd holnap a dokim rámondja az áment!

Zsuzsa: sex: hát most én vagyok úgy vele, hogy talán jól esne, de apa teljesen be van ijedve, és mindenféle formájától elzárkózik! :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Márti!
Szuper a babakocsi! És az is, hogy ilyen frankó barátnőd van!!! Drukkolok, hogy babátok meggondolja magát és még az utolsó pillanatban beforduljon!!!

Kérdés: Az EDÁ-t a gerinc melyik részébe adják be? Mármint hogy derék, vagy attól lejebb, feljebb...

Gabi!
Nekünk Ford Mondeo-nk van, na azt se semmi vezetni! Nagy dög és az a gond vele, hogy ahhoz, hogy normálisan el tudjam érni a pedálokat eléggé előre kell húzni az ülést. Ja és felváltva vezetjük Apával és az ülésbeállító kallantyút is nagyon nehéz már elérnem az ülés alatt... De nem tehetek róla, én is vezetés függő vagyok.

Zsebi!
Övterelőt már én is az elejétől fogva használok. De mostanában konstatáltam, hogy az öv felső része is már simán a hasamon megy keresztül... Szóval igyekszem nagyon óvatosan közlekedni.

Solya!
Tök jó, hogy minden ok volt a vizsgálaton!

Bocika!
Nekem még papírom is van a lakberendezésről. :-D Mármint hogy középfokú végzettségem. Én is imádom! Szívem szerint ezzel foglalkoznék, sokkal közelebb áll hozzám, mint az építészmérnök szakma, de sajna megbízók hada nélkül elég nehéz lenne elindulni. Így marad az itthoni lakberendezés. :-D

Kép
Kép
lbernuska

sziasztok!

köszi lányok... megnyugtattaok, akkor nem izgatom magam a magas pulzus miatt...

Márti! Tuti a babataxi!

Sármi! Szép poci!
Mági! 36 body! Az nem semmi, nekünk összesen nincsa annyi 56-os ruhadarabunk....
Isarenikő! Mit mondott a dokid a vérzésre? Beszéltél vele?

Orsimorsi! Üdv a csapatban! :lol:

Akik még vezetnek... na nekem nem megy... élt jó sofőrnek tartom magam, de most mar ugy meg tudok ijedni mindentől, hogy inkabb vitetetem magam! Úgyhogy csak óvatosan! Sok a hülye az utakon!

Tényleg... néha úgy eltűnnek a csajok... Aida! Nikianya! És mindenki aki régen nem volt... Hahó... Eszterkéről tudtok valamit?
Ma ment kórházba asszem...

Csaki! akkor Panna kilőve... bocs nem tudtam :oops: Kíváncsi vagyok, miben fogtok végül megegyezni :) Híreket én is olvasom, de most mélyen bevetettem magam a durva szakmai penzugyekbe... kezdenek erdekelni az olyan dolgok, amik eddig nem és jol esik, hogy legalabb ujra tanulok valami ujat. Szerencsere nem hagytam magam azert nagyon elbutulni az elmult idoszakban...

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

ja! képzeljétek lányok! A kisfiam végre wc-re jár pelus helyett!!!! HURRÁ! örök hálám üldözi majd anyukámat érte.... :) és mindezt 5 nap alatt :)

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Sziasztok!
Mostanában nekem is csak az olvasásra futja az erőmből.
De látom azért még mindenki egyben, bár már nagyon úgy tűnik lassan beindul a baba eső.

Apósom egész jól van, voltunk nála hétvégén, már megismer mindenkit csak egy kicsit le van lassúlva.
Péntek délután meg a mamát vitte el a mentő. Anyukám ápolja, velük lalik már több mint 20 éve, de van egy kedvenc kicsi lánya, aki néha idetéved és osztja anyunak az észt. Most is kihívta a mentőt, mert nem akar enni az anyukája aztán elment haza, mint aki jól végezte dolgát. Szegény anyu totál kiakadt.

Vasárnap voltunk bennt a klinikán, a doki megmutatta a szűlőszobát. Nagyon kellemes csalódás volt, apais teljesen belelkesedett, pedig eddig nem is nagyon akart bejönni.

Fizetése viszont még mindig nincs és úgy néz ki meg is szűnik a munkahelye vagy mehetne nemzetközi sofőrnek, ami most szóba sem jöhet. Remélem kifizetik, ez már majdnem 2 havi bére lenne.

Kép
Kép
Kép
erika26

Kati: nekem majd szeptemberben újra elkezdődik a suli (jogi szakokleveles mikiegérképző - csak ugye most halasztást kértem) ahol most jönnek majd a szakmai dolgok plusz ugye a szakdoli meg minden úgyhogy bízom benne, hogy azért visszafordul ez a hülyüléses folyamat és sikerül megint megtornáztatnom az agyam:)))) De most a babázás az első... meg még néhány hónapig... (Lilla fél éves volt amikor elkezdtem és pont jókor jött, imádtam, hogy valami mással is foglalkozhatok... anélkül, hogy annyi terhet vennék a vállamra mint pl. egy nappali képzésen)

Jaaa... pulzus: szerintem nekem még soha nem volt 100-110 alatt... és a vérnyomásom is max. 110/70 körüli és ezen még soha senki nem problémázott eddig...
Vendég

Fú Erika, nagyon mennek a drukkok, hogy megoldódjon nálatok ez a helyzet !!!!!! Kitartás!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?