Sziasztok!
Kati: örülök, hogy az ablakok a helyén vannak. Akkor most már 100%, hogy ott karácsonyoztok? Lányok hogy vannak?
Ki hol volt mikulásozni ha volt?
Rita: halad a tetőtér? Lányok? Nagyon édes Lara baba.
Nem egyszerű babakocsival átvonatozni ide Veresre vásárolni...
Márti, kislány: tök jó, hogy megismertétek egymást. Lányok? Evés? Fogacskák indulgatnak? Kislány, házatokra vannak nézelődök?
Anyuék eladták a házat (ideje volt már), már megvan véve a lakás is, úgyhogy még karácsony előtt költöznek is...
Mi elvagyunk. Koppány kapott a bölcsiben egy jó kis kötőhártyát, múlt héten itthon volt. Tegnapelőtt vittem ismét, de visszajött neki délutánra (holott hétvégére már semmi baja nem volt), így megint itthon van, szerintem már csak jövőre megy. Akkor viszont már minden nap.
Azon gondolkodtam, hogy valami homeos bogyót adok neki, csak fogalmam sincs mit, immunerősítőnek...
Én hétfőn megyek az új oktatómhoz az Írottkő parkba, mivel oktatót váltottam. Kiváncsi leszek mennyivel lesz jobb. Most egy Ford kombival fogok vezetni ami azért is jó, mert nekünk is Fordunk van és kombi.
Szerdán megyek a bíróságra személyes elbeszélgetésre, elvileg kiderül, hogy felvesznek-e. Nagyon sok a jelentkező, úgyhogy elég kevés az esély rá, de hátha...
Szombaton kint voltunk mi is a Főtéren a Mikulásnál. Másodjára sikerült feljutnia Koppánynak a Mikulásbácsihoz. Aranyos volt, nem sírt, csak nézett, elfogadta a szaloncukrot, a krampuszoktól is. Találkoztunk egyik őrbottyáni barátnőmmel, annak a lányával elvoltak ott a téren (2 hónap van köztük). Gyulám kicsit több forralt bort ivott, mint kellett volna.
Aztán másnap házhoz is jött a mikulás, Gyula személyében. Szegény Koppánykám annyira megijedt amikor benézett a nappaliba és látta a Mikulást a hintaszékben, hogy alig lehetett megnyugtatni, úgy sírt...
19-én lesz a bölcsiben karácsonyi buli, úgyhogy jövőhéten csütörtöktől nagy sütésben leszek, csak még fogalmam sincs, hogy a több, mint 10 kiválasztott sütiből melyik 2-t süssem meg.
Elkezdtem egy társadalombiztosítási- és bérügyi szakelőadó sulit, keménynek tűnik, de tetszik.
3 hetente szombaton járok be.
Kb. ennyi... ja, az autónkban tönkrement az aksi, úgyhogy lehet venni, még egy kiadás... úgyhogy februárig szépen elálldogál a garázsban...
Most ennyi! Puszi Nektek, szép napot, szép hétvégét!
a kép nem valami jó, mert még nem tudom beállítani a gépet, igaz nem is nagyon gyakoroltam mostanában...