Új privát üzeneted érkezett!

http://www.rtlklub.hu/musorok/keszatver ... 33336..nem sok látszik belőlem..1-2 pillanatra látszodtam..kivágták szinte a felét.....mint ami volt.... :( :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Megnéztem! Szegény Orsit jól megszivattátok! :wink: :lol:
Kár hogy kivágtak sokat! :?

Reggel ráálltam a mérlegre, az elmúlt egy hónapba másfél kiló jött rám! 62 kg vagyok! Eddig +7 kiló! :roll:
zsu83

Zus: a kilók miatt ne idegeskedj. A 7kg nem is sok. Már lassan 30hetes kismama vagy hidd el max 10-12kg nál meg állsz majd. és mikor megszülsz hipp hopp lemegy majd rólad.

Kép
csucsu05

zsu eddig nagyon jol tartasz a kilokkal......én 17 kilot szedtem fel a terhesség alatt....mázlista vagy.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu, Nita: Köszi aranyosak vagytok! Megkérdeztem anyumat ő velem 10 kilót hízott, és le is ment róla szülés után! :)
Egyébként nem is veszem észre magamon sehol a változást, kivéve a hasamon, hogy nehezedik! :)
zsu83

lesz a hasad még nehezebb is...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lassan elkezdjük beszerezni az ajándékokat is, mert nem akarom dec. közepére hagyni, egyre fáradékonyabb vagyok, nem hiányzik a karácsonyi tömeg! :?
zsu83

már én is mondtam páromnak lassan el kell kezdeni megvenni az ajikat.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

És még a babakocsit is be kell szereznünk! :lol: Meg még ami hiányzik a listáról, de szerencsére már nem sok minden kell!
zsu83

babakocsit milyet szeretnél? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zus: Jól is teszed ha nem az utolsó időre hagyod a bevásárlást.
Minnél jobban tellik az idő annál nehezebb lesz minden mozdulat.

Kép
csucsu05

és ilyenkor még tudsz "válogatni"az ajándékok között..később már nem lesz semmi értelmes.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Egyenlőre most ez a kocsi a befutó: :lol: http://www.brumimaci.hu/aruhaz/product_ ... ts_id=1204

Igen lányok, ezért is akarom most elintézni, mert még tudok mászkálni, de már egyre nehézkesebb, meg utána úgyis kifosztják a boltokat, és mire mennénk nem lenne semmi, én meg bosszankodhatnék! :? Így meg megveszünk mindent időbe, szép lassan becsomagolom az ajándékokat karácsonyig! :)
Aztán decemberbe összerakom a kórházi pakkomat is szerintem! :roll:
zsu83

zsu az jo ha már összerakod a korházi pakkot..... :roll:
nagyon jó a babakocsi..ilyen van a kumin vikinek is.....kicsit nehéz a váza miatt de nem vészes.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu!
Nekem is tetszik a kocsi, sőt még a szine is.

Nekünk is el kéne kezdeni a bevásárlást, de még azt se tudjuk kinek mit.
Majd ha meglátom, akkor megveszem.
encike 2

Sziasztok!

Megvolt a sógornőim szülinapi és névnapi köszöntése! Jól teleettem magam tortával! :) És még pluszba kaptunk mi is egy tortát az anyósoméktól az 1 éves házassági évfordulónkra! :)
Holnap meg este vacsi a férjemmel a Trófeába! :lol:
És képzeljétek, tegnap este nagyon meglepett, azt hittem, hogy azért jön később haza, mert sok a munkája! Erre meglepett egy nagy doboz bonbonnal, egy parfümmel, és egy csokor virággal! :lol: Tisztára elérzékenyültem! :lol:

Nita: Igen láttam, hogy a Kumin Vikinek is ilyen van! Nagyon beleszerettem ebbe a kocsiba! :D

Encike: Köszi! :lol:
zsu83

nekem is nagyon tetszik..csak sajna nem az én pénztárcámnak való.....de majdmeglátjuk mit hoz a jövö.... :roll:
akkor most gondolom pihen......milyen torta volt???? :oops:
annyira kedves a párod!!!!!!!!jó olvasni az ilyet!!!!!
mondjuk én se panaszkodhatom mert multkor én is kaptam bonbont!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu: nagyon szuper a babakocsi és jó is. Szabinának is Top Rider babakocsija volt. Nekem is tetszenek az ilyenek nagyon. Nkeem a piros és a narancs a kedvencem. Végre már , hogy a kockások meg az egyszinű kékek időszaka lejárt:):)

Kép
csucsu05

Nita: Túró és csokitorta volt! :)
Akkor a te párod is kedves! :D Olyan jó, hogy ilyen figyelmesek! :lol:
Szuperek a vonalzóid! :lol:
Verával mizújs? :)
zsu83

köszi a vonalzodicséretet!!!!! :lol:
jolesik tényleg hogy néha figyelnek ránk is!!!! :lol:
vera még egybe van..a kis iza nem nagyon akar kibujni.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mikorra is van kiírva Vera?

Képzeld a februári babás topikunkba egy lány elkezdett vérezni ( 25 hetes) és egy ujjnyira nyitva van a méhszája! :cry: Most szigorú fekvés van neki!
zsu83

jujjjjjj szegény.........drukolok neki nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
vera nov 24-re van kiírva!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csak elkezd már készülődni Iza kifele! :wink: :D
zsu83

hát reméljük!!!!!már nagyon várják a bátyókái!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Azt el is hiszem! :D
zsu83

De rendes férjed van, hidd el nagyon szeret téged!
Mi 7 éves házasok voltunk májusban, de már a vacsi is elmarad olyankor. Épp megemlékezünk, hogy milyen volt, de sajna ennyi. Pedig jol esne, ha többet gondolna rám. De szeretjük egymást, de az évek mulnak.
Emlékszem anno verseket irt, leveleket, igy szerzett meg magának. mostmeg............
encike 2

de az a lényeg hogy szeretitek egymást!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike: Szeret téged is nagyon a férjed! :lol:
Ki tudja, lehet hogy Bence mellett már az én férjem se lesz ilyen figyelmes! :roll:

Mára elköszönök, megyek pihenni!
Holnap meg kéne valami csizmát néznem, aminek nem nagyon magas a sarka, a magassarkú csizmáimat most hanyagolom!
Este meg vacsi! :lol:

Jó éjt lányok! :)
zsu83

jóéjt én is mgyek.. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szép álmokat!
encike 2

sziazstok.
köszike az aggódást és nitának a hírhozást.

én már tényleg nemsokáig leszek egybe mert tegnap este ujbegynyi mennyiségű sárgásfehéres szelés trutymó jött ki és mondja a családom hogy a hasam leszállóban van végre no és az arcom is megváltozott tegnap óta. háát majd elválik hogy holnap mit monnd a doki. naggyon kivi lecek rá.

és nem 24-re vagyok hanem az új uhu szerint 20-ra kíírva

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: egy biztos a kislányod bent nem fog maradni. lehet már éjjel meglesz a lányod. De ha nem akkro hétfőn már bent is maradhatsz és szülhetsz:)

Kép
csucsu05

sziasztok..vera bocsi ..akor elírtam a dátumiot..de tényleg nem fog bent maradni.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok

melcsi: nagy nagy Gratula a kislányodhoz és sok sok tejcsit és persze fotót kérünk

Vera neked is megy a drukk lassan te is lányos anyuka leszel :):):)

ne haragudjatok nem nagyon olvastam vissza mi jól vagyunk Gergő most van túl egy mandullagyulladáson nagyon eleven volt meg sem érezte :):):):)

nika70
Salgótarján

vera már közeledik a szüléshez..lejebb ment a hasa és az arca is megváltozott..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na de már benne is van az időben bőven. Pláne hogy 5.gyerek. Ahoz képest nem is sieti el a kislány a születést. Hisz a lányok hamarabb jönnek na meg pláne hogy nem is első gyerek. Tehát éppen ideje ha már lejebb ment a hasa .
Kitartást Vera:)

Kép
csucsu05

:lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nika: Örülök, hogy benéztél!

Vera: Szerintem a héten meglesz a kislányod! :wink: :)

A tegnapi vacsink nagyon jól sikerült! Felidéztük az egy évvel ezelőtt történteket! :lol:
zsu83

zsu örülök hogy jól sikerűlt a vacsorátok!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita! :)
Ma voltunk ajándékokat nézegetni karácsonyra! :)
zsu83

és találtatok valami jót is?esetleg vettetek már vmit? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pár darab kozmetikai ajándékcsomagot vettünk! De még nézelődünk! Ja meg vettem magamnak egy jó felsőt a New Yorkerbe, és még a hasam is bőven belefér! :lol:
zsu83

europarki new yorkerbe voltatok??? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem az érdibe! Régen ott dolgoztam! :)
zsu83

jah oké!!!!
olyan fáradt vagyok vagyis inkább álmos..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ááá nem hiszem hogy a héten meglesz mert hiába ment már el egy része a nyákdugónak totál fennt van a méhszájam meg ugyan olyan mint volt. azaz éretlen vagy milyen.
nita így a héten ne számíts még riazstásra :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

harivera
Budapest XXI. kerület

pedig már nagyon be vagyok zsongva!!!!!!!!!!!!!!!!csak ne hétvégén szűlj!!!!ha lehet.... :P :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj lányok, úgy hiányzik apa, éjszakás! :cry:
zsu83

Zsu!
Én is egyedül vagyok, a csajok alszanak.

Vera!
Remélem, ha meg lesz a babo, nem hagysz itt bennünket?!
Szoritok érted!

Ma voltam genetikán, minden oké. Aggodalomra semmi gond!
Látjátok, hiába voltam rosszul, azt hittem fiu lesz, ezért hánytam annyit, de inkább puncisnak néz ki!
encike 2

Encike: Puncis lesz??:) Gratula.
Bár a neme mindegy is csak egészséges legyen.

Vera: Pár nap alatt is változhat a dolog. Szerintem pár nap és meglesz a kislányod.

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?