Új privát üzeneted érkezett!

Cili! Sina! Fél óra, és indulok, csak addig agyaljatok!

3-4 oldallal előrébb linkeltem be az oldalt, ahol a mérettáblázat van. Kéne még a kétféle anyagból választani (az előbbi inkább nőcis, a másik unisex)
Tutu meg tudja kötni mindenki, max majd gyakorlunk az első babás talin. :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

köszi lányok mindenkinek az együttérzést olyan jól esik!
most kicsit el vagyok .. :cry:
mostanáig pakoltam itthon, kimostam mindent, az utolsó babazokni is kimosva :D bár a vasalást meghagyom valakinek, arra nem maradt energiám.
Anyósék hoznak ebédet, igy főznöm sem kell ma, nem is tudtam volna..

Utólagos engedelmetekkel, Zöldi, Mágnes és Szeles számát mentettem.. majd irok :win

Még egyszer sok puszi mindenkinek!
a többieknek is drukkolok ám én is h minden rendben legyen!

Gratula a szép eredményekhez!
Szorsolya: neked is szoritok h minden Ok legyen!

páááá

Kép
eszterke24

Sina! Köszi! Már csak az a bajom, hogy nekem nem AC-t mértek, hanem Thorax AP-t. Ezt át lehet valahogy számolni?

zsebi_baba

Andy! Olvass vissza, mert nem érek rá mégegyszer leírni! Indulnom kell 20 perc múlva

Kép
zölddisznó

10

Kép
zölddisznó

http://www.bababolt.com/index.php?/hord ... -kend.html

Zöldi! Akkor most nincs hozzá agyam... Erről lemaradok! Azért köszi!
sinaszi

Elvileg 166 cm vagyok... Vagyis 170 cm-ig/40-42 és alap: Ha ez így jó, akkor mégis köll! De mennyi az annyi?
sinaszi

Eszterke, Szorsolya!

Mennek a drukkok h minden rendben legyen! :wink:

Én mosok ezerrel!
Végre nekikezdhettem a nagy porban nem akartam.Még sok minden széjjel van, majd jön a párom és pakol :wink: Mozogni már alig tudok a fekvés is borzasztó, mert elzsibbadok.Van másnak is hasonló tünete?

Kép

Kép
bellanitta

zoldi. privi ment.

jollaktam.

gyorsan meg at kell neznem az itteni babaruhakat.

KépKép
KépKép
mush589

Andy! Ezt nem tudom. Talán ez segít: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/viz ... egi-lelete
sinaszi

Bellanita! Én minden éjszaka többször arra ébredek, hogy elzsibbadt a kezem. Szerintem a vizesedéssel van összefüggésben, mert reggelre az ujjaim is megdagadnak, és az izületek is fájnak a kezemben :cry:

zsebi_baba

Bellanitta! Á! Senkinek nincs semmi tünete! Biztosan Te nem bírod jól... :twisted: Na, jól van! Bevallom! Nekem is vannak ilyen tünetek! Azért nem alszom már szopipárnával, mert nem elég a súlyomat átfordítani óránként, de még a szopipárnát is.... Szóval azt már félretettem Mesinek! Szóval kitartás!Lesz ez még így se! :wink: :lol:
sinaszi

zsebi. ennek pontosan van is egy neve. pont tegnap olvastam rola. angolul valami alagut betegseg, majd megnezem, es ha legkozelebb net kozelben leszek, akkor megirom.

KépKép
KépKép
mush589

oké Sina! 1000.- , vagyis anyagár.

Visszaszámlálás, kérem rábólintani!

Kép
zölddisznó

És hasonlók is vannak, mint Zsebinek! :cry: De Mesiért mindent kibírok! Az ujjaimat már nem tudom hajlítani és ha valamelyik kezemet beteszem a fejem alá és úgy elalszom, akkor komoly fizikai fájdalmak gyötörnek... Felébredek rá... De akkor is erősek vagyunk!!!!! :wink: :lol:
sinaszi

Oké!!!!
sinaszi

Eszterkének nagyon drukkolok!!!

Megjártam a kötelező EKG-t.. Minden ok, a vérnyomásom most kicsit magasabb volt, 130/75... Na de nem csoda, volt egy Anyuka 2 éves kisfiával.. A váróban vagy 30 fok, szegény gyereken a vastag overál, le nem vette volna... A babakocsiba beszíjazva,fullosan felöltözve ült 40 perce! Nem csoda, hogy szegénykém elkezdett sírni, szakadt róla a víz, plusz sétálni akart. Anyuka egyiket sem engedte, folyton mondogatta: nem értem mi bajod van, nincs semmi okod a hisztire, nyakon öntelek a vízzel... :evil: kinyitottam az ablakot, hogy kapjon az a szegény gyerek levegőt.. Nem értem miért nem tudta kivenni, hogy sétáljon szerencsétlen kicsit. A vetkőztetésre azt mondta, azért nem veszi le róla, mert a gyerek nem engedi. :shock: Egy 2 éves... Olyan nincs, hogy nem engedi! Áááá... Nagy az isten állatkertje..

Mai ebédem: sült kolbász, krumplival és párolt káposztával :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Köszi Mush! Remélem, nem halálos!!! :wink:

zsebi_baba

Andy!
Gyorsan!

Kép
zölddisznó

Mármint a hordozókendős business!
sinaszi

Sina! És szín? Lányos?

Kép
zölddisznó

Jaja! Valami csajos! De az unisex ellen sincs kifogás! Olyasmi, mint Mushinak!
sinaszi

Sina, Zsebi!
Köszi a hozzászólást!

Ja és a barnamaci is üldöz napi 3* minimum, vagy hasmenés jellegű görcsök törnek rám. :wink:
MÉG 30 NAP!!!!

Kép

Kép
bellanitta

na megyek haza takaritani.
elore szolok, hogy nem leszek par napig megint. szoval miattam ne izguljatok! ha megis lesz valami emlitesre melto akkor majd megy az uzi valakinek.

akinek kilatasban van a szules az elkovetkezo par napban, az legyen nagyon ugyes!!!

vigyazzatok magatokra!

KépKép
KépKép
mush589

Mushi! Ilyet ne is írj! Besza..k, ha ilyet olvasok!!!!
sinaszi

Te is vigyi magadra!
sinaszi

Mush!
Szkennelem és küldöm a gátmasszázs anyagát, de már csak holnap lesz erőm egy ilyen projekt kivitelezéséhez.

Én tegnap is ettem földimogyorót. Szerintem szülés után meg az anyatejbe is átmehet ennyi erővel, szóval akkor se egyél! :-D

Zöldi!
Állat a mobil pelenkázód!

Kép
Kép
lbernuska

Mush!
Szia újra itt!!! :lol:
En erröl a mogyis dologrol nem hallottam,most már késö ,mert az utobbi napokban eszegettem... :? :?
Amúgy penészes sajtot, mint a camembert is én se ettem egész addig,míg fel nem világosítottak, hogy ha pasztörizált tejböl van akkor nem lehet gond. Sikerült is olyat találni és azt eszem!!! :P

Zöldi!
Na rákérdezek akkor megint az ellenanyagra.
De a haemoglobin vagy mi a vas szérumot mutatja meg, nem? :shock:

Andy!
Tényleg lehet Regina marad még egy-két hetet! Nem tudhatjuk elöre, de ez tök jó!!!

Amúgy a ctg, nst-re a szülésznök a kórházban is azt mondták,hogy nem szentírás,mert nem egyzser volt olyan, hogy sik lapos volt és pár ora múlva szült a kismama, meg az ellenkezöje is. Nálam is mikor nem oda tették az érzékelöt ahol a hasam bekeményedett semmit nem mutatott, pedig erös összehúzódásaim voltak. :roll: :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2008.11.17 16:36-kor.
susy75

Sziasztok!

Megjöttem még egyben!

Először is kösznön nagyon szépen a drukkokat! :oops: tényleg nagyon jól esik. :roll:

Szeles mentettem a számodat. Köszike szépen!

A helyzet: reggel absz. semmi mozgás nem volt. olyan volt a görbe mintha vmi sekély balatoni hullám lenne rajta. Ez volt a kiváltó ok. Méh tevékenység semmi.
Most du. tekertettek velem egyet a szobabiciklin. Azután lett mozgás, és méhösszehúzodás.
Uh jó.

Értkek:
BPD: 93 mm
AC: 300 mm
FL: 70mm
OFD: 111 mm
Súly: 2800 g

A dokim szerint nem rossz ,de már kikivánkozik Odett.
Nem inditjuk amíg lehet. Már nem lenne koraszülött de amíg ő akar maradjon benn.
Addíg is minden nap NST és reméljük nem ismétlődik meg a mai.
Röviden ennyi.

Háááát lányok én nagyon megijedtem ma. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Mush: Ne most takaríccccsá! Tessék pihenni! Feltett lábbal, bárgyú angol filmeket bámulni, lehetőleg Hugh Granttel. :D

Szorsolya: Drukkolok! Vigyél magaddal valami jó zenét, meg valami hülye újságot olvasgatni!

Kérdés: Hol a fenében vegyek málnalevél teát??? Már ezer patikában kérdeztem... :roll: sehol nem volt.

Még egy: Ezekről a homeos bogyókról van valami bővebb infó, biztos én maradtam le, de beszerezném őket mostanság.

Én holnap megyek laborra és csütörtökön CTG-re. Utána olvastam, a CTG három értéket néz: babamozgás, szívhang, és a harmadikat nem tudtam lefordítani a külföldi oldalról. Nem tudjátok mi lehet ez?

Zöldi doki néninek jelentem: Alvás rendben, panasz nincs, nem fáj semmi, és ÉN MÁR TÚL VAGYOK A MEGFÁZÁSON!!! Látom páran most értek bele. Tényleg szívből ajánlom a Sinupre nevű homeos csodaszert!

A hétvégén megpróbáltam befejezni a babateendőket, de persze nem sikeredett. De holnapra befejezem!!!!!! Itt leteszem előttetek a nagyesküt.

Kép
mannababoca

Szorsolya:
örülök, hogy minden ok, bármennyire is jöhetne Odett, látszik, hogy még nem szeretnéd :)

mannababoca:
Én bioboltban vettem a málnalevél teát, de Herbáriában is van.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szorsolya: na látod, hogy nincs gond! Örülök nagyon!!!!

Zsebi: nekem is hasonló tüneteim vannak az ujjaimmal. Reggelre lezsibbadnak, bedagadnak és csak nagy nehezen áll helyre. Holnap v. szerdán rákérdezek a dokinál!

Ja kész van a polcunk, vagyis majdnem. Még apa csinál egy takarót a konnektorokra és alul még kinyomja sziloval!
Kép
Vendég

Manna: ha ilyen ügyi vagy, és holnapra befejezed akkor jöhetsz hozzám!!! :lol: :lol: :lol: Itt van még mit csinálni!
Vendég

Manna!
Harmadik a fájás tevékenység!
Málnalevél tea esetleg gyógynövényboltban!
susy75

Boci!
Nagyon vagány a polc. Milyen ezermester a párod!!!! :roll: :P
susy75

Manna! Én málnelevélteát patikában vettem, de DM-ben is lehet kapni! A CTG-nél a baba szívhangját és a méhösszehúzódásokat méri a gép, illetve elvileg Te jelzed manuálisan egy nyomógomb segítségével, hogy mikor mozog a lurkó!

Szorsolya! Próbáld meg, hogy iszol szénsavasat! én ásványvizet ittam és Mesi folyamatosan mocorgott! :D
sinaszi

Boci! Nagyon teccccik! Páromnak is! :)
sinaszi

Orsi!
De jó, hogy minden rendben veletek! :lol: :lol:

Sina!
itt vannak olyan CTG-k is, ami egy fekete kis vonal formájában jelzi a papíron a babuci mozgását! 8)
susy75

Susy!
[quote]D írta:e a haemoglobin vagy mi a vas szérumot mutatja meg, nem?

Na hát ennek így semmi értelme nincs, de nagyon aranyos! :P
Szóval nézik egyrészt a vérszérum (vér folyékony állománya) vastartalmát, és a haemoglobinszintet. Ez utóbbi egy vastartalmú vegyület, aminek a vas részéhez kötődve tud csak szállítódni az oxigén. Vagyis ha a haemoglobinszint alacsony, akkor oxigénhiány lesz a szervezetben (a tiedben, nem a babádéban!!!, ő megszerzi).

Orsi! Nagyon örülök! Csak azt nem értem, hogy ezt miért nem tudták már reggel elmagyarázni neked. Ehhez még a CTG-asszisztens is ért!

Manna! 3. dolog a méhtevékenység (kontrakciók) És a lényeg, hogy ezek összefüggését nézik, pl. hogy egy összehúzódásra hogyan változik a bébikéd szívfrekvenciája. (Ha lelassul, az a nem jó)

Boci! Féznak a konnektorok? :lol: Amúgy tök fas.a!!!

Kép
zölddisznó

[quote]i írta:tt vannak olyan CTG-k is, ami egy fekete kis vonal formájában jelzi a papíron a babuci mozgását!

Mindegyik ilyen! Az NST-nél kell nyomkodni.

Kép
zölddisznó

Fáznak

Kép
zölddisznó

Zöldi: igen fáznak!! :lol:

Amúgy mindenkinek köszi a dicséretet. A tervező én voltam, apa meg a kivitelező. Bár mikor készen lett, mondta hogy ilyent soha többé nem csinál, nagyon macerás. Na azért majd megpuhítom, ha kitalálok még valahová!!!!!
Vendég

Zöldi szerintem lecsúsztam, de nem baj, mert közben kaptam egy kengurut. Nagyon aranyos és jópofa, remélem Dani is tolerálni fogja!
De azért köszi!

Kép

Kép
dcili81

[quote]N írta:a azért majd megpuhítom,

Apát nem puhítunk! Az nekünk rossz!

Cili! Voltam a méteráruban, és még van nekik anyag. Sina, Musi, tieteket megvettem.
Andynak és neked ha mégis kell, akkor a héten még van rá remény - ha a holnapo CTG is úgy akarja.[/quote]

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Na ilyen tudományos nem tudok ám lenni! :lol: Csak te! :P A lényeget azért értem...

Es nem mindegyik ctg olyan,mert pl a nödokimnál olyan van(kicsit régebbi),ami nem mutatja a baba mozgását.Söt a kórházban is mikor ctg hiány volt, volt olyan hogy olyat kapcsoltak rám,amin nem látszott a mozgás! :?
susy75

Zöldi! Gyors voltál! Négy lábon mentél-jöttél? Gondoltam, hogy a konnektor takarójához lesz hozzászólásod! :twisted: :lol:
sinaszi

Szorsolya!
Örülök, hogy még egyben vagytok! Jól rád hozták a frászt!!!

Manna!
Én a málnalevél teát bioboltban vettem.

Málnalevél teára tudjátok mi van írva? "Belsőleg hasmenés esetén teafőzetként javasolt, szájnyálkahártya-, torok-, garatgyulladásnál öblögetőszer." Tök jó, remélem nem fogja a barnamackót befolyásolni!!!

Boci!
Ez a polc tényleg nagyon tuti! Miből készült???

Kép
Kép
lbernuska

"Homeopaták" :lol: Írjatok, linkeljetek, hogy mit, mennyt, mikortól és mennyibe kerül! Ja! És EDA-val kapcsolatban vélemények???
sinaszi

Ibernuska: neked is köszi! Gipszkartonból készült!
Vendég

Zöldi: látom nálad is érződik az "Éhes disznó makkal álmodik" szindróma! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?