Hali!
Megjöttem a szabiról, nagyon jó volt, csak rövid, mint a szabik általában. de legalább elintéztük a tesco nagybevásárlást, voltunk a sógornőméknél, dédinél és a banki teendőket is elintéztük (adategyeztetés, számlafelmondás).
Tegnap voltunk Danival a 2. zenebölcsi foglalkozáson. Hát most pozitív változást tapasztaltam
Eleve kevesebben voltunk, mivel így fix a létszám, másrészt előbb mentünk kicsit, így Daninak volt ideje terepszemlére. Na nem mondom ,hogy végig ült az ölemben, de majdnem 3/4 részben igen. Kapott minden gyerek hangszereket, mindenkinél lehetett kicsit, ütögethették, csörgethették, dobolhattak, aztán mindig a melletünk lévőnek tovább kellett adni, Így mindenki foghatta, használhatta. Körjáték is volt, ugrálós. És a fiam kasztanyettázott
Pedig az még felnőttnek sem mindig könnyű, ő meg lazán összeütögette, ahogy kell.
Ami még nagyon tetszett neki, az a dobverő volt, nevetett, amikor össze kellett ütni őket.
Hétvégén a PECSA bolhapiacon beszereztünk a TOYSTORY-ból 3 figurát, Woody comboybabát, Dinot és Gubát a malacot. Amit pedig imád figurát, azt a férjem ma az asztalán találta a munkahelyén. egyik győri képviseletnél dolgozó munkatársa hozta győrből, ahol ez volt az utolsó darab, ami már közel 6 éve ott van a boltab, még árengedményt is kaptunk rá
És karcmentes, szuperjól néz ki. Ma este adjuk oda neki a Buzz (csillagharcos) babát.
Volt a bolhán is, de csak a mekis változat, de nagyon viharvert állapotban, így otthagytuk, mert tudtuk úgyis jön az igazi győrből
Pénteken babusziban, rájött a gyermekem, hogy bízhat a karúszóban. ennek örömére az első lépcsőfokról ugrált hasasokat a vízbe, nagyon röhögött
végig ezt gyakorolta, meg a korlát mentén szépen fel-és le a vízbe
most volt először, hogy lábtempóval jött velünk egyedül egy teljes hosszt!
Nagyon büszke vagyok rá!!! Először úgy csinálta, mint aki állva bicikizik, de aztán szépen hasra feküdt a vízen és úgy hatotta magát. Kézben már csinál régóta lábtempót, de egyedeül most csinálta először. Otthon meg a szőnyegen hasrafekve szabályos mellúszó tempót nyomott le. Keze lába úgy mozgott, ahogy kell mellúszáskor. Pedig ezt még nem is tanuljuk!
rit
nem elijesztésképpen, biztos cuki Dodo, ahogy fogat mos, de úgy tudom, hogy napi 2x-i fogkrémes fogmosás bőven elég, nehogy túl sok fluor kerüljön be, amitől foltosodhatnak a fogak.
De lehet rosszul értettem és nem mindig kap rá fogkrémet.
Kataa
Cumisüvegleszoktatás
Dani pl. csak pár hónapos korában cumisüvegezett, amikor én nem voltam otthon abból kapta a tejet. Soha máskor. Nektek biztosan rossz lesz leszoktatni róla.
Én rögtön pohárral kezdtem, vagy ásványvizes üvegből ivott vizet. Tejet Dani kb. 2 hónapja kap, laktózmenteset vagy Bio tehéntejet. Semmi baja tőle, se kiütés, se hasfájás, se fisifosi. Szereti kakaóként és mézzel is vagy csak simán.
Cumit ha lát, akko rmás szájában, amit imád kihuzogatni, mint a káddugót
Persze nem engedem neki, de néha gyorsabb, mint én.
Ilke
Nagy gratula a 2 csíkhoz!!!
gumicukor irigykedik
Nyuszi
Barka
Apukámék kertjében van barkafa. Egy darabig zöld puha szőrös gumók vannak az ágon és később megerősödik, barna lesz a levél része és kifehéredik a barka, aztán lepottyan vagy le kell szedni, ogy később nőhessen helyette új. Nekik nem bokor van, hanem lecsüngő ágakkal egy kis fácska.
Emi tiszta angol professzorhölgyemény már!
rit
Cuki Dodi
Ilke
azt tudod, hogy ahová büdöskét teszel ott nem lesz levéltetű? nem szeretik a szagát, mondjuk én sem
viszont szép sárga színe van. Én is városi lány vagyok, de apukámtól látok/hallok ezt azt, pedig én nem nagyon vágyom a kertészkedésre, max. majd a leendő lakásunk teraszán nevelgetek ezt azt cserepekben, balkonládákban.
Judy
Neked is gratula a zebrabébiké(k)hez!
Apropó
Megszületett Juga Veronika MArcija is pénteken
pusz, most dolgozom is kicsit
gumicukor
ui:
ja, daninak kijött a bal alsó szemfoga, egyszercsak ott volt a szájában