Új privát üzeneted érkezett!

CSERÉLTEM KÉPET A PROFILOMBAN!!!!!

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit

Nagyon helyes Dodi!!!Kép
Irigyellek, hogy orakig eltud jatszani egyedul, Emilia nagyon ritkan van el hosszabb ideig magaban. Mindig olyat szeret jatszani, amihez kell valaki, rajzolas, epites, olvasas. Egyedul hamar megunja.

Ilke

Lilit is meglestem, kesz holgy mar!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nagyon édes Dodi, hogy kunkorodik már a hajaKép

Igen, pont ezekre a szakszavakra gondoltam.
C

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

ha érdekel nézzétek meg a gyöngy-alkotásaimat is: http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=1433&page=4

Köszi a Dodi-dícséreteket KépKép!!

rit

anemona7

Sziasztok

Delelott baba- mama klubboztunk.Alex nagyon jol elvolt megint.Erdekes de itt egy gyerek sem sir az egesz 2 ora latt,gondolom elvezik a sok jatekot: )Vegre en is tudtam egy kicsit beszelgetni annyira elvolt a tobbiekkel: )
Persze a kocsiban belaudt de amikor hoztam fel a garazsbol felebredt es hiaba raktam mar be a kisagyban 1 orat kepes volt uldogelni ,fekudni,dudolni magaban,de azert sem aludtel.Aztan kivettem mert jott a baby sitter,en meg elmentem a nogyogyaszhoz a Klinikara.Mondtam a Csillanak hogy keszuljon vagy 3 orat leszek tavol ismerve a pocakos tomeget: )
A dokim viszont tok rendi volt(mint mindig: )meglatta kartonom es behivott rogton.Arcan szeles mosoly, hogy : Csak nem jo hirekkel jott es jon a kisteso??.Hat mondtam hogy nem,: ))aztan megvizsgalt,adott egy gyogyszert amit szinten a Schering gyart.Ugyhogy 1 ora alatt itthon is voltam.Alex persze nem hianyolt : )

A Siestat a Duna Plaza kozeleben vettem a Kenguru Goldban(Forti szokott oda jarni ha jol tudom).4500 ft volt,ugyhogy megerte: )

LAtom a peluskivitel az mindenkinel slager: )Nalunk is megya segites,mindeig spoor,porszivozik es torolget.Olyan edes, ahogy koncentral.

Sasha
Szuper, hogy Gabi igy megszokta egybol.Legalabb nektek si van nyugalmatok ejjel.Neked nem fura hogy nem alszik veletek?

Nyuszi
Erdekes mert en is videken nottem fel a ferjem meg kulvarosban es pont azert nem kivankozunk vissza; ))
En is azt irtam hogy az uj ciponk is 20-as megis nagyobb sokkal mint a teli bakncsa.Ki erti ezt? : ))

Dio
Alex is imad a bevasarlo szatyorban turkalni es adogatni a joghurtokat: )

Rit
Dodo minden eves mos fogat?mert az nalunk ugye 6* van meg mindig egy nap.Mindig kene?/Nem eleg reggel este nekik meg??

Mano
Jo volt ez a hasonlat: )A noveremnek 41-es a laba (a 178-cm-hez pont jo: )de mindig nehez volt neki cipot venni.Gondolom azota mar javult a szinovnal vagy maradnakaz altalad irt shopok: ))))

Kryss
Az jo hogy van busz,de varni is kell oket minden nap,te meg gondolom Becsben fogsz dolgozni.Bar szerintem nalunk katasztrofalisabbak a kivezetok mint ausztriaban.Ugyohgy sok sikert: )

Conti
Te mar csak tudod a nagyobb Lanyodtol mikor is kell egy kis rahatas.Persze elhiszem hogy rossz erzes volt,leszunk meg mi is ilyen cipoben hidd el: ))

Banyoci
Jobbulast a fejednek!Ezek a frontok!Most olvastam hogy az Apor Vilmos teren is van jatszohaz,Tunderket a neve.(pontos cimet sajnos nem tudok)Nektek az mar leg kozel van.

En is csereltem kepet a profilomba, a Tropicariumban keszult 2 hete.

Tenyleg akkor most lesz farsang ???En mar kitalaltam mi is lesz Alex: ))
Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Nagyon be vagyok havazva.
Manci beteg és majd megőrülök tőle, folyton visítozik, hogy ezt akar, azt akar, de azonnal. Aztán ha megkapja megint visít és eldobja, rosszabb esetben hozzám vágja. Kép
Dolgom rengeteg, hiába vagyok hivatalosan csak jövő hétfőtől, úgy tekintik mintha most sem lenne semmi dolgom. Kép
Szóval kezdek megőrülni a kislányomtól és a főnökömtől. Ma apja is vidéken van csak holnap reggel jön meg, én meg úgy kezdem érezni hogy totál elegem van ebből a családos létből Kép

Lesz farsang, én is nagyon kultiválnám?!

Megyek dolgozni (végre elaludt a süvölvény)
dec8
dec8

Kataa
Nálunk aztán nincs napi 6 evés, csak jobb esetben 4, de van, hogy 3 + az esti tápizás. Amúgy szerintem is elég lenne reggel-este, de nálunk most az a sláger, hogy kis sámlira áll a csap elé a fürdőbe, úgy mos fogat, kap kis csöpörésző csapot is hozzá Kép - szóval ez annyira de annyira tetszik neki, hogy mostanában napközben is kaja után jön, hozza a sámliját feláll rá és kiabál, hogy "Aja, aja!!" - ez vagyok ugye én KépKép és mutogat a fogkeféjére, hogy adjam oda, de azonnal!Kép

dec8
Nyugi, nyugi, vannak ilyen napok is az életben, de aztán elmúlik és nem is hiszed el, hogy valaha is erre gondoltál Kép - mondjuk a főnök nem biztos, hogy javul, de Hanna bizonyosan KépKépKépKép

Zsuzsa
lehet, hogy a lányok haja nő, de a fiúk meg méretileg nőnek. Előd is már mekkora!!! Kész nagyfiú Kép

Kataa
Alexot is megkukkoltam - de őt láttam ugyebár élőben is nemrég KépKép azóta nem változott, de édi a kép nagyon Kép

rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Rit,
Nagyon edes Dodo! Bar en csak kepen lattalak, de szerintem hasonlit RadKép!
Ja, es a gyöngy gyartmanyaid csodalatosak! Nagyon ügyes vagy, en nem tudom, tudnek-e ilyet!

Conti,
a mosogep kipakolast mindket gyerekem imadja, de ök be is pakolnak es gombokat is nyomogatnak...persze az en iranyitasom alatt
Ja, es Aaron a hetvegen panirozottKépKép...ket tojas ket szelet husra elfogyott, de nagyon tetszett neki!

Kataa
Alex milyen nagyfiu! Es milyen komolyan nez!Kép
Jo, ha ilyen rendes dokija van az embernek!

Sasha,
tök jo, hogy Gabi igy elvezi az uj agyat! Remelem, nalunk is igy lesz!!! Bar meg odebb van...

Hazvetel
Hat nagyon hajlunk ra, hogy megvegyük...csütörtökön megyünk megint megnezni, kepeket is csinalunk....
Elkepzelhetö, hogy akkor atwaltok, es nem Becsben, hanem a közelebbi nagyvarosban dolgoznek...Bar ettöl azert idegenkedem is..Ugy lesz a jo, ha megvarom, amig az agyamra megy a sok utazas, es akkor örömmel veszem, ha nem kell messzire utaznom!
Meg nem merem irni, hogy megvesszük a hazat, mert ki tudja...az ottani szomszed is jött nezni, hatha ö megveszi az orrunk elöl...de akkor ez sors!
Köszi a velemenyeketKép! Jo, a különbözö erveket erte es ellene olvasni...es elbiralni, melyik, mennyire szamit nekünk!Kép

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Ilke
Meglestem Lilit, tényleg milyen nagylányosan ül a foteljában! Nagyon édes a kis cofival. Kép

Rit
Dodó is igazi kis hölgy már, tényleg hogy göndörödik a haja! A hollód meg egyenesen fantasztikus! Ügyi vagy nagyon.

Kryss
Drukkolok hogy meglegyen a ház! Örülök hogy Rebekkel minden rendben van.
Képzeld Levi már próbálkozik a többi számmal is, már mondja hogy ety=egy és ááóóó=három
A végén még tényleg matematikus lesz belőle. Kép

Mi most hagytuk el a reggeli tápit, így Levi már csak 4x eszik egy nap, de úgy veszem észre, mintha ezáltal kicsit jobb lenne az étvágya. Elég könnyen ment a tápiról a leállás, első nap hajnalban megivott helyette egy üveg teát, másnap már csak pár kortyot kért reggel fél 7-kor, harmadnak (azaz ma) pedig már fel sem ébredt csak reggel fél 8-kor.
Ja és már 10 foga van, ma fedeztem fel egy újabb rágófogat fogmosásnál. Én balra lent vártam hogy kibújjon, erre jobb fönt jött ki egy. Ki érti ezt! Semmi rendszert nem fedezek fel a fogzásában! No nem baj, egyszer majd csak kibújik mind.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Esik a ho,ugyhogy ma nem megyunk sehova,max az udvarra ha elall.
Tegnap este baratokkal belutunk egy pub-ba(apukam itt aludt nalunk),hat en mar vagy masfel eve nem voltam ilyen helyen,de olyan jo volt egy kicsit kimozdulni.Persze most almos vagyok ezerrel : ))
Deluan jon par kolleganom latogatoba,legalabb megtudom az osszes benti hireket: )bar telefonon is jonnek az infok neha.Nalunk a cegnel olyan mint egy nagy csalad,mindenki tud mindent a masikrol,ami nema jo neha nem: ))
Tegnap a klubban Pocokkal kivoltunk egy anyukan,elesett a kislanya OLLOval a kezeben.,felvette megnyugtatta .Mi szoltunk hogy az ollo meg a kezeben van(ellel felfele).Erre anyuak:Nem baj had jatszin vele.Mi csak neztunk hogy ez normalis??
Aztan arrebb tereltuk a csemeteinket onnan,legalabb mast ne veszelyeztessen.

Dec8
Szegenyekm,es meg csak most jon a munka java: )Hat igen a munkaval jon vissza astressz is amit mar elfelejtettunk: )Jobb kedvet es gyorsan gyogyulo Hannat neked: )

Rit
Hat evesbol nalunk is csak 4+a 2 tej reggel-este.Majd en is veszek neki samlit ,de mar az uj furdobe .Mar ugy varom hogy vegre ott lakjunk es vehessunk neki kis gyerek butorokat.

Kryss
Igazas van,majd meglatod hogy megy a bejaras,drukk hogy sikeruljon megvenni a hazat.

Forti
Alex mar 3hete tejet iszik reggel este.Megprobaltam hogy nem adok neki regge hogy jobban reggelizzen,de akkor sem evett tobbet.Szerintem O is olyan hogy csak 10-korul ehezik meg rendes kajara (minten)addigeleg a tej: ).Este a vacsi kb 6 utan van es 8-kor meg lefekves elott
Issza a tejet.Nem tudom de szerintem ha nem inna nem birna ki reggelig eves nelkul.Nalatok hogy van??
Egyaltalan mikor kell leszoktatni a cumisuvegrol????Napkozben mar ivopoharbol iszik.
Puszi
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,
Cseréltem képet a profilomban, érdemes ám megnézniKép! Ma reggel készült!

Farsang,
Tegnap este összeszedtem egy csomó helyet a netről, ma végighívogatom őket.

Sasha,
Örülök, hogy tetszik Gabinak az új ágy.

Nyuszika,
Barka ügyben sajnos én sem tudok többet. Szintén városi lány vagyokKép, de igyekszem ám belejönni a dolgokba nagyon. Meséltem már, hogy csináltam melegágyat az ablakban? Képzeld már hajt a hónapos retek, a büdöske, a snidling és a paradicsom is.
Csak nézek nagyokat, hogy Emi milyen ügyesen tanulgatja már a szavakat.
Megkaptam a recepteket, köszi szépen.

Forti,
Köszi a címet.

Conti,
Mi tegnap vettünk Eucerin fürdőolajat, most azt használom Lili fürdéséhez. Régen bejött neki, remélem most is segít, mert a gyógyszertári fürdető nem sokat ér ahogy elnézem.
Én is ráütök néha Lili kezére vagy lábára. A lábára akkor szoktam csak, amikor a pelenkázón van és elkezd rugdosni, vagy a sarkával a mellembe csap, hát az valami iszonyat fájdalmas.

Banyóci,
Örülök, hogy bejött nálatok is az új fogkefeKép.

Rit,
Édes Dodi a képen. Nagyon szépek az állatkáid, ügyes vagy.

Kataa,
Alexról is jó a kép nagyon, milyen kis komoly. Elárulod minek fogod beöltöztetni?

Kryss,
Drukk a házvásárláshoz.

Na megyek reggelizni.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Hali!

Megjöttünk mi is, szupi volt otthon, szülinapoztunk és a bál is jól sikerült. Sokat táncoltunk, volt black jack, rulett, nosztalgiafotózás, koktélbár, Edwin Marton koncert, szóval jó volt.
Ma kapjuk az oltást, remélem nem lesz nagy balhéKép

Ilke
Gratula, nagyon kis csinos a kis zebraKépKépKépMennyi idős?

Hát, akkor már én is elárulom, hogy a tegnap reggeli programom ugyanaz volt, mint Ilkének és szintén nagyon pozitívra sikerültKépKép Csak még kép nem készült a kicsikéről. Szóval nálunk is van nagy öröm. A második csík annyira határozottan jelentkezett rögtön, hogy a férjem szerint ikrekKépKép Gergőt nem mutatta kis annak idején a tesztKép

na pusz
Judy, Gergő és zebrácska
Judy

Ilke!
De joooooooooooooKépKépKépKép!!!!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Es akkor Judy Neked is!
De jooooooooooooo!KépKépKép
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

ILKE
Tetszik az új kép, nagyon kis csiniKépKépKépKép

JUDY
Nektek is nagy gratula, de jó!!

Sasha
És ti???

rit

rit

anemona7

Hu ha akkor nem csak a ho de a zebrak is potyognak az egbol: ))

Ilke,Judy
Hatalmas gratula a kisbabahoz.Minden jot es elvezetes babassagot!!!!!
Ilyenkor elfog a nosztalgia,de aztan meggyozom magam hogy meg varunk egy kicsit: ))

Ilke,Nyuszi
Videki lany leven tudom : )hogy a barka ilyen marad,ha az a szurke puha gumo van rajta ez a virag: )Nagyon szep egyebkent disziteni a tavaszi tulipan es narcisz csokrokat.

Ilke
Hat igen nagyon komolyan nezte a krokodilt: ))Nem nagy ugya jelmez,de legye iknkabb meglepi: ))Koszi hogy szervezkedsz.

Judy
Drukk az oltashoz,ne izgulj mindn ok lesz letekintve egy kis hisztitol: ))
Segits mar leeci,mi is megyunk balba szombaton es nem tudom hogy inkabb estelyi jellegut vagy nadragkosztumot vegyek fel??Azert ez a benazas mert kb 10 eve nem voltam balon: ))

Parazita
Pentek??

Kataa

Kép
Kép
kataa

Ilke, Judy! GRATULA GRATULA GRATULA!!!!KépKépKép

C.

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok

Ilke,Judy

HURRA!!!!!KépKépKép
Gratulalok!

Judy

A mostanit nekem is mar az elso napon hatarozottan mutatta a teszt. Pedig nem ikrek.Kép

Ilke

Mar kell hajtatni ezeket a zoldsegeket? En csak most rendeltem vetomagot. Nem csak aprilisban kell majd kiultetni oket? Vagy odabentre hajtatod? Olyan izgi, en a regi lakasban is egy csomo viragot magrol hajtattam a balkonladakba!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali!

Rit!
Én csak irigykedem Kép

ILKE, JUDY!!!! ÓRIÁSI GRATULA A POCAKLAKÓKHOZ!!!

pusz
sasha

Kép
sasha

Ilke, Judy
Óriási gratula, én is akarok zebrácskát KépKép
No majd pár nap múlva meglátjuk, nálunk sikerült-e a kistesó. Én reménykedem, mert a szopi csökkent, már csak napi 3x kell neki, talán ezzel az esélyeink is megnőttek.

Szilcsike és rosszcsont Szilvike
szilcsike

Hali!

Megjöttem a szabiról, nagyon jó volt, csak rövid, mint a szabik általában. de legalább elintéztük a tesco nagybevásárlást, voltunk a sógornőméknél, dédinél és a banki teendőket is elintéztük (adategyeztetés, számlafelmondás).

Tegnap voltunk Danival a 2. zenebölcsi foglalkozáson. Hát most pozitív változást tapasztaltam Kép Eleve kevesebben voltunk, mivel így fix a létszám, másrészt előbb mentünk kicsit, így Daninak volt ideje terepszemlére. Na nem mondom ,hogy végig ült az ölemben, de majdnem 3/4 részben igen. Kapott minden gyerek hangszereket, mindenkinél lehetett kicsit, ütögethették, csörgethették, dobolhattak, aztán mindig a melletünk lévőnek tovább kellett adni, Így mindenki foghatta, használhatta. Körjáték is volt, ugrálós. És a fiam kasztanyettázott Kép Pedig az még felnőttnek sem mindig könnyű, ő meg lazán összeütögette, ahogy kell. Kép Ami még nagyon tetszett neki, az a dobverő volt, nevetett, amikor össze kellett ütni őket.

Hétvégén a PECSA bolhapiacon beszereztünk a TOYSTORY-ból 3 figurát, Woody comboybabát, Dinot és Gubát a malacot. Amit pedig imád figurát, azt a férjem ma az asztalán találta a munkahelyén. egyik győri képviseletnél dolgozó munkatársa hozta győrből, ahol ez volt az utolsó darab, ami már közel 6 éve ott van a boltab, még árengedményt is kaptunk rá Kép És karcmentes, szuperjól néz ki. Ma este adjuk oda neki a Buzz (csillagharcos) babát.
Volt a bolhán is, de csak a mekis változat, de nagyon viharvert állapotban, így otthagytuk, mert tudtuk úgyis jön az igazi győrből Kép

Pénteken babusziban, rájött a gyermekem, hogy bízhat a karúszóban. ennek örömére az első lépcsőfokról ugrált hasasokat a vízbe, nagyon röhögött Kép végig ezt gyakorolta, meg a korlát mentén szépen fel-és le a vízbe Kép most volt először, hogy lábtempóval jött velünk egyedül egy teljes hosszt! Kép Nagyon büszke vagyok rá!!! Először úgy csinálta, mint aki állva bicikizik, de aztán szépen hasra feküdt a vízen és úgy hatotta magát. Kézben már csinál régóta lábtempót, de egyedeül most csinálta először. Otthon meg a szőnyegen hasrafekve szabályos mellúszó tempót nyomott le. Keze lába úgy mozgott, ahogy kell mellúszáskor. Pedig ezt még nem is tanuljuk!

rit
nem elijesztésképpen, biztos cuki Dodo, ahogy fogat mos, de úgy tudom, hogy napi 2x-i fogkrémes fogmosás bőven elég, nehogy túl sok fluor kerüljön be, amitől foltosodhatnak a fogak.
De lehet rosszul értettem és nem mindig kap rá fogkrémet.

Kataa
Cumisüvegleszoktatás
Dani pl. csak pár hónapos korában cumisüvegezett, amikor én nem voltam otthon abból kapta a tejet. Soha máskor. Nektek biztosan rossz lesz leszoktatni róla.
Én rögtön pohárral kezdtem, vagy ásványvizes üvegből ivott vizet. Tejet Dani kb. 2 hónapja kap, laktózmenteset vagy Bio tehéntejet. Semmi baja tőle, se kiütés, se hasfájás, se fisifosi. Szereti kakaóként és mézzel is vagy csak simán.
Cumit ha lát, akko rmás szájában, amit imád kihuzogatni, mint a káddugót Kép Persze nem engedem neki, de néha gyorsabb, mint én.

Ilke
Nagy gratula a 2 csíkhoz!!! KépKép gumicukor irigykedik Kép

Nyuszi
Barka
Apukámék kertjében van barkafa. Egy darabig zöld puha szőrös gumók vannak az ágon és később megerősödik, barna lesz a levél része és kifehéredik a barka, aztán lepottyan vagy le kell szedni, ogy később nőhessen helyette új. Nekik nem bokor van, hanem lecsüngő ágakkal egy kis fácska.
Emi tiszta angol professzorhölgyemény már!Kép

rit
Cuki Dodi Kép

Ilke
azt tudod, hogy ahová büdöskét teszel ott nem lesz levéltetű? nem szeretik a szagát, mondjuk én sem Kép viszont szép sárga színe van. Én is városi lány vagyok, de apukámtól látok/hallok ezt azt, pedig én nem nagyon vágyom a kertészkedésre, max. majd a leendő lakásunk teraszán nevelgetek ezt azt cserepekben, balkonládákban.

Judy
Neked is gratula a zebrabébiké(k)hez! Kép

Apropó
Megszületett Juga Veronika MArcija is pénteken Kép

pusz, most dolgozom is kicsit

gumicukor

ui:
ja, daninak kijött a bal alsó szemfoga, egyszercsak ott volt a szájában Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

Gratula a kis ebihal fiadhoz!Kép
A budoskes dolgot en is olvastam, van egy biokert cimu konyvem, abban is irnak ilyen fortelyokat (sarkantyuka, koromvirag stb), meg hogy mit mi melle kell ultetni a vetemenyesben.

Kataa

Probald meg reggel is poharbol itatni. Ugyan meg Emi is csoros varazsitatobol teazik reggel meg este, de a poharat is elfogadja. Foleg ha gyumolcslevet teszek bele neki. Ha elmegyunk valahova is iszik poharbol, sot szivoszallal dobozbol is, de a csorost szoktuk vinni, mert jobb ha az autoban abbol iszik. Mondjuk a cumisuveget o kb.2 honapos kora ota nem fogadja el.(meg a cumit sem)

Ilke

A budosket mikor kell kiultetni? Elokeresem amit kuldtel es en is nevelek palantat.
Es fiut vagy lanyt szeretnetek?Kép

Dec8

Emi is ilyen nyafka volt tegnap egesz nap. Le nem szakadt rolunk, ha jatszottunk vele az sem volt jo ,ha nem az sem. Aztan este fel 10kor egy hang nelkul le tudtam tenni aludni, ami nala nagyon szokatlan.Kép Biztos erzi a frontot.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Helló!

Köszönjük szépen a gratulákatKépKép
Megvolt az oltás, tényleg csak pici hiszti volt, de a végén már mosolyogva búcsúzott a dokibácsitól. Perzse már látta, hogy megy elKép
Minden rendben, csak a kukker van még messze a tökéletestől, bár már alakulKép

Kataa
Én az estélyire szavazok, bár attól is függ, hogy milyen bálra mentek. Mi a céges bálon voltunk, egy szállodában, rajtam egy spagettipántos, barnás-arany hosszú selyem ruha volt. Sajnos hzzá illő bolerót, vagy felsőt nem kaptam, így egy selyemkendő volt a vállamon. Ez egy viszonylag elegáns bál, vacsival, mind2 emeleten élő zenével.

Tényleg, nem is mondtam, hogy nyertünk a tombolán egy bp-i szállodában egy hétvégétKép, meg egy ajándékcsomagot, Ghymes cd, könyv, terítő...3 éve ezen a bálon nyertük meg a nászutunkatKép

Nyuszika
Hát én se ragaszkodom az ikrekhez, bár van a családban, nálunk mind2 ágon, még 3-as ikrek is.
Férjem azzal vigasztal, hogy 2 fiúKépKép Akkor felmondokKép

Sasha, Szilcsike
Drukk nektek isKép

Szilcsike
Nálunk is napi 3 szopi van és így jött össze. Összvisz egyszer jött meg szülés ótaKépKép

Gumicukor
Ügyes lehet Dani a vízbenKép

Rit
Én napi 1 fogkrémes mosást olvastam, hogy elég még ebben a korban.

Judy
Judy

Zsuzsa
Hat igen tejet ,van hogy videki tehenbol valot (persze egy ellenorzott gazdasagbol) es van hogy rizstejet.A tapszertol nagyon jol lakott es nem akart egyaltalan reggelizni.Meg hat mar nagy is 16 honaposan hogy napi 2* tapit egyen.
Nem volt gond az atallassal,oly mindegy neki mi van az uvegben, csak follyon : ))

Szilcsike
Drukk hogy neked is legyen Zebra !

Gumicukor
Persze ha szopott volna akkor egesz mas lenne a szitu,de hat poharbol egy baba nem tud inni 200 ml amikor ugye nincs mas.Egyebkent nincs oda a cumisuvegert,napkozben az ivopoharbol vagy sima poharbol iszik.Esteez egy szertartas neki hogy odabujik hozzam eszik utana simogatom es enekelek neki.
De lehet hogy megprobalom az ivopoharbol adni neki este is.
Alexnak sem volt baja a tejtol,de en nem kultivalom a kakaot ugyhogy azzal meg varunk,mezes tejet mar ivott ,foleg amikor nathas volt.O mar 4 honapos koratol nem cumizik,nem is szeretnem mert arrol keserves a leszoktatas,bar magatol dontott igy ugyhogy gondolom ez gond annak akinek viszont ragaszkodik hozza a babaja.

Nyusizka
Koszi, kiprobalom holnap: )

Judy
Szerencsesek vagytok a tombolan: )Koszi en is inkabb az estelyire gondoltam,van is ugyhogy azt veszem fel.Egy hosszu bordo,tull betettel,eddig egyszer volt rajtam egy eskuvon ahol en voltam a tanu,de minden mas helyre tul elegansnak tunt: )Ez egy jotekonysagi bal lesz: zenekar ,vacsora ,tombola,stb.

Megyek mert felebredt a fonok : )
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Cipö
nekem is tetszenek a siesta cipök csak az áruk nem Kép mi majd ugy 2 honap mulva nézünk neki tavaszi cipöt ugyanot ahol a téli cipöjét vetük az árkádban van egy jo kis cipöbolt ott vetük a mostani télicipöjét is bélelt vizhatlan de légáteresztö is egyben és van bene sarok emelö is viszont kevesebbe került mint egy siesta Kép.

Kryss
Gratula Rebeknek lassan tényleg szoba tiszta lesz Kép.

Nyuszi
az én párom németül akarja petikét megtanitani vagyis nekem kéne de én egy kukot nem értek németül igy csak akor néz németet petike ha apja itthon van Kép amugy szerintem elöbb fog angolul beszélni mint németül mert a rajzfilmek zenéje mind angol amit a minimaxon nézni szoktunk Kép.

Dio
petike is szeret segiteni ö ágyazni szokot velem a lepedöt kiteriti velem söt fel is rakja a párnát az ágyra igaz csak a kicsiket mert a nagyot nem tudja felemelni még de tényleg imádni valok ahogy segitenek Kép.

Maffin
most sárgarépást fogom kiprobálni Kép

Anenoma
petikének is nagylába van tavaszi szandija már 24 lesz Kép igaz nálunk apukájának van nagy lába 43-44 lába van a páromnak Kép.

Conti
Muffin Kor terjesztés Kép

Anenoma
nagyon jok a gyöngyfiruráid Kép ilyeneket csináltam régeben én is ma már nem merek belekezdeni mert petike mindent lererámol és össze szed + megkostol .

Ilke
Gratula a Zebrádhoz Kép .

Lányok
tegnap voltunk méreckedni és imibaba 4800gr 7 hetes petike meg már majdnem 10kg Kép és több mint 12 foga van a pontos számot csak azért nem tudom mert nem egedi megnézni-számolni a fogát petike Kép csak csámpásan nönek igy majd ha állando fogai lesznek fogszabázot kell viselnie legalább neki legyenek egyenes fogai .

Pusz csics és a fiuk
csics

Sziasztok!

Ilke! Judy!
Jó egészséget kívánok a babákhoz, vigyázzatok magatokra!

Ilke!
Nagyon szép Lili! Még jó, hogy időben megnéztem, mielőtt kicserélted a képet a kistesóra.Kép

Képzeljétek, egész jól haladunk az éjszakai szopiról leszokásban. Szaporodnak az átaludt éjszakák, csak a foga miatt szokott nyugtalankodni. Persze reggel és este aztán le se lehet robbantani a ciciről. De olyan édes, ahogy este megsimogatja, amikor jó éjszakát kívánunk a cicinek.Kép

Peti is extra hosszúakat alszik mostanában, tegnap délután alig bírtam belé lelket verni, mikor fél ötkor megpróbáltam felébreszteni. És reggel is tovább aludt, mint szokott. Igaziból nem bánom, mert ebben a hidegben nem nagyon tudunk menni sétálni, itthon meg elég nehéz lefoglalni. Bár, mintha egyre több időt eljátszana maga, már nincs folyton a sarkamban. Olyan furcsa érzés, hogy nincs ott mindig amikor a fürdőszobában, vagy a WC-n vagyok.Kép

Zsuzsa!
Igen, kényelmes volt mensi nélkül, de azért én szeretem tudni, hogy a testem úgy működik, ahogy kell. A babatéma egyelőre pihentetve van anyagi okokból, még mindig sokmindenre lenne szükségünk költözés után, meg van egy csomó tartozásunk stb. Azt beszéltem meg a párommal, hogy nyáron újra beszélünk róla.

Dió
szabotimi

Sziasztok!

Ilke, Judy!

Gratulálok mindkettőtöknek.

Judy! Kb akkorra fogod várnia pivűcit mint én Emmát annak idején. október 12-re voltam kiírvaKép

Én is csatlakozom Kataa-hoz ilynwkor én is irigykedem ezerrel és szeretnék én is, de aztán ha belegondolok, akkor még várok inkább.Kép bár ha meg abba gondodlok bele hogyvisszamenni dolgozni és utána újre eljönni,a kkro meg inkább most azonnal szeretnémKép

Sasha!

Pedig nagyon szeretnénk már rúlatok is hasonló híreket hallaniKép

Tápszer: Emma sem isszameg mostanában már reggel is meg este is, vaalmelyiket kihagyja, illetve iszik belőle de kb felét. Nálunk most már a napi 4 evés a maximum ami összejön.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Manó, Kataa
Fela fejjel, mi majd jövőre leszünk együtt babásak, akkor meg majd a többiek irigykednek Kép Mindegyiknek vannak jó oldalai. Én most az anyagi okok miatt nem vágnék bele eg kistesóba, nem bírnám a nélkülözést, főleg nem abban, hogy most ez meg ezt nem tudom megvennia gyerekemnek, értem ezalatt a fontos dolgokat. így meg éppen jó lesz, na meg ha elköltözünk a törlesztőrészletekre is gondolni kell, így énmost alapozom az anyagiakat, mire ismét otthon leszek a tesóval.
Irigylem azokat, akiknek a párjuk olyan szuperül keres, hogy nem kell évekig dolgozniuk, és otthon lehetnek a picivel. Nálunk viszot én keresek jobban, majdnem 2x annyit. ez van, ezt kell szeretni.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Most rohanok, mert ezer dolgom van, csak átfutni volt időm a termést. Most csak annyit, hogy
NAGY-NAGY GTARTULA ILKÉNEK ÉS JUDYNAK!!!!!!!!!!!!!

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Rit
Én is mindig ki akartam próbálni a kite-ot. nagy surfös voltam ifjú koromban. Kép
Dodo nagyon édes!!
Köszi a buzdítást, ma már sokkal jobb volt. persze Hanna kapott antibiotikumot, úgyhogy kezd jobban lenni, nem volt ma olyan anyanyúzó hangulata.

Nyuszi
A barka az virág, úgyhogy levél lesz utána melette a barka meg szebb-rondább formában lees.
Nálam az erkélyen kijöttek a krókuszok, meg a tulipánnak is kinn van a hegye. Ezzel szemben a hóvirág semmi jelet nem mutat.

Ilke
Ezt tényleg érdemes volt megnézni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!

Judy
Neked is!!!!!!!!!!!!!!

Csics
Imi lassan behozza Petikét Kép
Hannának is kijött megint egy foga.

Manó, Gumicukor
Nekem is min. 1 évig baby-stop van. Úgyhogy nagyon irigykedem, de magamat ismerve még jövőre is csak irigykedni fogok.

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok,
Köszönöm mindenkinek a gratulákat. Nálunk is nagy az öröm, reggel a párom olyan kis kelekótya lett, hogyha nem szólok neki, elindult volna telefon, táska és pénztárca nélkülKép.
Annyira rossz idő van ma is, ki sem mentünk sétálni és péntekig nem is mondanak jobbat.
Képzeljétek Lili ma nagyon ügyi volt, majdnem egyedül ette meg az ebédjét (krumplipüré, pulykafasírt, csemegeubi).

Judy,
Gratulálok nektekKép!
A mi kis pocaklakónk még nagyon picike lehet, mert pár napja kellett volna, hogy megjöjjön. De jövő héten megyek a dokihoz. Az én második csíkom is sokkal erősebb mint az elsőKép. Majdnem, hogy előbb jelent meg, mint a másikKép. A ti pindurkátok mennyi idős lehet?

Nyuszi,
Az egyik könyvben olvastam, hogy februárban is már el lehet kezdeni a hajtatást. És mivel már annyira be vagyok zsongva, így nem bírtam ki, vetnem kellett valamitKép. De egyébként még ráérne márciusig. Nem is tudom pontosan mikor kell kiültetni a büdtöskét, de ha jól tudom nagyon fagyérzékeny, ezért csak akkor amikor már tuti kellemes idő van. Max, jó kis erős, fejlett palántáim lesznek mire ki lehet őket ültetniKép. Én most zsázsát vadászok mindenhol, de nem lehet sehol sem kapni, pedig állítólag nagyon egészséges és pár nap alatt kinő és fogyasztható pl salátában.
A párom egy fiúcskának nagyon örülne, de végül is mindegy.

Szilcsike,
Drukk nektek a kistesóhoz!

Gumicukor,
Akkor szerencsétek volt Buzz-alKép. Jó lehetett az úszás, Dani ügyeskedik mindig.
Én nagyon élvezem és várom már, hogy kertészkedhessek. Egyik nagy vágyam, hogy a konyhaablak elé egy fűszernövény részt alakítsak ki, így csak ki kell majd menni főzés előtt. Már vettem is egy csomó magot hozzá. Persze biztosan lesz munka is vele rendesen.

Na megyek összerakom az almás pitét, mert már szerencsére kész az alma és a tészta is hozzáKép.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke, Judy,
nagy-nagy gratula NektekKép Konnyu es boldog varandossagot, jo egeszseget kivanok Mindkettotoknek!

-Afonya
afonya

IlkeKép JudyKép

Gratulálok a zebrácskákhozKép Jó pocakosodástKép

Tüni
tüni

fogmosás
nálunk napi 2x megy fogkrémmel, de én csak napi 1x mosom neki, a másikat ő csinálja reggel, + napközben ha kéri, megkapja a fogkeféjét és moshatja. Igazából én nem nagyon kultiválom, mert pl. az én fogaimnak az a baja, hogy túl sokat mostam anno és elvékonyodott a zománc rajta. Na ezt nála nem akarom, de most annyira lelkes, nem akarom letörni a szarvacskáját. Majd idővel, visszaveszünk a tempón Kép

Judy
El is hiszem, hogy akkor már kicsit sok lenne a fiúkból. Ilyenkor mindíg eszembe jut volt barátom anyukája, aki 10l-es fazekakban főzött, míg az én anyukámnak elég volt a csinos kis méretű lábas is KépKép Drukkolok egy kiscsajszihozKép

Gumicukor, Manó, Kataa, Zita és esetleg Sasha
Jövőre én is betársulnék hozzátok!! KépKép

dec8
újabb hírek bölcsi-szinten???

rit

rit

anemona7

Gumicukor, Rit!

Aranyosak vagytok, d eszerintem én dec 8-hoz fogok táersulni jövő utánKép

bár ki tudjaKép De nagyon szertnénk külön lakást előbb.

manó

KépKép
manó

Ilke, Judy
Naaagy gratula a pocilakókhoz!!!! Kép Kép Kép

Kataa
Én így még tejet nem adtam Levinek. Tejbegrízt már evett velünk, az imádja, de azt sem minden nap, legfeljebb heti 2x. Felforralod a tejet vagy hogy adod?
Levi nagyon ragaszkodik a cumisüvegéhez, ő még napközben is javarészt abból iszik. Ha nincs kedve nem fogadja el pohárból az iszit.
Levi fél 5 felé uzsizik, utána még szokott kunyizni egy kis kaját. Este pedig a grízes tápit issza. Mostanában (mint korábban írtam) nem eszik hajnalban tápit (tegnap kellett neki mert felsírt valami miatt és másképp nem akart megnyugodni) és reggel fél 9-9 felé kajál szilárd kajcsit.

Forti

Kép
Kép
forti

Halihó!

Szerencsére nem volt gond az oltás miatt, csak kis hőemelkedés.
Köszönjük szépen a gratulákat és a jókívánságokatKép

Manó
Igen, én is úgy számoltam, hogy okt 12. Már úgyis elég a 2 skorpióval, ő legalább nem az leszKép

Ilke
Nálunk is picike mégKép Kb 3,5 hetes. Szóval orvosilag 5,5 hét. Dokinál még én sem voltam, majd talán jövő héten, vagy 2 hét múlva. Igazság szerint 2 hete jártam nála, akkor még nem látszott semmi, pedig rá is kérdeztemKép Szóval most nem rohanok vissza hozzá, még úgyse sokminden látszana. Vannak már tüneteid? Nekem még csak a fáradtság.

pusz
Judy
Judy

Forti, Kataa
Dodesz is issza a tejcsit, én simán szoktam adni neki egy kicsit reggelihez, bögrébe. Kb 1 ujjnyit az aljára, ezt már gyönyörűen meg tudja inni a bögréből, ha többet adok, magára borítja Kép
Napközben amúgy csőrös pohárból iszik, de ha eszünk akkor neki is pohár v. bögre kell Kép Vendégségben meg különösen, imádja ahogy dícséri mindenki, hogy milyen ügyesen iszik. Viszont enni csak villával tud, a kanállal nem igazán boldogulunk. Azt valahogy mindíg elcsavarja és kifolyik belőle minden Kép + Mostanában visszatértünk a katonákhoz, pedig már nagyon szépen evett szendvicset, de kb egy hete ha szendvicset kap, leeszi a tetejét és meghagyja a kenyeret Kép

Judy
Én még nem is tudtam ilyenkor, mi csak 7 hetesen tudtuk meg, hogy babónk lesz.Kép

Na megyek készülődni a baba-mama klubba, ma rongybaba-készítés lesz Kép

rit

rit

anemona7

Egy ilyen naphoz minimum egy táblázat illik!

Ilke, Judy!

Gratulálok!KépKépKép

És hadd legyek a gólyahírhozóKépKép megint:

Orsoly!

Itt is gratulálok!KépKép

Betti!

Nagyon megleptél, neked is gratulálok!KépKép

(Az szülési időpontokat Betti kivételével hasraütéssel írtam be, természetesen ha már tudtok pontosat, akkor változtatok rajta igény szerint.Kép)

Kép
Kép
Kép
Kép

Beszti (még nem tudom, mikor reagálok is az irásotokra, mert ma megyünk dokihozKép)

KépKép
KépKépKép
beszti

Judy!

Igenm tudom miről bezsélsz, az én férjem is skorpióKép Emam mérleg, hát még nem tudom milyne lesz.

Olyan jó ez a sok új baba a táblázatbanKép

Rit!

Én is cska a mensi elmaradása után 1 héttel csináltam tesztet, orvoshoz meg még később mentem, Uh-ra meg még később mert elutaztunk.

manó

KépKép
manó

Hali!

Na, tegnap este odaadtuk Daninak a Buzz babát. egyszerűen szuperül néz ki, mozog a keze és kb. 25 cm. Járkált vele nézegett, reptette a levegőben, vele aludt, éjszaka is újra elkérte, én meg addig ott kuksoltam mellette, hogy mikor alszik vissza, hogy kivehessem az ágyból, nehogy ráfeküdjön álmában. REggel még kakaóval is megitatta Kép

Tegnap délután voltam tornán, nagyon jó volt, jó kis comb-, fenék-, hasizom gyakorlatok voltak. Apa eljött kocsiva a melóhelyig, onnan cseréltünk, ő hazatrolizott én meg a kolléganőmmel elkocsiztunk a tornára.

Ilke
Lehet a párodnál a kismama kelekótyaság jelentkezik Kép

Dec8
Én jövő ősszel szeretnék ismét babás lenni, így akkor nyár elején/közepén születne a tesó, amikor jó idő van. Én el sem tudnám képzelni télen a nagy pocakot, nyáron olyan jó volt, kis ruci, amiben jól látszott a pocim, papucs és irány!

Kakaó
hát Dani egy habzsológép ezek szerint. ő kb. 1-2dl kakaót lehúz 3 részletben, ha meg szívószállal, akkor még hamarabb Kép

KEnyértető leevés
Nálunk is uez van Kép lezabálja ami rajta van és a kenyér ott marad. Ha meg valami krémes dolog van rajta, akkor beledugja az ujját és leszedegeti.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Rit, Gumicukor,
Fel 2005-re a babákkal!!!! Kép

Holnap van az utolsó "munkanapom" itthon Solymesszel. Eddig annyit rohangáltunk, hogy nem volt időm szomorkodni, de most nagyon rámtört...Kép

Zita
parazita

Sziasztok,
Köszi-köszi mindenkinek a sok jókívánságotKép!
Tegnap este apa rózsával lepett meg, annyira boldog a drága. Lili már mutatja a két újával, hogy milyen pici a baba a pocimban, nagyon cuki ilyenkorKép.

Judy,
Nálam már sajnos bejelentkeztek az egész napos rosszullétek, alig bírok valamit megenni. A fáradékonyság is érezhető, esténként 10 után már bárhol képes vagyok elaludniKép, pedig napközben is alszom Lilivel. Én ma próbáltam hívni a dokimat, de végig műtőben van. Nehéz utolérni. Azért jövő hétre remélem sikerül megbeszélnem vele egy találkozót.

Beszti,
Köszi a táblázatot! Nagyon jó, hogy ilyen sokan vagyunk megint pocakosok.

Na megyünk ki sétálni a kertbe, amíg ilyen szépen süt a nap.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke,
Gratula!!! Te már benne vagy a tutiban: kertes ház, pocaklakó... Kép

Én Solymesznek nem adok kakaót, de a tejet is imádja: általában felesre higítom a forralt tejet, és ebből simán megiszik egy ültő helyében 2 cumisüveggel (kb. 4 dl).

Zita
parazita

Sziasztok
Gumicukor
mit értesz a fontos dolgon amit nem tudnál megadni az uj picinek ha most lennél ujbol babás ?

Dec8
ara azért várni kell még fél-1 évet Kép de imi alap járaton is jo sulyban volt 3500gr születet petike meg 3100gr de én mndketöjüket ugy szeretem ahogy vanak és amilyen sulyban vanak Kép.

Ilke
kivánom hogy tejesüljön a párod kivánsága Kép és fiu lesz a pocaklako.Kép

Lányok
petike már betudja tépözárazni a cipöjét no meg ki is bontja ,leveszi egyedül a sapiját és rátudja teni akupakot a bébiételére ésvárja utána a dicseretet is amit meg is kap Kép olyan ügyes nagyfiu lett Kép.

pusz csics és a fiuk
csics

Sziasztok

Delelott baratnoztunk annal a lanynal aki baby-sitter egy angol csaladnal.A kiscsaj nagyon edi,mar kezdik megismerni egymast a par talakozas utan.Alexnak nagyon bejon naluk a jatek babakocsi tologatas.: ))

Csics
Hat erdemes learazaskor venni Siestat,maskor iszonyat aruk van.Eddig Alex sem engedte megnezni a fohait,de mostanaban mondom neki hogy nyisd ki szad:A es olya nugyesen kinyitja es hagyja hogy szamoljam a fogait: )

Mano
Irigykedunk egyitt: ))Bar en akkor is irigykedni fook ha meglesz a 2.es tudom hogy mar tobbet nem lesz pocakom: (
Ha Emma nem issza a tapit regel akkor reggelizik siman??MA kiprobaltmaa lanyok tanacsat es nem adta neki rogton cumisuvegbe tejet.Erdekes ,nem is balhezott: )feloltozes utan evett kenyeret+sajtot(de ne msokat)es sima poharbol majdnem az egesz pohar mezes tejet.Aztan meg fel banant,delelott meg uveges gyumit+almat.Delben is evett redesen.Este kiprobalom hogy nem adok neki cumisuveget,bar tegnap kenytelen voltam ert a foga miatt alig vacsorazott valamit.En emg aludni kivano anyakent nem akartam ejjel etetni: )

Gumicukor
En nem anyagiak miatt varok meg,hanem hogy ne legyen akkora strapa: )))Jo lenne a kicsivel is olyan turelmesnek lenni mint Alexxal.Visszamenni meg csak a valtozatossag kedveert mennek,ha lesz ra mod,hogy ne unjam meg az itthonletet es esetleg ez kihasson a jokedvemre: ))En ugy tervezem hogy 20006 tavaszi baba lesz: )Vagy ha nem megyek vissza esetleg januari: )

Ilke
Na ez aztan a figyelmes ferj: ))Emelyges: (Neked Lilivel is volt?

Rit
A noverem nagyon elegedett a 3 fiuval,azt mondja 2 ilyen eleven kisordog melle csak fiu johettet hogy kibirja oket: )
Persze be veszun ktarsan,csak menunk jovore meg csak a gyartasi ev lesz ,a szuletes csak azutan: )

Forti
Igen felforralom,ugy adom.Azert is gondoltam hogy kiiktatnank a cumisuveget ,mert napkozben amr simaniszik az ivopoharbol egyedul ha s zomjas,es velem a simabol.
Hallottam mar olyat hogy minel nagyobb anal nehezebb elkobozni tole: )))Amilyen engedekeny vagyok nem is menne: )Igy meg hogy nem erdekli annyira talan egyszerubb lesz.

Rit
Alex iskatonakat eszik meg ,eleg ha azokra koncentral: 0Egyebken O meg jobban szeret ia kenyeret(de csak a feheret)mint ami rajta van.

Betti
Nagy gratula a babyhez!!!!

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Tegnap alig volt egy pár percem netezni, rohangáltunk egész nap. Voltunk vagy 6 bútoráruházban, de végre sikerült magunknak új ágyat venniKép! Úgy örültem neki! Ma délelőtt már ki is hozták, összeszerelték, Gyurci meg egy fél órát hempergett rajta, úgy tetszett nekiKép. Most majd még egy hűtőt akarunk venni, aztán remélhetőleg lesz egy kis nyugalmamKép!
Úgy örültem az új babócáknakKépKépKép, én is nagyon szeretnék már, de a párom még pár hónapot várna veleKép!

Sasha, Szilcsike!
Nagyon drukkolok, hogy nektek is hamar összejöjjönKép!

Rit, Kataa!
Nagyon édik a képekKép!

Evés: Gyurci is 4-szer eszik egy nap, de ebből egy általában csak gyümi és joghurt. Volt idő, amikor ő is leette a szendvicsről ami rajta volt, de már nem. Sokszor csinálok neki dupla szendvicset szeletelt kenyérből, így le se tudná enni. De már régóta megeszi a sima kenyérnek a héjját is rendesen.
Ivás: Egyenlőre még nálunk is csőröspohár van, de nagyon ügyesen iszik szívószállal is, és egyre ügyesebben a rendes pohárból.

Na pusz mindenkinek, megyek takarítani!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok

Ilke

Reszvetem az emelyges miatt. Ilyenkor aldom az eget, hogy en megusztam mind a ketszer. Kitartas!!!Kép
Nagyon ugyes Lili ,hogy igy eszik egyedul. Emi is probalkozik, de gyakran elfogy a turelme.
O odajon hozzam, megsimogatja a pocim, neha utogeti es felkialt:abba, baba!Kép Es az osszes palcikaembernek amit rajzolunk neki kell babat rajzolni a pocijaba.Kép
Hat engem is beoltottal kerteszkedesben, ugyhogy eloszedtem azokat a viragmagjaimat, amiket nemsoka kell vetni palantahoz.Kép(lobelia, sarkantyuka, porcsin)
Jojjon mar az a tavasz!
Kép

Gumicukor

En eppen nemreg gondolkodtam rajta, hogy az agyat leszamitva nem is nagyon kell uj dolgot venni a picinek. Legalabb is nagy dolgot. Persze anyosom mar nem birt magaval es vett egy 7 darabos body csomagot. Pedig mondtam neki, hogy Eminek keves rozsaszinu cucca van, ugyhogy szinte mindent orokolhet a bebi.Kép

Betti, Orsoly

Nektek is jo pocakosodast!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Jajj, majdnem elfelejtettem, a doktornenim benne van a februari kismamaban, abban a cikkben, ahol noi nogyogyaszokrol irnak.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Halihó!

Ilke
Émelygés még nincsen, remélem nem is lesz. Gergővel csak kb 1 hétig tartott, főleg a mosogatószer és a kamra szaga zavart. Persze fogalmam sem volt, hogy mitől, mivel a teszt átvertKép
szegény sogórnőm viszont hetek óta hány, alig brja tisztába tenni a gyerekét, főzni is az anyós szokott nekik néhaKép
Remélem én megúszom, mert igencsak magamra leszek utalva.
ja, azért a kertészkedéssel vigyázz, mármint a földre gondolok.

Nyuszi
Olvastam a cikket.
Én is ezen gondolkoztam, hogy szinte nem is kell majd venni semmit, van is egy heverő Gergő szobájába, amin én aludtam az első hetekben, majd oda átköltözik Gergő, illetve az elején még úgyis mózesben alszik a pici.
Bár ha lány lesz, kicsit fiús cuccai lesznek, de sebaj. Mondjuk, ha ikrek lennének, akkor azért kéne vásárolni. Tegnap már elő is szedtük a Gergővel az 56-os bodykat, hát, olyan picurikKépKép

na pusz
Judy
Judy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?