Új privát üzeneted érkezett!

Aida! Én tegnap vettem be dulcolaxot, mert már nagyon nyomott a maci. De ha egy hete nem volt székleted, holnap sürgősen doki, mert az már nem játék!

Kati!
[quote]Z írta:öldi! Ez nagyon tuti ez a hordozó! Csak én szerintem nem tudném így felvenni. Béna vagyok hozzá! Egyébként méretben mit kell hozná nézni?

2 oldallal ezelőtt belinkeltem egy oldalt, amin van egy mérettáblázat.

Köszi a ügyiségemet dícsérő szavakat!

Solya!
[quote]m írta:egint van vmilyen folyásom,de tuti fel vagyok fázva
Nézesd meg! Felfázás, mint olyan nem létezik, az csak egy melegágya a kórokozók terjedésének. Amúgy is itt a tenyésztés ideje!

Kép
zölddisznó

Tényleg: névtippeket sok szeretettel elfogadok :)))

Kritériumok (fúúú, sok van:))))) Talán ezek után érthető lesz miért nincs még nevünk:)))))

Első név (második névnél most a Felícia és az Izabella között filózunk de ez ugye az első névtől is függ... és még ez a kettő se biztos...)

1. Ne legyen hagyományos szüleink korabeli tucatnév
2. Ne legyen tipikusan bibliai eredetű név (ld. főleg Ószövetség) - inkább Latin vagy hasonló eredetű jönne be.
3. Ne legyen benne R betű :) (Anyósék névtippje - halál komolyan: FRuzsina)
4. Ne legyen hosszú
5. Lehet régebbi magyar név (pl. kreált) - de ne legyen "mélymagyar" és ne legyen benne a top 10-ben (a Tünde pl. tetszene de nem szeretném ha később Tüncikéznék)
6. Ne hasonlítson a Lillára :)
7. Ne kezdődjön "D"-vel

Most "csak" ennyi jutott az eszembe :))))))))) Áááá, nem is vagyunk háklisak... (a vezetéknév teljesen nyerő, ahhoz majdnem minden passzol szerencsére)
Vendég

Hajrá Veraaaaaa!

Gabi! Annnnyira szivi!

[quote]S írta:inaszi: nekem a védőnő azt a módszert javasolta, hogy a mellem és a pocim közé rakjam be vízszintesen a tenyerem és nézzem meg hány ujjam fér be oda, így látom mennyit megy le a pocak.

Boci! Ez vicces! Abszolul mellfüggő! Nekem - ha nincs rajtam cicifix - a hasam tartja a mellemet. Rendesen meg kell emelni, hogy akárhány ujjat betegyek közéjük. :wink:

Nekem nátha el, de van helyette torokgyuszi!A manduláim helye tök gennyes-lepedékes. Láz no!!! Holnap doki, ennek fele sem répa!

Kép
zölddisznó

Köszi az érdeklődéseket! Már jobban vagyok, de mostmár nagyon óvatosan kell bánni a gyomrommal. A sav egyre gyakoribb nálam is.

Kép
trombibébi

Zsiráf - neked helyrejött a gyomrod?

Zöldi, kedden előtted megyek CTG-re (1-re), már ha ultrahangról odaérek, mert oda megyek előtte.
Jobbulást!

Csaki - ez jó kis keresztrejtvény!

Elkezdtem összerakni a kórházi csomagot (mert már apa nem hagyott vele békén) - a legnagyobb gondom, hogy nem tudom mit mibe rakjak - de majd kisakkozom. :)

Kép
trombibébi

Köszi Trombi! Akkor majd jól összefutunk! Maradsz előadásra?

Kép
zölddisznó

Csakegy!
Nem lesz könnyű nektek sem a névválasztás!

Nekem is kritérum volt az 1,2,4 -es pontod!
Nekem még hozzájött hogy ne nagyon legyen ka, ke becézése. pl: utálom ha Orsikáznak :twisted: :twisted: :twisted:.
Hogy ne toljunk ki a gyerekkel ne legyen a névnapja a karácsonyhoz és a szülinapjához közel. Illetve miután a vezetéknév elég kemény hangzású csak magánhangzóval kezdődhet. így sikerült is tegnap este megegyeznünk. :D

Nekem tetszik még a Tekla de az ugye nálunk kiesett a mássalhangzó miatt. (mondjuk ez eléggé hasollit a Lillához)
Vendég

Trombi, welcome back :D

Hat nagyon nehezen, de a menta tea nagyon sokat segitett.

Illetve mivel apa is beteg volt szerdán, láz, hasmenés, stb, kezdem azt gyanitani hogy átment rajtunk valami virus :shock:

Kép
Kép
zsiraf8

sziasztok.

jol vagyunk mi is.minden rendben van,bár ha azt veszem eddig 2 ujj fért be a cickoim meg a hasam közé most négy..de a mikulást még mindenképp egyben akarom tölteni...

zöldi:én is csak dicsérni tudom a rucikat....ügyi vagy :D

vera:drukklok,és kiváncsi vagyok mit mondd az orvos.

most ennyit mert tegnap is meg ma is tiszta hányingerem van...nem tudom mitől:S

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt Csajok!

Örülök, hogy még mindenki egyben!!! :-D

Én egyre fáradtabb vagyok. Össze-vissza bírok csak aludni, kezdem felvenni Zöldi alvási stílusát. :-D Tegnap este pl. 7-től 10-ig szunyáltam, aztán kis megszakítással 11-től fél 5-ig. Azóta fent vagyok... :evil:

És péntek óta iszonyat nehezen mozgok, pl. alig bírok a kanapéról felkelni. Na ennyit a nyögésből... :-D

Andy!
Nagyon szép a falfestés!

Vera!
Nagyon sajnálom, hogy továbbra sem találtok megoldást az anyagi problémákra! Fiadat nem tudod rokonnal, baráttal elküldeni, hogy te nyugodtan tudjál CTG-re menni?

Szeles!
Apa tuti egészséges, de azért megnyugtató lesz, ha alaposan kivizsgálják!

Aida!
Egy hete semmi barnamaci??? De durva!!! Én már akkor rosszul vagyok, ha egy napig nincs semmi… Együttérzésem!!! Friss gyümi, pl. alma, az jó rostos, aztán joghurt… Egyél naponta ilyeneket, hogy ne legyen később gond! Sikerült azóta kicsalogatnod???

BB!
Kitartás! Neked is jól összejöttek a végére a gondok!

Szorsolya!
Szép név az Odett. Bár nekem az Alexandra jobban tetszik, de hát mégiscsak a ti gyerkőcötök lesz! :-D

Vera! Márti!
Nyákdugesz elment??? Izgi!!!

Kép
Kép
lbernuska

Jó reggelt!
Na nekem úúgy begörcsölt a vádlim reggel, hogy Apa masszírozta ki...
Ráadásul tegnap este beragadt Nagyanyám a kádba, én húztam ki, aztán volt is para rendesen, hogy mocorog-e Zsebi...

Most megnéztem, cici éspocak közé 3 ujj fér.. :shock:

Megyek délben a kötelező belgyógyászatira... :)

Csaki:
Létezik olyan név, ami az összes kritériumnak megfelel? :lol: (nekem mostanában az Olívia tetszik )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jóóóó reggelt!

Elérkezett ide is a ködös idő, reggelre még kicsi hó is lett :roll: Itt a tél, hurrá

Vera, Márti: megy a drukk, gondolom most már egyikőtöknél sem lenne koraszülés, úgyhogy legyetek ügyesek (mondja ezt két tapasztalt anyukának egy "kezdő"), és jelentkezzetek minél gyakrabban, h mi is tudjuk, h mi van

Csakegy: Melinda, Noémi, Nóra, Szidónia. kedvenceim még a Réka, meg Orsolya, de azt mondtad nem kell R betűs...Ja, a Nóra is ilyen :D

Kép
galzsuzsa

Zöldi: jobbulást

Ez az "ujjazós" dolog nálam sem jön be: ha le vagyok ülve, nekem is a hasam a cicitartó, felállva meg eddig is befért az egész tenyerem...Akkor most mi van? Amúgy nekem már nagyon rég lennt van a hasam, mégse szültem meg...

Mági: tudom, h nem viccnek irtad, de elképzeltem nagyanyádat, és téged :lol: :lol: :lol:

Kép
galzsuzsa

Naív körkérdés: Beindulhat-e úgy a vajúdás, hogy előtte nem voltak keményedései az embernek? Illetve beindulhat-e úgy a szülés, hogy előtte nem rövidül a méhnyak?

Csak mert így a 37. hét vége felé a keményedést még mindig csak hírből ismerem, talán eddig összesen ha 3-4 db volt és azok sem mostanában. :-D És a méhnyak-száj értékem is 3000. :shock: :?

Kép
Kép
lbernuska

Csakegy!
Van pár ötletem: Inez,Polett,Tekla,Odett, Vanda, Villő, Zille.
Nekem ezek a nevek tetszenek, de átadom ha valamelyik bejön.

Kérdés:
Tudom már rongyosra beszéltük a mosást, de én most jutok odáig az ecetet miért is használtátok?
Éljenek a fehérek majd látom hogyan haladok!! :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Ja, nekem is van egy friss anyóssztorim :evil: Még meg sincs a baba, de máris bele akar szólni mindenbe, tegnap jól összeszólalkoztunk, a téma a kórházból hazajövős ruha. Ő a megkérdezésem nélkül valami ismerősétől kölcsönkért egy fehér, himzett, csipkés pólyát, amihez még tartozik egy nadrág, egy blúz, és egy sapka. Merthogy az milyen szép, és ilyenben illik hazahozni, és stb. (jelzem, ha csak ebben hoznám haza, agyonfagyna szegény gyerek). Én beköptem, h köszi, de már van mibe hazahozni, elő van készitve body, rugdalózó, vékonysapka, vastagsapka, és vastag overall, minden rózsaszin. Erre aztán kiakadt...Hogy képzelem, h ilyent adok rá, mit szólnak majd mások (!!!), nem illik,nem való, megfázik, bla bla. Valami olyasmit modtam még, h az lesz az illő, amit én jónak látok, és nem érdekel mások véleménye, és kitartok a rózsaszin hazahozós cuccnál...Azóta haragszik rám :roll: Párom röhög az egészen, megmondtam neki is, h nem fogom engedni, h anyós ennyire beleszóljon a dolgokba. Jobb most minél hamarabb helyretenni az ilyesmit

Kép
galzsuzsa

Bellanitta: szépek ezek a nevek is, de nekem nem tűnnek túl "magyaros" névnek....Emiatt lett nálunk leszavazva a Ramóna, meg a Tamara is

Kép
galzsuzsa

Ja, és Csaki: esetleg ha ajánlhatom még a saját nevemet...Az is megfelel a kritériumoknak 8) :wink:

Kép
galzsuzsa

inkább Latin vagy hasonló eredetű jönne be.
[quote]
írta:
Van amelyik Latin név.

Kép

Kép
bellanitta

Holnap NST!!!
Majd látjuk mennyire nyíltam ki.Mert már 10 hete 2 ujjnyi volt a külső. :wink: Tegnap kb: 3 órát sétáltunk a végén már kapaszkodtam a páromba alig bírtam menni. :oops:

Kép

Kép
bellanitta

Zsuzsa:
Hát ahogy kirángattam a kádból, a párom fetrengett a nevetéstől. Ahogy Beni megmozdult, már én is ,de mondtam, ha kijön a fürdőből, embereljük meg magunkat. Erre kijön Nagyim, és potyognak a könnyei a röhögéstől neki is.. :) Na így végre mi is mertünk nevetni :)

bernuska:
nekem nem voltak vajúdás előtt keményedéseim, de a méhszájam a 35. héttől azért ujjkúpnyi, aztán szűk egyujjnyi volt....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó reggelt!

Kicsit még kóma vagyok, mert tegnap ugye hazaértünk, rögtön letettem magam vízszintbe, és betoltunk apával egy Rodriguez filmet nézés céljából. 1/2 8-kor csörgött a telefonja, a zempléni cimborája hívta, akivel előző nap megbeszélte, hogy a Dunántúlról útban hazafelé beugrik hozzánk hétfőn este (ott is alszik) ,mert olyan ritkán tudnak találkozni. Igen ám, csak apa félreértette a napot, és nem hétfőről volt szó, hanem tegnapról, és a srác már Pestről hívta :shock: Úgyhogy 1/4 10-re megérkezett, aztán én kb. 1/4 2-ig bírtam a gyűrődést.

Berni: erre én is kíváncsi lennék, mert nálam is hasonló a helyzet, bár mondjuk én 1 héttel utánad "kullogok" :)

Ma megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, mit fog mondani... Jövő héttől pedig nst...

Egyébként tegnap kicsit lehaltam. Főleg anyósomon, de ez már nem is meglepő. Abban viszont annyira jól egyet értenek anyámmal, hogy már az elejétől nem szabad tutujgatni a gyereket, mert elkényezteted. Előadtam, hogy tök jó lesz, mert az első 1-2 hónapban majd együtt alszunk napközben a kanapén, amikor csak lehet, a kiságyába csak éjszaka kerül be, vagy ha csinálnom kell valamit, ere mind a ketten úgy néztek rám, mint a véres rongyra, hogy "Persze, ezzel csak elkapatod a gyereket, aztán meg nem tudsz tőle szabadulni, mert mindig azért fog sírni, hogy ölben legyen..." Miről beszélnek? Nekem ne mondja senki, hogy egy 4-6 hetes gyereket el lehet kényeztetni...
Aztán párom elkezdte meséli anyósomnak, hogy miket vettünk legutóbb. Amikor a mellszívóhoz ért, anyósom felsőbbrendűen megszólalt: Mucikám, az lenne a legjobb, ha megtanulnál kézzel fejni! A géptől úgyis csak begyullad a melled!
Ezzel se lenne gond, ha ezt emberi hangnemben közölte volna velem, és mellesleg tudná, mi az a mellszívó :twisted: , meg hogy nem úgy van már, mint 35 éve, mikor ő utoljára szoptatott (megjegyezném, hogy csak 2 hónapig).
Aztán kicsit megsajnáltam, mert bevásárolt mindenféle babaápolási cuccot Johnson's-ból, és mikor mondtam neki, hogy én leginkább a gyógyszertárit használnám, akkor csípőből közölte, hogy dehát az csak az első 1-2 hétben kell, és különben is csak jót akart, és most már csak olyat vesz, amire azt mondjuk, hogy kell...
Na, mindegy, nem panaszkodom, de egyre nyilvánvalóbb, hogy nagyon kaka helyzetnek kell lennie, hogy bárki odaköltözzön az elején. Pedig erre is rákérdezett, de kerek-perec megmondtam neki, hogy szeretném...

Kép

Kép
gabilany79

Jól van, látom anyósok azért máshol is próbálnak beleszólni az események folyásába... :twisted:

Zsuzsa!
Anyósom nálam is többször bepróbálkozott a pólyában való hazahozással. Nem bírja megérteni, hogy hiába újszülött a bébi, nem lehet kézben hazahozni, BE KELL KÖTNI abba a szerencsétlen hordozóba. Ott meg nem játszik a pólya. Aztán amikor kérdezte, hogy miért nem mózesban hozzuk haza ölben, akkor megkérdeztem tőle és mi van ha karambolozunk? A gyerek kirepül a szélvédőn, aztán annyi az unokájának... na erre nem feszegette tovább a témát.

Most a legújabb: A gyerekszoba tetőtérben van és nem túl nagy. Ezerszer sakkoztam a bútorokkal, hogy lenne a legjobb, és végül a kiságy a ferde fal alá került. Anyósom szerint nyomasztani fogja Zsófit, hogy ez a ferde fal van felette. Na erre a barátnőim, akik már pár éve nevelnek gyereket, megnyugtattak, hogy semmi baja nem lesz ott Zsófinak... :evil:

De kérdem én, mit is akarnak az anyósok??? Persze, ők is neveltek gyereket, de 30 évvel ezelőtt. Ugyanúgy fogalma sincs az eldobhatós pelusról, vagy a légzésfigyelőről vagy az új nevelési módszerekről, mint nekem. Tehát ha tanácsra lesz szükségem, tuti nem tőle, vagy anyukámtól fogok kérni. Van épp elég kisbabás barátnő, ismerős.

Na, most megint jól felhúztam magam... :evil:

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Még vagyok én is, de sajna csak köszönni jöttem.
Most voltam Uh-on és dokinál és holnap reggel be kell feküdnöm a kórházba.
Semmi gond nincs azt mondják, csak több a magzatvizem ( nem ujdonság.. ) meg nyitott méhszájjal ne mászkáljak .. igy legalább szem előtt leszek.

Ugyhogy megyek pakolni, bár egyáltalán nem hiányzott.. :? :cry:
annyi dolgom lett volna még..

Mindenkinek sok puszi, és vigyázzatok magatokra és a babákra!
Kitartás, már nem sok van!
( de nem akarok én az első lenni!!!! ))

szép napot nektek

Kép
eszterke24

Eszter: ne legyél szomorú, lényeg, hogy semmi gond nincs, és igazad van, az a tuti, hogy ott oda tudnak rád figyelni, és nagyon-nagyon vigyázz magatokra. Puszi neked is!

Kép

Kép
gabilany79

Eszterke!
Próbáld meg a jó oldalát nézni! A kórházban tényleg szemmel tudnak tartani és a pihenésre is rá leszel kényszerítve. Lényeg, hogy most minden a baba érdekében történik. Kitartás!

Kép
Kép
lbernuska

Eszterke: megy a drukk ezerrel. Valamilyen módon értesíts minket, ha van fejlemény!

Csakegy: Abigél, Adél

Zöldi: jobbulást. Tenyér cici és has közé: én nem próbáltam ki, csak ezt mondta a védőnő. Ja és mondta, hogy mindig ugyanabban a pózban nézzük, tehát vagy melltartóban vagy nélküle.

Ibernuska: én is kezdek össze-vissza aludni, de hát nemsokára úgyis csak így tudunk! :lol: :lol:

Szorsolya: nekem is tetszik az Odett

Mágnes: nagyis sztori :lol: :lol: :lol:

Gálzsuzsa: hazahozós ruci: én nem tudom miért lovagolnak ezen ennyit. Amúgy is ki látja miben jön haza a gyerek????!!!! Én legalábbis nem szeretném ha fogadóbizottság várna itthon minket!! Elég a gyerkőcnek az új környezet nem egyből egy csomó új ember, aki esetleg még bacival is meg van áldva. Persze mi is vettünk külön rucit neki! Meg hát tényleg hogyan köti be az ember a hordozóba a gyereket, ha pólyában van?????!!!! Mi mondjuk mózesban hozzuk haza, de ahhoz van bekötő szett az autóba. Amúgy én sem akarok pólyát adni rá!

Bella: én is holnap megyek NST-re. Kíváncsi vagyok. Szerdán meg a dokihoz magánra, igaz holnap is megnézi az NST-s papírom. Ja és holnap van az utolsó labor, meg a védőnénit is meg kellene látogatni.

Gabi: azért egy kicsit örülj, hogy anyós kérdez, érdeklődik, vásárol.......... Az enyém semmit nem kérdez és nem is vesz. :cry: :cry:

Ibernuska: teljesen egyet értek a véleményeddel. Először anyu is ezt a régi dumát nyomta, aztán elmagyaráztam neki, hogy 30 éve volt egy rozzant Trabantjuk ma meg egy új Ford Focussal járnak. A gyereknevelés is így változott!!! :lol:
Vendég

Na a hordozó nálunk is nagy meg nem értettségnek van kitéve... Nagyim Annát is buszon akarja hurcolni magával. Ehhez hozzá tartozik, hogy szédeleg is, így féltem Annát, na meg ölben ülve nem biztonságos.. A kocsiban is mondta, hogy nem kell gyerekülés, beül az ölébe, nem megyünk nagy távot. Hiába mondtam neki, hogy kis távon is lehet baleset, vagy elég egy durva befékezés. Erre a válasza: A ti időtökben sem volt hordozó, mégis felnőttetek.... :evil: Na erre mondtam neki, hogyrégen teknőben mostak, és szekérrel jártak, minek van akkor mosógépe és kocsija?

eszterke:
te már nagyon ott tartasz, hogy jöhet a baba, így tényleg jobb, ha szem előtt vagy. Én is azon dilemmázom, hogy ha a második gyorsabban jön, nem lenne-e jobb befeküdni a vége előtt. Csak az a fránya lelkiismeret ne lenne, hogy Annámat itt hagynám...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Látom nemcsak nekem van ilyen beleszólós anyósom...Úgy gondolom, h jobb most az elején "letörni a szarvát", h ne tudja megszokni, h mindenbe beleszólhat...Majd kiderül

Eszter: sajnálom, h be kell feküdnöd, én amennyit jövök-megyek, nem biztos, h hosszabb ideig elviselném a kórházat. De legalább felügyelet alatt vagy, és állandó figyelmet kapsz. Megy a drukk neked, bird ki még egy kicsikét

Kép
galzsuzsa

Sziasztok!

Voltam NST- n. és Uh-n.
Nem jó az NST-m. Du visza kell menni.
Ha az sem jó akkor ma szülünk.
Borzasztóan félek. :cry: :cry: :cry:

Tud vki abban segiteni, hogy az ACM RI: 0,82 -es érték és az Aortán RI:0,81 -es érték mit jelent és jó e?
Vendég

Szorsolya: passz, sajna ezeket nem tudom! Mi nem jó az NST-n??? Egyáltalán mi nem lehet jó???!!! Én még nem voltam, holnap lesz az első!!!
Vendég

Boci: igazad van, ezért is szégyelltem magam kicsit :oops: :oops: Csak annyira nem szeretem a kioktató stílusát... Mintha nem is tudom, már előre mindent rosszul csinálnék a babámmal... Pedig 35 év alatt azért sok minden változott, meg egyébként is, én szeretném eldönteni, hogy nevelem a gyerekemet. :oops:

Kép

Kép
gabilany79

szorsolya:
ezek nem flow értékek??

NST gyakran szokott rossz lenni, elővigyázatosságból ismétlik. Reméljük minden rendben lesz du. ! Drukkolok!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gabi: persze megértelek, ne szégyelld magad. Ezért is írtam, hogy anyum is hasonló volt, aztán elbeszélgettem vele és most már nem szól bele. Persze kíváncsi leszek, ha meglesz a gyerkőc milyen lesz, de most normalizálódott a helyzet. Anyósom meg no comment!!!
Ja és éppen ma ismerte be anyum is, hogy hát az egyik kioktatása mennyire nem sült el jól. Anno mikor mondtuk milyen babakocsit szeretnénk és hát nem olcsó, akkor jött hogy nekünk mindegy volt miben voltunk, meg hát nagyon drága................. Most hogy a tesómék is megvették a kocsit (ott jan. végén jön a bébi) és minden hozzávalót, igazat adott nekem, hogy mi még majdnem olcsóbban kijöttünk egy multifunkciós kocsival, mint ők akik külön-külön vettek meg mindent!!! :lol:
Vendég

Zsuzsa!
Egyetértek azzal, hogy még az elején kell tisztázni a viszonyokat a rokonsággal. :-D Az én anyósom csupa jó szándékból mondja amiket mond, de már kicsit sok...

Szorsolya!
Sajna én sem tudok segíteni, nekem az NST-s papíromon csak cikk-cakk vonalak vannak...

Mit mondtak, mi a baj??? Ne aggódj, már akkor is minden ok lesz a babával, ha ma meg kell szülnöd!!!

Kép
Kép
lbernuska

Orsi: ne félj, veled vagyunk!!! Ha meg szülni kell, akkor sem parázz. Most már szép nagy lehet Odett és nem lesz semmi baja!
Vendég

Jó reggelt! Már ha ez jó és amennyiben reggel van....

Nos, az alváskérdés nálam is érdekesen kezd alakulni... Reggel fél 6-kor még fenn voltam, egy perc nem sok, annyit nem aludtam...

Eddig a pisiléssel nem volt gond, most kb. 15-20x voltam kint.Kb. 1 órája keltem. Azóta olvasgatom a soraitokat. Nem nagyon vagyok észnél, de azt látom, hogy többen is "szülésközeli" állapotban. Már ha lehet ilyet megkülönböztetésképpen mondani egy ilyen topikban! :lol: Csajok! Ne hozzátok rám az idegbajt, mert én is megszülök! :shock:

Mesi éjjel úgy mocorgott! És aztán egyik alkalommal, amikor indultam ki pisilni, akkor sokkolt a pocakom látványa! Úgy el volt deformálódva, mintha Mesike merőlegesen a gerincemre állt volna a pocakom bal oldalán. :shock:

Szorsolya! Amit írtél RI értékek, azok az áramlásra (köldökzsinór) vonatkoznak, de nem tudom, hogy milyen értkhatárok között kell annak lennie! :oops: Próbáltál rákeresni!? Remélem, hogy mindenki kitart egy kicsit még!

Zöldi! Köszi a kártyát, megérkezett! A csomagolás jelzésértékű!??? :roll: :twisted:
sinaszi

Ja! És ha már barnamaci témánál is jártunk. Mióta abbahagytam a vastabletta szedését, megint jól beindult az emésztésem. Nem győzöm számolni, hányx megyek WC-re... Ezért voltam én mindig is gebe... Túl gyors az emésztésem, semmi nem marad meg bennem! Remélem, hogy Mesinek azért marad elég tápanyag! Ha rossz lesz a vasam, akkor úgyis tovább szedem!
sinaszi

Sinaszi: ilyen deformálások nálam is szoktak lenni, leginkább bal oldalra nyomja ki az Úrfi a fenekét!
Nekem a WC-el nincs gondom, pedig még mindig szedek vastablettát. Holnap megyek laborra, majd kiderül milyen az értékem!

Nagy dolog történ tegnap. Apa leszűkítette a név listát, így vagy Mártonunk vagy Zsomborunk lesz!!!!

Kérdés: van egypár plüss kabalám még én kaptam őket, úgy 15-10 évesek. Most a gardróbban vannak egy dobozban. Tök jó állapotúak és szeretném a babaszobába kitenni. Szerintetek hogyan tisztítsam ki őket????!!!
Vendég

Sziasztok!
Látom kínlódunk rendesen! 8) de tényleg már annyira jók vagyunk csajok,hogy lassan mindenkinél elmúlik a koraszülés veszélye. Szóval nyugi! :wink:

Az utobbi napokban én is nehezen tudok aludni, sokat járok pipilni,meg görcsölget a hasam, szúr a bordám... :( :(

Vera, Márti!
Lehet ti kezditek a sort! :P

Mágnes!
Ma reggel én is vádli görcsre riadtam,mindkettö egyszerre! :evil: Párom ott volt, igy ö feszítette vissza a lábfejem,de azt hittem meghalok annyira fájt! :cry:

Bernuska!
Szerintem simán! Nem feltétel a keményedés, meg a méhszáj majd elkezd nyílni a vajúdás alatt. :wink:

Orsolya!
Reméljük minden rendben lesz délután, de ha nem akkor is már nagyon a végén vagy! :lol: Szóval baj nem lehet!

nekem most is fáj a derekam,meg a hasam!!!! :roll: :roll: :roll:
susy75

Bocika!
Szépek a nevek!!! :lol:
Nem lehet öket mosógébe mosni? En már mostam úgy plüssállatkát és semmi baja nem lett! :P
susy75

Csaki!
Nekem hirtelen a Jázmin, Kira vagy Kiara jut eszembe,amik tetszenek!
susy75

Ja, Lívia, Olívia, Hanna is tettszik!!!
susy75

Boci: ha lehet szavazni, én a Zsomborra teszem a voksom :wink:

Kép
galzsuzsa

[quote]k írta:ezdem felvenni Zöldi alvási stílusát

Sajnálom, Berni, le van védve! Jogdíjköteles!!! ...számlaszámom a profilomban ;)

Aida! Ma a patikus paraffinolajat javasolt (és sdott) maci-csalogatónak. Este vacsi után kell 2 ek-lal benyelni. Holnap beszámolok róla.

[quote]B írta:eindulhat-e úgy a vajúdás, hogy előtte nem voltak keményedései az embernek

Be!
[quote]I írta:lletve beindulhat-e úgy a szülés, hogy előtte nem rövidül a méhnyak?

Be!

Gabi! Használd el te a Johnsonokat! Felnőttnek tök jó! :)

Eszeterke! Szurkolok nagyon! Ha kapunk esemeseket, leszünk szívesen hírmondók!

Boci!
[quote]M írta:i mondjuk mózesban hozzuk haza, de ahhoz van bekötő szett az autóba.

KRESZ-ileg nem szabályos!

Szorsi! Attól, aki azt mondta, hogy nem jó az NST, nem kérdeztétek meg, mi a nem jó?

[quote]Z írta:öldi! Köszi a kártyát, megérkezett! A csomagolás jelzésértékű!???

Sina! :lol: Szívesen! Csomagolás? Hát ez volt kéznél...de használd egészséggel ;)

Boci! Mosógép!

Kép
zölddisznó

Mi is holnap megyünk dokkerhoz, lesz CTG is! 8)

Eszterke!
Azért valahogy értesíts bennünket! :shock:

Aida!
Mizújs barnamacival??????
susy75

Na én is mosógépre gondoltam, de azért megkérdeztelek titeket! Köszi!

Zöldi: én utánajártam és szabályos. EU szabvány szerinti gyermekülésnek van minősítve.

Zsuzsa: köszi a szavazatot. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Húh jó sok minden történt, amíg nem voltam itthon.
Most értünk haza a városból, kellett ez-az, nagyon elfáradtam, és most feszülök, meg fájdogálok.

Az ebédet délre akartam megfőzni, de ez most elmarad, muszáj dögleni.

Eszter kitartást! Remélem jobban leszel!!!!

Aida veled mi van?

Boci szép nevek! Nekem is vannak ilyen kabalacuccaim, de ezeket majd csak később kapja meg Dani, de én simán egy kímélőprogramba valami fincsi mosószerrel és öblítővel fogom kimosni.

Csaki mit szólnál a Csengéhez?

Orsi nekem is csak görbék vannak az nst-n, nem tudom a tieden mi nem jó?

Hazahozós ruha: én az uramat idegelem ki, hogy szerinted elég lesz ennyi gönc a bébire? Összekészítetem annyit, hogy látni se fogják a babát a ruhától... :oops: , erre kissé píkirtan megkérdezte, hogy gyalog akarod a mínuszokban hazahozni????? Ja igen mi hordozóban hozzuk haza és plusz ráteszek egy plédet is, nem hinném, hogy ennyi cucc alatt fázni fog.

Alvás téma, mehetne jobban is, de érdekes módon nekem a talpam fáj, a sarokcsont felett szokott görcsölni, éjjelente, amikor kimászom pislantani, jó pár percig is eltart mire sikerül rendesen ráállnom, iszonyú rossz.

Kép

Kép
dcili81

Boci én is kimososm a gyeerek plüss állatkáit havonta egyszer a mosógépben,nem lesz tőle semmi bajuk.

Megvolt az utolsó laborom...

Mózes reggel mindenáron oviba akart menni,láza semmi nem volt és azt mondta nem fáj már a torka,na most mit csináltam volna,elengedtem oviba. :roll:

Most szunyizok egyet.Sina,nem,nem csak a sapiban hozzuk haza a kölköt,mert még sál és kesztyű is van hozzá... :lol: :lol:

Eszternek kitartás,ettől rettegek én is hogy előbb befektetnek,azért nekem mégis csak itthon van a két másik gyerekem! :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Lányok, nektek mit néznek még a laborban?
A dokimnál mondták múlthéten, hogy nálam már nem lesz vérvétel!!!! :roll:
susy75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?