Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi! Ne fájdícccccsad má' a kislányos mamik szívét!!!!!!! :roll:
(Nagyon szép a ruha! Amúgy....)
sinaszi

Zöldi:akkor már értem hogy miért tudsz éjjel ébren maradni.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sinaszi! Ez csak az első gyereknél igaz, másodiknál már csak annyit alszol, amennyit hagy a gyerek! :D
Köszi a ruhadicséretet! Olyan jó volt dolgozni velük!

Zöldi! Nagyon szép a ruhácska!

Andy! Én is elfelejtettem megdicsérni apádat, pedig percekig gyönyörködtem a remekművében. A kiságy is nagyon tetszik a textiliákkal együtt!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! Akkor én most már ki sem kelek az ágyból a szülésig! :lol:
sinaszi

Mindenki Megasztárolt, meg Szombatestitáncolt?

Kép
zölddisznó

Zöldi! A Megaszar még most fejeződik be! Valszeg azt nézi a sok kismami! Én meg megyek utolsó cserkészelni!

Jó éjt!
sinaszi

Szombat esti láz :D

Zöldi, nagyon cuki a kisruci, le a kalappal...

Musi, képzeld a Grobag Tojast nem lehet átváltani Celsiusra, csak Fahreinheitben megy :twisted: brr...

Trombi, rég voltál, jobban vagy? És BB is régen volt... :?:

Kép
Kép
zsiraf8

Köszi Zsiráf!
Majd ha Lala jön vendégségbe, ezt adom rá, jó?

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!

Vera: Kitartás, sajnálom, hogy a hülye pénzügyek elvonnak az utolsó hetek felhőtlen élvezésétől.

Zöldi: Király az erszény! :D Már vettem egy kengurut, így kihagyom, de indíhatunk egy kis manufaktúrát, ha benne vagy... :D

Gabi: A múltkor én is rosszul lettem a moziban, szerintem a levegővel volt a probléma, egyszerűen nem volt oxigén. Kimentem egy picit és rögtön jobban lettem, pedig nem volt teltház! :shock:

Szeles: Drukkolok a férjednek! Biztos csak őt is nyomja a babavárás feszültsége, sokat olvastam arról, hogy a férfiak is átvesznek fiziológiai tüneteket a terhesség alatt a várandós kismamáktól. Talán próbáljon pihenni! Az biztos segít.

Én egész jól alszom, semmim se fáj, Domi kicsit nyom néha itt-ott, de ha megfelelően elhelyezkedem, még ezt is meg tudom oldani. :D

Holnap megpróbálom befejezni a babaruha pakolást, és kivasalom az ágyneműket, kórházi csomag 70%-os, holnap még tuningolom. Ja és vettem szőlőcukrot, tényleg jó a vajúdás alatt?

Jó éjt mindenkinek!
manna
manna
mannababoca

Hello mindenkinek
Első vagyok :D

Látom mindenki már egyre nehezebben viseli a "terhét", az elmúlt 2-3 napban én is zsimbesebb voltam, minden bajom utolért, de most elég jól vagyok, aludni is egész jól tudok.

Nagyon tetszik a babaszoba kifestve, kár, h nekem nem ilyen ügyes apuci...

A kézzel készitett ruhácska is aranyos, ügyi vagy Zöldi

Azokból a bizonyos fájásokból nekem is jelentkezett pár (asszem :roll: ), egész lennt, a hüvelyemnél érzek szúró, nyilalló fájdalmat néha. De gondolom ez már normális...A pocakomat megmértem, 108 cm, és egyesek szerint nagyon le van már ereszkedve, de én még legalább három hétig bennt akarom tartani a drágámat

Visszaolvasok pár oldalacskát (kb 10), még jövök

Kép
galzsuzsa

Megvagyok...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Manna: hát, ez az, hogy itt sem voltak sokan... tuti nem volt levegő...

Zöldi: nagyon csini a ruhácska :)

Tegnap este hordozókendőztem kicsit, hát, ezt még gyakorolni kell :twisted: , jól fel is mérgeltem magam, hogy milyen béna vagyok...
Apropó a nandu-s oldalról nincs valakinek elmentve a cucc, egyáltalán nem lehet megnyitni.
( http://www.nandu.hu/magyar/hasznos/baba ... akendo.htm )

Én most egy angol oldalt találtam, mondjuk ez is elég jó:
http://www.wrapyourbaby.com/newborncarries.htm
(bal oldalon ott vannak felsorolva a kötések...)

Kép

Kép
gabilany79

Vagyok én is, tegnap mi is vendégeskedtünk. Anyósomnak volt a névnapi bulija, amit egybe tartanak párom szülinapjával.
Sógornőm sütött Apának tortát, miutatta nekem, ésa tortná szépen ott volt a 31.. Nekem meg először nem esett le, hogy ki 31 éves, hiszen Anyósnak névnapja van... Aztán rájöttem, hogy az én Apácskám a 31-es, ettől szabályosan sokkot kaptam.. :wink:

Sina:
Nagyim van itt, és annyira jóóó! :) Rengeteget segít, nekem ez tök fura, hogy pl. tegnap is főtt az ebéd, én pedig pihentem! Hétvégén ugyan szokott Apa főzni, de a kukta akkor is én vagyok, most pedig Apa Nagyimmal mident megcsinált, mosogatás, vasalás, felmosás, én meg nem tudtam magammal mit kezdeni..:)

Enikő:
Azok a rugik zabálni valók!!! Honnan szerezted???

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! Egy részét a HÁDÁ-nál vettem, a többit még Leventének bababörzén.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Manna! A manufaktúra alapítás is a szakterületed? :lol:
A szőlőcukor gyorsan felszabaduló energiaforrás. Semmi egyebet nem tud, de az jól jöhet, ha sokáig tart a vajúdás.

Gabi! Ez jobb:
www.babakozelben.hu/praktikusinfo/hasznalat_kendo.htm

Kép
zölddisznó

Lányok, Zöldi!! Vmi használható tanácsot barnamaci előcsalogátására könyörgöm! Glicerines kúp semmi, gyógyszertári hashajtó lekvár, aszalt szilva semmi.. 1 hete semmi.. már fáj a hasam, görcseim vannak, sztem ettől is.. Nagyon kéne egy tanács!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Szép vasárnapot mindenkinek! Itt szörnyű egy idő van... de legalább fincsit eszünk... husileves, sült husi párolt káposztával és almás pite.... nyami ... már alig várom... remélem elmulasztja végre ezt a nyavalyát...

Ma végre az orrom felváltva szelel... ez a sós víz túrüt sem használ... de legalább ma tudtam aludni, igaz csak több részletben, de az eredmény a lényeg.

Mindjárt visszaolvasok, aztán válaszolgatok... :)

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

bkatalin

Zsiráf! Írtam vissza :) és kösz az infót a lázhoz... szerencsére 38-ig még nem ment fel. Igaz már 37.6 nál olyan voltam, mint a mosott rongy.... :roll:

Zöldi dottor néni (kisfiam után szabadon :)) Köszönöm szépen, javvalataidat megfogadtam :)! Így tettem, és szerencsére a langyi tusolás segített... csak engem már a hőemelkedés is kiiktat, mert soha nem szoktam lázas lenni.

Manna! Örülök a jó eredményeiteknek! :D

Sina! Ugye egyben vagy még? Ne parázz, mert lejjebb lévő pocival is még hetekig fogod húzni :) Szerintem egyébként a fotó alapján csak jó nagyot nőtt a pocid, de azért annyira nincs még lenn.... nagyon szép formás...

Nekem a kismanóm a gyomromban van és oldalirányban szotyizik, De annyira fenn van, hogy alatt van egy nagy magzatvizes medence! Remllem nem a torkomon akar kijönni! :wink:

bkatalin

Képzeljétek! Most kaptuk a hírt, hogy a barátainknál megszületett a kistesó! 1 hetes túlhordással, 51 cm és 4370 gramm! Pedig csak 3,5 kilónak saccolták.... :) A papa mondta, hogy minden simán ment és olyan dagi a baba, hogy a szemcskéit nem bírja a hurkáktól kinyitni :)

bkatalin

[quote="sinaszi"]N írta:sinasziektek nem tűnik úgy mintha megállt volna az idő!? Olyan lassan ttelnek a napok...

Ne is mond! ÍÉn is vagdosom a cm-t! Már csak 24 nap...

bkatalin

Huh! Andy úgy látom a net nálad is néha akadozik... :) Szuper vagy! Minden rendben lesz, és még pihikélj egy kicsit! Várjuk a fotókat! Anélkül nem mehetsz szülni, hogy nem láttuk a babaszobát! Nagyon édes lett a babaszoba! És guszta a torta!

Sina! Szerintem akkor megy le igazán a pocak, ha a gyomrodhoz a hasad helyére az öklöd befér... nekem legalább is ezt mondták...
Tesómék fia is úgy született.. Dórinak indult. Még aznap reggel, amikor született akkor is azt mondták, hogy lány... Ádám lett, és tesóm szaladgélhatott kicserélni a rózsaszín cuccokat. A kádat nem sikerült :)

Harivera! Igyekszünk sugározni egy kis erőt....

Zöldi! Ez nagyon tuti ez a hordozó! Csak én szerintem nem tudném így felvenni. Béna vagyok hozzá! Egyébként méretben mit kell hozná nézni?

Ez a pelusnélküliság nagyon jól hangzik, csak attól tartok, az én kis fostos fiamnak ez nem ment volna ... :)

Cili! Szegény gyerek biztosan elfáradt a nagy partizásban! Ne aggódj! Ilyenkor már természetes, hogy lelassulnak... sokat alszanak és már nem férnek el úgy. Minden ok lesz. A hasad meg biztos azért fáj, mert a manóka nyom valamit... majd arrébb mászik...

Laura! Drukkolunk, hogy apával minden ok legyen, de ne félj, ha ilyen rendi a doki, és talál valamit kikezelik!

Isarenikő! Nagyon édesek ezek a rugik! Nekem főleg aza karácsonyi tetszik.... itt sajnos ilyenket nem lehet kapni...

bkatalin

[quote="sinaszi"]Z írta:sinasziöldi! Én is aludtam du.! 2-től 5-ig! De én éjjel is aludtam és fél 10-kor keltett férjecském reggelivel! Imádom! Mégis jó terhesnek lenni! Olyan sokat alhatok, amennyi csak akarok és minden alól fel vagyok mentve :lol:

Most élvezd ezt a helyzetet! A második babánál a gyerek már nem ilyen elnéző, mint apa! :)

bkatalin

Zöldi! Nagyon cuki a kisruci!

Aida! Három kiló mandarin éhgyomorra! Ha nem megy! Nyomás a dokihoz! Vagy legalább hívd fel! HAshajtót fog adni! Egy hét az durva! Vagy amit végső esetben javasolni tudok, az a beöntés... (gyógyszertárban lehet kapni úgynevezett beöntő labdacsot, meg kell tölteni vizzel, és bepumpálni).

Én is szombat esti lázoltam... csak én a náthés verzióban :)

Sármi, Mági megvannak!

Mushi, Nikianya, BB, Trombi és GabriellDaniel? És még egy csomóan eltüntek... adjatok jelt!

bkatalin

Sziasztok!

Vagyok én is!

Kicsi fiam kezd gyógyulgatni, de még nem az igazi. Csütörtökön szegénykém majdnem megfulladt az orrváladékába. Volt ijedtség apa részéről. Én nem tudom, hogy de marha nyugodt voltam.

Csütörtökön voltam dokinál. Minden Ok. Fejvégűen fekszik. Zárt a méhszáj. Jöv héten kedden NST.
Még 1 hétig szedhetem a Panangint, aztán abbahagyhatom. Kivi vagyok utána mi lesz, mert így is a gyógyszerek csak ritkítják a jóslókat. Akkor meg aztán lesz dögivel. Mondtam is a dokinak, hogy ahogy abbahagyom lehet másnap talizunk is egy szülés erejéig.

Kolléganőméknél megszületett a picur szintén 1 hét túlhordással. 3300 gramm és 53 centi, ha jól emlékszem. 2,5 óra alatt megvolt. Szegény anya a gátmetszéssel szenved.

Apa ma 6-ra megy dolgozni, így a délután második fele Dani fiammal kettesben.

Zöldi!
Nagyon édes az a kötött kis ruha. Ügyi vagy!

Lassan én is befejezem a gyerekszobát! Félig kész van, már ami Dani "sarkát" illeti, de Gergő ágyát még nem csináltam meg, mert a drága macskánk azonnal birtokba veszik azt a helyet, ahol nincs mozgás.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja, de ha meglesz a szoba teljesen dobok én is képet!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gyors helyzet jelentés:"jól" vagyunk,megvagyunk,igaz Olivér ma nem nagyon aktív,de lehet azért mert még nem is volt időm ráfigyelni,egész eddig robotoltam,na de kész az ebéd(amit így fél kettő tájékán nem mondhatok annak... :D :D ):tyúkhúsleves,sült kacsa,párolt káposzta,zöldséges krumpli,rántott csirke és rántott krumpli.Apa elvitte Rékát mamázni így még gyoran el tudom végezni amit még akartam.

Örülök h mindenki jól van,egyben van.A náthám még mindig nem múlt el,már két hete tart,olyan mérges vagyok. :evil: :evil:
Ja és hab a tortán,megint van vmilyen folyásom,de tuti fel vagyok fázva,meg hát a nátha,köhögés,stb...Úgy utálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na most ennyi,később megpróbálok visszaírni,de sztem reménytelen...

solya051020
Káld

Jaj ezt le kell írnom!!!!Most kaptam a telefont h az öcsémet kinevezték séfnek,tök büszke vagyok rá :D :D :D :D El sem hiszem h az én "kis"öcsém(egy fejjel magasabb mint én)ilyen ügyi!

Bocsi h leírtam tudom nem idevaló téma,de tök örülök neki.

solya051020
Káld

Solya!

Ez még ebédnek mondható! Mi tegnap 5-kor ebédeltünk, mert addigra lettem kész vele. Igaz későn fogtam hozzá és nem is csináltam ennyi mindent. Ügyes vagy!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Életjel:

Vagyogatok. Múlt hétvégén végigsöpört az egész családon egy vírusos hasmenéses hányásos nyavalya (lehet, hogy j-vel kell írni?). Csak két nap volt, de azt hittük nem éljük túl.
Anyósom kórházba került, elesett biciklivel és lett egy vérrög a lábában, eddig ő volt a segítségem, mégha idegesítő is volt néha. Szóval nem voltak könnyű napjaim.
Végre sikerült felvennem egy pótmamát, heti 3 nap fog jönni januártól rendszeresen, addig lassanként szokjuk egymást (ebből 1 nap takarít, a többi napokon nekem segít, remélem ahol csak tud, nem feltétlen gyerekvigyázásban).
Csomagom összerakva, gyerekszoba fejben kész, a kapott gyerekágy szétesik, stb.
Ja, Dávidom (2 éves) most a változatosság kedvéért köhög, a héten biztos nem megy bölcsibe, pedig orvoshoz kéne mennem és szeptemberben voltam utoljára fodrásznál. Ez fontos lenne, úgy érzem még két hetem van hátra. A dokim is érez hasonlókat.
MAgzatvizem egyre több, okát nem látják, talán a cukor, de lemerült a vércukor mérőmben az elem. Majd holnap megmérem.

Hát ez van velem, velünk.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sziasztok!

Elmentek anyukámék, még délelőtt. Nagyon jó volt velük lenni egy kicsit. Sokat nevetgéltünk, beszélgettünk, játszottak Zalánnal. A tegnapi halászlé nagyon jól sikerült, apukám háromszor szedett. Annyi kaját hoztak, hogy ma nem kellett főznöm, de szerintem még holnap sem. Igaz, a holnapom így is mozgalmasnak ígérkezik.
Reggel 8-ra NST-re megyek, utána megmutatom a dokinak. 11-re megyek a fodrászhoz, 1 óra körül meg jön ismerkedni az új védőnő (korábban írtam, hogy az eddigi hirtelen nyugdíjba vonult :lol: ).

Most délutáni csendes pihi van, apa is, meg Zalán is alszik (én délelőtt tettem, miután elmentek a szüleim). Ha felkelnek, elmegyünk egy kicsit sétálni. Igaz, reggel óta nem szállt fel a köd, de a friss levegő mindenkinek jót tesz.

Egyébként jól vagyok, újra fájdalom-mentesen. Hunor még nagyon aktív, hol itt dudorodik, hol ott.

Mindenkinek kitartást!!!

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

JA, a lényeg:

REMÉLEM MINDENKI MÉG EGYBEN ÉS JÓL VAN! Ugye?

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Még egy bosszúságot légyszi hagy írjak le:

Anyukám volt itt két napot ápolni minket, utolsó nap összeveszett a férjemmel, vagyis inkább csak elmondta neki a véleményét arról, hogy engem nem kímél, nem ad nekem elég pénzt, stb. Szóval megpróbált beleavatkozni az életünkbe. Ezt én sem szeretem.
Abban bíztam eddig, hogy ha anyósom nem, akkor anyukám jön a fiúkhoz míg én szülök. Hát ez is kilőve. Most azon aggódok mi lesz velük azon a remélem csak néhány napon. Ők nem aggódnak, de ez engem nem vigasztal. Vagy lehet, hogy ki lehet bírni menza koszton, fürdés és tiszta ruha nélkül 3-4 napig? Viccelek, azért remélem ez utóbbi nem nagy feladat még egy apának sem.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sziasztok!

Örülök, hogy még mindenki egyben van! Szurkolok mindenkinek hogy még 2in1 -ben legyen egy ideig.

Úgy látom minenki szenved már a kellemetlen tünetekkel itt fáj, ott fáj. De kitartás már nem sok van.

Sarmi:
Nagyon jó a gyűjteményed! :lol:

Pocakok nagyon csinik!

Betegknek jobbulást! Ebben a vacak ködös időben tényleg nem nehéz elkapni vmit.

Munkahely:
Én is úgy jöttem el, hogy nem mondtak annyit sem ...
1-2 kollega szokott időnként felhivni és megkérdezni hogyan vagyok de egyéb semmi. :(
Mondjuk az én cégemnél most örült nagy átalakulás és bolondok háza van. Szokták is mondani a lehető legjobbkor jöttem el. A vezetők szó szoros értelmében az idegeiken táncolnak ki bírja tovább és ki adja fel.

andy:
Gyönyörű lett a szoba! Nagyon ügyes apa!

Enikő:
Nagyon szépek a Milán ruhái! Különösen a hóemberes jön nekem be! De a többi is nagyon tuti!

Zöldi:
Nagyon szép a ruhácska!!!

Én mostanában skoat parázok hogy kibírjuk legalább szombatig míg apa hazaér! Próbálom megbszélni a kisasszonnyal, hogy neki legalább addig benn a helye. Ezért én is leginkább light- os üzemmódban müködök. :roll:
Amennyire nem voltam eddig paramami annyira az lettem az elmúlt hétben. :oops:
Vendég

Hali!

Látom mindenki 2:1.

Akkor kitartás :)
Vendég

Sikerült tegnap este nagy skype-os vitán választanunk apával
az Alexandra és az Odett között.

Odett lesz a leányzó!
Vendég

én már tényleg nemsokáig mert tegnap este ujbegynyi mennyiségű sárgásfehéres szelés trutymó jött ki és mondja a családom hogy a hasam leszállóban van végre no és az arcom is megváltozott tegnap óta. háát majd elválik hogy holnap mit mond a doki. naggyon kivi lecek rá.

harivera
Budapest XXI. kerület

hahó!

köszi lányok, megmondom Apának a sok dicséretet!:)

enikő:

a család is ezen poénkodik, h milyen gyors szülés lesz így, bnőm is mondta, h vagy 5 órát vajudott ilyen méhszájért:)anyum is úgy szült, h alig tudtak elkapni:) de sajna ezek nem szentírások, majd meglátjuk!

A rucik nagyon dögösek, én is vettem karácsonyosat, elvégre télibébi, majd lefotózom, ha lesz erőm holnap, ja és zoknija is van karácsonyos:)

mindenki pihizzen ilyen komor időben és napon, én is megyek feküdni, mert megint elkezdett szurkálni:)
holnap nst, uh+lehet belső vizsg :oops: szoritsatok h ne induljon be tőle v ne vérezzek megint :?

ja, ma átjöttek anyósék "megnézni, h mire adták a pénzt":) minden teccett nekik (szép is lenne ha nem!:)

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Még egyben, mint mindenki!

Egész jó napom volt/van, bár reggel kicsit fájt a hasam, és Aidával ellentétben nekem nem a szorulás okozott problémát... De most már jobb. Reggel tök korán keltem, mert a párom elment egy fuvart elintézni, így 6-kor kukorékoltam. De délelőtt olyan jót aludtam, hogy kárpótolt.

Berendeztem a kiságyat, oylan szép lett, majd dobok képeket. Finom babaillat van, a sok kencétől, néha bemegyek a szobába és beleszippantok a törlőkendőkbe, vagy a babaolajban.... :oops: :oops: , nagyon finom illatuk van.

Ja igen Dani tegnap amennyire csendben volt egész nap, este bepótolta bőven, már úgy kellett leállítani, hogy finomabban gyömöszöljön. Nagyon belejött!!!!!

Szorsolya az Odett nagyon szép név jól választottatok!

Vera nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a kiscsajszival, és hamar kibújjon!

Aida próbálj meg valami gyógynövényes hashajtót bevenni, pontosan nem tudom a nevét, de a gyógyszertárban biztos tudnak segíteni. Nem irigyellek, bár én pont az ellenkezőjével szenvedek, az sem túl jó!

Remélem a hétvége hátralévő része mindenkinek jól telik! Szép estét nektek!

Kép

Kép
dcili81

Megjártuk az összes rokont, hulla vagyok, megyek vízszintbe... Csók mindenkinek...

Zöldi: annyira köszi!!!

Aida: nekem a védőnő és a doki is a Laevolac szirupot javasolta végül, mikor már semmi nem jött be, a babára semmilyen hatása nincs, azt azóta is iszom rendszeresen (fogom is végig meg szerintem szülés után is), és öröm van meg bódottág (le is kopogom)... Előtte nekem is hasonló volt, mint neked...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki be-bejelentkezik és a körülményekhez képest jól van!

Kati! Hasleszállás: köszi a nyugtatást! Szóval ez az ököl-gyomor dolog hogy is van?

Alvás folyamatos! A kiscsaj is partner benne: amíg alszom nyugton van, aztán ha felkelek pörög ezerrel! Csak ne ébresztene fel ez a sok jósló! Egyébként ma szinte csak aludtunk és ettünk! Nagyon élvezem!

Gabrielldaniell! Én most hagytam abba a mg szedését... Első 2 nap csak ritkán, de 2 napja egyre gyakrabban jelentkeznek a jóslók! Készülj fel! A panangin vmiféle görcsoldó, ugye!?

Vera! Csak ügyesen!!!!

Csaki! Ti is egyben még!? Elég rövid volt a bejelentkezés!

Szorsolya! Odett igazán különleges név! De hogy lehet becézni? Odi!?

Andy! Neked sem kell már izgulni! Regi nyugodtan jöhet, nem!?

Zsuzsa! Jó, hogy jelentkeztél!

Mági! Ja! Így már értem! Akkor tudtál legalább pihenni egyet!

BB! Szerintem anyud is csak jót akart! Bár nem most kellene mindenkinek a sértődöttet játszani, az már biztos! Szerintem most már mindenhol "feszült" a helyzet... Van ahol így jön ki, van ahol úgy... Remélem, hogy amikor szükséges lesz, akkor mindenki félreteszi a sértődöttségét!

Mindenki gyógyulgasson, pihengessen, és kezdődhet a végső visszaszámlálás!
sinaszi

Ja! Kati! Köszi a pocidicséretet! :lol: Ez olyan jól esik bébibálna testemnek és a lelkemnek! :lol:
sinaszi

Kisfiam lázas,a torkát fájdítja...reggel megyünk dokihoz.
Én most a savammal kínlódok nagyon.De egyébként megvagyok,főztem,mostam,vasaltam ma.
Mostmár megvan Írisz vastag sapija is,amibe jön haza a kórházból,tehát mostmár nyugodtan indulok szülni... :wink:
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!
Én is vagyok, csak pénteken babalátogatóban voltunk, tegnap a keresztlányunk első szülinapi bulija volt, ma a tesómat köszöntöttük meg, a köztes időben meg még mindig rámolás, polcfelrakás, takarítás..................... Hát nekem nagyon gyorsan megy az idő! Meg is beszéltem a kisfiammal, hogy még két hetet adjon az anyjának, aztán jöhet aminek jönnie kell.
Mindenki nagyon-nagyon ügyes. Szépek a falak, babaágyak, ruhácskák..........
Szurkálás: hát nekem is néha-néha beszúr rendesen ott. Ez mit jelent???

Sinaszi: nekem a védőnő azt a módszert javasolta, hogy a mellem és a pocim közé rakjam be vízszintesen a tenyerem és nézzem meg hány ujjam fér be oda, így látom mennyit megy le a pocak.

Na ma majdnem nagy esemény történt. Anyósék bejelentkeztek hogy el akarnak jönni hozzánk, de mi sajna már be voltunk jelentkezve a tesómékhoz! :lol: :lol: Sajna nem tudtak jönni! :lol: :lol: Igaz ezt fel kell írni valahova hogy akarnak jönni, mert ezt kb. egy évben egyszer tették meg. Idén januárban már voltak! :lol: :lol:
Amúgy meg egy kicsit bánom, mert jó lett volna dicsekedni, hogy miket kaptunk anyuéktól, ismerősöktől, barátoktól.......... miközben ők meg sem kérdezik, hogy szükségünk van-e valamire!!!! :lol: :lol: Húúú de gonosz vagyok!

Na megyek, mert apa is ide akar ülni. Majd holnap délelőtt benézek. Addig is mindenki maradjon még egyben!!!!
Vendég

Bocika! Köszi a tippet! Csak megint az a bajom, mint Kati tanácsa esetében. Nem tudom elképzelni, hogy hogyan is van ez... Addig értem, hogy a tenyér vízszintesen be a cici és poci közé, de hogy értsem azt, hogy hány ujjam fér be oda!? Tudom, hogy nehéz a felfogásom... bocsánat! :oops: :oops: :oops:
sinaszi

Sarmi! Még ne szűjjé má'!!!! Még van idő! De a sapi tuti aranyos, Írisz nem fog benne fázni! Mózes meg gyógyuljon meg hamar!
sinaszi

Sarmi! De azért a sapin kívül egyéb ruhácskát is adsz majd Íriszre, ugye!??? :twisted:
sinaszi

Sziasztok!

Tök jó adventi naptárt vettem ma a Lidl-ben! Akinek van gyereke, nagyon szuper! A zsákocskákat mindenkinek magának kell megtölteni és éveken keresztül használható.
Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sinaszi!

Igen a Panangin görcsoldó. MG is van benne. Kíváncsi leszek, mert már így is sokszor keményedik a pocakom. Ebben mondjuk a kisfiam is besegít, mert éhségsztrájkol. Apjával már kivagyunk emiatt.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, éldegélünk. Huninak gennyes torokgyuszija van, remélem nem kapom el...

Zöldi:
de szép a kis ruhácska!

Enikő:
nagyon szép ruhácskái lesznek a kis Milánnak!És az adventi kalendárium is szuper, ötletes!

Sarmi:
ne siess szülni! :wink: Mózesnek jobbulást!

Vera:
nekem is ma reggel távozott a nyákdugó, de attól még remélem egy darabig egyben maradunk.... :roll:

Boci:
akkor anyósék már csak egy év mulva jelentkeznek ujra? :wink:

Andy:
szuper a gyerekszoba!!! Nagyon ügyi apa! :lol:

Bocsika nem tudok mindenkire reagálni, olyan álmos vagyok leragadnak a szemeim....
Még annyit, hogy végre megérkezett a babakocsink, majd holnap teszek fel képet róla!
Puszika mindenkinek, jó éjt, babás álmokat! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vera, Márti: Hűűűűha... akkor most itt fogok ülni minden nap a gép előtt és figyelem a történéseket:))))

Én megbeszéltem a babával, hogy még maradjon mert még nincs neve, nekem nincs csomagom plusz a táppénz sokkal több mint a gyed :)

(Anyósos sztori: anyós jött haza Olaszo-ból. Kaptunk 1-2 vackot, de legaláb vett valamit. Jipiii. Megy a többi közé:) Lilla is kapott valamit... egy Angelika feliratú nagyon randa rózsaszín előkét. Remek. Az Angelikát nem használjuk, az csak azért van, hogy legyen egy nemzetközi neve is. Gondoltuk azért Angelika mert csak olyan volt... erre mutogat egy kartonfecnit, rajta ugyanolyan betűk stb. és Lilla felirat. Nézünk egymásra a férjemmel, hogy mi van???? Hát az, hogy az anyós külön hímeztette az Angelika feliratot az előkére, de azért egy fecnire egy Lillát is, ha már egyszer van egy másik neve is. Na ott majdnem eldobtam az agyam. A lányunkat mindenki Lillának hívja, az a neve, attól, hogy van egy második neve is és az neki (anyósnak) jobban tetszik még a kutya se használja. Előke végül nála maradt azzal a felkiáltással, hogy jól jön az majd még ha jövünk látogatóba. Bevallom engem nagyon kiakaszott, ekkora baromságot se hallottam még. Mondjuk a férjem se tért még igazán magához :)))))
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?