Sziasztok!
Hétvégén otthon voltunk, így csak munkaidőben tudok netezni.
Koraszülés veszélye:
csak laikusan gondolom így, mivel a nagylányomnál 12 hetesen görcsöltem és kinyílt a méhszáj - így rögtön eldobtam a munkát és végigfeküdtem. A legszebb az lett, hogy a lány meg nem akart megszületni a kiírt időpontban sem igazán, így meg lett indítva.
Az úrfinál 5 hónaposan kezdett el a méhszájam kinyílni, de ő 36. héten megszületett - különben Gani Bogijával lenne inkább egyidős (03.26-ra voltam kiiírva).
Talán a 3.-nál már nem kellene annyit emelgetni és kihúznánk végig. És az sem garancia (
), hogy elsőre összejön. De remélem minél hamarabb.
Téli babák beváltak, bár a nyári annyiban jó, hogy kevesebb kismamaruha szükséges - bár mindig lehet találni olyat, akitől kölcsön lehet kérni.
Én azért gondoltam ezt a dátumot, mert még az év végi bónuszt felnyalábolhatom, bár lehet, hogy nem leszek már akkor itt. Illetve én már az igazán öreg nemzedékhez tartozom, ezért az egyetlen időpont a 2010, és minél korábban.
És most, mivel Maja 2009-be betölti a 6-t iskolakötelessé válik. Mivel május 31 előtt született, választhat/dönthet, hogy szeretne-e iskolába menni. Mint kiderült rengeteg gyerek van, akit évnyertessé sorolnak - így amit én józan paraszti ésszel azt gondoltam, hogy annak jó, aki ősszel született, azok lesznek a legidősebbek az osztályukban.
Hát, minden csak észérv, tudom, hogy nem ezeknek kellene dötnenie, de 2 gyerek után jobban látom a pro-kontra "érveket" a gyerekszületés mellett.
Gani,
Miért csak júniusban indul a projekt? Ugyanolyan indokok miatt, mint Nekem?
Zénéildi,
Zuglóban van kandallós házatok? Álmaim házában van egy kandalló. Jelenleg társasházban élek - kandallós ház kilátása csekély főleg annak, aki 3. gyermeket szeretne
Mmanya