szoiasztok
köszi a drukkokat, agyon jol esett. nem is kellett volna paráznom, de hűát elöre ki tudja. lehet, multkor azért nem volt még szivhang, mert tényleg késöbb lett a baba, mint gondoltuk, mert ugye 6 nappal fiatalabbnak mutatta az uh. ja, doki gyerekbarát volt: aszonyga nekem, mikor nézi az uh-t? akar szülni?
na ez egy szülész, köszi.
krisz
mikor tesztelsz?
mamiék mikor jönnek haza?
gröni, még egyben?
zsofi, de jo, akkor te decemberben leyzel babás, és pont karácsonra adsz nekünk egy ++++++++++ tesztet?
pompom, szerintem hamar megvan a katona-eredmény, reméljük, jo sok lesz
dike, apjukod mikor megy R-hez ujjazni?
princzi, te csak bromot szedsz most, ugye? mást nem találtak, csak prolaktint?
gyugyi, cickód van még?
de azért karácsonyi menü lesz, ugye?
sleepen
a lógás ismerős, sztem ez jot jelent, bár tény, nagyon fárasztó, hogy lépni nem tud az ember. olyan szép a fiad, és milyen jo kis selymes haja van! davinak alig van még vmi.
gtünde, a leteszem-sír sajnos megvan minden gyereknél, nem te tehetsz róla, lehet, érez vmi frontot, tényleg a dajkálás vagy a magadra kötés a legjobb. Réka ezt hogy viseli amúgy? nehéz lehet elfogadnia, hogya teso sokat van kézben.
elmultak a babák 6 hetesek??? oké minden velül és a mamákkal?
suzy, viki
mit kell még vennetek a trónörökösöknek? milyen szülésre készültök? gondolom szépre
zsu
te csak piri miatt hivod a dokid, vagy kezdtek szurni?
ticsi
mi lett a mellkasfájással? gátseb begyogyult? te is voltál már 6 hetes kontrollon?
kolibri
remélem, a karácsony meghozza a teljes békülést nektek, és ne hagyd, hogy a szokásos kötelezö rokonlátogatás elrontsa a meghitt napokat.
mofly
indiszkrét kérdés: nem inditotok örökbefogadást? lelkileg megnyugodnál, és milyen öröm lenne ugyis a saját baba. velünk szemben lakiki egy pár, jártak lombikra, de ment az ör.fog.is. nov 8-án kaptak egy 8 napos babát, rá 9 honapra meg megszületett a spontán saját
amikor megkapták a babát, még nem tudták, hogy összejött a hugi.nem lehet könnyü 9 honap különbséggel, de megérte, és boldogok.
fenci-mami
hát akkor pihengess csak! meddig dolgouzol?bár legalább a munka lefoglal, nem unatkozol egész nap.