2008.11.15 22:02
Szerző: tildi78
Leírom szívesen, csak nem tudom mi a szokás...
Szóval 2005. október 14-én, minden előzetes jel, fájdalom nélkül otthon elfolyt a magzatvizem, (a 6. hónapban voltam) majd nagyon-nagyon elkezdtem vérezni. Azonnal mentőt hívtunk, ami kb. 30 perc alatt ért ki Veszprémből, mi Veszprémtől 8 km-re laktunk. (most már elköltöztünk Vas megyébe, Szombathelytől 25 km-re Püspökmolnáriba) A mentőorvos első kérdése az volt, hogy nem lehetek-e terhes. (nem látta, nagy póló volt rajtam) mondtam neki, hogy viccel-e, a 6. hónapban vagyok. A diszpécser még a telefon hívást sem adta át normálisan a mentő orvosnak! Azonnal infúziót kötöttek be, irány a kórház, ott altattak, és császárral világra segítették az én gyönyörű Angyalkámat, aki korát meghazudtolva érett volt (1410 gr, és 43 cm) Nekem korai méhlepényleválásom volt, ami belső vérzést okozott nálam, mivel kisfiam igyekezett kifelé, de nem voltam kellően kitágulva, így beszorult a Kicsim a szülőcsatornában! A mentőben én mondtam, hogy toló fájásaim vannak, de nem engedték, két férfi szorította a térdeimet össze! (lehet, hogy jobb lett volna megszülnöm, ki tudja?)
Kisfiam 3 napig küzdött, kicsiny teste telis tele volt bevérzésekkel, éppen emiatt keringése felborult, teste ödémás lett, veséje még katéter rásegítéssel sem működött, így a rengeteg folyadék, gyógyszer miatt feszült a kicsi testére a bőre!
Súlyos oxigén hiányban szenvedett, mivel a levált lepény nem táplálta. Három napig küzdött, majd egy nagyon súlyos agyvérzés vitte el az Angyalok közé!
Majd belebolondultam a gondoltba, nem tudtam elengedni, és soha nem is fogom tudni!
Két kisfiút ekkor már neveltem, őket nem én szültem, férjem előző házasságából született iker fiúk, akikről édesanyjuk 14 hónapos korukban lemondott a válást követően! (érdekes a sors, valakinek nem kell a gyereke, aki meg szeretné, annak meghal)
Aztán jártam pszichológushoz, a férjem is sokat segített, de leginkább az tudott segíteni, hogy tudtam, szülnöm kell még egy babát!
Az orvos azt mondta, 7 hónapot kell várnunk! Én május elején kimentem kisfiamhoz a temetőbe, órákon át nála voltam, sírtam, beszélgettem vele, és kértem segítsen! És segített! Május 13-án megfogant az én kis Tündérem! Problémamentes, ám aggodalmakkal teli 9 hónap következett! És 2007. január 25-én megszületett a kislányom, Franciska Mária! (természetesen császárral, mert az orvosok nem mertek kockáztatni, de nem is ez a lényeg!)
Hát ez az én, a mi történetünk!
Azonban nem múlik el úgy nap, hogy ne gondolnék az én drága Angyalomra, van hogy könnyebb egy nap, van hogy nehezebb! Imádom a kislányomat, a fiaimat is (akik engem szólítanak anyának--ez csodás érzés) de én legbelül tudom, és soha nem feledem, hogy volt egy kisfiam is! És ezt csak anya tudhatja!!