dita: A fókuszos négyesikrek videójának a linkjét elküldöd? Nekem a wc-s kép tetszett a legjobban, de a kutyusok is nagyon cukik.
kata: Gratulálok a sok embrikéhez. És hajrá hétfő!!!
monic: Ezek a kisállatok eszméletlenek, annyira szeretem mindet.
twist: Lassan nálad is teszt. Izgulsz már?
nellike: Nagyon sok erőt kívánok a döntésetekhez, azt hiszem én is így döntenék, ha az orvosok képesnek találnának, hogy kihordjak 3 babát. Egyszer azt mondta az egyik még otthon, hogy elég kicsi a méhem. Bár tudom, hogy ilyenkor ez eléggé megnő. Ha én is oda kerülök, akkor majd kiderül.
Mondjuk nekem segítségem nem sok lenne, mert a szüleink 200 km-re laknak.
czinkeb: Örülök, hogy jól vagytok. Azért ez a 130 elég húzós tényleg. Még jó, hogy szülés után igényelhetitek a születési pénzt, azt hiszem most olyan 65.000 körül van. Az visszahoz valamit.
Nem tudjátok véletlenül, hogy megdőlt-e a rekord a dominó-napon tegnap? Én sajna bealudtam, pedig nagyon tetszett csak már ezt is húzzák, mint a rétestésztát. Ma meg 9-re mennem kellett angolra, 7-kor kelltem. Egész jó volt, csak rá kellett jönnöm, hogy tényleg sokat felejtettem az elmúlt 10 évben. A párom meg vett nekem egy nagyon jó manikűrös készletet szülinapomra. Merthogy megint öregedtem egy évet. Kérek a táblába 29-et beírni.
Azt hittem ekkorra már túl leszek a két tervezett gyerekem születésén. Sajna nem így történt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2008.11.15 19:21-kor.