Sziasztok!!!
Ettike!
Sajnálom, hogy ilyen makacs anyósod van!!!De amúgy nem neki kellene élnie a ti életeteket!!!!!Ezt a párod sem látja be?????????????
El se hiszem, hogy félidős vagy!!!!
Nekem is nagyon telnek a napok!
Holnap lesz a nagy bejelentés nálunk: anyós 55. szülinapi ebédjén, utána meg majd anyukámékhoz is elmegyünk. Írtam egy levelet Bence nevében, amit majd mama ajándéka mellé csomagolok.Ez áll benne:
Kedves Mama!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked!
Nem kellett sokáig gondolkoznom azon, hogy mit is adjak neked ajándékul!Egy történettel szeretnék neked kedveskedni.
Néhány hónapja azzal a kéréssel fordultam anyáékhoz, hogy lepjenek meg engem egy játszópajtival. Akár egy nyuszi, akár egy cica vagy akár egy kutyus, mindegy lett volna csak kapjak valamit. Szüleim közölték, meglátják, hogy mit tehetnek az ügy érdekében. Titokban még a Télapó bácsinak is írtam levelet, de nem válaszolt, aggódom, hogy egyáltalán megkapta-e???
Teltek a napok, a hetek, s én már nem is vágytam a cicára, a kutyusra vagy a nyuszikára. Sokkal inkább egy valódi játszópajtira. Számon is kértem az ősöket. A türelmemet kérték, s megfogadták, hogy dolgozni fognak az ügyön. Aztán 3 hónappal az első kérésem után egy reggel a fülembe súgták, hogy megkapom végre a hőn áhított pajtit. Csupán annyi a bökkenő, hogy a gyárban 9 hónapos gyártási idővel dolgoznak, tudod: alkatrészek elkészítése, összeillesztése, szerelése, így csak jövő év júniusában juthatok az ajándékomhoz! Azaz szülinapi ajándékként fog megérkezni (állítólag majd apa és anya saját kezűleg hozzák haza, nem bízzák a postásra) a csomagom.
Addig még nagyon sokat kell aludnom, de arra kérlek téged is, a papát is és a többieket is, hogy legyetek részesei velem együtt a boldog várakozásnak, biztosan megéri!
A pajti addig is annyit üzen mindannyiótoknak, hogy:
„Nekem is lesz 2 kezem, s 2 szemem, 2009. júniusában érkezem!!!”
Bízom benne, hogy a legszebb szülinapi ajándékot tőlem kaptad drága mamikám, puszillak:
Bencus
Bencét is a 12. héten árultuk el, s akkor a postás vitt levelet a mamáknak, egy nagy A/4-es borítékben egy szakállka és egy levél volt:"Sziasztok Lesz 2 kezem s 2 szemem, júniusban érkezem. Puszi:Zsebike" Így már értitek a "nekem is lesz 2 kezem...."-et.
Bencus naponta többször is elmondja, hogy tesó, puszilja a pocakot stb. Nagyon édes!
Kedden megyünk apával a 12. hetes UH-ra,szerdán pedig az új, debreceni védőnőmhöz.
Gyanixi!
Költözés nem tudom mikor lesz!
:(
OK, pocis képet majd rakok nemmsokára!!!
Kia!
Levinek sok puszi az ügyes lépésekért!!!!!!!!!
Szép napot nektek!
Tortát sütök délután mamának!