Sziasztok!
Kata! De jó! Lesz testvérkére való is!
Drukkolok nagyon!
Csajok! Nagyon köszönöm a sok hozzászólást gratulációt!
Azt hiszem, hogy nagyjából eldöntöttük. Mivel sem a férjem, sem én nem akarunk hallani a kálium injekcióról, ezért marad a természet, ahogy Denika is írta. Vagy megoldja és kettő marad, vagy mi oldjuk meg valahogy.
Végülis a lakáskérdés nálunk megoldott, segítségünk lenne bőven, a férjem is nagyon sokat van itthon és alig várja, hogy babusgassa őket. Ráadásul tegnap óta azt vettem észre, hogy tudatosan elkezdett "készülni" a háromra. Mondta is, hogy nem mondjam többet, hogy reméljük, csak kettő marad, mert ha megszületik mind a három végül, akkor mit mondunk majd neki , ha nagyobb lesz, hogy őt nem terveztük? Szóval nagyon büszke vagyok rá.
Már azon gondolkodik, hogy mi hogy fér el a gyerekszobába, meg hogy az autót majd le kell cserélni egy nagyobbra. Pedig tudja ő is, hogy megvan az esélye annak is, hogy felszívódik az egyik, vagy akár a másik is.
Tegnapra azért megszületett bennünk ez az elhatározás és nem azért szenvedtünk négy és fél évig, hogy aztán egyet elvegyenek.
Twist! Drukkolok nagyon, vigyázz magadra!
Boni! Nem tudod, hogy hanyadik héten volt a Szilvánál a redukció? Ha nem lett volna baj , akkor ő is bevállalta volna őket?
Denika! Nekünk azt mondta az orvos, hogy a redukciót a baba 7. hetes korában és 12. héten lehet csak elvégezni "biztonsággal" Előbbinek az az előnye, hogy nem kerül kálium az anya szervezetébe. Persze mindkettőnél megeshet, hogy elmegy a másik két baba is.
Szép napot mindenkinek!
Délután még benézek!