Angi, semmi hepaj karácsonyra. A sok játéktól úgyis csak sokkolódik, így mindenkitől egy ajándék lesz.
Tőlünk is.
Én találtam most neki egy komplett pénztárgépet, pénzzel, zöldségekkel, kosárral. Imádja ezeket, állandóan pénzeket gyártok papírból és a telefon szokott lenni a vonalkódleolvasó.
Meg persze bankkártyával fizet.
Ez már a következő generáció.....
Szóval én ilyet néztem neki. Mikulásra egy szivacslabdát kap, ütőkkel, mert ezt is imádja. Egyelőre még csak szivacslabdánk van, és a kis könyveivel szoktuk ütni.
Anyuéktól még a Thomas pályához fog kapni egy új mozdonyt, Percyt, ő a kedvenc, mert azzal is nagyon sokat játszik.
De ezzel nem biztos, hogy kisegítettelek a lányodat illetően.
Mi jól vagyunk, a műtét jól sikerült, és az műtét napját kivéve nagyon jól van. Hatalmas volt a mandulája, azóta nincs szuszogás és szájon át levegővétel. Hatalmas változás.
És ha a füle sem fog többször begyulladni, akkor mindenképpen megérte.
Az altatásból nagyon rosszul ébredt, de aztán vissza is aludt, pont mint Lylyéknél. De utána már nyugodt volt, és egy percig sem panaszkodott, hogy fájna valahol.
Másnap már reggel azon kellett ügyködnöm, hogy ne bukfencezzen...de komolyan. Nagyon gyorsan regenerálódott.
Holnap kontroll, és jövő héten már mehet bölcsibe, 3 hét után.
Mi jól vagyunk, készülünk lassan az ünnepekre, szeretnék ünnepi illatokat, fényeket varázsolni.
Írjatok ti is.
Olgo, nagyon édesek a lányok!!
Anita, te is tegyél képeket!!!!!