Új privát üzeneted érkezett!

Susy! Én olyan egyszerű megfigyelésre alapozom a pocakereszkedős megállapításomat, hogy eddig valamiféle cicitartó szerepet is betöltött. Namármost: a cicim tuti nem ment össze (gondolom én, hogy ez nem az az időszak :) ), mégsem tölti be eme "természetes funkcióját" a pocak... :oops: :lol:
sinaszi

Oké Sina!

Lehet, hogy megizmosodott a cicid, és jobban tartja magát!

Kép
zölddisznó

Zöldi! 185 cm/44-ből kérek szépen egyet!
Szándékosan nem adom izomba, de lehet hogy néha sikerül bletalálni olyan hosszú a tű. Neked beadás után szokott csípni?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi! Már megint igazad lehet! :lol:
sinaszi

Enikő! Akkor 440 hosszú, 70 (vagyis beszegve kb 65) széles lesz.
Merre laksz?
Jártok a belvárosban, vagy postán küldjem?

Kép
zölddisznó

...na! Bealudtatok?

Kép
zölddisznó

Újszülött jegesmedvém vadi új hordozókendőjében:

Kép

Fekvőpózban, éppen szopizik:
Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
zölddisznó

www.babakozelben.hu/cikkek/babapelenkanelkul1.htm

Hú, Csaki! Megtaláltam azt az oldalt, ahol a "pelenka nélküli babáról" olvastam. Ha jó a memóriám, akkor beszélgettünk erről, amikor Enikő maszat-mancis képeit feltetted a szabadelvű kajálás után.

Kép
zölddisznó

Én még vagyok :D

Klassz a hordozó..

Kép
Kép
zsiraf8

Köszi!

És mi a szöszt csinálsz te ilyenkor?

Kép
zölddisznó

Csináltam babaerszényt is:

Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó

QQRIQ! Fölkelni!

Kép
zölddisznó

Zölddisznó:Hogy te milyen ügyes vagy.Amúgy te sosem alszol :lol: ?

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Zöldi! 17 ker-ben lakom.
Őrs felé szoktál járni?
Nagyon ügyes vagy! Tök jó lett a hordozó is és a babaerszény is!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hemej! Hátt te meg merre jársz? Hogy vagy?
Köszi amúgy, és hát én úgy össze-vissza alszom. Most 5 órát sikerült, de előtte nap meg 12-t.

Enikő! Az a helyzet, hogy én már nem nagyon járom messzire, mert nem vettem bérletet, jegylyukasztással sem szívesen támogatom a BKV-t, úgyhogy WESTEND, Jászai Mari tér hatókörzetében mozgolódom, és szükség esetén Klinikák (pl. kedd)

Kép
zölddisznó

Zöldi! Klinikákhoz el tudok menni (legalább nosztalgiázom), csak a mostani kedd nem jó, mert én is dokihoz megyek. Hány órakor leszel te a klinikáknál?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Szép délelőttöt!

Tegnap apa elvitt a Madagaszkár 2-re. Hát, majdnem nem lett az egészből semmi, mert ezek a hiper-szuper palace kuki mozik olyanok, mint a gázkamra. Zéró levegővel. Beültünk, és kb. 2 perc múlva elkezdtem szédülni, levert a víz, és majdnem beájultam. Szegény párom tök megijedt, hozott nekem vizet, aztán néhány perc alatt normalizálódott a dolog. A télikabátot rápakoltam a hasamra :lol: :lol: , de nem tudom, számított-e. Mondjuk Kicsikristóf nem volt aktívabb a szokásosnál, ilyen pörgést otthon is bemutat bármikor...
Ülni volt kicsit kényelmetlen, mert valahogy valami nyomta az ideget az egyik lábamban, és olyan furi kicsit zsibbadó érzés volt, ezért sokat kellett mocorognom...

Olyan jó idő van, muszáj kicsit kimennem tenni-venni....

Kép

Kép
gabilany79

Nagyon pang a topik! Ilyen itt nemnagyon szokott lenni! Mindenkit elkapott a fészekrakás? :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! Fél 2-től CTG, fél 3-4 szülésfelkészítő előadás a 2. emeleti előadóban. Ha ebben az időintervallumban odaérsz, akkor esetleg a portán le tudnám adni acuccot.

Kép
zölddisznó

hahó!

ezek szerint nem csak nekem lassú mostanában az oldal?
tegnap beírtam egy csomót, és nem küldte be..10 percet vártam, aztán kikapcsoltam a gépet mérgemben. amúgy szoktam lenni, olvasni is, de mire a végére érek, már nincs erőm írni is.

zöldi:

nagyon ügyi vagy a hordozóval. én nem vettem, nemtom elképzelni, h hordozzam. apa szeretne, majd vesz magának, bár sztem neki a kenguru jobban állna:)

éjjel úgy álmodtam magamról, h nem voltam terhes, ez jelent vmit sztetek?

pár napja vmi furcsa izé folyik belőlem, olyan sárgás (bocsi), lehet a nyákdugó? de pont azon a kúpkúrán is vagyok, lehet attól nem? azelőtt ilyen szín nem volt soha, nemtom. ma lejár a kúp, holnap kiderül.
jövő hétre már szeretném, ha jönne babó, akkor már ideje, nem? párom szerint nem akar még kibújni, olyan jól tartom magam, hááát:)én nem úgy érzem:)

ha ülök, szinte érzem ah nyilik a méhszájam, lehetséges ez? zöldi néni? csak pszichézek?

remélem a lázak lementek, és mindenki olyan jól aludt, mint én!!

Andy

Kép
andy30

sina:

tényleg már csak 17 napom van!!!!egész ijesztő..

andy

Kép
andy30

Nekem 11-re kell mennem dokihoz, persze időpont nélkül, így nem tudom, hogy végzek. Akkor maradjon inkább a posta. Fiztést utalással oldjuk meg? Sört viszont nem tudok utalni! :(

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Oké Enikő, akkor kérek címet priviben. Ha feladtam, és megtudom, mennyi a postaktg, akkor utalhatod az árát. A bankszámlaszámomat megtalálod a profilomban. (Konkoly-Tálos Györgyi néven van a számla, Erste Bank)
Söröcske csak poén, de bármelyik elkövetkezendő tanin le tudom inni, ha ragaszkodsz munkám elismeréséhez! :wink: :lol:

Andy! Canesten ürülése tuti nem sárga, inkább olyan fehér trutyi. A nyákdugó inkább átlátszó, és véres, de mindenképpen nyúlós.
...és ne szüjjjjé még!
Szerintem nem a méhszájad nyílását érzed, hanem csak nyom a bébi. Ha neked folyamatosan nyílna már jópár napja, amióta írod ezt az érzést, akkor már rég kipottyant volna a baba. Ha meg rendesen elkezd nyílni, az már fájásokkal fog járni.

Kép
zölddisznó

na Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

na az elkészült mesefal részletekben (bocs ha kicsit sok) de még igy sincs rajta minden, és az olajbogyós pardicsomos kenyerem, ha kell majd receptet is tolok fel, fincsike!

andy

Kép
andy30

ja és zöldi:

amint látod csak lett rémes műa kütyü az ágy fölé (apa vette 2ezerért annyiért megengedtem neki) de azért felkerülnek majd anyu horgolt halacskái is egy baldachinvasra, ebből nem engedek:)
majd cserélgetjük.

andy

Kép
andy30

zöldi:

lehet, és párom szerint nem fogok még szülni:)
jövő héten azért már lehetne sztem, kedden betöltjük a 38.at. majd kiderül. okos kislányom tudni fogja mikor van itt az idő.

andy

Kép
andy30

Na jólvan, sehol egy baba szerencsére, megyek is csülökpörit ízesíteni...
Majd jövök, vendégünk van :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Andy! Mesefal nagyon tetszik! Abban gyönyörködöm percek óta! Nagyon jó! És a kiságy is nagyon barátságos! És kérjük a lábakat összeszorítani!! Még nem szülünk! :lol:
sinaszi

Mági! Még ilyenkor is mennek vendégek? Inkább fordítva kellene lennie! Téged kényeztessen most már mindenki! :lol:
sinaszi

sina:

jól mondod, tényleg szabályosan szoritani szoktam össze magam ott alul mert olyan érzés mintha ki akarna jönni:)
ja és remélem téleg Regina lesz és nem vmi kisfiú a kiságyból ítélve:)

zöldi:

már 2 ujjnyira nyitva vagyok belső és külső méhszáj terén is és ez fokozatosan nyilt ki kb 2 hó alatt fájások nélkül (3x volt össz jóslóm), és azóta érzem ezt a szurkálást alul, ugyh ebből gondolom h a nyilást érzem. nyilván ha szülök majd igazi fájások lesznek és a maradék akkor nyilik majd ki rövid idő alatt de a doki is mondta h ezek a szurkálások jelenthetik azt h érzem :roll: ah nyilik..eléxar érzés az biztos (más bajom meg semmi!)ez is inkább kellemetlen

andy

Kép
andy30

Zödi:Köszi kérdésed megvagyok.Csak irni nem jut idöm de amúgy rendszeresen olvaslak titeket.Joslók már nekem is vannak,meg ami a jó hogy kapok levegöt.Ùgyanis le szállt a hasam,cserébe pisi járaton vagyok.Szülni egyenlöre még nem készülök :lol: 1-2 hetet még ki akarok 2in1-ben húzni.

hemej

Andy! Ne izgulj! Én is érzem ezt a "szurkálást" alsó fertájon és én még teljesen zárva vagyok! Lehet, hogy a baba feje "ékelődik" be a helyére és a súlya nehezedik a kérdéses pontra!

Na! Ezen mi is szoktunk Apával hülyéskedni, hogy mi van, ha nem Emese, hanem Bence bújik ki??? :shock: Még jó, hogy van néhány fehér holmi is! :lol: Itt mesélte valaki, hogy ismerősének az utolsó uh-ig azt mondták, hogy kiscsaj és az utolsó uh-on megnyugtatásképpen közölték, hogy a herék leszálltak a zacsiba!? Milyen herék!? Milyen zacsiba!?
sinaszi

sina:

a biztonság kedvéért a kórházi pakkjába én is fehér rucikat pakoltam:)csak a kiskesztyű rózsaszín...az nem volt más színben, szoval lehet akkor is ezt kapta volna ha kisfiú:) csak itthon szívnánk a sok ruhával meg a babakocsival :roll: mondjuk párom sztem a fellegekben járni (igy is) csak tudod a fiú az fiú...(majd a 2.)

andy

Kép
andy30

Vera! Mi újság Felétek? Ha tudsz, jelentkezz!

Andy! Én kesztyűt is fehéret tettem! Tecsóba vettem 2 db-ot 250-ért! (Már ha a cérnakesztyűre gondolsz!)
sinaszi

Ja! És a babakocsit is úgy vettük, hogy a kisöcsinek is jó legyen! Ferrari piros, fehér és szürke! :lol:
sinaszi

Andi! Kezdek irigy lenni! Én mikor szültem összesen se nyílt ki 2 újjnyira a méhszáj fél nap vajúdás után se! Elég közel laksz a korházhoz? Mert ha így folytatod egyszer csak jönnek a tolófájások! :?

Zoldi! Privi ment!

Sinaszi! Az az én fiam volt!

Veráról tudtok valamit! Már 2 napja nem járt erre!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, legalábbis jobban mint én!

Eléggé aggódom, mert Dani nem túl aktív, és olyan nagyon fáj a pocak alul, mnt eddig még soha...

Andy nagyon szép a kiságy, meg az egész kis birodalom!

Tegnap meghozta a párom a kiságyat, meg egy járókát. Nagyon aranyos, kimosta a szivacsot, már száradnak is. Este már be is tudom rendezni!

Kép

Kép
dcili81

itt vagyok itt vagyok még egyben csak nincsen erőm írni. átlapozom mit írtok oszt annyi. írásra már nem nagyon futja. de ha van valami hír egy barinőm jön fel ide. mert a babanetre csak képeket tudok az albumomba berakni írni nem tudok a telón keresztül. bár ha lesz bennt valakinek laptopja akkor lehet kölcsönkérem majd. sok a problémám sajnos most magánéletileg. no nem az emberrel hanem a pénzel. asszem írtam. Még mindig nemtudtunk semmit sem kitalálni. ráadásul hétfőn ketté kel szakadjak mert mennem kellene ctgre de a peti fiamat kell vigyem a tanulásiképességek bizottsága elé. és hétfőtől naponta kell ctg re járjak be.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera! Kitartás! Úgy tűnik, hogy most a tűrőkédet teszteli az élet! Légy erős! Tarts ki! Ha tudunk segíteni, szólj!
sinaszi

Cili! Ne aggódj! Biztosan minden rendben! Látom, hogy 18-án mégy NST-re! Az már csak néhány nap! majd meglátod, hogy minden rendben! Csak már kicsi a hely Daninak!

Enikő! És most bizti fickó van a pocakban? :wink: :lol:
sinaszi

Vera! Kitartást! Már nincs sok hátra.

Sinaszi! Három doki egybehangzó véleménye szerint fiú! De majd kiderül.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vera:Sajnálom hogy ennyi gond jött össze neked így a végére.Remélem azzért egy kicsit tudsz piheni.Kívánom,hogy hamar túl legyetek ezzen a mély ponton.Ès hogy minnél harabb karjaidba tarhatod Izabel Zitát akinek megjegyzem nagyon szép neve lesz. :D :D :D :D

hemej

Vera ne add fel! Biztos minden rendben lesz itt is ott is!

Kicsit jobban vagyok, kimentem levegőzni, de olyan semilyense hangulatom van. Most éppen nem fáj semmim, Dani továbbra is nagyon csendben van. A levegő jól esik, szépen süt nap, kihasználom amíg lehet. Sütni akartam, de lemondtam róla, majd később, hátha erőre kapok!

Kép

Kép
dcili81

Találtam itt sötétben világító holdat, bolygókat, csillagor, ha valakit érdekel!

http://www.kopefajatek.hu/index.php?pag ... &Itemid=39

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Nekem is olyan, mintha megállt volna az idő, most valahogy lassabban telik. Tegnap délután megint megfájdult a derekam.
Ma délután jönnek hozzánk anyukámék, itt is alszanak. Mivel ők nem Miskolcon laknak, mondtam nekik, hogy már nem készülünk haza csak majd valamikor a babával, ők meg úgy döntöttek, hogy hiányzunk nekik, hát eljönnek. Nagyon szeretm őket, úgyhogy örülök nekik!
Vacsora menü: halászlé, Bocika-féle család kedvencévé vált kalács (már szaglik, nemrég raktam a sütőbe).

A férjem volt a neurológián. Nagyon lelkiismeretes a doki. Azt mondta, ő így fizikálisan nem lát semmi elváltozást, de 2 hónapon belül 3 rosszullétnek kell, hogy oka legyen, így előjegyeztette Jancsit nyaki ér ultrahangra, meg koponya CT-re. Remélem, nem találnak semmit, mert így szülés előtt kicsivel nem hiszem, hogy bármi rossz hírt el tudnék viselni.

Andy, Vera, kitartás! Ha történik valami, hát hagy történjen, most már ne izguljatok! Szorítunk nektek!!!

Ma már valószínűleg nem jövök, holnap újra olvaslak benneteket!
Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Ma egész nap babaruhát, gyerekruhát pakoltam ki-be.
Néhány képet teszek fel Milán ruháiból:
Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Szeles! Bízom benne, hogy nem kaptok rossz hírt! Valszeg lemaradtam arról, hogy mi is történt férjeduraddal, de remélem, hogy semmi szervi bajt nem találnak! Talán egy kis kimerültség!

Enikő! Nagyon dögös rucik! Nem tudod majd levakarni a csajokat Milánról! :wink:
sinaszi

Hemej! Kérdezted, mikor alszom.....hát kettőtől mostanáig! :) Jó vót!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Én is aludtam du.! 2-től 5-ig! De én éjjel is aludtam és fél 10-kor keltett férjecském reggelivel! Imádom! Mégis jó terhesnek lenni! Olyan sokat alhatok, amennyi csak akarok és minden alól fel vagyok mentve :lol:
sinaszi

Mutizom éjjel befejezett ruhácskát:

Kép

...húúú, elfelejtettem, naggggyon tetszik a falfestés! Egészben is le tudod fotózni?

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?